- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #404.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | |
S Suskunhanim | 72 | | 125 | | | | |
![]() | | | | | | | |
![]() | 20 | 145 | 68 | | | | |
![]() | 83 | 295 | 145 | | | | |
![]() | 100 | | 175 | | | | |
![]() | 77 | 200 | 57 | | | | |
@whitetea | | | | | | | |
![]() | 100 | 200 | | | | | |
![]() | 20 | | | | | | |
![]() | 100 | 38 | | | | | |
C Cagrihilal1 | 325 | 438 | 125 | | | | |
![]() | 293 | 588 | | | | | |
@olvidos | 100 | 60 | 100 | | | | |
M monarosaa | | 168 | | | | | |
![]() | | 70 | 70 | | | | |
![]() | | 235 | 45 | | | | |
![]() | 115 | | 42 | | | | |
![]() | | 315 | 135 | | | | |
| | | | | | |
Hoşbuldum beybiiiYaaaa bu kadar bel altı vurulmazzzz
Hg canım tebrikler![]()
önemli bir artı değil canım fazlasıyla halleder cuma günü en az -500 olursun
Bende bi veda edeyimdeNoldu kaptanım![]()
![]()
Ay inşallah canım. Yiyorum yiyorum almıyorum da diyebilecek miyizbence yazdan hiç korkma ya :) koşturmamız 2 katına çıkıyor arada birde deniz havuz olursa ohh :)
Merhabalar hoş geldin tekrar. Sanki ufak bir karşılaşmamız olmuştu değil miMerhabaaa!
Birçoğunuz beni tanımıyor, bir kısmınızla da güzel bir arkadaşlığımız vardı. :) Kısacık kendimi tanıtayım. Ben pacman, paco da diyenler olurdu.Ekim ayından beri bir kez olsun giremedim. Daha doğrusu bir iki ay gerçekten giremedim, sonrasında da utancımdan... Ama aldığım kilolar sınır bilmeyince, tek başına da halledemeyince kararttım gözümü. Önce
Cherry Mom kaptanımdan izin istedim. Meğer beni hala seviyormuşsunuz.
Boşuna kendimi strese sokup buraya adım atmaz olmuşum...
Neyse... Artık tekrar döndüm sanırım. :) BaştaCherry Mom kaptancığım olmak üzere bana tekrar kalbinizi açtığınız (açacağınız) için çok teşekkür ederim. Lütfen kilo verelim çünkü.
En son gittiğimde 64.9'muşum. Vah kafam... Şu an 71.8'im. Bir kısmı ödem ama yine de... Umarım bir an önce o halime dönüp burada korumaya devam edebilirim. Okula ara sıra gidiyorum. Ders çalıştığım zamanlar dışında (ve de artık spor yaparım biraz sanırım) sık sık uğrayacağım.
Eee sizler ben yokken neler yaptınız? Yeni gelen dostlarıma (artık yeni de ben oldum ama neyse) buradan selamlar. Sizinle güzel vakit geçireceğimize inanıyorum.
Şimdilik bu kadar.![]()
Mezun olmuşşş gidiyorsuuunnÇok teşekkür ederim canım
Bende son olmasını diliyorum
Ayyy kaptancığım çok ama çok teşekkür ederim
Bende sizleri tanıdığıma çok memnunum artı geldiğimde kızmadın en önemlisi inandın bu insanı çok motive ediyor. Bu takımda gerçekten güzel bir enerji var.
Tabiki birde aidiyet duygusu takıma karşı sorumluluk var. Tekrar hepinize çok ama çok teşekkür ederim
bu hafta biraz yoğunum yazılı okuyorum bol bol
En kısa zamanda alt listeye gelmeye çalışacağım canım iyiki sizleri tanıdım![]()
Kız Allah seni. Yürekler havada zatenBen gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin, hepiniz çok güzel arkadaşlık yaptınız çok güzel sohbetlerimiz oldu hepinizi iyiki tanımışım. Gerçekten hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım.Bi evi süpürüp gelecem.
Yok yok hedefi tutturcan benceYine coşmuşum hedefi yazarken![]()
Evliler hep öyle diyiii ama bizide seven birileri olmasın mı "ooo sevgilim ne güzelsin be" desinBekarlik her yerde sultanlik![]()
Lol espriler yapmaya başladın hiç iyi değil çabuk depresyona girBen gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin, hepiniz çok güzel arkadaşlık yaptınız çok güzel sohbetlerimiz oldu hepinizi iyiki tanımışım. Gerçekten hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım.Bi evi süpürüp gelecem.
Salaam mııı
Ortim menülerin çok güzel aslında sporunda öyle acaba regl dönemi falan mı ?
Pazartesileri çok erken çıkıyorum evden canım ondan oluyorönemli bir artı değil canım fazlasıyla halleder cuma günü en az -500 olursun
Aaa çok iyi. Hoşbulduuum.Bende 97liyimHoşgeldin canım
![]()
Kilo almış bi' pacman.
Merhaba, hoş bulduum. Çok değil gibi ama hep başladığım yere dönüyorum gibi oluyor. Sinir bozucu.Merhabalar hoş geldin tekrar. Sanki ufak bir karşılaşmamız olmuştu değil mi
Çok büyük bir artıyla dönmemişsin. Bence güzel bir noktada yakalamışsın. Hemencecik dönersin eski kilona inşallah![]()
Hahahahahahaha bekarlık güzel de... bi de paramı kazanırsam her şey çok daha güzel olacak.Bekarlik her yerde sultanlik![]()
Memnun oldum ortim aynen leslie güzelmiş ben yeni keşfettim.. dışarıda yürüme imkanım yok 5 yaşında kızım var onla olmuyo parkta birlikte koşturuyoruz öyle evde en iyisi leslieBen de Hazal İstanbuldan orticimben yapamıyorum şu anlık spor ama sen mutlaka yap Leslie tek sevdiğim spor oldu hep her zayıflamamda bana çok yardımı dokunmuştur
![]()
Yok yok hedefi tutturcan bence
Evliler hep öyle diyiii ama bizide seven birileri olmasın mı "ooo sevgilim ne güzelsin be" desin![]()
Lol espriler yapmaya başladın hiç iyi değil çabuk depresyona gir
Salaam mııı(nasıl bakmak istiyosam onu görüyorum ahahahah )
Aynı sayılırız canım süper sevindim
Ortim menülerin çok güzel aslında sporunda öyle acaba regl dönemi falan mı ?
Kesin ondan oluyor canımPazartesileri çok erken çıkıyorum evden canım ondan oluyor![]()
Hepimiz aldık hepimiz. Ama alacaz ki 5.takımı bırakmıcazAaa çok iyi. Hoşbulduuum.
Kilo almış bi' pacman.Ama halledicem.
Merhaba, hoş bulduum. Çok değil gibi ama hep başladığım yere dönüyorum gibi oluyor. Sinir bozucu.Hep birlikte incecik olacağız, oh!
Hoşgeldin tekrardan canım. Fazla kilo almamışsın yol yakınken önlem alınmışMerhabaaa!
Birçoğunuz beni tanımıyor, bir kısmınızla da güzel bir arkadaşlığımız vardı. :) Kısacık kendimi tanıtayım. Ben pacman, paco da diyenler olurdu.Ekim ayından beri bir kez olsun giremedim. Daha doğrusu bir iki ay gerçekten giremedim, sonrasında da utancımdan... Ama aldığım kilolar sınır bilmeyince, tek başına da halledemeyince kararttım gözümü. Önce
Cherry Mom kaptanımdan izin istedim. Meğer beni hala seviyormuşsunuz.
Boşuna kendimi strese sokup buraya adım atmaz olmuşum...
Neyse... Artık tekrar döndüm sanırım. :) BaştaCherry Mom kaptancığım olmak üzere bana tekrar kalbinizi açtığınız (açacağınız) için çok teşekkür ederim. Lütfen kilo verelim çünkü.
En son gittiğimde 64.9'muşum. Vah kafam... Şu an 71.8'im. Bir kısmı ödem ama yine de... Umarım bir an önce o halime dönüp burada korumaya devam edebilirim. Okula ara sıra gidiyorum. Ders çalıştığım zamanlar dışında (ve de artık spor yaparım biraz sanırım) sık sık uğrayacağım.
Eee sizler ben yokken neler yaptınız? Yeni gelen dostlarıma (artık yeni de ben oldum ama neyse) buradan selamlar. Sizinle güzel vakit geçireceğimize inanıyorum.
Şimdilik bu kadar.![]()
Canım senin menülerin Sporun çok güzeldi wc sorununu halledersen süper olacak Kirazsaplı çayı denedin mi ya da aç karna ılık suda iyi gelebilir.Günaydınn kk güzelleri
cok tebrik ederim kuzum keske bende senin gibi diyebilsem. Ben +200 cıktım. 57.8
ama cumadan beri wc olayı yok bende buna bi cözüm bulmam lazım.
Sagol ortimyoutube da 30 dk lık tüm vücut pilates var ısınma esnemesi icinde uzun olmadığı icin sıkmıyor da tavsiye ederim. Ben de henüz tam yapamıyorum hareketleri baya zorluyor kasları ama zamanla güç katacagına inanıyorum:)
Canım dün uyuyakalmışım o yüzden yazamadım. Fena değildi menüm küçük Bi tabak makarna vardı cıs olarakummhnisa ortim ben senin dünkü menunu göremedim ama belliki iyi beslenmişsin güzel bir eksi pazartesi icin
![]()
Canım tebrik ederim seni inşallah koruma kısmını da harika geçirirsinÇok teşekkür ederim canım
Bende son olmasını diliyorum
Ayyy kaptancığım çok ama çok teşekkür ederim
Bende sizleri tanıdığıma çok memnunum artı geldiğimde kızmadın en önemlisi inandın bu insanı çok motive ediyor. Bu takımda gerçekten güzel bir enerji var.
Tabiki birde aidiyet duygusu takıma karşı sorumluluk var. Tekrar hepinize çok ama çok teşekkür ederim
bu hafta biraz yoğunum yazılı okuyorum bol bol
En kısa zamanda alt listeye gelmeye çalışacağım canım iyiki sizleri tanıdım![]()
Arada ekşınlar güzel oluyorBende bi veda edeyimdeevi süpüreyim
beni özleyin
![]()
Ay gelmiyoooorrrrr valla nazar olduLol espriler yapmaya başladın hiç iyi değil çabuk depresyona gir![]()
Ben bekar ve parasını kazanan kısımdayım burdan bildiriyorum ki daha fazlası isteniyoHahahahahahaha bekarlık güzel de... bi de paramı kazanırsam her şey çok daha güzel olacak.![]()
Amaaan yemişken sosis yiyim bari salam arayan biri değilim pek❤❤❤❤
evet evet size sosislerle , salamlarla geldim
sandavich in içinde olmadıkça çok da sorun olmaz canım
salam da olur.
Kesin ondan oluyor canımGeçen haftada böyle idin ama sonra çok güzel eksi geldi
ben sana güveniyorum tatlım bu cuma yine çok güzel bir eksi göreceğine eminim
![]()
Lol hemen depresyonu çağır bak artılar gelir yoksa onu düşünArada ekşınlar güzel oluyor
Ay gelmiyoooorrrrr valla nazar oldu
Aslında bu gün azck ucundan geldi ama bakalım devamı gelir inşaAllah![]()