Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaslarr ben feyza.simdi biraz bakindim slm vereyim dedim.cok sukur hersey yolunda bugun doktora gittim gayet guzel gidiyor hamilelik.dua edin bana olurmu sevgiler herkese.bu arada pek birsey yiyemiyorum midem havalaniyor gibi.ins bu ara biraz olsun zayiflarim.hayirlisi

Hımmm merak ettik tadım listesinde neler var :KK66:
Ooo neler yok ki :)
Bal kabağı, havuç, patates, brokoli, pancar, elma, armut, ayva, yoğurt, kefir, peynir, yumurta sarısı diye gidiyor :)

5.haftam bitmek uzere hamileliktee sukurr
Sağlıkla al kucağına inşallah, kese görünür bu aralar. Kalp atışı da yakındır :KK66:

Aşırı aç hissediyorum. Ne yiyeceğine karar veremiyorum. Yiyince epey yiyorum. Açım surekliHoppa
Sen şimdi bu kadar açsan son ayda ne yapacaksın korkuyorum. Hamileliğin son zamanlarda iştah açtığını bildirimde başlangıcı psikolojik olmasın? Hani diyetten çıktım bu bahane ile yiyim herseyi;)
Şaka bir yana dikkat et tatlım. Doğumda alınan kilolar herzaman kolay verilemiyor. Sen bakma morordek morordek 'in verdiğine. Burada kilolu olanların %90ı doğum kilosunu verememiş insanlar. Açlığını yoğurtla bastır. Dengeli ve sağlıklı beslen. Aşırı kh ve şekerden uzak dur. Uyuşturucu gibi alışınca daha fazla yemem gerekiyor ve bebeğe hiç faydası yok :(

Merhaba arkadaslarr ben feyza.simdi biraz bakindim slm vereyim dedim.cok sukur hersey yolunda bugun doktora gittim gayet guzel gidiyor hamilelik.dua edin bana olurmu sevgiler herkese.bu arada pek birsey yiyemiyorum midem havalaniyor gibi.ins bu ara biraz olsun zayiflarim.hayirlisi
Hayırlısı olsun. Size bir hamilelerim takvimi mi yapsak ;) T turkcedersidefterimcom de hamiş;)

Ooo neler yok ki :)
Bal kabağı, havuç, patates, brokoli, pancar, elma, armut, ayva, yoğurt, kefir, peynir, yumurta sarısı diye gidiyor :)

Sağlıkla al kucağına inşallah, kese görünür bu aralar. Kalp atışı da yakındır :KK66:
Bakalım sonuçlar ne olacak? Daha önce hiç yiyecek birşey denedin mi? Bizim evlatlar anne sütü alamadıkları için 4.ayda meyve yoğurtla başladılar. Gerçi Baha zamanında 6ay hikayesi en az 4ay sade anne sütüydü. Sonradan uzattılar ama bizim dönem bitmisti:KK48:
Merakla bekliyoruz gelişmeleri :KK39:

Bu akşam erken uyumuşum. Zeynep'i uyutacağım derken :110:
Şimdi de spor yapıp yatayım. Akşam yediğim nohutu yakmak lazım :olamaz:
Zararlı birşey değil miktarda insanı ama listemde yoktu suçluluk hissediyorum:KK61:

Kalkınca 500ml su 2tane ceviz
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3tane cherry domates
2 minik salatalık
Dereotu, nane
60gr beyaz peynir

Öğlen
Taze fasulye (etli diyordu ama benim tabakta et yoktu. Sade sayılır galiba:KK64:)
80gr Ton balıkla Salat

1.ara 1 bardak kefir
2.ara 2 minik mandalina

Akşam
3yk bulgur pilavı
6yk nohut
Bol yeşil salata
Bulgur pilavı hariç hepsi yağsızdı. Pilâvdaki yağ da 1 öğünde almam gereken miktari geçmez ama.... niye vicdan azabı çekiyorum ben:KK61:
3.7lt su
250 ip atlama
50 jumping jacks gunduz yaptım
Akşam 2dk ip atladım.
992 mi:KK64:sayaç sifir degildi galiba:KK23:
Şimdi spora devam
Toplu olarak tekrar yazarım fancynancy fancynancy

Günaydınlar
Sen şimdi bu kadar açsan son ayda ne yapacaksın korkuyorum. Hamileliğin son zamanlarda iştah açtığını bildirimde başlangıcı psikolojik olmasın? Hani diyetten çıktım bu bahane ile yiyim herseyi:KK66:
Şaka bir yana dikkat et tatlım. Doğumda alınan kilolar herzaman kolay verilemiyor. Sen bakma morordek morordek 'in verdiğine. Burada kilolu olanların %90ı doğum kilosunu verememiş insanlar. Açlığını yoğurtla bastır. Dengeli ve sağlıklı beslen. Aşırı kh ve şekerden uzak dur. Uyuşturucu gibi alışınca daha fazla yemem gerekiyor ve bebeğe hiç faydası yok :KK43:
T turkcedersidefterimcom canım ben hep diyorum bu aylarda almamaya çalış diye. Tabi iştahın açıksa bir sey diyemem ama protein ağırlıklı beslenmeye çalış. Son zamanlar cidden fena :)
Bakalım sonuçlar ne olacak? Daha önce hiç yiyecek birşey denedin mi? Bizim evlatlar anne sütü alamadıkları için 4.ayda meyve yoğurtla başladılar. Gerçi Baha zamanında 6ay hikayesi en az 4ay sade anne sütüydü. Sonradan uzattılar ama bizim dönem bitmisti:KK48:
Merakla bekliyoruz gelişmeleri :KK39:
Hiçbir şey vermedim henüz :) sofrada mama sandalyesine oturtuyoruz, baya her şeye saldırıyor ama tabi yer mi yemez mi meçhul :)
Her şeyi paylaştığım gibi ek gıda serüvenimizi de paylaşırım tabi ki :KK48:

Günaydın kızlar
Gece 12 den sonra yeni güne geçiyoruz ya işte benim öğünler o saatte başladı. Çikolata dondurma kabak çekirdeği çubuk kraker saat 2 ye kadar yedim. Sanırım bugün almam gereken kaloriyi gece 2 de bitirmiştim. Üstüne bir de uyudum mis gibi. Ye iç yat süper oldu değil mi aferin bana. Şimdi tüm gün aç durmak istiyorum resmen.. ama tabiki böyle birşey yapamam. Bugün bol hareket ve kesinlikle çok hafif bir menü beni bekliyor. Neden çıldırdım ben dün gece öyle ya..

Günaydın kızlar
Gece 12 den sonra yeni güne geçiyoruz ya işte benim öğünler o saatte başladı. Çikolata dondurma kabak çekirdeği çubuk kraker saat 2 ye kadar yedim. Sanırım bugün almam gereken kaloriyi gece 2 de bitirmiştim. Üstüne bir de uyudum mis gibi. Ye iç yat süper oldu değil mi aferin bana. Şimdi tüm gün aç durmak istiyorum resmen.. ama tabiki böyle birşey yapamam. Bugün bol hareket ve kesinlikle çok hafif bir menü beni bekliyor. Neden çıldırdım ben dün gece öyle ya..
Bizim evdeki dondurma ve kabak çekirdeği bana göz kırpıp cilve yapıyor ama ben hiç yüz vermiyorum. Bir yaklaşsam yanlarına üstüme atlayacak ikiside :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bizim evdeki dondurma ve kabak çekirdeği bana göz kırpıp cilve yapıyor ama ben hiç yüz vermiyorum. Bir yaklaşsam yanlarına üstüme atlayacak ikiside :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben dün stokları patlattım ama bu sabah ortada duran herşey kaldırılmış eşim tarafından. Şu an kaçamak yapmak için markete gidip almam lazım :)

Back
X