Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırdır canım?
Önemli bir durum yok canım, arada geliyorlar işte :) tezde de tıkandım bi yerde. Yarın hoca ile bi konuşacağız bakalım..
Ben bugün bir satır ders çalışmadım. Hiç de çalışasın yok.. bugün de böyle olsun ne yapayım.
Boşver her gün çalışılmaz :)
Kizlar kusura bakmayin pek ugrayamadim bu aralar isyerinde herkes antalyada egitimde is yok bende firsat bu firsat deyip araba muayenesi yaptirdim yarin da bobrek kontrolune gidecegim su ara angarya islerimi hallediyorum ama sizlerde pek bi bos birakmisiniz buralari
Kaptanım valla fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum da bugün miskinlik çöktü iste hiçbir şey yapasım gelmedi.
Yarınki kontrolün iyi geçer umarım

1saat ip nedir ya ben sıkıntıdan patlarım canım çıkar
Tek seferde yapmadım zaten.15/15/30 dakika olarak yaptım.
Önemli bir durum yok canım, arada geliyorlar işte :) tezde de tıkandım bi yerde. Yarın hoca ile bi konuşacağız bakalım..

Boşver her gün çalışılmaz :)

Kaptanım valla fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum da bugün miskinlik çöktü iste hiçbir şey yapasım gelmedi.
Yarınki kontrolün iyi geçer umarım
Bence de ona da mola vermek lazım :)

Süpersin canım. Sence bir fark var mı ben ödem varsa wc den gelemem :) ip sayısı da gayet iyi..

Ewet son zamanlarda bende hep öyleyim canım gece bile kalkıyorm bugün de oyleydi bakalım gece nasıl olacak.
Bugün 1000 yapmayı düşünmüştüm ama misafir vardı yeni gitti vr su an hiç yapasim yok yarına inşallah

Menümü de yazayim kızlar

Sabah
1 yumurta biraz lor peynir 5 zeytin 1 dilim tb ekmeği roka dereotu

Öğlen
1 tabak zeytinyağlı kereviz
2 kaşık yoğurt
1 tabak salata

Ara
2 dilim ayva

Aksam
1 tabak ıspanak kavurması
3 kaşık yoğurt

Ara
1 elma 1 mandalina

1 lt ödem Atıcı
2 lt su
Spor 600 ip atlama fancynancy fancynancy

Menümü de yazayim kızlar

Sabah
1 yumurta biraz lor peynir 5 zeytin 1 dilim tb ekmeği roka dereotu

Öğlen
1 tabak zeytinyağlı kereviz
2 kaşık yoğurt
1 tabak salata

Ara
2 dilim ayva

Aksam
1 tabak ıspanak kavurması
3 kaşık yoğurt

Ara
1 elma 1 mandalina

1 lt ödem Atıcı
2 lt su
Spor 600 ip atlama fancynancy fancynancy

Bugünkü menum
Sabah 2 dilim ekmek peynir, zeytin, 1 ck çilek reçeli, 1 sb çay, 1 domates
Ara sütlü Türk Kahvesi
Öğle 1 küçük kabak haşlama, 3 yk kaşığı sarımsaklı yoğurt, 1 yk bulgur pilavı
Aksam hamsi azcık zeytinyagiyla , salata
Su 3 lt
Spor yok

:p:KK57::p:kızgın:
Koşmak için fön ve makyaj şart :KK48:
Kız koşarken terlersin makyajın akar fönün bozulur :KK70::KK70::KK70:
Bugün sabah markete giderken yan apartmandaki bir tanidikla karsilastikta saç fonlu gözü önüne düşüp duruyor saçlar. Makyaj var ,
- kosmus , biraz egzersiz yapmış. .. öyle dedi
Terlememis makyaj akmamis nefesi de gayet iyi
Kıskandım yani bende yapıcam öyle . çok havaliii, cok kuul :63:
Ben evi temizlesem ütü kalıyor, ütü yü yapsam yemek kalıyor, :uykucu:

Ama ben çok güzelirim öyle durumlara.neden yapılır ki bu spor bu bitince kan ter içince pancar gibi suratla kalıyorsun zaten:) ama bir şans vermeliyiz belki de ; bence sen dene ekstra faydası varsa bize tavsiye edersin zaten :)
Suratı hiç kizarmamis, makyajı yerinde birini gördüm şaşırdım yâni.
Spor da gösteriş oldu resim çekip sosyal medyada paylaşmak için.

Bugün dip köşe temizlik yaptım. sonra komodini çekip arkasını silecekken çekmecesi ayagima düştü hemde tırnak batması olan parmagima. :işsiz:
Alt çekmece parmagima, üst çekmece bacagima geldi tamda kemiğe oyyy oyyy hepten sakatlandim
Offf çok geçmiş olsun :(

Bugün dip köşe temizlik yaptım. sonra komodini çekip arkasını silecekken çekmecesi ayagima düştü hemde tırnak batması olan parmagima. :işsiz:
Alt çekmece parmagima, üst çekmece bacagima geldi tamda kemiğe oyyy oyyy hepten sakatlandim

Offf ne acir o şimdi ya hala iyilesmedi mi canım morardi felan diyodun

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Çok şükür bugün yine ezanla uyanabildim :KK66:
Dün yine ayağı yanmış kedi modundaydım :KK70: Sabah kızı okula bırakıp kızkardeşimle buluşup Kahvaltı ettik dışarda ( tabiki kaçamaksız ) ordan AVMye geçip büyük kızıma kot ufaklığa da kadife pembe gömlek aldım :KK66: Tabi iki kızkardeş deli danalar gibi dolandık o mağazadan bu mağazaya :KK70:
Öğlen Anneme gittik yemeğe hatta küçük kuzuyu okuldan aldıktan sonrada keyif kahvelerimizi içip direk pazara çıktık :KK66:
Tabi ordada dururmuyuz yine deli dana gibi dolanıp eksiklerimizi aldık :KK66:
Hesapta çıkışta eşim gelip alacaktı pazar arabası ağır oldu diye ama tamirciye uğrayınca işi biraz uzadı bizde yine yürüyerek onun yanına gittik ki en azından o trafiğe girmek zorunda kalmasın diye :KK66:

Toplamda 13.998 adım atmışım :KK48: Eve gelincede yok akşam yemeği faslı yok mutfağı toparla hadi bir sonraki günün yemeğini yap birde küçük kuzu gözleme diye tutturunca benim motordan dumanlar çıkmaya başlamadan baygın düşmeye yakın kendimi koltuğa atabildim ( ordada zaten 10 dakika oturduktan sonra uyuya kalmışım :KK70: )

Dün suyu yeterli içemeyince ( malum dışarda tuvalet mı kovalayacağım havalarda soğudu zaten ) bugün biraz artı gördüm gibi ama hallederim nasılsa bugün :KK66: Hem spora gideceğim bu sabah hemde bol su takviyesiyle cumaya eksi göreceğime eminim :KK66:

Bugün de kuzuyu okula bırakıp spor salonuna gideceğim ;) 1 saatten az fazla sporumu yapıp eve dönerim duşumu aldıktan sonrada eşimi doktora götüreceğim ( yine nörolojiye gideceğiz doktor 10 gün sonra tekrar gelin demişti ) ordaki işim bitince kuzuyu okuldan alıp yüzme kursuna götürmem lazım yani anlayacağınız bugünde ayağı yanmış kedi modundayım popiş yer görmeyecek :D :D :D

Neyse bir anda olsa tırnak batmasını unutturmustur :)

:p:KK57::p:kızgın:
Bugün sabah markete giderken yan apartmandaki bir tanidikla karsilastikta saç fonlu gözü önüne düşüp duruyor saçlar. Makyaj var ,
- kosmus , biraz egzersiz yapmış. .. öyle dedi
Terlememis makyaj akmamis nefesi de gayet iyi
Kıskandım yani bende yapıcam öyle . çok havaliii, cok kuul :63:
Ben evi temizlesem ütü kalıyor, ütü yü yapsam yemek kalıyor, :uykucu:
Ama elin karısı fönlü makyajlı hem koşuyor hem yemek hem ütü hemde temizliğe yetişiyor :KK70::KK70::KK70:

Back
X