- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #296.661
Süpersin canım ne güzel söyledin.Slm hanimlar bgun ara ara grip yazismalari okuyup cıktım geri dondum ama cok yogunum hala yinede geceleri cocuklari uyuturken yazmak buraya gelmek iyi geliyo bana
Bi fikrim var bence persembe gunleri safprotein ilan edelim hemn vucudumuzu sasirtiriz hemde takımımızı braz toparlariz daha fazla motive oluruz gibi geliyo bana yada safprotein yapamadikmi persembe gunu hic bi karbonhidrat almayalim cocgunluka protein agirlikli beslenelim ama isterseniz sebze yemegide yiyebiliriz yetrki agırlik olrak protein tuketelim ogun cok fazla etkisini gorucegimze inaniyorum ben
Bide sporrrrrr sporrrr yine yarisma yapalim spora agirlik verelim gun icinde spor yaptigimizda buraya girip yazalim yine ip atlayalim puanlama olsun bu sekilde de daha fazla motive olucagimiza inaniyorum ben yıl basina artik fazlaliklarimdan kurtulmus olraj girmek istiyorun 2 ay var onumde ve ben 60 kilo olabilirim gercekten istersem ve istersek haydi bi gayret ben basaricagimiza inaniyorum takimimada cok gveniyorum bi bu kotu gunleri hep beraber atlaticizzzzz
biraz uzun yazdm kusura bakmayin![]()
İstersek kararlı olursak başarırız biz bu işi. Ha bi de birbirimize destek olursak...