Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun seninle beraber diyet yapsın kaptanım destek olursunuz birbirinize
Ah canım bize bu yaşta zor ona daha zor diyet işleri :/

artık oğlum için kesin bir karar vermeliyiz benim için de öyle şimdilik bugün obezite merkezinin tanışma toplantısı olacak baalım nasıl geçecek eğitimleri başlayacakmış

tatlım seninde yavaş yavaş gidiyor aslında ilk haftalarda çok ödem olur daha hızlı gitmesi lazım ama gitmemesinden daha iyi :KK9:
Kaptanım kahvaltıyı herzamanki gibi yapıyorum diger öğünlerden kıstım ama kahvaltımı iyi yapıyordum acebe oyüzden mu az gidiyor onuda mı azaltmalıyım 1 yaşında bebeğim var emiyor

Kaptanım kahvaltıyı herzamanki gibi yapıyorum diger öğünlerden kıstım ama kahvaltımı iyi yapıyordum acebe oyüzden mu az gidiyor onuda mı azaltmalıyım 1 yaşında bebeğim var emiyor
Ben en çok kiloyu emzirken verdim emzirme bitti kilo almaya başladım maalesef. İnsanın iştahı çok açık oluyor ama biraz kontrol altına alabilirse cidden güzel kilo veriyor o dönemde

artık oğlum için kesin bir karar vermeliyiz benim için de öyle şimdilik bugün obezite merkezinin tanışma toplantısı olacak baalım nasıl geçecek eğitimleri başlayacakmış
Allah yardımcınız olsun tam da ergenlik yaşı çok önemli kilo inş zaman içinde atar üstünden yükleri :KK200:

Selamlar herkese , Kaptanım kahvaltı yapmadan tedaviye gidiyim bide öyle tartılıyım diyorum saat 12.5 gibi belki daha az çıkarım uyarmı sana

*** 5. Takım 629. Etap ***

Nurumcan94 (87.1/85,9/1,2/%1,38)
Hmavidag (64.6/)
Leyl-i-fer (77,5/)
melita09 (72.1/)

5. Takım Ortalaması: %

kardelen321
(92/ izindeki üye
hicmakam (56,5/56,2/0,3/%0,53) yeni üye başlangıç 26.06.2019 hedef kg:
matruj1 (63.7/63,5/0,2/%0,313) yeni üye başlangıç kg: 63,8 26.06.2019 hedef kg :58
rreyhann (70 ) yeni üye başlangıç kg: 70 26.06.2019 hedef kg :
alwaysnforever (57 ) yeni üye başlangıç kg: 57 26.06.2019 hedef kg :50
DusesveDusleri (70,7 yeni üye başlangıç kg: 71 26.06.2019 hedef kg :
Hmavidag Hmavidag arkadaşı ben hiç görmedim :KK64:

yok tatlım kahvaltıyı kısma emirdiğin için aldığın protein miktarını artır daha fazla protein al

Canim bi bakarım da bitane biberiye li gördüm buda bulayim onu. Bana en çok yarayan zencefil zerdecal limonlu şu gece de zerdecalli limonlu yoğurt bu 2si birlikte çok iyi

Kaptanım ben pazartesi herseyi sifirlayip baslicam dedim ama gelmeyen kalmadı başıma. Çocuğum hasta eşim ağır ishal.
Benim adet dönemi başladı gene dün 66.0. Hertarafif sis ve ağrı içinde sorun bu dönem bu ağrılar bende 1 ay sürüyor sonra sokuluyor. Müsade varsa ben izne ayrılmak istiyorum
ben bu mesajı kaçırmışım umarım bugun güzel bir bildirim yapar ve o şekilde izne ayırırız

Back
X