Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim eşim de yengeç genelde iyidir hoştur çok anlayışlıdır hatta problemli tip benim🤣 hemen gelir sarılır öper tatlıya bağlar 😍 Ama nadir de olsa bazen süründürür insanı affedene kadar🤣🤣
O kadar naz da normal cnm sevdiği için yapıyor 😘 ne güzel sevgisini belli ediyorsa 😍 maşallah
Senin budcun ne?

Kızlar günlük yemek takımım eskidi ve çoğu kırıldı yeni almak istiyorm inşaAllah
Aranzda bu tarz kullanan varmı? İyi olurmu sizce? Markası porland
Screenshot_20210406_010655_trendyol.com.webp

yarimuhendis yarimuhendis züber bar ve lokma aldım perşembe, bekliyorum :işsiz:
bitiyo elimdeki mallar gelse yaa tiryaki gibi oldum :KK14::kahve:
Ahahaha ben de ketoya başladım ya şimdilik almadım geçen indirimde de almamıştım😔😔ama fıstık ezmesi alacağım ramazanda tatlı krizlerime engel olmak için

İyiyim. Kilo almasam çok daha iyi olurdum. 😂 Okul falan yuvarlanıp gidiyorum ama gerçek anlamda yuvarlanmak... 🤪 Sen neler yapıyorsun? Hala burada olmana sevindim. ❣️
Başa mi döndün yoksa kiloda😔 zararın neresinden dönersek kardir, geldiğine göre o yağlar gidecek🥰
Biz de bu iştah olduktan sonra pek birakamayiz burayı🤭
12:00 yani sabah ile öğle birleşti maalesef 🙄
1 haşlanmış yumurta
3 küp peynir
2 zeytin
2 bardak açık çay
Ara öğün
1 avuç kuru üzüm
2 adet ceviz
(Tatlı krizi geçmeyince)1 adet cino 😞
Akşam
1 kase çorba
15 adet mezgit kızartma
(Yine bir tatlı krizi) 1 adet halka tatlısı
S Suskunhanim
Sevgili ortim🥰 sen de neyin uygun olup olmadığını biliyorsun, bu diyet menüsü değil kızartma hele de halka tatlısı sence olmuş mu?
Biz bayanlar ne yazık ki bu krizlerde zorlanıyoruz ama böyle durumlarda şunu diyebilmelisin" şimdi değil sabah yiyeyim" hem ertelemis olursun hem de illa yiyeceksin erken saatte yemiş olursun.
Biliyorsun ki alışkanlıklarımızı degistirmezsek hayatımızda defismez.Eger kilo konusunda değişmeyi hedeflediysen bunu da değiştir e mi🥰 dün ilk gunundu ayrıca, hani uzun zamandır diyet yapıyor olsan anlarım ama ilk günden hem kızartma hem halka bizi aynı döngüye sokar debelendikce debeleniriz unutma🤭

İnsan iradeli bir varlıktır, nasıl dayanamadım vurdum öldürdüm diyemiyorsak dayanamadım yedim de demeyelim bundan sonra ne dersin? İlk sayfada spor tablosu var,bugün kahvaltı öncesi birini seçip yapma imkanım var mı? Halkalar depolanmadan gitsin😅

O kadar naz da normal cnm sevdiği için yapıyor 😘 ne güzel sevgisini belli ediyorsa 😍 maşallah
Senin budcun ne?
Boğa canım benim burcum ☺️
Kızlar günlük yemek takımım eskidi ve çoğu kırıldı yeni almak istiyorm inşaAllah
Aranzda bu tarz kullanan varmı? İyi olurmu sizce? Markası porland
Eki Görüntüle 2818318
Geçen gün anneme porlandın başka bir modelimi söyledik canım gelsin renkleri porseleni nasılmış o zaman söylerim☺️

Back
X