- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.201
evet canım yarın listedeyimCuma giriyor musun listeye.. Listelerin tozunu attırmaya..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yarın listedeyimCuma giriyor musun listeye.. Listelerin tozunu attırmaya..
Süper.. haftaya sizleri izlemek keyifli olacak :)evet canım yarın listedeyim![]()
canım bu saatte pankek dolu resim paylaşınca tabi karıştırırız senide dukan amcadan çok pankeke baktımTamam ya 3 cok gercekten, en fazla 2.5 olsun tamam mi tamam
Neden beni karistiriyorsun canim ozlemim yatakimi yoldan cikariyorum diye porsiyonlarim gitcek simdi
![]()
Ne istersen yuklenir tatlim.FiFA,NBA,dovus oyunlari,araba yarislari say say bitmez.Konsolun adi X-box camerasi var televizyonun uzerine takmisiz. Degisik degisik bir suru oyun var hem kamera ile oynanAn hem kollarla oynanan.Hangi konsolda bu? Bende aliyim eve bir oyun seysi diyordum esim gelince sevinir, futbol araba yarisi vs onlar da yukleniyor sanirim diig mi?
Ay ben 1 tane alip kedi niyetine bakiyim demistim 40 tavugu ben eve bile sigdiramambenim 40 tane falan şimdi soğuk diye günde 10-12 tane alıyorum ama havalar ısınınca 18-20 buluyor ama bakkal yumurtası ile kıyaslanamaz bile![]()
Gorucezpehh ben listedeyken toz attırıyordum tozzz![]()
Sen ne kadar yiyodungben benden de fena çıktı![]()
evet bakalım neler olacakSüper.. haftaya sizleri izlemek keyifli olacak :)
Eki Görüntüle 2100770
Sayin Mösyö Dukan,
Hayatimin diyetini yazmis oldugunuz icin tesekkur ederim.
Yedigim her kebap caniniza degsin insaallah.
Sevgiler![]()
ALLAH korusun canım. Abartmadan yersen bisey olmaz inşALLAHKolestrol ilaci icmeye baslayacagim gunler cok uzak degil![]()
Göricigizpehh ben listedeyken toz attırıyordum tozzz![]()
Siz çapınıza göre yemiyorsunuz ki. Sınırları zorlamayı seviyorsunuz. Şöyle pantolonun üst düğmesini açmadan doyduğunu anlamayanlardangben benden de fena çıktı![]()
Bir hafiflik olacak o kesin de eğlenerek hafifletmeye bakalım :)evet bakalım neler olacak![]()
benim çiftliğim var inekler koyunlar tavuklar evde bakmıyorum tabikiAy ben 1 tane alip kedi niyetine bakiyim demistim 40 tavugu ben eve bile sigdiramam
Kesinlikle yaaa o kokusu bile sahane pisincee. Yazin koyden alabiliyorum ama kisin gitme imkanim olmuyor.
Gorucez
Sen ne kadar yiyodun![]()
Azıcık yapıyor sonra ya bacaklarıma sarılıyor ya da kucak isteyip sukoyveriyor. Ama hatırlattığın iyi oldu yaaa, yine de yapmaya çalışacağım.Evet canim just dance ve dance central.. Cok eglencelii dimiUzun suredir kullanmamistim. Yeni guncel oyunlari yuklemek lazim just dance 2015 bizimki.
Mert'i de oynatin o da yapabildigi kadar dans etsin.
Ay ben 1 tane alip kedi niyetine bakiyim demistim 40 tavugu ben eve bile sigdiramam
Kesinlikle yaaa o kokusu bile sahane pisincee. Yazin koyden alabiliyorum ama kisin gitme imkanim olmuyor.
Gorucez
Sen ne kadar yiyodun![]()
görelim bakalım
ALLAH korusun canım. Abartmadan yersen bisey olmaz inşALLAH
Göricigiz
Siz çapınıza göre yemiyorsunuz ki. Sınırları zorlamayı seviyorsunuz. Şöyle pantolonun üst düğmesini açmadan doyduğunu anlamayanlardan![]()
iyi geceler canım ALLAH rahatlık versinSabah erkenciyim uyumaya çalışacağım. Vucut hala belçika saatine göre çalışıyor o nedenle 8 de uyuyor gibi hissediyorum ama çok erken kalkacağım. Görüşürüz kızlar..
Denizcim iyi dinlenmeler birkac gun sonra gece sohbetlerine ful enerji bekliyoruzSabah erkenciyim uyumaya çalışacağım. Vucut hala belçika saatine göre çalışıyor o nedenle 8 de uyuyor gibi hissediyorum ama çok erken kalkacağım. Görüşürüz kızlar..
Hanım ağabenim çiftliğim var inekler koyunlar tavuklar evde bakmıyorum tabiki![]()
Bunu aklimda tutayim arada gece gunduz dinlemeden foto paylasiyim nefsini sinayalim boylece irade kazanirsin canim arkadasimcanım bu saatte pankek dolu resim paylaşınca tabi karıştırırız senide dukan amcadan çok pankeke baktım![]()
Beli lastikli guzel pantolon yaptilar da biz mi almadik
ALLAH korusun canım. Abartmadan yersen bisey olmaz inşALLAH
Göricigiz
Siz çapınıza göre yemiyorsunuz ki. Sınırları zorlamayı seviyorsunuz. Şöyle pantolonun üst düğmesini açmadan doyduğunu anlamayanlardan![]()
Birliktee hafiflemeyeBir hafiflik olacak o kesin de eğlenerek hafifletmeye bakalım :)
Boyle cumle icinde kullaninca cok havali ya bende mi ciftlik alsam superrbenim çiftliğim var inekler koyunlar tavuklar evde bakmıyorum tabiki![]()
Koskoca hanimagaya gorucez falan dedim ya inanamiyorimHanım ağa![]()
çiftliğim var mı havalı karda kışta her gün gitte havayı görürsünBunu aklimda tutayim arada gece gunduz dinlemeden foto paylasiyim nefsini sinayalim boylece irade kazanirsin canim arkadasim
Beli lastikli guzel pantolon yaptilar da biz mi almadik
Birliktee hafiflemeye
Boyle cumle icinde kullaninca cok havali ya bende mi ciftlik alsam superr
Ciftligim var
Bak nickime de yakisti
Geyik bir yana bayildim sen bizden cok daha fazla avantajlisin tabi tozunu attirirsin listelerinn.Cok guzel citirlasacaksin arkadasim eminim
![]()
Bizde Apple TV ye yükledik, ordan oynuyoruz canım.Hangi konsolda bu? Bende aliyim eve bir oyun seysi diyordum esim gelince sevinir, futbol araba yarisi vs onlar da yukleniyor sanirim diig mi?
benim çiftliğim var inekler koyunlar tavuklar evde bakmıyorum tabiki![]()