Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hepimizden deneyimlisi elif diye düşünüyorum ben
haklısın begümcüm
gülsüm bana bu işi öğretecek sabrın varsa yardımcı olmaya çalışırım
elimden geleni yapmak için gayret ederim
msn de bu işi bana anlatman lazım
tamam canım sabır ne demek muhakkak anlatırım paylaşımada bildirecem şimdi seni
Gülsümcüm, biliyosun ben okulda oluyorum. Kendi kilo bildirimimi bile bazen son dakikalara bırakmak zorunda kalıyorum. akşam falan yapılacak bir iş olsa yapardım ama ders saatlerinde olduğu için imkansız.
teşekkür ederim gülhancım düşünmen yeter canım benim
Kaptan taze kanlar lazım artık takıma
evet begümcüm lazım ben bakıyorum yeni başvuru olunca direk buraya yönklendirecem sayımız azaldı

haklısın begümcüm

tamam canım sabır ne demek muhakkak anlatırım paylaşımada bildirecem şimdi seni

teşekkür ederim gülhancım düşünmen yeter canım benim

evet begümcüm lazım ben bakıyorum yeni başvuru olunca direk buraya yönklendirecem sayımız azaldı

tamamdır canım.inşallah daha hayırlı olur böle.
elifim sanada hayırlı olsun inşallah

elif yeni sürümü yükle diyo yüklüyorum şimdi yüklensin ekliycem seni hemen ordan çalışırız canım

iyi akşamlar arkadaşlar aslında iyi olmuş zaten kilo veremiyordum boşuna yer işgal ediyordum.ama hakkımda yanlış düşünmeyin hastanede yatan yengem vefat etti memlekete götürdük cenazeyi.ama kabul ederseniz ara sıra ziyaretçi olarak gelirim yanınıza.

teşekkür ederim bakalım nasıl gelicek burası bana çok ümitliyim aslında ama yinede kilo veremiycem diyede korkuyorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar aslında iyi olmuş zaten kilo veremiyordum boşuna yer işgal ediyordum.ama hakkımda yanlış düşünmeyin hastanede yatan yengem vefat etti memlekete götürdük cenazeyi.ama kabul ederseniz ara sıra ziyaretçi olarak gelirim yanınıza.

Elacım, başın sağolsun mekanı cennet olsun yengenin. Rabbim taksiratını affetsin. Sabırlar diliyorum.
Canım istediğin zaman uğra neler yapıyosun nasılsın haberdat et bizi. Ben sanki çok mu kilo verebiliyorum :( Ama işte her zaman aynı azim ve kararlılıkta olamıyoruz insanız sonuçta. Seni herzaman görmek isterim öpüldün. :54:

Back
X