- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #262.361
Aleyküm selâm BanuSelamıın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzden geçenleri şu mübarek günün hürmetine bizlere hayırlı olarak nasip eder inşallah....Aminnnnn
Yine cuma ve yine benim diyetisyen kontrolüm varGerçi bu hafta aksilik aksilik üzerine olduğu için pek parlak bir sonuç alacağımı düşünmüyorum ( belki yağdan gitmiştir diye ümit ediyorum )
Evdeki tartıya göre şükür artıları göndermişim ama vere vere de 100 gr vermiş gibi görünüyorumNeyse hiç yoktan iyidir diyorum yapacak bir şey yok ( gerçi tartıyada artık pek güvenemiyorum ama onu baz aldığım için doğru kabul etmem gerekiyor
)
![]()
![]()
Sorma gerçi bende 16 yaşına kadar erkek Fatma gibiydim hatta çıkma teklif edenleri dövmeye kalkışıyordum sapıkmısınız siz lan daha çocuğuz biz diye
![]()
![]()
Bazen eşimle de aramızda konuşurken hep diyoruz aslında yüreği çok vicdanlı çok sevgi dolu ama sanırım birazda kendini korumak için herhalde dışarıya karşı sert duruyorHee aile içinde yada arkadaşları arasında bambaşka biri gibi çoğu zaman ama o koruma mekanizması hep hazırda
Önümüzdeki yaş gününde artık evde herkesi toplayarak birşeyler yaparım malum 18 çok önemli gençler içinhatta hep der ertesi gün gidip ehliyete yazılacağım diye artık Rabbim nasip kısmet ederse o gün hediyesi de o olur
![]()
Anim inşALLAH :)
Kendini koruma mekanizması güzel. Başkasına bağımlı yaşamaz hayatı boyunca. Kendi ayakları üstünde durur. ALLAH tüm evlatlarımıza hayırlı ömürler versin inşALLAH. :)