- Konu Sahibi Cherry Mom
- #406.061
Evet canım öyleydi ama daha 10 yıl önceden bahsediyorum 9ncu,gruptaydımYaaa edacımmm gerçekten mi
Ama gerçekten boşluk oluyor sonuçta hergün girip çıktığın yazdığın yer hele birde içindeki insanlarıda sevince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım öyleydi ama daha 10 yıl önceden bahsediyorum 9ncu,gruptaydımYaaa edacımmm gerçekten mi
Ama gerçekten boşluk oluyor sonuçta hergün girip çıktığın yazdığın yer hele birde içindeki insanlarıda sevince
İyiki dedin bende katayım bundan sonra yaparsam daha güzel olurAyy uzun zamandır ben de yapmıyordum cnm puding tozuyla da harika oluyodu yapayım valla fıstıklı pudingli
Meyve yerine 1 çorba kaşığı puding tozu koyuyorum cnm yulaf ezmesini de 4ten 3e indiriyorum puding tozu koyunca![]()
Youtube anlatan kanallar var ordan da izle birde tatlı isteğimi kesiyor tarçın varya içindeSağol canım
Puding tozunu hiç duymamıştım hafta içi hemen denemeliyim![]()
Ayyy kimler burdaymııışşşşş....Pacim sen geri mi döndün yaa ne güzel ne güzell...Özlemişim!Ayy hep eksi görüyorum, çok iyisiniz.ben de birazdan tartılıcam. Artık kağıtla tarih de mi yazılıyor? Her gün bir yeni bilgi.
![]()
Valla yarım yedim diğer yarısının foto atablrmApa gönül gözümü de actiysa demek ki![]()
![]()
![]()
Kaç tane yicen şöyle bakım![]()
10 yıl önceden bahsediyorum ama hedefe ulaştıktan sonra korumak için devam etmiyorduk sayfada ve bizim bütün mesajlarınız hep siliniyordu silinmesi gerekiyordu ama neden bilmiyorum, biraz girmeyince gruptakiler değişince gelesin gelmiyor. Öğretmenlerin haklarını ödeyemeyiz okadar güzel ders işliyorlarki ben hayran kaldım bazen bende kulak veriyorum derslereApa gönül gözümü de actiysa demek ki![]()
![]()
![]()
Kaç tane yicen şöyle bakım
Aaa niye cekiniyorsunuz kiuzaktan eğitim sürecinde biz onları coktaaaan aştık yeter ki derse girsinler diye yapmadığınız şey kalmiyo
Öğretmen de olsan anne , annedir.Ogretmwnin söylediği anneninkinden kat be kat usttedir.Gecen ödev yaptırırken oğlum buraya nokta konur diyorum,yok öğretmenimiz konmaz dedi diyor.Ya hu senin dikkatinden kaçmıştır bak bu benim alanım konulur diyorum,koydu ama hiç ikna olmadı
MeUniyetime yaklaşık bir ay var gibi
Aaa niye gittin ki mezun olduktan sonra burda alt listede kalıp korumaya geçiyor isteyen.Seni sanki zorla mezun etmisler gibi olmuş![]()
Aynen cnm böyle kıvamı da daha güzel oluyorİyiki dedin bende katayım bundan sonra yaparsam daha güzel olur
Eveet pamukcuğum, yine buralardayım.Ayyy kimler burdaymııışşşşş....Pacim sen geri mi döndün yaa ne güzel ne güzell...Özlemişim!![]()
Canim mezuniyet kilomun altina inene kadar ortaklik ve spor paylasmiyorum kiloyu dq o yuzden paylasmadim canim listeye inene kadarAncak bu kadar güzel anlatilabilirdi2 bin altına düşme ama çok da zorlama havalar serinken canım ama ısınınca artırmak gerekir
Begonya2 fındıklı kurabiyem naptın sen
Namaria tartıldın mi canim lostede göremedim?
Cherry Mom liste başı olmuşum napsam mezun olmasam mi ki
![]()
Durrrr yapmaaaaaaaa ahhh çok geç kalmışımAy kızlar. Kocam geldi. Ona bişiler hazırladım. Ve şuan yiyorum kamuoyuna duyurulur![]()
Abartmadım ama kaptancığım. Ama kabak tatlısı girdi hep kanımaDurrrr yapmaaaaaaaa ahhh çok geç kalmışım![]()
Katılıyorum 7leri jet hızıyla geçip 6lara koşayım
Tabiiki zayıflarsın canım, hoşgeldin bu arada :) 5 kiloya yakın verdim canım ama ilk zamanlarda pek yapabildiğim söylenemez :)) Son
Valla canım bencede yine iyi moralimi bozmadan geçirdim inşallah etkileride biterse ohhhh :))
Spor listesindeki bir sporu yapman gerekiyor canım![]()
Cnm leslie yapıyorum 30 dklıktan 2 tane yapıcamBebis uyudu. Bu demekki spor zamaniiikimler spor yapmadi bakiim bugun? Haydi kizlar sporaaaa
![]()
Tşkler kaptanım