Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay hic erkek diyetisyenle calismadim nasi olur ki hshsh 🤣
Benim diyetisyenim erkek ve yanına girdiğimde en az yarım saat 40 dk muhabbet ediyoruz ve o kadar hızlı geçiyor ki🤣🤣sadece diyetten beslenmeden de değil her yerden çok güzel oluyor ben çok gülüyorum seanslarımda😂😂

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam muhursuzpusula muhursuzpusula
Dün öğlen bamlandğm için dün akşam menümü mecburiyetten paylaşamadım ve bu öğlene kadar bam kalkmamış olduğu için öğle liste paylaşımından öncede mecburiyetten paylaşamamış oldum . Onun için Şimdi ikisini bir paylaşıyorum hanımlar. ❤

Dün ki menüm :
Kahvaltı: 3çilek, 3ceviz ve süt ile hazrlanmış yulaf lapası

Öğlen: ıspanak, yoğurt

Akşam: levrek , salata ,
Fıstık, tahin ,bal karışımı 1tatlı kaşığı

Bugün mi menü :
Kahvaltı : 1muz , 3fındık , 2hurma , bir tutam kakao ile hazırlanmş diyet tatlı ve kahve

Òğlen : 1but , az yeşillik , 1ktase çorba

Akşam : yoğurtlu semizotu

Spor:
1saat kondisyon bisikleti,
30 dakika plates ( plank,yarım şınav,suguat ve bacak hareketleri)
Benim menülerle bir alakam yok hakim hanım :KK70:Ben anladım sen illa beni istiyosun hep beni etiketliyosun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Hadi itiraf et beni istiyosun :KK70::KK70::KK70:

P
Merhabaaa!

Birçoğunuz beni tanımıyor, bir kısmınızla da güzel bir arkadaşlığımız vardı. :) Kısacık kendimi tanıtayım. Ben pacman, paco da diyenler olurdu. :KK70: Ekim ayından beri bir kez olsun giremedim. Daha doğrusu bir iki ay gerçekten giremedim, sonrasında da utancımdan... Ama aldığım kilolar sınır bilmeyince, tek başına da halledemeyince kararttım gözümü. Önce Cherry Mom Cherry Mom kaptanımdan izin istedim. Meğer beni hala seviyormuşsunuz. :dua: Boşuna kendimi strese sokup buraya adım atmaz olmuşum...

Neyse... Artık tekrar döndüm sanırım. :) Başta Cherry Mom Cherry Mom kaptancığım olmak üzere bana tekrar kalbinizi açtığınız (açacağınız) için çok teşekkür ederim. Lütfen kilo verelim çünkü. :KK70:

En son gittiğimde 64.9'muşum. Vah kafam... Şu an 71.8'im. Bir kısmı ödem ama yine de... Umarım bir an önce o halime dönüp burada korumaya devam edebilirim. Okula ara sıra gidiyorum. Ders çalıştığım zamanlar dışında (ve de artık spor yaparım biraz sanırım :KK70:) sık sık uğrayacağım.

Eee sizler ben yokken neler yaptınız? Yeni gelen dostlarıma (artık yeni de ben oldum ama neyse :halay:) buradan selamlar. Sizinle güzel vakit geçireceğimize inanıyorum.

Şimdilik bu kadar. :KK200:
Hoşgeldinizz tekrardan

Ben gidiyorum arkadaşlar hakkınızı helal edin, hepiniz çok güzel arkadaşlık yaptınız çok güzel sohbetlerimiz oldu hepinizi iyiki tanımışım. Gerçekten hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım.Bi evi süpürüp gelecem.
Yaaaa kalbime iniyordu yapma öyle lol,

Ayy aynısı çok cabuk parlar asla kendinden başkasına kolay kolay güvenmez
Vallaha aynı normalde ben çok şakacı şen şakrak biriyimdir, şakamı bile ciddiye alır hemen parlar sonrada olmuşmu olmamışmı ve aynen kimseye güvenmiyor

Benim diyetisyenim erkek ve yanına girdiğimde en az yarım saat 40 dk muhabbet ediyoruz ve o kadar hızlı geçiyor ki🤣🤣sadece diyetten beslenmeden de değil her yerden çok güzel oluyor ben çok gülüyorum seanslarımda😂😂
Oh ne güzel canim benim de Allah var hepsi kendi dallarinda iyiydi ama oyle muhabbet çok edemedik biz ya isten gucten onun seansi benim mesai derken 💞🥰

Aynen kuzum nasil olsa diyete baslicam mantigiyla yedim biraz ama oyle olmamali saglikli yasam kafasi olmali ama olsun bu kadar ne diyim pisman olmanin manasi yok olan oldu önümüzdeki günlere bakcaz 🥰💞
Öyle canım ama arada oluyor böyle şeyler 🤷‍♀️ önemli olan ipin ucunu kaçırmadan kaldığımız yerden devem edebilmek. onu da hayat boyu yapacağız allahın izniyle 😍🤗

Kahvalti
1 yumurtadan omlet
10 zeytin
salatalik
domates

Ara
1 elma

Ogle
2 kase kuru fasulye
2 dilim ekmek
tursu

2.5 lt su

spor 1 ve 6 numara
10 bin adim
20 dk kardio
45 dk bolgesel
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake
Canımcım menün birazcık ağır olmuş :KK43: kuru fasülye kalorisi ve karbonhidrat oranı çok yüksek bir gıdadır ondan yiyeceğimz zaman onun yanında ekmek yememeliyiz ve en fazla 1kase yemeliyiz tatlım 2kase kuru f.+2dilim ekmek olması kötü olmuş ama akşam yememişsin galiba ve sporda yaparak çok iyi yapmışın yine de şişlik filan bur kaç gün yapabilir canım ödem atıcı çay filan ve daha hafif menüler ile artık dengelersin :KK39:
Benim menülerle bir alakam yok hakim hanım :KK70:Ben anladım sen illa beni istiyosun hep beni etiketliyosun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Hadi itiraf et beni istiyosun :KK70::KK70::KK70:
🤣 Ay evet ne yapıcaz bu benim sana olan aşkımı mühürsüz :KK70: her şeyde biraz sen varsın :KK75:

Back
X