- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #34.501
7. Olmuşuz kızlar
bekliyoduk ama böle bi sonuç malesef
bekliyoduk ama böle bi sonuç malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın begümcümhepimizden deneyimlisi elif diye düşünüyorum ben
tamam canım sabır ne demek muhakkak anlatırım paylaşımada bildirecem şimdi senigülsüm bana bu işi öğretecek sabrın varsa yardımcı olmaya çalışırım
elimden geleni yapmak için gayret ederim
msn de bu işi bana anlatman lazım
teşekkür ederim gülhancım düşünmen yeter canım benimGülsümcüm, biliyosun ben okulda oluyorum. Kendi kilo bildirimimi bile bazen son dakikalara bırakmak zorunda kalıyorum. akşam falan yapılacak bir iş olsa yapardım ama ders saatlerinde olduğu için imkansız.
evet begümcüm lazım ben bakıyorum yeni başvuru olunca direk buraya yönklendirecem sayımız azaldıKaptan taze kanlar lazım artık takıma
haklısın begümcüm
tamam canım sabır ne demek muhakkak anlatırım paylaşımada bildirecem şimdi seni
teşekkür ederim gülhancım düşünmen yeter canım benim
evet begümcüm lazım ben bakıyorum yeni başvuru olunca direk buraya yönklendirecem sayımız azaldı
elif yeni sürümü yükle diyo yüklüyorum şimdi yüklensin ekliycem seni hemen ordan çalışırız canım
tamamdır canım.inşallah daha hayırlı olur böle.
elifim sanada hayırlı olsun inşallah
tamam canım akşam eve gidince bakarım
şimdi çıkıyorum
güzel olacak inşallah canım he heyt biz neler neler atlattık 5. Takım olarak bunuda atlatıcaz tabi fırtına gibim olacaz inşallah
tamam canım akşam eve gidince bakarım
şimdi çıkıyorum
Bende çıkıyorum kızlar,yarında pek kimse olmaz buralarda
herkese iyi akşamlar
evet canım bende olmuycam yarın dersim var iyi akşamlar arkadaşım :))
sanada iyi akşamlar canım.bende pazar yokum
ozaman pazartesiye görüşmek üzere inş.hoşçakal
canım, cuma günü ve haftasonları katılım biraz düşer. merak etme haftaiçi daha hareketli olur. sen istediğin gibi paylaşım yapabilirsin, cevap yazarlar:)ya burdada pek kimse yok ben napıcam tek başıma oyyyy
![]()
iyi akşamlar arkadaşlar aslında iyi olmuş zaten kilo veremiyordum boşuna yer işgal ediyordum.ama hakkımda yanlış düşünmeyin hastanede yatan yengem vefat etti memlekete götürdük cenazeyi.ama kabul ederseniz ara sıra ziyaretçi olarak gelirim yanınıza.