Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar arkadaşlar,
Kivinin zayıflama sürecine yardımcı, tok tutan bir meyve olduğunu öğrendim. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Bir de yulaf ezmesi çok faydalı bu süreçte. Ben yulaf lapası yapıyorum. Öyle yemesi daha kolay oluyor. 1 bardak süte 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve 1 muz koydum dün, güzel oldu.

Merhabalar,
Gün içerisinde egzersiz olarak ip atlayan arkadaşlarım, günde kaç dakika ile başladınız? Bana biraz bilgi verebilir misiniz?
Dışarıda mı yapıyorsunuz egzersizi?
Alt kat komşularım aklıma geldi de bir an, onun için sordum. 95,4 kg ile iyi ses yaparım aşağıya.
:spor::KK70:

Şimdi kahvaltımı yapcam sonra kızın okuluna gideceğim Veli görüşmesi için, sonraaaa noterde manyak ev sahibimizin istediği bi evrak var onu albay gitmem lazım. PTT ye gitmem lazımmmm. Of çok işim varmış :olamaz:
Üttüüümmm varrrr, kim gelip yapar kızlar.

Merhabalar arkadaşlar,
Kivinin zayıflama sürecine yardımcı, tok tutan bir meyve olduğunu öğrendim. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Bir de yulaf ezmesi çok faydalı bu süreçte. Ben yulaf lapası yapıyorum. Öyle yemesi daha kolay oluyor. 1 bardak süte 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve 1 muz koydum dün, güzel oldu.
Benim favorimdir kendisiiii. İçine şekersiz fıstık ezmesi de eklemeyi dene Harika oluyor. 1 tatlı kaşığı ama tepeleme değil :KK48: fıstık ezmesi de kilo vermede çok faydalı. Ama dikkatttt şekersiz ve az olanı tabiiii

Merhabalar,
Gün içerisinde egzersiz olarak ip atlayan arkadaşlarım, günde kaç dakika ile başladınız? Bana biraz bilgi verebilir misiniz?
Dışarıda mı yapıyorsunuz egzersizi?
Alt kat komşularım aklıma geldi de bir an, onun için sordum. 95,4 kg ile iyi ses yaparım aşağıya.
:spor::KK70:
Bende o konuda endişeleniyorum açıkçası :)) salonda halı üzerinde hafif bir ayakkabıyla atlıyorum. Koşu ayakkabısı. Yavaşça atlamaya çalışıyorum ki aşağıdaki salona inmeyeyim:)))
Azla başla canım, 50-100 gitgide arttır. Zaten bacakların konuyla iligili fikir verecektir sana atlarken. İlk başta fazla zorlama derim şekerim.

Bende o konuda endişeleniyorum açıkçası :)) salonda halı üzerinde hafif bir ayakkabıyla atlıyorum. Koşu ayakkabısı. Yavaşça atlamaya çalışıyorum ki aşağıdaki salona inmeyeyim:)))
Azla başla canım, 50-100 gitgide arttır. Zaten bacakların konuyla iligili fikir verecektir sana atlarken. İlk başta fazla zorlama derim şekerim.
Çok teşekkür ederim fancynancy fancynancy :KK200::KK19:
Sağolasın arkadaşım. :KK68:

Günaydın arkadaşlar :KK54:
Bugünlerde diyet listemi uygulasam da akşam bir saatten sonra çok karnım acıkıyor. Tarçınlı su içiyorum, kivi yiyorum tok tutsun diye ama yine de geçmedi. :KK72::KK35: Sizin bana önerileriniz nelerdir?
Canım kivi ile bir kaşık lor ye hem tok tutuyor hemde açlığını daha iyi bastırır;)

Valla iki çocukla 1 aydır gözümü zor açtım. Hala da hastalığı atlatamadım yani. Dün ip atalıyım dedim gece göğüs daralması öksürükten uyuyamadım :KK43: ben listeye girene kadar mezun olacaklar var baksanıza. En azından listeye girmeye aday varsa mani olmayayım dedim. Tabii ki ben diyet ve spor yapacağım. Ama atlayıp zıplama olayına göğsüm düzenlene kadar ara. Bende faranjit ve astım var malum ikisi de yapıştı mı bırakmıyor. Kışın böyle coşup beni pert ediyorlar. :KK43: Kış ayını sırf bu yüzden sevmiyorum. Bi de 71,4 yaaaaa. Offff neden çok uzak görünüyor şu anda gözüme bilmiyorum. :olamaz:
İyileş koşa koşa dönersin canım üzülme ;)

Merhabalar arkadaşlar,
Ya 100-150 yeter sakın zorlama bak incitirsin belini ayağını

Şimdi kahvaltımı yapcam sonra kızın okuluna gideceğim Veli görüşmesi için, sonraaaa noterde manyak ev sahibimizin istediği bi evrak var onu albay gitmem lazım. PTT ye gitmem lazımmmm. Of çok işim varmış :olamaz:
Üttüüümmm varrrr, kim gelip yapar kızlar.
Ben ütü yapmayı sevmiyorum yemeklerini yapayım;)

Günaydın arkadaşlar :KK54:
Bugünlerde diyet listemi uygulasam da akşam bir saatten sonra çok karnım acıkıyor. Tarçınlı su içiyorum, kivi yiyorum tok tutsun diye ama yine de geçmedi. :KK72::KK35: Sizin bana önerileriniz nelerdir?
Akşam yemeğini çok erken mi yiyorsun? Bana diyetisyen öyle durumlarda salatalık yiyebileceğimi söyledi. 3 tane minik salatalık yedikten sonra psikolojik olarak 4.yü yiyemedim :KK48:
Birde kıvırcık, marul, göbek gibi şeyler yiyebilirsin dedi

Back
X