Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hangi konsolda bu? Bende aliyim eve bir oyun seysi diyordum esim gelince sevinir, futbol araba yarisi vs onlar da yukleniyor sanirim diig mi?
Ne istersen yuklenir tatlim.FiFA,NBA,dovus oyunlari,araba yarislari say say bitmez.Konsolun adi X-box camerasi var televizyonun uzerine takmisiz. Degisik degisik bir suru oyun var hem kamera ile oynanAn hem kollarla oynanan. :KK54:

benim 40 tane falan şimdi soğuk diye günde 10-12 tane alıyorum ama havalar ısınınca 18-20 buluyor ama bakkal yumurtası ile kıyaslanamaz bile:rapci:
Ay ben 1 tane alip kedi niyetine bakiyim demistim 40 tavugu ben eve bile sigdiramam:KK53:
Kesinlikle yaaa o kokusu bile sahane pisincee. Yazin koyden alabiliyorum ama kisin gitme imkanim olmuyor.
pehh ben listedeyken toz attırıyordum tozzz:KK55:
Gorucez:süslü:
gben benden de fena çıktı:KK48:
Sen ne kadar yiyodun:oops:

Eki Görüntüle 2100770
Sayin Mösyö Dukan,
Hayatimin diyetini yazmis oldugunuz icin tesekkur ederim.
Yedigim her kebap caniniza degsin insaallah.
Sevgiler:KK36:
:KK70::KK70::KK70:
Kolestrol ilaci icmeye baslayacagim gunler cok uzak degil:KK8:
ALLAH korusun canım. Abartmadan yersen bisey olmaz inşALLAH :KK12:
pehh ben listedeyken toz attırıyordum tozzz:KK55:
Göricigiz :KK48:
gben benden de fena çıktı:KK48:
Siz çapınıza göre yemiyorsunuz ki. Sınırları zorlamayı seviyorsunuz. Şöyle pantolonun üst düğmesini açmadan doyduğunu anlamayanlardan :KK48::KK48:

Evet canim just dance ve dance central.. Cok eglencelii dimi :KK76: Uzun suredir kullanmamistim. Yeni guncel oyunlari yuklemek lazim just dance 2015 bizimki.:KK73:
Mert'i de oynatin o da yapabildigi kadar dans etsin.
Azıcık yapıyor sonra ya bacaklarıma sarılıyor ya da kucak isteyip sukoyveriyor. Ama hatırlattığın iyi oldu yaaa, yine de yapmaya çalışacağım. :KK200:

Ay ben 1 tane alip kedi niyetine bakiyim demistim 40 tavugu ben eve bile sigdiramam:KK53:
Kesinlikle yaaa o kokusu bile sahane pisincee. Yazin koyden alabiliyorum ama kisin gitme imkanim olmuyor.

Gorucez:süslü:

Sen ne kadar yiyodun:oops:

Siz çapınıza göre yemiyorsunuz ki. Sınırları zorlamayı seviyorsunuz. Şöyle pantolonun üst düğmesini açmadan doyduğunu anlamayanlardan :KK48::KK48:
görelim bakalım:KK55:

canım bu saatte pankek dolu resim paylaşınca tabi karıştırırız senide dukan amcadan çok pankeke baktım:KK70::KK70::KK70:
Bunu aklimda tutayim arada gece gunduz dinlemeden foto paylasiyim nefsini sinayalim boylece irade kazanirsin canim arkadasim:deli:

Beli lastikli guzel pantolon yaptilar da biz mi almadik:sinirli:
Bir hafiflik olacak o kesin de eğlenerek hafifletmeye bakalım :)
Birliktee hafiflemeye:KK50:
benim çiftliğim var inekler koyunlar tavuklar evde bakmıyorum tabiki:KK70::KK70::KK70:
Boyle cumle icinde kullaninca cok havali ya bende mi ciftlik alsam superr:KK200:
Ciftligim var:KK30:
Bak nickime de yakisti:21:
Geyik bir yana bayildim sen bizden cok daha fazla avantajlisin tabi tozunu attirirsin listelerinn.:KK36: Cok guzel citirlasacaksin arkadasim eminim:KK28:

Bunu aklimda tutayim arada gece gunduz dinlemeden foto paylasiyim nefsini sinayalim boylece irade kazanirsin canim arkadasim:deli:

Beli lastikli guzel pantolon yaptilar da biz mi almadik:sinirli:

Birliktee hafiflemeye:KK50:

Boyle cumle icinde kullaninca cok havali ya bende mi ciftlik alsam superr:KK200:
Ciftligim var:KK30:
Bak nickime de yakisti:21:
Geyik bir yana bayildim sen bizden cok daha fazla avantajlisin tabi tozunu attirirsin listelerinn.:KK36: Cok guzel citirlasacaksin arkadasim eminim:KK28:
çiftliğim var mı havalı karda kışta her gün gitte havayı görürsün:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hangi konsolda bu? Bende aliyim eve bir oyun seysi diyordum esim gelince sevinir, futbol araba yarisi vs onlar da yukleniyor sanirim diig mi?
Bizde Apple TV ye yükledik, ordan oynuyoruz canım.

benim çiftliğim var inekler koyunlar tavuklar evde bakmıyorum tabiki:KK70::KK70::KK70:
gben gben hatun organik yumurta satıyor çevre illere, ilçelere, çiftliği var hanımın. Hanım ağa o hanım ağa :KK70:,
Senln benim 3-5 tavuk bakmamıza benzer mi :KK70::KK70:

Back
X