Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamıın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK68:
Rabbim gönlümüzden geçenleri şu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnn

Yine cuma ve yine benim diyetisyen kontrolüm var :KK66: Gerçi bu hafta aksilik aksilik üzerine olduğu için pek parlak bir sonuç alacağımı düşünmüyorum ( belki yağdan gitmiştir diye ümit ediyorum )
Evdeki tartıya göre şükür artıları göndermişim ama vere vere de 100 gr vermiş gibi görünüyorum :KK70: Neyse hiç yoktan iyidir diyorum yapacak bir şey yok ( gerçi tartıyada artık pek güvenemiyorum ama onu baz aldığım için doğru kabul etmem gerekiyor :KK66: )

:KK70: :KK70: :KK70: Sorma gerçi bende 16 yaşına kadar erkek Fatma gibiydim hatta çıkma teklif edenleri dövmeye kalkışıyordum sapıkmısınız siz lan daha çocuğuz biz diye :KK70: :KK70: :KK70:
Bazen eşimle de aramızda konuşurken hep diyoruz aslında yüreği çok vicdanlı çok sevgi dolu ama sanırım birazda kendini korumak için herhalde dışarıya karşı sert duruyor :KK66: Hee aile içinde yada arkadaşları arasında bambaşka biri gibi çoğu zaman ama o koruma mekanizması hep hazırda :KK66:

Önümüzdeki yaş gününde artık evde herkesi toplayarak birşeyler yaparım malum 18 çok önemli gençler için :KK48: hatta hep der ertesi gün gidip ehliyete yazılacağım diye artık Rabbim nasip kısmet ederse o gün hediyesi de o olur :21:
Aleyküm selâm Banu
Anim inşALLAH :)
Kendini koruma mekanizması güzel. Başkasına bağımlı yaşamaz hayatı boyunca. Kendi ayakları üstünde durur. ALLAH tüm evlatlarımıza hayırlı ömürler versin inşALLAH. :)

Wooowww süpersin. Listeye az kaldı. Hadi hayırlısıyla haftaya inşALLAH :KK19:
Belki spor yapsaydim ve iki gün ust uste kisir tarzı yemek yemeseydim su an liste kiloma inmis yada daha cok yaklasmis olabilirdim.
Salı günü kisir yedim menu paylastim zaten ama sabahi yine eksi gordum. Carsamba günüde gorumcem bulgurdan kofte yapti. Aksam yemeginde ondan yedim ve biraz fazla yemis olabilirim. Bu tarz seylerde bulgur pismedigi icin daha cok siskinlik yapabiliyor. Önceden olsa ben oglene kadar ac susuz bekler oyle tartilirdum.Ama artık oyle yapiyorum birazdan ara ogunumude yiceemm.

***5. Takım 541. Etap***

servey (67,9/)
moni (83,9/)
inatettimolacak (60/)
dennisgo (64,1/)
kaanin annesi (54,4/)
Dirilisci hatun (80,4/79,8/0,6/%0,75)

lydznp (81,9/)

5. Takım Ortalaması: %

bluedolphin (96,7/) Yeni üye Baş. Tar: 03.10.2017 Baş. Kilosu: 97.8 Hedef: 67
medgic26 (114,8/ / /%) Yeni üye Baş. Tar: 20.10.2017 Baş. Kilosu: 114,8 Hedef: 75
toplight (72,5/72,3/0,2/%0,28 )
514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (65,1/) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (79,8///%) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,8///%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5///%) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Egeliegeli (66,3/) 537. etapta 63,8 kg ile izne ayrıldı. :anneadayı:

Merhabalar morordek morordek
Bugün sabah işe yetişeceğim telaşıyla tartılmayı unutmuşum.
Yarın sabah aç karnına tartılıp, bildirimde bulunsam olur mu?
Ya da akşam eve gidince tartılıp, son durumu yazayım.
canım bu hafta güzel kilo verdiysen listeye alacaktık seni sabah akşam tartı farkın oluyor mu ya da seni listeye haftaya alalım

Selamlar
Kızlar öğleyin hoca ile görüşeceğim, kaptanım da yoğun bugün. Listeyi öğleden sonra düzenleyeceğim :) bildirimleri beni etiketleyerek yapın. Ben de 64.7 çıktım cok mutluyum, sonunda 65i kırdım :)

Süpersin canım

Tebrik ederim canım sen de 80i kırmışsın sonunda :)

Tsk ederim canım çok şükür:KK45:

canım bu hafta güzel kilo verdiysen listeye alacaktık seni sabah akşam tartı farkın oluyor mu ya da seni listeye haftaya alalım

İnşallah bu hafta güzel kilo verebilmişimdir.
Uygun görürseniz ve beni de listeye alabilirseniz çoook mutlu olurum toplight toplight :KK68:
Öğlearasında buluştuğum arkadaşım beni incelmiş gördüğünü söyledi. Bu çok güzel moral oldu.
Eğer akşam gidince aç karnına tartılırsam sabahkiyle pek farklı olmuyor. İsterseniz bu akşamüzeri tartılayım sizin için de uygunsa kaptanım toplight toplight
Ne dersiniz?
Sevgiler. :KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:
zayiflama-programiniza-dans-etmeyi-de-dahil-etmektir.webp

:KK37:

Kızzzzzzz okadar gidip destek oldum az motive edeyim kızları diye bir gün uğramayınca kızlarda mı dağıldı :KK70: Şaka bir yana ama umarım sende kesin kararını verir o takımda hedefine ulaşırsın :KK66:

Sağ olasın canım :KK66: benimki oğlan değil kız ama olsun :KK66:
Hiç beklemiyordu çok sevindi o an :KK66:
Rabbim tüm evlatlarımıza hayırlı insanlarla güzel sağlıklı bir ömür nasip eder inşallah ...Aminnn
Benimki oğlan olunca herkesinkini oğlan zannediyorum :KK48:
Amiinn onlar kaç yaşında olursa olsun hep bizim küçük kuzumuz olacak :anne: oyyy kurban olurum yaa.

Canım ben kurcalarken o sis yeri delmisim iltihabı temizledim yani önce kara merhem diye bi krem sürmüştük böyle rengi kahverengi iltihabı temizliyor o. Sonra tirnagin uzamasini bekledim uzadikca gecti canım bide dayanabilirsen tirnagin ete deyen kısmını törpüle. Ama tek çözüm uzatmak
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için. Ama çok sis dokunamiyorum hiç çok acıyor üstüne bastikca iltihabı kendiliğinden dışa çıkıyor bende öyle temizleyebiliyorum sanırım uzamasıni bekleyeceğim.

Back
X