Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@bluedolphin
Canim sende hasimato ve insulin direnci oldugunu soylemistin birde sifir kan grubusun
Bizimle birlikte diyet yaparsan ilk 3 gun ekmek yok sonrasinda bir dilim ekleniyor
Rahatsizliklarina iyi gelebilecegini dusundugum icin sanada glitensiz ekmekler onerebilirim
Bugunku menune baktim baklagil var aksamki sarmalar princliyse ayni gunde olmamali yogurtlu mezelerden havuclu olani almayabilirsin
Sabah kahvaltin kalori degeri cok azken aksam ve oglene yuklenmissin
Sabahlarin daha doyurucu olsun
Ogle kirmizi et turunu yeyip aksam balik tavuk turunu tercih edebilirsin ama yaninda salata olsun yogurt olsun
0 gruplarina baklagil ve taneli yiyecekler pek yaramiyor daha az tercih edip sebzelere agirlik verebilirsin
İnsulin direnci icin canim zaten kotu ksrbonhidratlardan uzak durman gerekiyor birde gi listesi indirip ona gore yiyecekler tercih edebilirsin en onemliside gunluk en azindan 45 dakika yuruyus gerekiyor ilactan bile daha etkili olan egzersiz
Bunlar duzelince kilo vermende hizlanacaktir

medusa38 medusa38

Medusacım yarın ki listeye ekmek ekleniyor sanırım. Ancak ben ekmek yiyemediğimden benim için listede değişiklik olmayacak sanırım. Aslında glutensiz un almıştım evde ekmek yapayım desem fırın kaplarım taşınma evresinde olduğumdan kolilere girdi. Sabah iyi bir tava ekmeği tarifi bulursam veya tost makinesinde yapabileceğim bir rkmek tarifi bulursam onu yaparım. Artık kabul olur sanıım. :))

senide tebrik ederim ferahcim
teşekkür ederim canımm :KK200:

yanında ayran yoğurt ile öğlen akşam bile yenilebilir:kk77: çok güzel olmuştu bugun 1 kilo daha aldım pırasa yapacağım
kuzum bana da yapıp kargolasanaaaaa en organiğinden :KK25:

üşenmessen kalk yap pırasayı yarın sabah giderken götürürsün börek gibi zaten eşim bile benden çok yedi beğendi annenler bile yer
bence de süper fikir 0zlem 0zlem orticimm..

Merhabalar canım :KK15::KK200: medusa38 medusa38
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Bana ve diğer arkadaşlarıma harika bir yaşam koçu oldun sağlıklı beslenme konusunda.
Dediklerini uygulayacağım. Ekmeği hiç sevmiyorum, hatta tam buğday ekmeğini tatsız tutsuz bulduğum için zorla yiyorum
Ekmek yemeyeyim bahsettiğin gibi.
Bir de glisemik indeksi yüksek gıdaları yemeyeyim, kahvaltımı kuvvetli yapayım, akşam öğününü hafifleteyim. Günde en az 45 dakika yürüyüş yapayım, egzersiz yapayım. O zaman harika olacak herşey inşallah.
Birbirimizle bilgi paylaşımında bulunuruz tüm takım. Birbirimize destek oluruz. Başarırız inşallah.
Sevgiler.:KK19::KK200::KK200:

Öğlen bir arkadaşım aradı evde misiniz gelebilir miyiz diye. Onun da çocuğu var 4 yaşında. İki çocuğun bağırışlarından, dalaşmalarından zaten ne konuştuğumuzu da anlamadık. Gün böyle geçti size de yazamadım. Allahtan onlar gelmeden önce öğle yemeğimi yemiştim. Onlar evde olduğu sürece ikram yaparken ben farklı birşey yiyemediğimden biraz boş kaldı öğle aram ve akşam yemeğim arası.
ayyyy bende de kızkardeşim vardı. onun da ikizleri var, tam curcunaydık. doğru düzgün gelip bakamadım. öğünlerimde aksadı :( şimdi daha yeni bitiriyorum yazılan mesajları okumayı.

medusa38 medusa38

Medusacım yarın ki listeye ekmek ekleniyor sanırım. Ancak ben ekmek yiyemediğimden benim için listede değişiklik olmayacak sanırım. Aslında glutensiz un almıştım evde ekmek yapayım desem fırın kaplarım taşınma evresinde olduğumdan kolilere girdi. Sabah iyi bir tava ekmeği tarifi bulursam veya tost makinesinde yapabileceğim bir rkmek tarifi bulursam onu yaparım. Artık kabul olur sanıım. :))
Glutensiz un varsa krep yap cnm oda olur

Merhabalar canım :KK15::KK200: medusa38 medusa38
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Bana ve diğer arkadaşlarıma harika bir yaşam koçu oldun sağlıklı beslenme konusunda.
Dediklerini uygulayacağım. Ekmeği hiç sevmiyorum, hatta tam buğday ekmeğini tatsız tutsuz bulduğum için zorla yiyorum
Ekmek yemeyeyim bahsettiğin gibi.
Bir de glisemik indeksi yüksek gıdaları yemeyeyim, kahvaltımı kuvvetli yapayım, akşam öğününü hafifleteyim. Günde en az 45 dakika yürüyüş yapayım, egzersiz yapayım. O zaman harika olacak herşey inşallah.
Birbirimizle bilgi paylaşımında bulunuruz tüm takım. Birbirimize destek oluruz. Başarırız inşallah.
Sevgiler.:KK19::KK200::KK200:
Canim sende glutensiz un kullanabilirsin krep falan yaparsin ilerki donemde yeni tariflerde bulursun birlikte olduktan sonra basaririz bencede umarim hep boyle devam kisa zamanda herkes istedigi kilolara ulasir
Benim tekrar paylasimda bulunma sebebplerimden biride bu bircok aekadas ben giderken geldi onlara fazla bir destegim olmadi biraz yogun bir donemdi simdi evdeyken biraz faydam olsun sonra benim isler baslayacak bu sefer engelli cocuklar icin calisacagim insallah

kahvaltı
soğanlı yumurta
çay

ara
amasya elması

öğle
1/4 porsiyon et sote
3 hamburger eti (kardeşimle paylaşınca et sotemi baktım doymayacağım en hızlı ve elimin altında çabucak yapabileceğim alternatif buydu.)
1/4 porsiyon zeytinyağlı enginar

ara
filtre kahve sütlü

ara
yarım yeşil elma
2 yk yoğurt içine 1 yk chia

akşam
(20:45 ti sofradan kalktığımda yaaa :KK43: çok geç kaldım. kabak mücver tarifi atmıştım ya, onu yaptım ama içi pişmedi, birde benim veletlerin viyaklamasından nasıl tuz atmışsam zehir gibi oldu yiyemedim :KK43: :KK43: :KK43: bende hemen fırına tavuk attım ama tabiii çok oyalanmış oldum.:ukala::ukala::ukala:)
fırında tavuk but
salata
az yağlı lor peynir
1 bardak ayran

ara
filtre kahve sütlü

su: 2 lt su + 1 lt dukan bira
spor: henüz yapamadım ama çocuklar uyuyunca eliptik yapacağım. yazacağımmm

ayyyy bende de kızkardeşim vardı. onun da ikizleri var, tam curcunaydık. doğru düzgün gelip bakamadım. öğünlerimde aksadı :KK43: şimdi daha yeni bitiriyorum yazılan mesajları okumayı.

Ben de öyle oldum. Bir de saçma sapan birşey yerim korkusuyla hiçbir şey yiyemedim aç kaldım akşam 7’ye kadar.:KK70:

Canim sende glutensiz un kullanabilirsin krep falan yaparsin ilerki donemde yeni tariflerde bulursun birlikte olduktan sonra basaririz bencede umarim hep boyle devam kisa zamanda herkes istedigi kilolara ulasir
Benim tekrar paylasimda bulunma sebebplerimden biride bu bircok aekadas ben giderken geldi onlara fazla bir destegim olmadi biraz yogun bir donemdi simdi evdeyken biraz faydam olsun sonra benim isler baslayacak bu sefer engelli cocuklar icin calisacagim insallah
bize bu kadar yardım ediyorken onlara kimbilir nasıl yardımcı olacaksın. Allah yardımcınız olsun, yolunuz apaçık olsun canım. :KK200::KK200::KK200:

Back
X