- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.821
Afiyet olsun![]()
Hahaha yedim gluteni farketmeden. Çorbanın içinde bulgur olduğunu unuttum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun![]()
InşALLAH kötü bisey olmaz hem az yetmişsin. Ama daha dikkatli ol. Önce sağlık.Hahaha yedim gluteni farketmeden. Çorbanın içinde bulgur olduğunu unuttum.Teşekkürler yine de lydznpcim.
![]()
Yumurtalı ıspanak güzel oluyo mu ya? Deneyim bende.
Bende menü paylaşayım o zaman
Kahvaltı
1.5yk yulaf ezmesi 1yumurta+2 yumurta beyazı ile omlet ve beyaz peynir
2 kalınca dilim ananas
Öğlen
Ton balıklı salata yy yoğurt
Ara 3gun kurusu kayısı 100-150 no yarim yağlı yoğurt
Akşam
Ispanaklı yumurta
Şimdilik 1.9lt su akşama 2.5u geçer
2kupa yeşil çay
2 sade Türk kahvesi
Jillian level 1 yapıldı.
500 de ip atlamayı düşünüyorum![]()
Bugün ıspanaklı yumurta popülasyonu yoğun.Afiyet olsun şimdiden. Seninle öğle ve akşam öğünlerimizi yerlerini değiştirerek yemiş olacağız bugün.
bütün takım toplansak amma laklak yapardıkBen gelirim vallahiNe güzel oluuuur.
![]()
kimin ortisiyimBende seninle gurur duydum. Afiyet olsun![]()
İNŞALLAHsorma pek hoşuma gitti artık 10lu kilolar kaldı sonra @servey gibi 10dan geri sayarım son 9 kilo, son 5, son 3, mezun da yazarız hep birlikte inşALLAH![]()
evet bütün takım olumsuz etkileniyorlütfen kilo alarak motivasyonumu bozmayın![]()
çok enteresan gerçekten yaaa denemek lazımKızlar benim bu sabah ki tartım 66.100. 100 gr eksilmişim. Tabii ki sevinmiyorum 66.00 görmüştüm.
Bugün biorezonansın 2. Seansına gittim. Sonra eşim ve kızımla gezmeye çıktık birkaç saat geçmişti. İnanılmaz bir tatlıcının önünden geçtik ve ilk defa ne canım çekti ne yutkundum yani çok ilginç bir an oldu sanki beynimdeki tatlı kodu, lezzet kodu yok gibi hissediyorum düşündükçe. İlk defa böyle hissettiğim için biraz daha deneyeceğim kendimi. Çünkü ilk seanstan sonra canım hala tatlı istiyordu. Şu an hala nasıl olduğunu düşünüyorum bu işin
Hayatımdaki en ilginç anlardan biri gerçekten. Bakalım nasıl olacağım bundan sonraki günlerde. Size bahsedeceğim durumdan.
afiyet olsunYediklerimi de unutmadan yazayım:
Sabah:
-yumurtalı ıspanak
Öğle:
-az ezogelin çorba
-hardal soslu tavuk
-zeytinyağlı kereviz
Akşam da et ve salata yemeyi planlıyorum.
ne demek gözden kaçırmadığum sürece tabiki cevaplarımNilgün bu arada cevap yazamamıştım pırasa tarifini paylaşmılsın, çok teşekkür ederim.![]()
Bende menü paylaşayım o zaman
Kahvaltı
1.5yk yulaf ezmesi 1yumurta+2 yumurta beyazı ile omlet ve beyaz peynir
2 kalınca dilim ananas
Öğlen
Ton balıklı salata yy yoğurt
Ara 3gun kurusu kayısı 100-150 no yarim yağlı yoğurt
Akşam
Ispanaklı yumurta
Şimdilik 1.9lt su akşama 2.5u geçer
2kupa yeşil çay
2 sade Türk kahvesi
Jillian level 1 yapıldı.
500 de ip atlamayı düşünüyorum![]()
ay kaç gündür bende yapacğım yarın yapayım bariBende dün pırasa aldim. Mutlaka yapacağım.
yapmadın mı hiç bende yaparım çok eşim bayılır tabi o ekmek bana bana yiyiyorYumurtalı ıspanak güzel oluyo mu ya? Deneyim bende.
Evet canım. Harika olurdu.bütün takım toplansak amma laklak yapardık
kimin ortisiyimyetişeyim sana
İNŞALLAH![]()
yapmadın mı hiç bende yaparım çok eşim bayılır tabi o ekmek bana bana yiyiyor![]()
süper olur bencede arasına tavuk ıspanak ben ıspanakla tavuğu yakıştırıyorumDukan krepin arasına yapsak gözleme gibi olur aslında.
Migros’ta yıkanmış vardı kolayca ondan alim bari :)
eh işte benim akşam için başka fikirlerim vardı ama görümceme ayıp olmasın severim kendisini gittim olsun tıka basa yemedim birde ay bir kabak tatlısı vardı kaçtım hemenPaylaşanların menüleri süper, yazmayanlar inşallah kaçamak yapmıyordur :)
Gayet guzel gidiyorsun canim yarin yeni bir hafta ve grup basliyor
Bendesüper olur bencede arasına tavuk ıspanak ben ıspanakla tavuğu yakıştırıyorum![]()
Bitti mi işi merak ettim :)tam gün,henüz 2.odaya başladıdaha 3 oda 2 banyo,1wc.1 mutfak,1 antre ve balkon bizi bekliyor
![]()
Hadi bakalım umarım işe yaramıştırKızlar benim bu sabah ki tartım 66.100. 100 gr eksilmişim. Tabii ki sevinmiyorum 66.00 görmüştüm.
Bugün biorezonansın 2. Seansına gittim. Sonra eşim ve kızımla gezmeye çıktık birkaç saat geçmişti. İnanılmaz bir tatlıcının önünden geçtik ve ilk defa ne canım çekti ne yutkundum yani çok ilginç bir an oldu sanki beynimdeki tatlı kodu, lezzet kodu yok gibi hissediyorum düşündükçe. İlk defa böyle hissettiğim için biraz daha deneyeceğim kendimi. Çünkü ilk seanstan sonra canım hala tatlı istiyordu. Şu an hala nasıl olduğunu düşünüyorum bu işin
Hayatımdaki en ilginç anlardan biri gerçekten. Bakalım nasıl olacağım bundan sonraki günlerde. Size bahsedeceğim durumdan.
Oruç olduğunu unutur yersin ama orucun bozulmaz ya ona benzemiş bu, Allah kabul etsinHahaha yedim gluteni farketmeden. Çorbanın içinde bulgur olduğunu unuttum.Teşekkürler yine de lydznpcim.
![]()