Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1618171274793.webp
muhursuzpusula muhursuzpusula

Ozlenenlerde bugun seyrekyagmur seyrekyagmur :KK14:
@Tempus 🥲
Nikinik Nikinik :KK36:

Hersey yolundadir insallah 🌺🥰
burdaaayııım beybisiii :KK200:
yaaa o nasıl bi rakamm 79 lara mı indinn bacım bu harikaa maşaallah tebrik ederim:nazar:
beni sorarsanız 69 cuk um hunharca yiyorum tahmin edersiniz kii :KK14::KK22:
cok yakında burada olmayı planlıyorum çok özledim grup hala aynıı şu istikrardan azcuk bana da verin yahu:KK14:

Selaaam canlar, bu gün eltim biraz daha iyiydi düne göre, Allah gün geçtikçe acısını hafifletir inşaAllah,

Ben çok ayakta durdum bu gün sürekli dolandım şiş hissediyorum
Bu gün sabah +300 grdm
Yarına daha fazla çıkacağım büyük ihtimalle ama müsaaden olursa bildirmek istemiyorm kaptanım Cherry Mom Cherry Mom
Yarın gitmeyiz büyük ihtimalle evde dikkat ederim inşaAllah zaten sonra ramazan geliyor daha dikkat ederim 🤲

yaaa o nasıl bi rakamm 79 lara mı indinn bacım bu harikaa maşaallah tebrik ederim:nazar:
cok yakında burada olmayı planlıyorum çok özledim grup hala aynıı şu istikrardan azcuk bana da verin yahu:KK14:
Ben de tee ne zmn etiketledim görmüysn :63:

Ya yine ne çok şey kaçırdım😞yarın tartılıyor muyuz? Sabah olması şart mı öğleden sonra olsa olmaz mı benim evde tartım yok annemde tartılıyorum gittiğimde çeker atarım. bugün diyeti o kadar gevşettim ki yarın eksi değil artı çıkarım muhtemelen🙄

Anka Anka kuş nbr ? 🙂
Nikinik Nikinik cim sen kiloyu merak etme bence tek öğünle ne güzel vermiştin yine verirsin :KK66:
Ya kuzum her sabah tamam bugun basliyorum tek ogune sozuyle baslayip aksami neyse yarin baslarimla bitiriyorum kısır donguye girdim resmen. Iftarla oruc tutmayi deneyecegim son care 😂

O salam çok değil miii 😔 Ben de çok severim ama diyette zaten sağlıksız bi şey. Bir dilim falan neyse de 75 gr olunca üzüldüm. Bir de inşallah tavuklu pilavın çoğu tavuktur. 🐓😂 Onlar dışında sporun falan mü kem mel. Bi dahakine suyu yazmayı unutma olur mu 💕

Garantici bi yapım vardır. 😂😂
aç bitir paketleri var ya onlardan kullanıyorum hep, sağlıklı olan füme ama bazen sıkılıyorum haftada 2 salam 5 gün füme gibi yiyorum. Her gün omlet yemekten bıkarım yakında :KK17: Evet akşam yemeği kaçtı biraz, suyu da yazarım tabiiunutmusum:KK200:
Kahvaltı (10.00): Yağsız tuzsuz salata üzerine 50 gr lor peyniri, 10 gr ceviz, 2 form erimek, yeşil çay

Öğle (12.45): 2 form erimek 60 gr civarı ızgara tavuk (az oldu biraz evet 🙁), 150 gr yoğurt

Akşam (17.45): 1 kepçeden biraz fazla mercimek çorbası, 5.5 yk pırasa, 1 çatal fırında tavuk (öğlenki az olanı dengelemek için. Daha da yiyebilirdim, hakkımda ama canım istemedi)

Su: 2600 ml civarı

Değerli üyelerimizi etiketliyorum. 💕 Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @whitetea Mehfam Mehfam
Hafta sonu için harika

aç bitir paketleri var ya onlardan kullanıyorum hep, sağlıklı olan füme ama bazen sıkılıyorum haftada 2 salam 5 gün füme gibi yiyorum. Her gün omlet yemekten bıkarım yakında :KK17: Evet akşam yemeği kaçtı biraz, suyu da yazarım tabiiunutmusum:KK200:
Kahvaltı (10.00): Yağsız tuzsuz salata üzerine 50 gr lor peyniri, 10 gr ceviz, 2 form erimek, yeşil çay

Öğle (12.45): 2 form erimek 60 gr civarı ızgara tavuk (az oldu biraz evet 🙁), 150 gr yoğurt

Su: 2600 ml civarı

Değerli üyelerimizi etiketliyorum. 💕 Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @whitetea Mehfam Mehfam
Ancak bu kadar alıntıları bozabilirmişim:KK53:

Canimmm 79larda mezun oldum ama aldim ben de tayin surecinde biraz 🙈
İki haftaya tekrar listeye girip 3. mezuniyeti alcam insallah 😂
Cok ozledim seni hersey yolunda mi? Beklioz en yakin zamanda 🥰

Back
X