Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay yerim ben seni kız bi düşüniyim sizi istiyomuyum artık eeee:40::43::44::44:

teşekkür ederim ee yokmu arttıran:60::43::43:bak ağlıyorum ühüüüüü:43::43:giderim bak:44:

benim fikrim çok belli de kıymeti yok :9:

yani yazmama gerenk yok canım

inşallah takımda devam edersin
:29:

benim için sorun yok dediğim gibi
kuralları tekrar hatırlatayım
uymayanın gözünün yaşına bakılmaksızın gereken yapılacaktır buna ben
ve kaptan yardımcısı da dahil
sonra kimse çıkıp hık mık etmesin

5. takım hedef kilo listesi

taydin 65
Amonra 65
lequim 58
begümD 70
ferihan 70
burcuozzer 52
imseval 60
fulias 48
yasafat 95
triendy 65
DuyguEge 59
Kvrck 60
seanymphy 58

takım kuralları

- takıma 3 gün üst üste sebebini bildirmeden gelmeyen paylaşımda bulunmayan
üye sebep aranmaksızın diskalifiye olacaktır.
( önemli sebeplerle sınav haftası, rahatsızlık, kısa tatiller bildirilmelidir ).

- takımda hergün paylaşım yapmak esastır.
iş sadece menüsünü yazıp çıkmak değil diğer takım arkadaşlarının menülerine de yorum yazmaktır.

- 1 ay boyunca kilo kaybı olmayan üye diskalifiye olacaktır.

- aynı şekilde 1 ay boyunca kilo alan üye de diskalifiye olacaktır.

- her cuma bildirimler 10:30 kadar yapılmalıdır.
bildirimini geç yapanlar takımın vereceği kararla cezalandırılacaktır.
( koşma, egzersiz, diyet yemek tarifleri, daha fazla su içme gibi:)

burası demokratik bi takımdır
kaptanı ve yardımcısını beğenmeyen gidebilir:))
dileyen herkes kaptan ya da yardımcı olma hakkına sahiptir.
isteyen herkes fikrini paylaşabilir.

kurallara eklemek istediğiniz bişey varsa ekleyebiliriz.

çıkmasam zaten kilo kaybı olmadığı için atılacakmışım..

:68:

5. takım hedef kilo listesi

taydin 65
Amonra 65
lequim 58
begümD 70
ferihan 70
burcuozzer 52
imseval 60
fulias 48
yasafat 95
triendy 65
DuyguEge 59
Kvrck 60
seanymphy 58

takım kuralları

( önemli sebeplerle sınav haftası, rahatsızlık, kısa tatiller bildirilmelidir ).

iş sadece menüsünü yazıp çıkmak değil diğer takım arkadaşlarının menülerine de yorum yazmaktır.

isteyen herkes fikrini paylaşabilir.

kurallara eklemek istediğiniz bişey varsa ekleyebiliriz.

ellerine sağlık kaptanııımmm :46::46:
sen biizm despot bitanecik kaptanımızsın, despot derken kötü anlamda demiyom öle ol ki gözümüz korksun kilocuklar erisinnn :32:

şahsen şu cezayaa bayıldım :

:60::60::60:

ya arkadaşlar size iyi kilo vermeler..

ben kendi diyet günlüğümdeyim.. yazarsanız sevinirim.. ağzımı açamadığım bi takımda, herşeyi tartışmaya çekip tartışma yaratıyorsun denen bi yerde yazamıcam daha çok..

kaptanı da sinirlendirmeyelim..

kilo verin ha, 1 ay kilo vermezseniz şutlanırsınız! sonuçta her takımın kuralı kendine..

by

:10:

kızlar nolur yapmayınn :59:

kuzu görmüyo musun durup durup saçmalıyo
amacı ne anlamadım
burda ortamı gereceksen hiç yazma
zorla tutan yok seni burda
havamızı bozacak
keyif kaçıracaksan yanlış yerdesin
nasıl uzaklaşacağını biliyosun
daha açık nasıl konuşabilirim bilmiyorum

ben kendi diyet günlüğümdeyim.. yazarsanız sevinirim.. ağzımı açamadığım bi takımda, herşeyi tartışmaya çekip tartışma yaratıyorsun denen bi yerde yazamıcam daha çok..

kilo verin ha, 1 ay kilo vermezseniz şutlanırsınız! sonuçta her takımın kuralı kendine..

by

çok memnun oldum
selamatle....

by

kuzu görmüyo musun durup durup saçmalıyo
amacı ne anlamadım
burda ortamı gereceksen hiç yazma
zorla tutan yok seni burda
havamızı bozacak
keyif kaçıracaksan yanlış yerdesin
nasıl uzaklaşacağını biliyosun
daha açık nasıl konuşabilirim bilmiyorum

kızlar bakın, hepimiz burda kader ortagıyız aslında, hepimizin ortak bir sorunu war we beraberce birbirmize destek olarak sorunların üstesinden gelmeye çalışıyoruzz...

2nize de müsadeniz olursa bir eleştiri yapmak istiyorum.. zıtlaşmış, anlaşamamış olabilirsiniz.. ancak bunu bence kişisel tartışmaya çevirmemeniz gerekirdi..

elifcim sen bu takımın kaptanısın, herkes düşüncelerini dile getirir.. bırak o da söylesin.. sana göre saçma gelen, onun inandığı bir kavramdır.. herkes özgürce düşüncelerini dile getirebilir...

sevalcim, sende kimbilir ne zamandır bu takımdasın.. takımda değişiklikler olması seni zorlamış olabilir ama kurallara uymazsanız şutlanırsınız gibi bir yorum hiç hoş değil bence.. kimse şutlanmak için burda değil, bu bence daha da motive etmek için konulmuş bir kural.. aslında bizim iiliğimiz için...

rica ediyorum, yapmayın kızlar.. lütfen...

kızlar bakın, hepimiz burda kader ortagıyız aslında, hepimizin ortak bir sorunu war we beraberce birbirmize destek olarak sorunların üstesinden gelmeye çalışıyoruzz...

2nize de müsadeniz olursa bir eleştiri yapmak istiyorum.. zıtlaşmış, anlaşamamış olabilirsiniz.. ancak bunu bence kişisel tartışmaya çevirmemeniz gerekirdi..

elifcim sen bu takımın kaptanısın, herkes düşüncelerini dile getirir.. bırak o da söylesin.. sana göre saçma gelen, onun inandığı bir kavramdır.. herkes özgürce düşüncelerini dile getirebilir...

sevalcim, sende kimbilir ne zamandır bu takımdasın.. takımda değişiklikler olması seni zorlamış olabilir ama kurallara uymazsanız şutlanırsınız gibi bir yorum hiç hoş değil bence.. kimse şutlanmak için burda değil, bu bence daha da motive etmek için konulmuş bir kural.. aslında bizim iiliğimiz için...

rica ediyorum, yapmayın kızlar.. lütfen...

zaten herkes istediğini söylüyo engel olan yok ki kaldı ki kendisine de bu yönde bişey söylemedim
ama ne gibi bi sorunu varsa olayı problem haline getirdi
farklı yerlere çekti
dediğim gibi böyle sorun çıkaracak kişinn takımda olmaması kayıp değildir
hiç üzülmüyorum
geldi bütün motivasyonu keyfi kaçırdı bütün gündür
eline sağlık

en ii sen anlarsın beni, bende 17 yasında geldim istanbula, 7 senedir uzaktayım bizimkilerdenn :43:
kendi ayaklarının üstünde olmak da cok güzel bişi ama, en güzel zamanlarnda yanlarında olamamak cok üzücü.. bende son 1 senedir bi korku başladı, onları kaybetmekten cok korkuyorum.. annem 47 yasında, babam 49, yaşları ilerlemeye başladı ve ilerde onları kaybedersem onlarla ayrı kaldıgım için pişman olmaktan korkuyorum :14: krizlere giriyorum, nisan sonu annemin dogumgünüydü, o gece aglama krizine girdim, belki 2 saat agladım aralıksız.. bilemiyorum ya cok zor.. :14:

kesinlikle cerencim. ben de bir tek ben mi böyle düşünüyorum acaba derim kendi kendime. babannemi ve dedemi konya da öğrenci iken kaybettim. cenazeye gelebildim. çok zor bir durum allah kimsenin başına vermesin. okul bitip istanbula yerleştim,3 yıl da öyle geçirdim, annemler çorluda olduğu için istediğim zaman gidebiliyordum ama birlikte yaşamak gibi olmuyor. kardeşimin üni. kazanması ile babamın emekliliği aynı zamana denk gelince, evleri birleştirdik. 4 kişiyiz zaten 3 ev maddi manevi sıkıntılı olacaktı. tek yaşarken çok rahat ve mutluydum ama zaman zaman düşünürdüm, kaybetme korkusunu yaşardım, kendi kendime düşünür düşünür ağlardım. 3 yıl geçti hala aileyle yaşama fikrine tam alışamadım ama arada annem babam kardeşimle tartışma ortamı olduğunda ben sizi bir araya gelip tartışalım diye değil birlikte güzel vakit geçirelim diye getirdim diyorum. annem hemen alınıyor tamam biz gidelim o zaman falan diyor ama gerçekten öyle. şurda 4 ay falan kaldı evlenip bir ömür evden ayrılmama. iki sokak öteye gidicem ama birçok şey eskisi gibi olmayacak. kalan zamanımı güzel günler geçirerek harcamak istiyorum..

durduk yerde beni de depreştirip ağlattın ya alacağın olsunn..

babamı babam 45 yaşındayken kaybettim.. ben 17 en küçük kardeşim 11 yaşındaydı.. annem de 38.. daha babamın kırkı çıkmadan menapoza girdi ve 7si çıkmadan da panik atak hastası oldu..

Allah'ın takdiri.. onlarla ne kadar zaman geçirdiğinden çok en ufak bi şekilde bile kalplerini kırmamaya çalış çünkü döndüğünde evde yoksa o acı hiç geçmiyor hep sana kırgın kalmış gibi hissediyorsun.. ölüm acısı o zaman kalıyor, kötü ayrıldıysan her baba dediğinde canını yakıyor.. baba diyip gülümseyemiyorsun.. tüm dizilerdeki baba vefatlarında ağlama krizlerine giriyorsun..

annem babamla çok güzel bi gece geçirerek ondan ayrılmış.. gözümde o kadar şanslı ki..

bi dizi izliyordum o dizide (how i met your mother) arkadaşlardan biri babasını kaybediyordu ve babasının ona söylediği son sözü hatırlamaya çalışıyordu.. onda da ben yine çok kötü oldum..
benim babam bana en son "kahvaltı edecek misin çay koyayım" demişti ben hayır deyince de"paran var mı vereyim mi" demişti yine hayır deyip kapıyı çarpmıştım..

döndüğümde evde değildi

allah rahmet eylesin devrem. çok acı ama hepimizin başında. bir gün maalesef hepimiz aynı acıları yaşıycaz.

Kızlar bende öğle yemeğinde avm ye gittim

salata yemek için
orda bi mönü yapmışlardı;1 kase çorba 3,5 parça tavuk 2 kaşık makarna,bide 1 dilim kabak,1 dilim havuç,1 dilim patlıcan ve 1 dilim patates vatdı tabakta.
Yani sebzeli tavuk parçaları ve az makarna tabakta+1 kase çorba ekmeksiz bunları yedim
o kadar çok acıkmışım ki,ilk baş tabağı görünce doymucam sandım ama gayet iyi geldi doydum

iyiymiş valla afiyet olsun. tam diyet menü olmuş..

bu arada ben de öğle yemeğinde balık yedim. iyi alıştım, internetten ver siparişi, kokusuz pisliksiz tertemiz balık gelsin ye.. üstelik pizzadan daha ekonomik.. hatta annem yokken bir akşam bürodayken sipariş verdim, kuzenim evdeydi, gelince direk fırına koy kapağı kapa didim. aklınızda olsun soğuycak şeyleri fırında bekletin, daha geç soğuyor böylece. neyse eve gittiğimde balık,salata beni bekliyordu. hemen oturup yedik.. bu şekilde haftada en az 1 kez balık yemiş oluyorum.

az önce de iki kaşık dondurma yedim.

zaten herkes istediğini söylüyo engel olan yok ki kaldı ki kendisine de bu yönde bişey söylemedim
ama ne gibi bi sorunu varsa olayı problem haline getirdi
farklı yerlere çekti
dediğim gibi böyle sorun çıkaracak kişinn takımda olmaması kayıp değildir
hiç üzülmüyorum
geldi bütün motivasyonu keyfi kaçırdı bütün gündür
eline sağlık

kızlar keşke 2nizde biraz daha sakin olsaydınızz yaa :59:

5. Takım hedef kilo listesi

taydin 65
amonra 65
lequim 58
begümd 70
ferihan 70
burcuozzer 52
imseval 60
fulias 48
yasafat 95
triendy 65
duyguege 59
kvrck 60
seanymphy 58

takım kuralları

Iş sadece menüsünü yazıp çıkmak değil diğer takım arkadaşlarının menülerine de yorum yazmaktır.

Bildirimini geç yapanlar takımın vereceği kararla cezalandırılacaktır.

Isteyen herkes fikrini paylaşabilir.

Kurallara eklemek istediğiniz bişey varsa ekleyebiliriz.

ben buna bişiyler ekledim ama sana mail atmadım dimi:26:

Ben kendi diyet günlüğümdeyim.. Yazarsanız sevinirim.. Ağzımı açamadığım bi takımda, herşeyi tartışmaya çekip tartışma yaratıyorsun denen bi yerde yazamıcam daha çok..

Kaptanı da sinirlendirmeyelim..

Kilo verin ha, 1 ay kilo vermezseniz şutlanırsınız! Sonuçta her takımın kuralı kendine..

By

sevalcim hakikatten hiç hoş olmadı yaptıkların.gereksiz gerdin herkesi.sana başarılar hayatında.bay bay

kesinlikle cerencim. ben de bir tek ben mi böyle düşünüyorum acaba derim kendi kendime. babannemi ve dedemi konya da öğrenci iken kaybettim. cenazeye gelebildim. çok zor bir durum allah kimsenin başına vermesin. okul bitip istanbula yerleştim,3 yıl da öyle geçirdim, annemler çorluda olduğu için istediğim zaman gidebiliyordum ama birlikte yaşamak gibi olmuyor. kardeşimin üni. kazanması ile babamın emekliliği aynı zamana denk gelince, evleri birleştirdik. 4 kişiyiz zaten 3 ev maddi manevi sıkıntılı olacaktı. tek yaşarken çok rahat ve mutluydum ama zaman zaman düşünürdüm, kaybetme korkusunu yaşardım, kendi kendime düşünür düşünür ağlardım. 3 yıl geçti hala aileyle yaşama fikrine tam alışamadım ama arada annem babam kardeşimle tartışma ortamı olduğunda ben sizi bir araya gelip tartışalım diye değil birlikte güzel vakit geçirelim diye getirdim diyorum. annem hemen alınıyor tamam biz gidelim o zaman falan diyor ama gerçekten öyle. şurda 4 ay falan kaldı evlenip bir ömür evden ayrılmama. iki sokak öteye gidicem ama birçok şey eskisi gibi olmayacak. kalan zamanımı güzel günler geçirerek harcamak istiyorum..

durduk yerde beni de depreştirip ağlattın ya alacağın olsunn..

allah rahmet eylesin devrem. çok acı ama hepimizin başında. bir gün maalesef hepimiz aynı acıları yaşıycaz.

iyiymiş valla afiyet olsun. tam diyet menü olmuş..

bu arada ben de öğle yemeğinde balık yedim. iyi alıştım, internetten ver siparişi, kokusuz pisliksiz tertemiz balık gelsin ye.. üstelik pizzadan daha ekonomik.. hatta annem yokken bir akşam bürodayken sipariş verdim, kuzenim evdeydi, gelince direk fırına koy kapağı kapa didim. aklınızda olsun soğuycak şeyleri fırında bekletin, daha geç soğuyor böylece. neyse eve gittiğimde balık,salata beni bekliyordu. hemen oturup yedik.. bu şekilde haftada en az 1 kez balık yemiş oluyorum.

az önce de iki kaşık dondurma yedim.

aynen öyle tatlım yaaa bende eve gitti mi 3 gün harika herşey, sora ota b.ka tartışıyorum annemle babamla :53:
bikere cıktı mı evden, bidaa hiç eskisi gibi olmuyo... hep uzak da olmaz onlardan ama her zmn beraber olmamız da mümkün değil... bnmde gözlerim doldu şimdi iş yerindeym tutuyorum kendimi... sen en azından aynı sehre gelin gidiyosun.. benim noolcagm bile belli deil.. üzme kendini bebişim, mutlu ol :70:

cnm nerden balık siparişi veriyon öyle ucuza yahu, ben netten en ucuz 15e bulmuştum wakti zamanında..

kızlar keşke 2nizde biraz daha sakin olsaydınızz yaa :59:

böyle bi insan karşısında fazlasıyla sakindim canım emin ol
zaten o kararını vermiş ve itiraf etmiş takım ruhunun ona göre olmadığını
takım olmak paylaşım işidir gönül işidir bencille bireysel haraket etmek değildir
bunları bildiğimiz için burdayız zaten
kendisine uymamış söylediği gibi yolu açık olsun

evet şu haftasonu sınavları bitirene kadar ne diyet yapmaya ne de yapmamaya karar verdim..

umarım haftasonundan sonra şu ders çalışma belasını da kafamdan atıp tamamen zayıflamaya kanalize oloucam.. hep buradayım..

mehmet öz der ki :1:

"bilgisayar oyunu oynayın.. böylece elirinizi meşgul edip abur cubur yememiş olursunuz."

ben de durup durup buraya yazıp ellerimi meşgul edicem..

herkes kendince haklı..

ama 1 ayda 2 ayda kilo vermesem, şutlanmayacağım kendi imparatorluğumda kendimle yarış içerisindeyim..

:kkk:

kurallara karşıyım.. kurallı herşeye karşıyım.. takım bana göre değilmiş.. test ettim anladım onayladım.. paylaşımdan yanayım ..gönülden gelene yanayım.. "ne olursan ol gel" den yanayım.. taş atıp kolum yorulmuyo ki insanları zorlayayım.. kimseyi de menüme yorum yaz diye zorlayamam kimsenin de menüsüne yorum yazmak zorunda değilim.. zaten kıymetli de değil gözümde böyle yorumların.. buraya yazıyorum.. canı isteyen gelir sohbetime katılır istemeyen katılmaz..

cerenime listeleri için ve ferihanıma herrrrrşeyyy için; devreme kilo alırken bile gramı gramına aynı kiloyla peşimi bırakmadığı için; cerenimin kankasına elma sirkesi fikri için; begüme herşeye rağmen yapıcı olduğu için teşekkürlerimi sunuyorum..

ve eve gidiyorum :10:

evet şu haftasonu sınavları bitirene kadar ne diyet yapmaya ne de yapmamaya karar verdim..

umarım haftasonundan sonra şu ders çalışma belasını da kafamdan atıp tamamen zayıflamaya kanalize oloucam.. hep buradayım..

mehmet öz der ki

"bilgisayar oyunu oynayın.. böylece elirinizi meşgul edip abur cubur yememiş olursunuz."

ben de durup durup buraya yazıp ellerimi meşgul edicem..

herkes kendince haklı..

ama 1 ayda 2 ayda kilo vermesem, şutlanmayacağım kendi imparatorluğumda kendimle yarış içerisindeyim..

kurallara karşıyım.. kurallı herşeye karşıyım.. takım bana göre değilmiş.. test ettim anladım onayladım.. paylaşımdan yanayım ..gönülden gelene yanayım.. "ne olursan ol gel" den yanayım.. taş atıp kolum yorulmuyo ki insanları zorlayayım.. kimseyi de menüme yorum yaz diye zorlayamam kimsenin de menüsüne yorum yazmak zorunda değilim.. zaten kıymetli de değil gözümde böyle yorumların.. buraya yazıyorum.. canı isteyen gelir sohbetime katılır istemeyen katılmaz..

cerenime listeleri için ve ferihanıma herrrrrşeyyy için; devreme kilo alırken bile gramı gramına aynı kiloyla peşimi bırakmadığı için; cerenimin kankasına elma sirkesi fikri için; begüme herşeye rağmen yapıcı olduğu için teşekkürlerimi sunuyorum..

ve eve gidiyorum

çözülemicek hiçbir şey yoktur sevalcim.. ama sen kararını vermişsin.. desteklerin için güzel sohbetin için bende sana teşekkür ederim.. mailim war sende, dürtersin beni arada :54:

Back
X