- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #297.541
Oo balık akrep iyi anlaşır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo balık akrep iyi anlaşır
Ben bir ara sıkı bir diyet ve spor ile 1 haftada 4 kilo vermiştim. Sen de sıkı sıkıya uyuyor musun canım belki ondandırEki Görüntüle 2205183
kilo bildirimi yapayim: ben sanirim odem attim, 2 kilo verilmez 3 gunde ama birkac kez tartildim sonuc bu. (2 hafta once filan da 57 kiloydum herhalde sislik olmus)
Hoşbulduk tanıştığıma memnun oldum :)Selam okyanus hoş geldin ismin ne güzel öyle ben de kendimi tanıtmayı ben Buket 25 yaşındayım bekarım atama bekleyen bir İngilizce öğretmeniyim. 1 ay önce 83 le burda başladım şu an 79 kiloyum. Daha önce de burdayım gerçi ben hem 2012 de hemde 2015de kilo verme maceraları oldu ve hep bu arkadaşlar sayesinde ilk denemede 8 kilo 2015de yaptığım diyette 16 kilo vermiştim ama biraz zayıflayınca şımardıgm için 1,bucuk seneye falan o 16nın tamamını alarak geri döndüm. Bu sefer kesin zayıflamak istiyorum çünkü atanırsam nisanda nişan eylülde düğün düşünüyorum. Senin ilk günlerde cok dah sonra az kilo vermen ilk hafta ödem atma olduğundan. Kilo vermen azalınca demoralize olma haftada yarım kilo da olsa verirsin sen diyetini bozmadıkca ve yarım kilo da kötü bir rakam değil Aramıza hoşgeldin :)
bende spor yok ama emziriyorum o biraz kalori harciyor. son 1-2 haftada almistim zaten o 2 kiloyu herhalde kalici degilmis, ondan kolayca gitmis olabilir. bir de cok su icmiyorum, artirmaya calisicam bugun hedef en az 1 litre.Ben bir ara sıkı bir diyet ve spor ile 1 haftada 4 kilo vermiştim. Sen de sıkı sıkıya uyuyor musun canım belki ondandır
kuru erik cok fayda ediyor, sabahlari 1-2 tane yeter.[/QUOTE
Ben yazmamıştım.şuan 72.8/inşallah ocağa 651 ocak 2019 hedefimiz
nickname 2.11.2018 kg / 01.01.2019 kg
toplight 75 / 69
parkbyull 71,6 / 68-67
balpamuk 65,5 /60
hedef38beden 68/66
Deniz ve Kum 71,4/66
kardelelen321 83/75
azaydidem 68,3/60
si_bel 62,4/59
fancynancy 84,5/79,5
fattofit85 80,3 / 71
ayvacicegi 59,1/55
kızlar bu listeyi öne çektim haftasonu yılbaşı hedefi yazan var mıydı beni etiketlerse buraya eklerim haftasonları cepten girince buraya ekleyememiştim acele ile de geçmişi okuyunca eksik kaldı sanki
Valla korktum kaptanim senden çok sıkı tutmalıyim diyet işiniCanım çok motiveyim bu sefer beni geçmişin şimdi ben seni geçeceğimbak sıkı tut değilse seni bırakıp geçeceğim
Oda güzel kaptanimDeğişiklik olmazsa 3.yuz kızlar![]()
Anneciginin ellerine sağlıkBen yorumlayayim mi
Kahvaltı genelde aynı ama tatlıyı yememek lazımdı orada bir pis boğazlık yaptım,doğrudur.
Akşam da annem yapmış yufka böreğini yemesen beğenmedi gibi olacaktı en küçüğünden 1 tane yedim ve şu an bildiğin açım![]()
Kaptanimiza maşallah gercektenSorduğuma pişman oldum.
2 kez mezun,korunmadasin..neyy??
Hocam sen naptın??
Tövbeler olsun bi daha sorarsam![]()
Yogurdun içine elma doğrayıp tarcin ekle canim tatli isterse caninMeraba kızlar ben bu ara çikolata krizlerindeyim malesef sabah kahvaltı yapmadım öğlen çok az bi yemek yedim akşam da çorbayla gecistirdim ama bol bol çikolata yedim ağlıcam
Evet canim guzel sonuclar almaya basladikBu arada yine iyiyiz galiba bu hafta herkes iyi vermiş Tebrikler
Insallah yilbasina 66 olurumm çok istiyorum hedefime ulaşmayıKızlar haftasonu lütfen dikkat edelim ki ptesi artı gelmeyelim yılbaşı hedeflerinizi unutmayın ona göre hedefe ulaşmak için biraz dişimizi sıkmak lazım
Değişik tadlar denemeyi çok severim eminim bu cirbada çok güzel oluyordur canimDeniz ve Kum kuzum loru koyde anneannem yapıyor markettekilerden olmuyor. Süzme lor sarküterilerde olabilir soguk suyla bi kasede loru açıyorsun tencerede kaynayan suya ekliyorsun sonra unu soguk suda acıp onu ekliyorsun sonra da şehriye koyup pişince tereyağlı naneli sos yapıyorsun
Canim sen yilbasi hedefi koymadinmi adini görmedim listedeTesekkur ederım eksılerı görmeye basladım türkıyeye gelıcem kararlıyım bozmayacagım dıyetı aynen devam
Ben sütü sade hiç içemem ya kahve yada kakoa katmaliyim yoksa agzima alamam birde kaynar olacak kesinlikle ılık olmicakTarcınlı sütü denedınmı canım
Aminnn gurbetimKuzum cok sagolasın hep beraber ınsAllah basarıcaz
Canim bir mola iyi geliyor bende moladan sonra kendime gelmiştimÇok teşekkür ederim karabibercim en güzeli listede olmak. Şimdi daha motive olacağım.
Harikaymisss yaaHaklısın valla didemcim hep benim yüzümden ama bu kilonun altında olsaydım listeye giremeyecektim. Kaptanım beni uyardığı için bu hafta bu kilonun altına düşmeyeyim diye full yedimZayıflamak için önce kilo alan insan modeli
![]()
Yeni gelenler oldukça canlandi buralarHerkese günaydın.
Yeni gelenler var rekabet fazla mi kızıştı ne![]()
Hosgeldin canimMerhaba. 5. Grupta boşluk var mı, ben de katılabilir miyim?
Canim feyza napiyor nasilSol tarafımda bacak ve kolda agrı var dız kapaklarım agrıyor 8-17 calısan bırıyım ve aksam agelınce yemek. Sofra kur kaldır derken pestılım cıkıyo yoruluyorum
En azından yurusem ıyı olacak onuda yapamıyorum![]()
Sen haftaya çok güzel baslamissin didemcimSlm kizlarr bugun -100 gr la ve 40 dk yuruyusle gune basladim insallah pazrtesiye gzel eksilerle gelebliriz hep beraber sizler nelr yapiosunuz hafta sonunuz nasil geciyor![]()
Hep beraber üstesinden gelecegiz3 ay once 71 kilo ile dogum yaptim. 1 ay
sonrasinda 56ya kadar inmistim ama son haftalarda dikkat etmedim, baslangic 59.1.
gebelik sekeri de ciktigi icin hem kilo vermek hem sağlıklı beslenmek amacım.
Adinda nickinde çok güzelİlk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Öncelikle merhabalar adım Okyanus. 19 yaşındayım. 1,64 boyum ve 62 kiloyum.54 kilo olmak istiyorum. Şu zamana kadar tek başıma yaptığım içim diyetlerimi hep bozdum ama kilo vermem ve vücudumu şekillendirmem gerekiyor. Aynı zamanda esnemem gerekiyor. Bunun için de biraz fazla kilolarımdan kurtulmam gerekiyor. İlk 1 hafta gerçekten uyduğum takdirde fazla kilo verebiliyorum, ardından kaybedilen kilolar azalıyor. Böyle bir ortam olduğu için gerçekten çok sevindim. Umarım herkesin istediği gibi ben de amacıma ulaşırım. :)
Bende çok merak ettimAdim gerçekten Okyanus mu?
Ne kadar güzel bir isim![]()
Hep kiskancliktanGunaydinlaaarr
Az önce Jennifer Lopez'in son klibini izledim
Şarkıyı sevmedim bizim Ido Tatlises'i geçemez bence
Ama kadın taş mübarek ya.O nasıl vücuttur.
Işte hep böyle bacılar yüzünden diyete basliyoruz![]()
Hafta sonu Issız oluyor buralar ama sizler yanliz birakmamissiniz harikasinizHanımlaa neredesiniz?
Ilk kez adam gibi diyet yaptım kimse yok ortalarda
Sabah:1 yummırta bolca peynir,zeytin ayıptır söylemesi.. ekmeksizz!!!
Öğle:yokk
Aksam:2 kase tarhana çorbası,muz..yine çok afedersiniz ekmeksiz!!!
Spor:Bunu söylemek gerçekten ayıp ama yokk:))
Su:3 litre bebegim
Aralarda Taylan Kümeli'nin yesil çay-süt karışımını içtim.
Hadiii bakem gelsin menuler![]()
Bizde 2 günlüğüne koye gittik ah koyde internet çekse tadindan yenmicekdeHafta sonu olunca buralar sakinleşiyor :) Ben hafta sonları kızımla birlikte, baleydi, satrançtı, sinemaydı-tiyatroydu derken ömrüm yollarda geçiyor. Onun için gün içinde çok yazamıyorum. Aslında yazabilsem çoookkk iyi olurdu çünkü hafta sonları tehlikeli oluyor![]()
Bende yaş 40 olmasa 4ncuyu bile digurabilirimAyyyy.... inan saçlarım diken diken olıyoooorrrrr.... :))))) Tövbe ya rabbim böyle de konuşmak istemiyorum ama daha dün eşimle konuştuk. O da dedi ki insanlar ikinci çocuğu bence nasıl yapıyor biliyor musun. İlki büyüyünce bebekliğini özlüyorlar. İşte o duyguya yenilince oluyor bence yoksa şimdi görüyoruz yani ikimizde illallah ettik asla 2. Çocuğu düşünmüyoruz yani o boyuttayız ki başka türlü 2. Çocuğu kimse yapmaz gibi geliyor düşünsene psikolojimizi Şeyma. :))))) onun için asla diyorum ama büyük konuşmayayım yine de başıma bir iş gelmesin.... İsyan gibi algılanmasın. Tövbe tövbe tövbe tövbe............ Bin kere tövbe! :))))
Kaptanim masallah 20 sayfa okudum ne güzel hafta sonu yanliz birakmamis arkadaslargünaydınlarr
nerdesiniz hanımlar yaa pazartesi bu saat oldu hala gelen giden yok maalesef
ben sabah tartıldım haftasonu kaçamağım olmamasına rağmen 600 gr fazla geldim sanırım wc ye çıkamadığım için oldu bu ya da haftasonu 3 lt den az su içince oldu anlamadım ama bu hafta cumaya hedefim 73,5 bakalım tutturabilecekmiyim
Tebrik ederim canim bende 69.9 gormeyi çok istiyorum ama gorebilirmiyim bilmiyorum cumaya kadarGünaydın canlar...
morordek cuma bildirimim 71,2 idi dimi bu sabah 70,2 hatta bir ara 69,9 u gördüm gibi oldu ama bu kiloyu korursam süper üstüne daha verirsem dehşet muhteşem olur
tosun gibi öksürüyorum öksürmekten karın kası yaptım doktora gittim artık dayanamadım bir haftayı geçince..ciğerlerim doluymuş yine antibiyorik yazdı ve yolladı bakalım kullanacam.
cumadan bu yana menülerimi sayayım..
morordek
fancynancy @Cikilatacanavari
cuma kahvaltı:yeşil detoks,nar suyu,ceviz
cuma öğlen:tavuklu pilav 1/2 porsiyon
cuma aksam:bezelyeli patates yemeği
su :3,25 litre
spor:30 dk yürüyüş..
cumartesi kahvaltı:tereyağında omlet
kuru yufka
az:şeftali reçeli
cumartesi akşam:mercimek corbası
3 litre su
3 dk plank
pazar:2 haşlanmış yumurta,az ceviz,avokado,peynir
pazar akşam:mercimek çorbası az mantar,ev yapımı yoğurt
2 litre su
bugün oğlumun doğum günü diye pastasını yaptım ,börek yaptım ama çöktüm..
Seninde bizimki diyet hayatin varmis canim uzun yıllar surenSelam okyanus hoş geldin ismin ne güzel öyle ben de kendimi tanıtmayı ben Buket 25 yaşındayım bekarım atama bekleyen bir İngilizce öğretmeniyim. 1 ay önce 83 le burda başladım şu an 79 kiloyum. Daha önce de burdayım gerçi ben hem 2012 de hemde 2015de kilo verme maceraları oldu ve hep bu arkadaşlar sayesinde ilk denemede 8 kilo 2015de yaptığım diyette 16 kilo vermiştim ama biraz zayıflayınca şımardıgm için 1,bucuk seneye falan o 16nın tamamını alarak geri döndüm. Bu sefer kesin zayıflamak istiyorum çünkü atanırsam nisanda nişan eylülde düğün düşünüyorum. Senin ilk günlerde cok dah sonra az kilo vermen ilk hafta ödem atma olduğundan. Kilo vermen azalınca demoralize olma haftada yarım kilo da olsa verirsin sen diyetini bozmadıkca ve yarım kilo da kötü bir rakam değil Aramıza hoşgeldin :)
Benim oğlanda 14 kasim 2010 doğumlu insan maaştan 1 gün önce dogarmi hiç oğlum bizde akrep burcuyuz
Ya ne diyeyim Esracım Allah sabırlar versin. Bi de dalga geciyormus baksana, bana da yapılsa ben de çok sinir olurdum kesin. Yalnız "Siz beni iyi eğitemiyorsunuz" lafına koptum![]()
![]()
Bu cocuklar enerji sömürücü ya gercekten, onlara yetisebilmek imkansız :)
Sibelcim hadi artık başla bence de hep başlıyorum diyorsun yarıda kalıyor :)
Aaaa 13'ü mü doğum günün ya da 14'ü mü, tam bilemedim şimdi? :) Akrep burcusun demek sen de :)
Benim de 17'si, bu hafta bizim haftamız olsun
Şimdilik birkaç kücük cikolatadan zarar gelmez ama kilo vermen yavasalarsa ya da durursa kesmeye calıs Didemcim
Gecmisler olsun parkcım. Pasta cok güzel görünüyordu bu arada, eline sağlık :)
Evet onun için ben her yemegin yaninda 2 tane aci susbiberi yiyorum etkisi oluyorBen de çıkamıyorum ya tuvalete.
Bir tek ben de bu problem var sanıyordum
Niye böyle olduk?
Az yediğimiz için mi?
Ne çok akrep burcu varmış takımda meğer :)Benim oğlanda 14 kasim 2010 doğumlu insan maaştan 1 gün önce dogarmi hiç oğlum bizde akrep burcuyuz