- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #406.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gece herkesin canı çekerCıs cos bom ne?? Bana söyle kimseye demem.
Ben de diyemiyorum da özgüvenle alakalı değil ya. İnsan uğraşmak istemiyor cidden.
Ayyyyy şu surata bak yaaaa
burdaaayııım beybisiii
Ben de tee ne zmn etiketledim görmüysnburdaaayııım beybisiii
yaaa o nasıl bi rakamm 79 lara mı indinn bacım bu harikaa maşaallah tebrik ederim
beni sorarsanız 69 cuk um hunharca yiyorum tahmin edersiniz kii
cok yakında burada olmayı planlıyorum çok özledim grup hala aynıı şu istikrardan azcuk bana da verin yahu![]()
Listeye girince spor listesindeki sporlardan birini yapmak mecburi dimi. Yapmazsak ceza varhzlsel S seyrulsefer
pacman kızlar menü spor listeleri ilk sayfasındaki numaralı sporlarda sizi de tabloya alacağım haftaya
pzts çrş cmtsi![]()
Pzts çrş zorunlu cnm cmts de istersenListeye girince spor listesindeki sporlardan birini yapmak mecburi dimi. Yapmazsak ceza var![]()
Ya kuzum her sabah tamam bugun basliyorum tek ogune sozuyle baslayip aksami neyse yarin baslarimla bitiriyorum kısır donguye girdim resmen. Iftarla oruc tutmayi deneyecegim son care
Tamamdır. Hayırlı gecelerPzts çrş zorunlu cnm cmts de istersenlisteye girince
aç bitir paketleri var ya onlardan kullanıyorum hep, sağlıklı olan füme ama bazen sıkılıyorum haftada 2 salam 5 gün füme gibi yiyorum. Her gün omlet yemekten bıkarım yakındaO salam çok değil miiiBen de çok severim ama diyette zaten sağlıksız bi şey. Bir dilim falan neyse de 75 gr olunca üzüldüm. Bir de inşallah tavuklu pilavın çoğu tavuktur.
Onlar dışında sporun falan mü kem mel. Bi dahakine suyu yazmayı unutma olur mu
Garantici bi yapım vardır.![]()
Akşam (17.45): 1 kepçeden biraz fazla mercimek çorbası, 5.5 yk pırasa, 1 çatal fırında tavuk (öğlenki az olanı dengelemek için. Daha da yiyebilirdim, hakkımda ama canım istemedi)
Hafta sonu için harika
Ancak bu kadar alıntıları bozabilirmişimaç bitir paketleri var ya onlardan kullanıyorum hep, sağlıklı olan füme ama bazen sıkılıyorum haftada 2 salam 5 gün füme gibi yiyorum. Her gün omlet yemekten bıkarım yakındaEvet akşam yemeği kaçtı biraz, suyu da yazarım tabiiunutmusum
Kahvaltı (10.00): Yağsız tuzsuz salata üzerine 50 gr lor peyniri, 10 gr ceviz, 2 form erimek, yeşil çay
Öğle (12.45): 2 form erimek 60 gr civarı ızgara tavuk (az oldu biraz evet), 150 gr yoğurt
Su: 2600 ml civarı
Değerli üyelerimizi etiketliyorum.![]()
Cherry Mom
Hedef60kgolmak @whitetea
Mehfam
Canimmm 79larda mezun oldum ama aldim ben de tayin surecinde birazburdaaayııım beybisiii
yaaa o nasıl bi rakamm 79 lara mı indinn bacım bu harikaa maşaallah tebrik ederim
beni sorarsanız 69 cuk um hunharca yiyorum tahmin edersiniz kii
cok yakında burada olmayı planlıyorum çok özledim grup hala aynıı şu istikrardan azcuk bana da verin yahu![]()
Aynı benGünaydınlarr bugün yoğun bir gün benim için neyi ne zaman yapacağımı karıştırdım o yüzden hemen kalkıp günü iyi değerlendirmem gerekiyor![]()