Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Spor isteriz bugün :) 3 sarma tırmalamasın, bugün zaten artıydın düne göre. Listedeyiz özlemim.

Akşama eti bırakma diyecektim ki Medusa yazmış.

Bugün uyguladığın özel bişi var mıydı?

Hani sıkıntılı bişi yok gibi ama proteini az geldi sadece gözüme.
özel bişey yok canım sabah yumurta öğlen yoğurt akşamda sarmısaklı 1 kase yoğurt vardı onu yazmadım galiba:KK48:

Öyle mi? Ben bu hafta teslimim sana ne dersen o.

Çokta kolay değil ama zor da denmez, emek istiyor zaten emeksiz de kilo verilmiyor.

Ahaha, yok artık ya, ördeğim morum yarın umut 9da uyanırsa görürsün.
Canim gunler kisa yetmiyo bize sonra gece kusu oluyoruz zayif insanlarin cogu erken kalkip erken yatanlar hem gece 23:00- 4:00 arasi vucut yag yakiyo o vakti kacirmayalim

Bu hafta sıkı yonetim var daha erken kalkanlara sozum yok sabah 8 den sonra kalkanin evine davul zurna gonderiyoruz
Ben ayikamam kahvalti yapamam hemen diyorsaniz tarcinli limonlu zencefilli neli seviyorsaniz sularinizi icin30 dakika spor akliniza ne gelirse her turlu aksiyon kabul musait olanlar cikin disarda yuruyun iki kati kalori yakin gelin
8:30 kahvaltinizi yapin
10:30 bi ara yaparsiniz bi kahve icin benden metobolizmaniz hizlansin
12:30 -13:00 arasi oglen yemegi
15:00 gibi evde olanlar spor yapin bebelerle dans hoplama ziplama akliniza ne gelirsebkanepenin ucuna gelin otirup kalkin yavasca deve cice oynayin
Pilates lastigi olanlarda azicik kendini esnetsin benimen sevdigim aletlerden kendisi pilates bant diyede geciyor kol bacak bel istediginiz yerde deneyin
15:30 gibi aranizi yapin menuye gore
17:30 18:30 arasi aksami yapin
Evde olmayanlara sozum yok gwc kalabiliyolar
Evdekiler bir gun onceden planlayin menuyu ben 3 ayri yemek yapiyorum ogluma esime bana sizde yapin ne var :-)
Aksam da 8:30 gibi bi spor daha
İsi olan farkli duzeni olan saatleri kendine uydursun
Gece 00:00 yat borusu yesilcayi aksam icip sabaha kadar oturmayin
Siz bunlara uyun hem kilo verin hem hayatiniz degissin soylemesi benden uygulamasi sizden
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

1 kilo pırasayı ince ince kıydım içine biraz lor peyniri normal peynirde olur 1 kepçe yoğurt 4 yumurta isteğe bağlı dere otu maydanoz nane pul biber karabiber karıştırıp yağlı kağıtlı tepsiye döküyorsun üzerine çörek otu
180 derecede pişene kadar tam dk tutmadım canım harika bir lezzet karatay böreği deniyor ama dukana da uygun:KK66:
Bınu sabaha yapiciiimmm

Askolsun kiz ben nerdeydim ki herseyi okusam da fazla cevap yazamiyorum ben asil sizleri gorunce cok mutlu oluuorum hele ki bu hafta listeye eskilerimiz de girince daha bir guzel oldu :KK9:
Ablam gıremıyorsun demedım kı ben
Geldısını gorunce herkes ayaga kalksın ıstedım
Ben sık gıremıyorum kı zaten kımın gırıp gıremedıgıbı goremıyorum

Ahaha, yok artık ya, ördeğim morum yarın umut 9da uyanırsa görürsün.
9 mu? :KK37:
Ağzından bal damlıyor :KK200:
Canim simdi derlerki bunla kilo ne alaka @Iydznp i ornek alsinlar cok erken kalkiyo
Daha bir haftamiz dolmadan nerdeyse 3 kg verdi
Ayse'ye laf yok o en erken kalkanımız, Umut'tan bile önce ayakta :KK53:
Simdi oncelikle beraber dukan yapan arkadaslara kilo hedefi koymama geldi sira
İsterlerse bizimle olmayan arkadaslarada koyabilirim
Merak ediyormusunuz az sonra 5. Takimda
Bana da hedef koy cok merak ettim ne koyacaksın :KK48:

Back
X