- Konu Sahibi Cherry Mom
- #309.761
Ya gec mi kaldim ben sabah miydi bildirim

yeni geldim isten guncel 85.5

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hakkında hayırlısı olsun. Dilerim herşey istediğin gibi olur bundan sonra. Kendini de fazla özletme. Uğra ara sıraArkadaslar 1 temmuzda herseyi sifirlayip başlayacağım dedim sonra izne ayriliyorum kusura bakmayın tam durumu anlatayim: 32 yaşındayım ve kpss ye girmeye karar verdim ilk defa gireceğim. Plan yaptım kitaplarım i aldım yemek saatlerini planlarını hazırlıklarını yaptım derken daha ben baslayamadan kendi ailemle sorun yaşadım oğlum ve eşim hasta oldu derken planlar alt üst oldu. Daha önce bi seminere gitmiştim orada hayatınızda önemli bi karar alıp harekete gececeginiz zaman hayat hep büyük sorun çıkarır karşınıza yilmayin demişti. O geldi aklıma. Bende kpss planım i yüzde 70 tamamladım pasalarimi iyilestirdim. Elimde olmayan şeyleri attım kafamdan.morordek kaptanı m inanmicaksin dün 10 gün gecikmeli regl oldum biliyorsun 1 ay gecikir normalde. Buda güzelliklerin başlangıcı. 200 gr eksinin sebebi:) ben planımi iyice oturtayim ki güzel toparladı m öyle döneceğim.
toplight kaptanı m güzel dönem :)
Bu hafta için Tebrikler arkadaşlar. ..:)
Canım umarım her şey gönlünce olur senin sayende 1. Olduk bu da başka bir güzellik canım fazla arayı açmadan geri bekliyoruzArkadaslar 1 temmuzda herseyi sifirlayip başlayacağım dedim sonra izne ayriliyorum kusura bakmayın tam durumu anlatayim: 32 yaşındayım ve kpss ye girmeye karar verdim ilk defa gireceğim. Plan yaptım kitaplarım i aldım yemek saatlerini planlarını hazırlıklarını yaptım derken daha ben baslayamadan kendi ailemle sorun yaşadım oğlum ve eşim hasta oldu derken planlar alt üst oldu. Daha önce bi seminere gitmiştim orada hayatınızda önemli bi karar alıp harekete gececeginiz zaman hayat hep büyük sorun çıkarır karşınıza yilmayin demişti. O geldi aklıma. Bende kpss planım i yüzde 70 tamamladım pasalarimi iyilestirdim. Elimde olmayan şeyleri attım kafamdan.morordek kaptanı m inanmicaksin dün 10 gün gecikmeli regl oldum biliyorsun 1 ay gecikir normalde. Buda güzelliklerin başlangıcı. 200 gr eksinin sebebi:) ben planımi iyice oturtayim ki güzel toparladı m öyle döneceğim.
Kpss de başarılar canım o sözü de biyere yazıp as benceArkadaslar 1 temmuzda herseyi sifirlayip başlayacağım dedim sonra izne ayriliyorum kusura bakmayın tam durumu anlatayim: 32 yaşındayım ve kpss ye girmeye karar verdim ilk defa gireceğim. Plan yaptım kitaplarım i aldım yemek saatlerini planlarını hazırlıklarını yaptım derken daha ben baslayamadan kendi ailemle sorun yaşadım oğlum ve eşim hasta oldu derken planlar alt üst oldu. Daha önce bi seminere gitmiştim orada hayatınızda önemli bi karar alıp harekete gececeginiz zaman hayat hep büyük sorun çıkarır karşınıza yilmayin demişti. O geldi aklıma. Bende kpss planım i yüzde 70 tamamladım pasalarimi iyilestirdim. Elimde olmayan şeyleri attım kafamdan.morordek kaptanı m inanmicaksin dün 10 gün gecikmeli regl oldum biliyorsun 1 ay gecikir normalde. Buda güzelliklerin başlangıcı. 200 gr eksinin sebebi:) ben planımi iyice oturtayim ki güzel toparladı m öyle döneceğim.
Menün çok güzel bence. Aynen devamMenüm :toplight
melita09
Kahvaltı
iki yumurtadan omlet ( oğlumla birlikte yedik )
Bir küp beyaz peynir
Domates salatalık yeşil biber
Bir dilim tam buğday
Şekersiz nescafe
Öğle
Karpuz
Yarım galeta
Ara
Muz
Üç kayısı
Yarım galeta
Şekersiz nescafe
Akşam
Tavuk suyu çorba
Taze fasulye
Cacık
Su 2.5 lt civarı
Spor
1.5 saat bisiklet ( 1 saat yapıldı kalanı çocuk uyuduktan sonra :) )
Editttt anammmm ne çok yemişimmm insan farkına varmıyor işte![]()
Canım başarılar.... Hakkında hayırlısı olsun.... Hızır gibi yetiştin.... Bu hafta çok uğraştık.... Sen bizi birinci yaptın. Kendine iyi bakArkadaslar 1 temmuzda herseyi sifirlayip başlayacağım dedim sonra izne ayriliyorum kusura bakmayın tam durumu anlatayim: 32 yaşındayım ve kpss ye girmeye karar verdim ilk defa gireceğim. Plan yaptım kitaplarım i aldım yemek saatlerini planlarını hazırlıklarını yaptım derken daha ben baslayamadan kendi ailemle sorun yaşadım oğlum ve eşim hasta oldu derken planlar alt üst oldu. Daha önce bi seminere gitmiştim orada hayatınızda önemli bi karar alıp harekete gececeginiz zaman hayat hep büyük sorun çıkarır karşınıza yilmayin demişti. O geldi aklıma. Bende kpss planım i yüzde 70 tamamladım pasalarimi iyilestirdim. Elimde olmayan şeyleri attım kafamdan.morordek kaptanı m inanmicaksin dün 10 gün gecikmeli regl oldum biliyorsun 1 ay gecikir normalde. Buda güzelliklerin başlangıcı. 200 gr eksinin sebebi:) ben planımi iyice oturtayim ki güzel toparladı m öyle döneceğim.
Tartıda zayıf çıkınca yedim diyorsun :))Annem deyim akşamı abarttım.... Annemlerin tartısı daha düşüktü sanki
Şu ara fazla oldu canım :/ aralara dikkat etmem lazım :)Menün çok güzel bence. Aynen devam
Geçen haftaki kilon neydi acaba :)Ya gec mi kaldim ben sabah miydi bildirimyeni geldim isten guncel 85.5
![]()
Benimde yeşil çay yada başka bir şey içmem lazım menün güzel canım daim olsun inş :)
Canım yazmak menüyü bu yüzden çok önemliMenüm :toplight
melita09
Kahvaltı
iki yumurtadan omlet ( oğlumla birlikte yedik )
Bir küp beyaz peynir
Domates salatalık yeşil biber
Bir dilim tam buğday
Şekersiz nescafe
Öğle
Karpuz
Yarım galeta
Ara
Muz
Üç kayısı
Yarım galeta
Şekersiz nescafe
Akşam
Tavuk suyu çorba
Taze fasulye
Cacık
Su 2.5 lt civarı
Spor
1.5 saat bisiklet ( 1 saat yapıldı kalanı çocuk uyuduktan sonra :) )
Editttt anammmm ne çok yemişimmm insan farkına varmıyor işte![]()
Canım melita hurma diyeti yaptımelita09 nasıl verdin kiloları tavsiye alsak
? Ekstra içtiğin birşey var mı yada sporların nasıldı ?
Evet yazmıyorken dünyayı yiyordum herhalde ssonrada insan şaşırıyor ben ne ara bu kadar kilo aldım diyeCanım yazmak menüyü bu yüzden çok önemli
Ay hadiya bu hafta çok dikkat etmesi lazım geri alabilir ://Canım melita hurma diyeti yaptı