Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydınlar
Zaten 3 kişiyiz ger hafta derece yapıyoruz şu an :) ben de seni kıskanıyordum umut paşa nedeniyle sen benim ipimi kıskan şimdi. Ama hiç insani atlamıyorum şu ara :)
Umut senin ipi kıskandı galiba bak bana gece nöbet yazmış :KK48:
Günaydın kızlar :KK54:
Bu sabah kızıma yakalandım ve tabiki de evden çıkamadım. Servisi kaçırdım. Çünkü bu gibi durumlarda kızı alıp oyalayacak bir babamız yok. O saatte o patirtiya horuldama ile eşlik ediyordu kendileri. Neyse geçte olsa evden çıktım. Hasta ve yorgunum. Belim kopuyor bacaklarım ağrıyor. Biri gelip üstüne toprak atsın diye bekliyorum :KK70::KK70::KK70:
Seni yataktan atmayı biliyorlar ama, oyalamayı da bilsinler :))
Sağol canım. InşALLAH ama gözdeki kayma gözlükle bile devam ediyor. %90 kayan miktar için ameliyat diyecek ama bilemiyorum:KK43:
3ay önceki muayenede öyle demişti dr. Bu gözlükle de toparlamazsa ameliyet diye. Sanıyorum eski dr.umuza da götüreceğim:KK43: bakalım o ne diyecek
Bence de birkaç doktordan fikir al canım, inşallah gerek kalmaz ameliyata :(

Hoppa:eek:
Ayşecim hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah:dua:
bir kaç doktora göstermen iyi olur,artık kime güveneceğini de şaşırıyır insan.benim her iki oğluma da küçükken ameliyat dediler hem de acil,büyüğünün bademciği alınacaktı küçüğünün kulağına tüp takılacaktı.ikisini de yaptırmadım,hiç sorunsuz büyüdüler çok şükür.o yüzden çok iyi araştırıp bir kaç doktordan fikir almalı ki zaten sen bunu yapıyorsunHoppa
Bende aynı şeyi düşünüyorum Ayşem. Sağol;)

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine. İp candır gerisi heye

geçmiş olsun canım umarım ameliyat demez ama sağlık için olması gerekiyorsa da yapacak bir şey yok. Ama dediğin gibi farklı doktorlardan görüş almak önemli.

Günaydın canım
İyi gezmeler bugün de :)

günaydın canım hoşgeldin. Tatilcilerimizin birisi gidiyor birisi geliyor.

Bekliyoruz kaptanım sen bir sakin huzurlu hayat yakala sahaların senden çekeceği var
Cansınız iyi ki varsınız. Heeeyy size diyorum 5. Takım :KK60:

Gunaydınlar

Bence de birkaç doktordan fikir al canım, inşallah gerek kalmaz ameliyata :KK43:
Evet ya ben bunu unutmuştum :KK48:
Ben sabah şefimi de unuttum. Adamcağız gelmiş bakmış ben yokum. Çok hasta gelmedi demek. Iyice dinlensin demiş. Bende ofise girince "Muammer Bey seni sordu" dediler. Bende o kim dedim. Herkes şok :oha:. :KK70::KK70::KK70:

Evet ya ben bunu unutmuştum :KK48:
Ben sabah şefimi de unuttum. Adamcağız gelmiş bakmış ben yokum. Çok hasta gelmedi demek. Iyice dinlensin demiş. Bende ofise girince "Muammer Bey seni sordu" dediler. Bende o kim dedim. Herkes şok :oha:. :KK70::KK70::KK70:
Ben kimim burası neresi de deseydin bir hafta kafa izni verirlerdi bence :)

Sağol canım. InşALLAH ama gözdeki kayma gözlükle bile devam ediyor. %90 kayan miktar için ameliyat diyecek ama bilemiyorum:KK43:
3ay önceki muayenede öyle demişti dr. Bu gözlükle de toparlamazsa ameliyet diye. Sanıyorum eski dr.umuza da götüreceğim:KK43: bakalım o ne diyecek

Canım çok geçmiş olsun insallah ameliyata gerek kalmadan sagligina kavusur

eveeet, hadi yılbaşına kadar beni de muma çevir :bicak:
İsteyip de yapamayacağın hiç birşey yok. Tatiller bitti dış etkenler geride kaldı şimdi tam gaz başlama zamanı yeni yıla hepimiz yeni kilolarımız ile gireceğiz çok güzel olacak. Hayal etmesi bile eğlenceli.

Gunaydınlar

Bence de birkaç doktordan fikir al canım, inşallah gerek kalmaz ameliyata :KK43:
Evet bence umut en iyi spor benim, star olan benim diyor ki biz buna zaten katılıyoruz. Tartıda da görmüşsün zaten tebrikler :)

Ewet canim ama benim kaslar iptal baya tutulmusum.bugün regl günüm inşallah cok odemim olmaz
Canım detoks yapıyorum, sabah kahvaltısı alternatifi olabilir diye sana yazayım dedim ; 1)3kaşık yoğurt 2 kaşık çiya tohumu 3 kuru kayısı
2) 4 ykyoğurt +1 porsiyon meyve+ 2 yemek kaşığı çiya
3) 3 tl yoğurt 1 yk keten tohumu 2 yk yulaf ezmesi yarım porsiyon meyve

sıkıldığın zamanlarda alternatif olarak kullanmak isteyebilirsin belki

Valla süper olur canım henüz bişey yapmadım paylasirsan sevinirim:KK36:
diyetisyen bana vermişti adette ödem tutunca ;
1 litre suya yarım demet maydanoz , 1 dilim zencefil 1 çubuk tarçın yarım limon ile kaynatıp 10 dakika demleyip süzüyor ve içiyorum.

Kaynadığı için suyu 1 litreden az fazla koyuyorum. Limonu dilimleyip koyuyorum bazen içine sıkıyorum ve yine de kabuklu halini kaynaması için karışıma ekliyorum. Bu ölçüde maydanoz ağırlıklı bir tat geliyor. Eğer istemezsen tarçın ve zencefil hangisini seviyorsan biraz daha fazla koyabilirsin

Back
X