- 26 Eylül 2018
- 560
- 1.436
- 113
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #297.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasınız kızlar hepinizi tebrik ediyorum***5. Takım 595. Etap***
toplight (/75/73,9/1,1/%1,47)
karabiber01 (71.4/70,6/0,8/%1,12)
parkbyull (71.6/71,2/0,4/%0,55)
fattofit85 (80.3/79,4/0,9/%1,12)
5. Takım Ortalaması: %1,065
morordek tatlım şu an takımda olanlar için listeyi düzenledim listeye girecek olanlar, yeni başlayanların kilosu vs kısmını sana bıraktım tatlım
kızlar tebrik ederim yüzdemiz gayet güzel
Evet Esra'cım Umut hasta olup beni sömürünce o iyilesti, ben hasta oldum, şansıma da el ayak hastalığı çıktı. Ne menem bi şeymiş görmüş oldum.
İstanbul'da kv'ler var. Dönem arasında ziyaret durumu olabiliyor.
Tamamen yerleşme için İstanbul benim ilk tercihlerim arasında diyemeyeceğim :) çok kaotik bir şehir gibi geliyor. Ama tabi ki güzel bir fırsat yakalarsam orada doktora bitince, neden olmasın :)
Artık eskisi kadar çatık kaşlı değil ya
Dönem arasında gelirsek ayarlamaya çalışalım ama kv'ler Avrupa yakasında, siz Anadolu'dasınız değil mi? Nasıl olur bilemedim ama ayarlayabiliriz inşallah, sizleri görmeyi ben de çok istiyorum
Kardelencim cok iyi yapıyorsun, çünkü yanıt almayanlar takıma gelmekten vazgeçebilir. Bence ilk gören mutlaka karşılasın yeni arkadaşları :)
Hoşgeldin canım
Kurallarımızı okuduysan bugünden itibaren menü bildirimlerini bekliyoruz. Hatta cuma olduğu için bi tartıl, o kilonu başlangıç kilon olarak alalım.
Tebrikler kızlar hepinize
Hoşgeldin sen de. Ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Biraz da kendinden bahsedersen (kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun) seni tanımış oluruz :)
Eline sağlık kaptanicem. Sen de cok guzel vermişsin tebrik ederim
91.2 sabah ac karnına... sonrasında yumurta ve peynir yedimKızlar neredesiniz yarın cuma tartı günü unutmayın sabah aç karna tartışıyorsunuz bu akşam yemek işiniz bu saatte bitmiş olmalı öyle değil mi hadi bakalım
Aaaa o zaman öyle yapın yaşasın kötülükŞeymacım sen gel de kıtalar, denizler aşar görüşürüz bizilla ki bir ortak yol buluruz. Esra’nın da benim de annem karşıda nasılsa, dönüşte annelere dağılırız olmadı.
balpamuk Aaaa kız Esra bak öyle yaparsak yakınız nasılsa, sende bende bebeleri uyutup dışarı çıkabiliriz. ahahahahahaaaa ay eşim duymasın vallahi çıldırır
aboovvvv bende kötüymüşüm baksanaaaaaa
Geri dön geri dön vericez o kilolarıŞu an havuzun derin sularına kendimi biraktim(2 metre)geri donemeyebilirim
![]()
Feraaaahhh ya sana neler oluyor? Cidden çok hızlı almaya başladın kuzum, sağlık sorunu vs yoktur inşallah?Ay bende tartıldım.
85,6
1 haftada +1.1 neyin nesi ben anlamadım ki. Be kadar çabuk kilo alıyorum.Baklava börekte yemedim. Eskiden akşam yemeğini 2 defa yerdik ama hiç böyle kilo almıyordum.
![]()
Yoo ooo.. Geri dööööön.Şu an havuzun derin sularına kendimi biraktim(2 metre)geri donemeyebilirim
![]()
Ya ben de 83,8 im. Nasıl oluyo hakikaten ben de anlamış değilim.Ay bende tartıldım.
85,6
1 haftada +1.1 neyin nesi ben anlamadım ki. Be kadar çabuk kilo alıyorum.Baklava börekte yemedim. Eskiden akşam yemeğini 2 defa yerdik ama hiç böyle kilo almıyordum.
![]()
Geçmiş olsun canım. Bi an evvel iyileşirsin inşallah keyifle emzirirsin evladını.Kaptanim, bu sabah ac karnina tartildim, 59.1 cikti ama gun icinde yediklerimle 60i buluyor. Boyum 156. O zaman ben gun sonunda liste paylasirim. Normalde gunde 2 saat bebek arabasiyla yuruyordum ama simdi emzirme sorunlarim var. Once mastit oldum sonra apseye cevirdi 2 haftadir onunla ugrasiyorum. Eskisi daha iyilesmeden yeni bir sertlik daha olustu, acamiyorum. Sutun yagli dediler, doymus yag yememeliymisim, az yagli besleneyim diyorum.
Yil sonu icin hedefim 55 kilo. Ilk 2-3 kilo cabuk gider zira 2 hafta once 57 kiloydum.
Ay bu mesajı atlamışımKaptanim, bu sabah ac karnina tartildim, 59.1 cikti ama gun icinde yediklerimle 60i buluyor. Boyum 156. O zaman ben gun sonunda liste paylasirim. Normalde gunde 2 saat bebek arabasiyla yuruyordum ama simdi emzirme sorunlarim var. Once mastit oldum sonra apseye cevirdi 2 haftadir onunla ugrasiyorum. Eskisi daha iyilesmeden yeni bir sertlik daha olustu, acamiyorum. Sutun yagli dediler, doymus yag yememeliymisim, az yagli besleneyim diyorum.
Yil sonu icin hedefim 55 kilo. Ilk 2-3 kilo cabuk gider zira 2 hafta once 57 kiloydum.
Aaaa kardelencim sen de iyi gidiyordun oysa ki. Sporların da iyiydi. Kaçtı mı arada ne oldu böyleYa ben de 83,8 im. Nasıl oluyo hakikaten ben de anlamış değilim.
kopya ile bitirdiyse zaarEvet valla el ayak olmuşum. İmkansız değilmiş canım sana da yazdım ya artık görülebiliyormus. Akademik çalışmalara denk gelmiştim bu konu ile ilgilisenin doktor güncel literatürü takip etmiyormus demek
![]()
Buyurun kızlar. Hareketleri tam yapınca iyi terletiyor haberiniz olsun.
Valla harikasın, işte isteyince yapılıyor. Tebrik ediyorum ve örnek alıyorum.
Artık elimden geleni yapacağım kaptaniçem.
O zaman, hoşgeldinnnnn.
Şeymacım sen gel de kıtalar, denizler aşar görüşürüz bizilla ki bir ortak yol buluruz. Esra’nın da benim de annem karşıda nasılsa, dönüşte annelere dağılırız olmadı.
balpamuk Aaaa kız Esra bak öyle yaparsak yakınız nasılsa, sende bende bebeleri uyutup dışarı çıkabiliriz. ahahahahahaaaa ay eşim duymasın vallahi çıldırır
Valla gözümle gördüm kızımdan eşime geçti. Hatır hutur kaşındı garibim.![]()
Ama göbekte ve bacaklarda varsa el-ayak olmayabilir. Hastalığın adını çok güzel koymuşlar gerçekten de tam olarak el, ayak ve ağızda döküntüler oluyoriki haftadır göbeğim kaşınıyor bileklerim kaşınıyor bacaklarım kaşınıyor bende gittim imkansız deyip bakmadı gönderdi geri
elimde ayağımda oluyordu zaten neyse imkansız dedi olmadığımı varsayayım ben yine deAma göbekte ve bacaklarda varsa el-ayak olmayabilir. Hastalığın adını çok güzel koymuşlar gerçekten de tam olarak el, ayak ve ağızda döküntüler oluyor![]()
hosbuldum
Buyurun kızlar. Hareketleri tam yapınca iyi terletiyor haberiniz olsun.
Valla harikasın, işte isteyince yapılıyor. Tebrik ediyorum ve örnek alıyorum.
Artık elimden geleni yapacağım kaptaniçem.
O zaman, hoşgeldinnnnn.
Şeymacım sen gel de kıtalar, denizler aşar görüşürüz bizilla ki bir ortak yol buluruz. Esra’nın da benim de annem karşıda nasılsa, dönüşte annelere dağılırız olmadı.
Valla gözümle gördüm kızımdan eşime geçti. Hatır hutur kaşındı garibim.![]()
Günaydın günaydın
Sabah yoğunluğu ile anca gelebildim. Evden çıkmak resmen merasim artık, Umut beylerle vedalaşmak.. Cocuk gitmeyeyim diye yapmadığını bırakmıyor
Neyse bildirimler çok güzel bu ortalama ile derece de yaparız ama verilmiş sözler var :)
azaydidem ve
balpamuk sizlerin bildirimlerini bekleyelim
kaptanik gunaydinnn tunaydinn godmorning hepsi birden ben kilo vererek geldimInsallah parkcım :)azaydidem de eksiyle gelse 1. olabiliriz, Esra kesin artı ile girecek çünkü listeye :)
Belki de o kadar iyi bir doktordu ki senin bünyeni iyi analiz edip sende o hastalığın görülmesinin imkansız oldugunu söylemiştirelimde ayağımda oluyordu zaten neyse imkansız dedi olmadığımı varsayayım ben yine de![]()