- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.561
Ekledim gitti dukana donersen kardes kardes devam ederizBende olayım ya, expresli dukan olsun :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim gitti dukana donersen kardes kardes devam ederizBende olayım ya, expresli dukan olsun :)
Encok da benim bu hafta 57 li bi sayida gelecek insHerkes demiş ben de diyeyim ben senin listeye girmek istediğini bilmiyordum şahsen :)
Prensese acıma valla, 1.6 kg nedir, vallahi benim içime oturdu![]()
İnşALLAH güzel sonuçlar alırsın kaptanımbalpamuk tatlim bahsettigin cankaya biyorezonanstan randevu aldim sali gun sigarayi birakmak icin gidecegim @bluedolphin tatlim yanlis mi hatirliyorum sende oyle bisey demistin sanki eger dusunuyorsan 31 ocak a kadar kampanya varmis 500tl olan sigara birakma 150 tl ye dusmus yakala.co da
Ton balığını kurtarıcı gibi kullan. bir de sade yersen biden bulanır. saf protein günü öğlen ekmeksiz köfte yap akşama tavuk haşlama mesela. ben o gün ne yemiştimben bendeeeeene lazım yarın merkeze ineceğim eksik olmasın ton balığıda oluyormu lıght olandan sabah öğle tamamda akşama ton balığı yerim dedim fikir verin bakalım
fırında balık yemiştim akşamTon balığını kurtarıcı gibi kullan. bir de sade yersen biden bulanır. saf protein günü öğlen ekmeksiz köfte yap akşama tavuk haşlama mesela. ben o gün ne yemiştim
öğlen hindi füme akşama tavuk haşlama mı yemiştim![]()
Ya ben zaten haftada 1 kg üzeri alanları hiç anlayamıyorum ki.. Ben de mi sorun var onu da bilmiyorum. Hadi regldir vs anlarım da.. Neyse ağzımı açmayayım en iyisiYa 50’li kilolarda 1,6 kg yüzdede çok fena oluyo işte
%2,75
Ya ben zaten haftada 1 kg üzeri alanları hiç anlayamıyorum ki.. Ben de mi sorun var onu da bilmiyorum. Hadi regldir vs anlarım da.. Neyse ağzımı açmayayım en iyisi
yok anim benim zaten almisiz kilolari felek vurmus bide sen vur@servey cigim imzamda ifsaa olma muhabbetini okumus muydunn? Bu hafta 500gr vermeyeni imzamda rezil edicektik, mördak icin 400e indirdikk. Sayesindetoplight ve
esd_04 de kurtuldu
Sen veprensesss016 canlarim hem vermediiniz hem devasa eksilerle geldinizz
Ne diyorsunuz var mi bir itiraziniz son sozunuz![]()
bencil takil diyosunTakim icin uzucu ama senin icin sevindirici bence![]()
askolsun yaaa valla mahvettiniz bugun beni zıkkım yeseydim dicem artikwendy
balpamuk ortiklerim kendi ortimiz
prensesss016 ayagimiza celme takti, bizzz nerde yanlis yaptikk
![]()
bu hafta full kulağını çekicez, haftaya derece yapıcaz hadi bakalım :)
Ah canim yaas keske haber verseydinBenım nıye haberım yok bundan askolsunnn
Ben yoğun 2 hafta yasıyorum işe baslafım
Kızı krese alıştırıyorum
Oğlum ara tatılde
Haftaya buyuk ölçüde duzenım oturcak
O zaman vermezsem atın zındanaa![]()
soz ende @gbenAnlasam be oldugunuuuuu
ortimiz sabit bile gelse, ortalama 0.88 oluyordu.
5.takim gozunu actiii artik matematik konusuyorrrrKocumuz bile var
Bizim ortimiz kendini hemen affettirir zatennnm
Kapida adamlarim varUcan kustan haberim olur benim
[/
Ya tabi yaaa bak simdiden basladim bile pazartesiye eksiyle baslicam
eee neden haberlemedin bizi ozamannn.girip okumazsaaan, menu yazmazsaan, gunde 5 mesaji doldurmazsannn haberin olnaz tabi
ay diycem prensesssle servey 500 grcik veremedikleri gibi bi de ikisi 3 kilo alip geldiler batirdilar takimi diycemher gruba girip yazcam tum hafta imzamda goruncek
![]()
Canım, ben de seni tebrik ediyorum. Harikasın ortimlydznp
Bugün hepinizi bana yeşil çay içmeye davet ediyorum arkadaşlar. Hatta arzu edenlere Dukan birası, mistik çay, Türk kahvesi hazırlayabilirim. Biz harika bir takımız.Sizlerle tanıştığım için çok mutluyum.
![]()
![]()
Musade senindirKaptanlarim izin varsa bundan sonra cuma tartisina arti gelenlere ben ertesi gunlerde acimiyacagim prenses yazikki buna birinci ornek oldu
Arkadaslar arada boyle sorunlari olanlar saklamasin pazartesi tartilip yazsin onlarada bir iki taktik verelim
Gelecek hafta 5. Takim listelerde birinci olacak ve bireysel birinvisinide aramizdan cikaracagiz varim diyenler listeye yazilsin![]()
wendy menu ve sporlardan sen sorumluydun durumlar nedir menusunu yapmayan spor yapmayan eksik falan var mi ben hep okudum ama acikca cetele tutmadim
betüştü canım ben hiç listeye girebileceğimi bilmediğim için dile getirmedimSen güzelsin ondan bizde daha güzel olduk :) sen haftaya gör bizi :)
Kaptanım yazmış ya kuzum sen hiç liste ister gibi durmuyordun, hatta alerjim var diyen sen miydin? Betül de olabilir.
150 mi? Allahımm, maşallah.
1 kilo pırasayı ince ince kıydım içine biraz lor peyniri normal peynirde olur 1 kepçe yoğurt 4 yumurta isteğe bağlı dere otu maydanoz nane pul biber karabiber karıştırıp yağlı kağıtlı tepsiye döküyorsun üzerine çörek otuTon balığı uygun ben seviyorum, yiyorum ancak konserve gıda olduğu için pek tavsiye etmiyorlar. Hazır gıdaları yemesek daha hızlı kilo veririz diye olacak...
Bu arada senden bir ricam olacak. Sen pırasa böreğinden bahsetmiştin. Onun tarifini paylaşman mümkün mü acaba? Bana da bir farklılık olur hem...![]()
evet benim yaptigim hatayi yapmayin. Cumadan salmayin kendinizi pazartesiden sonra toplanmiyorBirinci ekspres turuna beraber yola ciktigim arkadaslar yuzumu kara cikarmadi hepsi guzel kilolar verdi ve daha bugun 5. Gunumuz
Bu aramiza yeni katilacak arkadaslara motivasyon olsun
Herkesi tebrik ediyorum masallah5. Takim tum arkadaslar en guzel eksiler sizin olsun
Bugun Cuma ama bu hafta baska bir hafta
Haftasonu kacamaklarini artik uzun bir sure rafa kaldirin yoldayken yol uzunken yoldan cikmayin
Herkese bol irade diliyorum![]()
evet yaa Allahtan bende simdiden kara lara düşünüyorum neler yiyeyim diyeprotein sebze güzelde tek protein zor ALLAHtan bir gün![]()
ben ben benyok canım bu sefer kararlıyım pazartesi kimler yapıyor tekrar![]()
Malesef kötü ornek oldum ama bu hafta sen beni kurtaricaksin inaniyorum canimKaptanlarim izin varsa bundan sonra cuma tartisina arti gelenlere ben ertesi gunlerde acimiyacagim prenses yazikki buna birinci ornek oldu
Arkadaslar arada boyle sorunlari olanlar saklamasin pazartesi tartilip yazsin onlarada bir iki taktik verelim
Gelecek hafta 5. Takim listelerde birinci olacak ve bireysel birinvisinide aramizdan cikaracagiz varim diyenler listeye yazilsin![]()
yaaaa srndemi morum ördeğimHerkes demiş ben de diyeyim ben senin listeye girmek istediğini bilmiyordum şahsen :)
Prensese acıma valla, 1.6 kg nedir, vallahi benim içime oturdu![]()
ayyy insallah yaaa gorurmuyum sahiden. Cok oldu gibi amaEncok da benim bu hafta 57 li bi sayida gelecek ins
ya öldürün beni daha iyiYa ben zaten haftada 1 kg üzeri alanları hiç anlayamıyorum ki.. Ben de mi sorun var onu da bilmiyorum. Hadi regldir vs anlarım da.. Neyse ağzımı açmayayım en iyisi
olmadı dolapta kuşbaşı et var fırına atarım sade yerim oda olur dimi öğlen tavuk akşama kırmızı etOluyor canimda cok sık olmasin paket sonucta normal balik alirsin arada sen kereviz pirasa ispanak vs sebzelerini al meyve gunleri icinde ayva nar kivi gibi meyvelerden tamamdir
utanma canim benim... Nenim gecen hafta yediklerimi okuduktan sonra seni ufacık minnacık dolmalarını görmezler bileMenüm;
10:00
Ispanakli yumurta
Peynir
1 d. Cavdar ekmegi
13:00
T.kahvesi ve bir kac kuru uzum
16:00
1 elma
18:30
1 kase yogurt
1 kase salata
Pırasa
Sarmanin da tadina baktim 2-3 tane yedim.
2,5 L su
2 buyuk t.kahvesi
Eve gidince dukan bira yapicam.
Sporum da yok. Eve gidince yaparim insallahh.
Bir kac sarma yedim ama gorumcemin butun ikramlarini reddettim ve tadlarina bile bakmadim.Beni yoldan cikarmak icin cok ugrasti ama basarisiz oldu. Pisi ve yagli yagli pastalar vardi.
Sarmayi yazarken bile utandim![]()
Beni de yiyeydinya öldürün beni daha iyiifşa falan edin diger gruplara istersem
hay nerden yedim o pastalari lahmacunlari börekleri kabak tatlılarını bide kurabiye vardi
sonunda itiraf ettirdiniz bana
![]()