evet şu haftasonu sınavları bitirene kadar ne diyet yapmaya ne de yapmamaya karar verdim..
umarım haftasonundan sonra şu ders çalışma belasını da kafamdan atıp tamamen zayıflamaya kanalize oloucam.. hep buradayım..
mehmet öz der ki
"bilgisayar oyunu oynayın.. böylece elirinizi meşgul edip abur cubur yememiş olursunuz."
ben de durup durup buraya yazıp ellerimi meşgul edicem..
herkes kendince haklı..
ama 1 ayda 2 ayda kilo vermesem, şutlanmayacağım kendi imparatorluğumda kendimle yarış içerisindeyim..
kurallara karşıyım.. kurallı herşeye karşıyım.. takım bana göre değilmiş.. test ettim anladım onayladım.. paylaşımdan yanayım ..gönülden gelene yanayım.. "ne olursan ol gel" den yanayım.. taş atıp kolum yorulmuyo ki insanları zorlayayım.. kimseyi de menüme yorum yaz diye zorlayamam kimsenin de menüsüne yorum yazmak zorunda değilim.. zaten kıymetli de değil gözümde böyle yorumların.. buraya yazıyorum.. canı isteyen gelir sohbetime katılır istemeyen katılmaz..
cerenime listeleri için ve ferihanıma herrrrrşeyyy için; devreme kilo alırken bile gramı gramına aynı kiloyla peşimi bırakmadığı için; cerenimin kankasına elma sirkesi fikri için; begüme herşeye rağmen yapıcı olduğu için teşekkürlerimi sunuyorum..
ve eve gidiyorum