Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2821702 02-09 NİSAN HEDEF SONUÇ TABLOSUEki Görüntüle 2821701

Hedefini tutturamayanlar için, Cumartesi günü de zorunlu spor günü :duduk:
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
63.7​
63.2​
🥇
77.8​
76.9​
🥇
74.75​
74​
🔥
54.3​
54​
🥇
62​
61.6​
🥇
63.2​
62.6​
🥇
84​
83.7​
🥇
87.1​
85.9​
🥇
71.2​
70.9​
🥇
68.3​
67.5​
🔥
75.8​
74.9​
🥇
57.6​
56.8​
🔥
89.3​
88.2​
🔥
73.1​
71.9​
🔥
75​
73.9​
🔥
58.4​
57​
🔥
70​
69.3​
🔥

Bu hafta şeytan yerine ateş attım 🔥
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol ortim sadece 100 grcık fark vardı hedefine ve artık insaflı davranayım dedim 100 grcık için ceza kesmeyelim :)))
belmayne belmayne Begonya2 Begonya2 S Suskunhanim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol muhursuzpusula muhursuzpusula @whitetea Deniz ve Kum Deniz ve Kum @olvidos tebriklerr kızlar harikasınız :KK71::KK9::KK9::KK9:

Eline sağlık mühürsüzümmm ❤️❤️

Kızlar ben 2 tane yazı yazmışım mezuniyet sayfasına ama bu çok güzel herşeyi çok güzel anlatmışım çok duygulandım
Çok güzel yazmışsın canım ne kadar içten 🤗🤗🤗
🥲🥲🥲 Gözlerim doldu mutluluktan canım kaptanım. Ama ama izne gittiğim kiloya ulaşmam gerekmiyor mu listeye girmek için. Zaten öyle olunca 3 kilo daha verip mezun oluyorum o ayrı. 🤪😂
🤭🤭
Canım 3 ayı geçince ve yüzde 5den fazla kg alınca ekstrem kuraldan listeye alabiliyoruz
Bildirimlerinizde falan aksilik olmazsa haftaya önce melita09 melita09 u sonra @olvidos u sonra da seni almayı planlıyorum hepiniz girersiniz inşallah ❤️
Teşekkür ederiz Almılacımmm 😍😍

hzlsel hzlsel ne güzel başlangıç harikaasın 🤩

M monarosaa tebrikler kızlar 💃💃💃
Kızlar ablamlar dün bize geldi ve bizde kalıyorlar ev de şuan benim kızla birlikte 3çocuk oldu ondan dolayı 2gündür az giriyorum ama yine de fırsat buldukça bakıyorum size 😊 ve tabiki diyete tam gaz devam sıfır kaçamak 🥰 yarın yada en geç pazartesi 71leri görmem lazm onun için cıss cosss yok , hedef var ❤😊
Hımmmm anlaşıldı bende diyorum bizim kız neden menü yazmadı kiiii hayırdır 👀🤭🤭 :))

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Tetüş
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:159
KİLONUZ:81 yaklaşık kilo pazartesi tartılıcam
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 çocuk/4yaş
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tiroid
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık ve fit görünmek

Merhaba hoşgeldinnn 🤗

Yine bir 4 yaş annesini daha ekibe kazandırdık :-) çekiyoruz tüm 4 yaş annelerini ekipte çok var bende de bir tane var 🤩

Umarım kilo verdikce sağlık sorunlarıda eş zamanlı düzelir burada kilo veren çoğu arkadaş böyle söylüyor 🤗

1.sayfadaki kurallarımızıda okudunuz mu genel bir fikirde edinmiş olursunuz

Canım 3 ayı geçince ve yüzde 5den fazla kg alınca ekstrem kuraldan listeye alabiliyoruz
Bildirimlerinizde falan aksilik olmazsa haftaya önce melita09 melita09 u sonra @olvidos u sonra da seni almayı planlıyorum hepiniz girersiniz inşallah ❤️
Yaaa kaptanıım nasıl sevindim nasıııl. Ayy fena mutlu olduum. :halay::halay:Bunun şerefine minik obez paconun fotoğraflarını yayımlıyorum. Kural ihlali falan olmuyor di mi :D Bebekliğim sadece.

Hele ilk fotoğraf sadsdsdfasd Orada annemin dediğine göre 6 aylıkmışım. Anneannemlere tatile gittiğimizde nazar değer(!) diye komşulara göstermemiş. Şu dobikliğe nasıl nazar değebilirse... :D Ağır Yaşamlar Junior'a hoşgeldiniz. İlk bölümden Pacman'in hikayesini görüyorsunuz. :D Şaka bir yana Allah'tan sonradan az da olsa toparlamışım. Böyle gitsem gerçek bir ağır yaşam olurdum kesin. :KK57:

Eklentiler

• IMG-3473.webp
    IMG-3473.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-3475.webp
    IMG-3475.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG-3474.webp
    IMG-3474.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 23
Hosgeldin canim. Bir 4 yas annesi daha 😉 bizim takimda cok 4 yas annesi var, bunlardan buri de ben. Gerci ben de bir de 4 aylik bebis var. allah bagislasin canim yavrusunu. Hedefimiz ayni. Insallah ulasalim hep beraber.

Back
X