- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #406.281
Ya da pilates lastiklerine geçerim canımOlur tabi canim nasil istersen.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya da pilates lastiklerine geçerim canımOlur tabi canim nasil istersen.![]()
Bal ortim gözüm sende güzel ve saglıklı kilo vermeler dilerimKendinin en iyi hali ol ex ortim seninle süpeeer bir hafta geçirdik. Yeni ortinle mutluluklar
M monarosaa hoşgeldin yepisyeni ortiimm![]()
Eki Görüntüle 2821702 02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2821701
Hedefini tutturamayanlar için, Cumartesi günü de zorunlu spor günü
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 63.7 63.2
77.8 76.9
74.75 74
54.3 54
62 61.6
63.2 62.6
84 83.7
87.1 85.9
71.2 70.9
68.3 67.5
75.8 74.9
57.6 56.8
89.3 88.2
73.1 71.9
75 73.9
58.4 57
70 69.3
Bu hafta şeytan yerine ateş attım
Kendinin en iyi hali ol ortim sadece 100 grcık fark vardı hedefine ve artık insaflı davranayım dedim 100 grcık için ceza kesmeyelim :)))
Çok güzel yazmışsın canım ne kadar içtenKızlar ben 2 tane yazı yazmışım mezuniyet sayfasına ama bu çok güzel herşeyi çok güzel anlatmışım çok duygulandım
Gözlerim doldu mutluluktan canım kaptanım. Ama ama izne gittiğim kiloya ulaşmam gerekmiyor mu listeye girmek için. Zaten öyle olunca 3 kilo daha verip mezun oluyorum o ayrı.
![]()
Teşekkür ederiz Almılacımmm
ORTAKLIK SONUÇLARI
(2 Nisan-9 Nisan)
Eki Görüntüle 2821882
veeee bu haftanın en yüksek yüzde ile +250 spor puanı ve ortaklık kazananlarıhzlsel ve M monarosaa oluyoooor
Tebrikler canlaaaaar.
Hımmmm anlaşıldı bende diyorum bizim kız neden menü yazmadı kiiii hayırdırKızlar ablamlar dün bize geldi ve bizde kalıyorlar ev de şuan benim kızla birlikte 3çocuk oldu ondan dolayı 2gündür az giriyorum ama yine de fırsat buldukça bakıyorum sizeve tabiki diyete tam gaz devam sıfır kaçamak
yarın yada en geç pazartesi 71leri görmem lazm onun için cıss cosss yok , hedef var ❤
![]()
Merhaba canım tabiiki katılabilirsinMerhaba aranıza katılmak istiyorum. Katılabilir miyim
Bi şu çok zor kısımlarını bitireyim sudokunun da ona da bakarımBende bi ara nonogram çözüyordum bayılırsın sudokunun üst leveli gibi bi ara bak seversin bence![]()
Çok sağ ol canım benim amin inşallahEve cikmasina cok sevindim canim. Sen de normal yeme duzenine geceesin iyi olur. Insallah kisa surede tamamen iyilessin![]()
Canım hoşgeldin önce ilk sayfadaki kuralları oku sonra seni tanıyalımMerhaba aranıza katılmak istiyorum. Katılabilir miyim
Soralım bakalım ne dicek, az çok tahmin ediyorum ama duymak istiyorum yinedeBenim bu hafta hedefim sabit kalmak desem emnis beni döver mi acaba![]()
Hoşgeldin aramızaMerhaba aranıza katılmak istiyorum. Katılabilir miyim
Tabiki olmaz
Canım hoşgeldin önce ilk sayfadaki kuralları oku sonra seni tanıyalım![]()
Teşekkür ederim hoşbuldumHoşgeldin aramıza![]()
![]()
Merhaba hoşgeldinnnADINIZ: ( isteğe bağlı ) Tetüş
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:159
KİLONUZ:81 yaklaşık kilo pazartesi tartılıcam
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 çocuk/4yaş
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tiroid
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık ve fit görünmek
Yaaa kaptanıım nasıl sevindim nasıııl. Ayy fena mutlu olduum.
Yok yok olmaz merakla bekliyorumYaaa kaptanıım nasıl sevindim nasıııl. Ayy fena mutlu olduum.Bunun şerefine minik obez paconun fotoğraflarını yayımlıyorum. Kural ihlali falan olmuyor di mi
Bebekliğim sadece.
Olur tabi onlar da cok guzel sIkIlastiriyorYa da pilates lastiklerine geçerim canım
Allah kabul etsin canım
Tuzlu yağlı dikkat etmek lazım sahurda en iyisi kahvaltı![]()
Hosgeldin canim. Bir 4 yas annesi dahaADINIZ: ( isteğe bağlı ) Tetüş
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:159
KİLONUZ:81 yaklaşık kilo pazartesi tartılıcam
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 çocuk/4yaş
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tiroid
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık ve fit görünmek
Evde var cnm 3 renk deOlur tabi onlar da cok guzel sIkIlastiriyorcok iyi olur hem de