Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gördüm sonradan görmemmi mesajını canım okadar mutlu oldum ki yorumunu görünce toplight nerde oda gelse ne güzel olur ben izne ayrıldıktan sonra bir türlü toparlamayamadım kiloda almaya başladım ozaman sizinlede çok güzel kilolar vermiştim neyse bir gün sen sabastian özelden beni çağırdı dedim gel başla ve geldim tekrardan iyiki geldim diyorum inşallah sende gelirsin
Canım beniiim hoşgeldin tabikii iyiki geldiin :KK74: :KK200:

Kahvalti
1 kucuk pişi 50 gr di
1 salatalik
1 domates

ogle
2 tabak ispanak (corba tarzi biseydi)
1 dilim ekmek
Salata

2.7 lt su

Spor 1-3-4 numara
10 bin adim
45 dk. Kosu bandinda yürüyüş
45 dk pilates
(Adimlarim ve yuruyusum ayri ayri 10 bini disarda yurudum)
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
canım afiyet olsun spor da nefis :KK9:
hımm yine protein yok ama :D

Bugunku menum
09:00- 2 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, 1 salatalik, 1 avuc maydonoz.
12:00- 1 bardak sut, 1 muz.
15:00- 1 kase mercimek corbasi, 3 yk pilav, yarim tabak sebzeli barbunya, 1 kase yogurtlu salatalik.
18:00- 4 kofte, 1 dilim ekmek, 1 buyuk tabak salata.

Su;4lt
Spor: 30 dk leslie boosted; 45p
10 000 adim: 200 p
Toplam:245 puan

Cherry Mom Cherry Mom Deniz ve Kum Deniz ve Kum @Mehfam
Senin menünde güzel canım
Canım işlerini ayarlayınca gelir belki 😍
Sana da günaydın cnm 😗

Oooo çok iyi düşünmüşsün kolay gelsin cnm :KK66:
İnşaAllah
Harika bir fikir kolay gelsin canım

Ayy dişçiye geldim kızlar şans dileyin :KK17:

Bugunku menum
09:00- 1 dilim ekmek, 2 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 1 avuc maydanoz .1 fincan sutlu kahve.
13:00- 1 ordek butu. 1 kase yogurtlu keeeviz salatasi. 1 kase sebze yemegi.
17: 00- 1 kase sebze yemegu, 1 kase yogurt, 1 yt kirmizi lahana havuc salatasi, 1 kase nohut yemegi.

Su:4 lt
Spor : 12000 adim- 240p
1000 zip -200p
Toplam: 440 puan

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Cherry Mom Cherry Mom Deniz ve Kum Deniz ve Kum @Mehfam
Zıp zıp, 200 tane yapabildim ben çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum canım ama 10 000 adım yine yürüdüm

Ne benim gibisi kız benden daha da güzel ol🤩🤩(böyle diyerek kendimi güzel saydım belirtirim🤣🤣)
Çok güzel bir kadın olduğuna eminim. :KK200: Ay kadın yazınca aklıma şu karikatür geldi birdennbire :D

yuce-allah-sahidimdir-ki-sen-bi-gadinsin_694985.webp

Kızlar selam cümleten
Ben baya Bi yoğun daldım çalışmalara. Sonu güzel olsun inşallah 🙏
Arada girip bakıyorum yazdıklarınıza ama tamamını okuyamıyorum.
Sporum azaldı ama Diyet de hiç kaçamaksız devam ediyor. Evde hafta sonu az biraz kaçamak olurdu burada onu da yapmadım çok mutluyum 😍😍
Hepinizi öpüyorum 😘😘

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 10 gr çiğ fındık, 2 form etimek, bol yeşillik, 2-3 kiraz domates, yeşil çay

Kahvaltıyı 9 gibi yaptığım için ara öğün yapmadım, acıkmadım çünkü.

Öğle: 1 kepçe çorba, 90 gr tavuk ızgara, biraz salatalık ve yeşil biber

Ara: 2 minnak portakal (Hakkım iki porsiyon ama sanırım yine dolduramadım :KK70:)

Akşam: 2 kepçe domates çorbası, 5.5-6 yk ıspanak, 3-4 tane küçük ızgara mantar (Mantarı teflonda pişirdim sadece. Yağsız tuzsuz. Birazcık pul ve karabiber koydum.)

Su: 2520 ml Aralarda yeşil çay, kayısı çayı, türk kahvesi, maden suyu falan da içtim. :KK66:

Spor: 11000 adım

Değerli jüri üyelerimizi etiketlemekten onur duyarım. Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam
acıkmadın mı kuşluk vakti şennnn :KK74: jüri üyeleri :D ihtiyar heyeti gibi olmuşuz zaten :D

Back
X