Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oh oh yarasın😍😍diyetisyenim de 2ltnin altına düşme demişti bana ben 3,3.5 lt içtiğimi söylemiştim 2ltnin altına düşme ne kadar içersen iç demişti🤗🤗
Ayy iyi bari. 🙈 Ben normal hayatımda feci az su içerim. Ama buraya geldim geleli baya arttırdım şükür. 2.5 civarı daha iyi tabi. Ama hiç yoktan iyidir. 🥲💕
Hahaha olur valla 😄😄
Yumurtanın heyecanı 😂😂😂 baharatla aksiyon katabilirmişsin 🤭
Hahahahahaha aksiyon bizim işimiz. Biraz kimyon vardı üzerinde. 😂😂 Çok fazla baharat da koyamıyorum. Reflü ve gastrit var bende. 🥲🥲
Günaydınlarrr herkese hayırlı ramazanlar😍😍sabah uyandım ve ağzım yapış yapış oruç tutacağımı anlıyor bünyem hemen hazırlamış kendisini😆😆normal zamanda asla böyle uyanmıyorum ya tuhaf😆😆
😂😂😂 Bu bi tek bende oluyor sanıyordum. Herkeste varmış meğer. Ama nasıl bir kuruluk! İlk kalktığımda böyleysem bugün geçmez diyorum başta. Sonra kendiliğinden geçiyor o kuruluk da, açlık hissi de. 😂 Garip bi şey gerçekten.
Ayren ya ezan okununca başlıyor 😂😂😂
Yasak olanın verdiği çekicilik.... 🤪🤪
Canim aslinda diyetisyen bana 3 ana ogunde 2ser dilim ekmek veya o miktarda pilav yazdi. Ben herzaman yemiyorum o miktari da dun yedim galiba 🤪 haklisin. Bugun azaltacagim ekmegi, sigara biregi de bitti 😁
Hahahahahah benim diyet listelerimde de ekmek var aynı seninki gibi. Ama benim dyt ta o zaman pirinç yasaklamıştı bi süreliğine. Ekmek ya da çorba değişimi yapıyordum ben. ☺️ Neyse sigara böreği bittiyse biraz sakinleşebilirim 🤪🤪

Normalde french pressle yapmak lazım ama bende direk bardağa koyup dibe çökmesini bekliyorum öyle içiyorum, doğal french press :KK70::KK70::KK70:

Normalde bi tabak yiyolarsa ben onu yarıya düşürdüm yani ona da küçük porsiyon ismini koydum :KK70:
Ben de cam cezvede kaynatıp süzerek döküyorum biliyo musun :D :D

Ayy iyi bari. 🙈 Ben normal hayatımda feci az su içerim. Ama buraya geldim geleli baya arttırdım şükür. 2.5 civarı daha iyi tabi. Ama hiç yoktan iyidir. 🥲💕

Hahahahahaha aksiyon bizim işimiz. Biraz kimyon vardı üzerinde. 😂😂 Çok fazla baharat da koyamıyorum. Reflü ve gastrit var bende. 🥲🥲

😂😂😂 Bu bi tek bende oluyor sanıyordum. Herkeste varmış meğer. Ama nasıl bir kuruluk! İlk kalktığımda böyleysem bugün geçmez diyorum başta. Sonra kendiliğinden geçiyor o kuruluk da, açlık hissi de. 😂 Garip bi şey gerçekten.

Hahahahahah benim diyet listelerimde de ekmek var aynı seninki gibi. Ama benim dyt ta o zaman pirinç yasaklamıştı bi süreliğine. Ekmek ya da çorba değişimi yapıyordum ben. ☺️ Neyse sigara böreği bittiyse biraz sakinleşebilirim 🤪🤪
Kimyon nane mideye iyi gelir kuşum ;) rezene çayı da içebilirsin

tabiii gülüm:KK36:

😍 vallaha mı ,tiki el işaretleri de yapıp dil çıkartır mıyıız 🤗 tamam yakaladın mı sor peşinden koşsan da :KK66: hocadan peşinden koşturtmayı çok sever 🤣
Ay sağol cnm bnm 😘
oo su da süper 👍
bana ne bana ne bana ne beni al beni al onu almaaağğğ :KK70: :KK70: :KK70:

ayyyy starbukun da mı varrrr :rolleyes:yoh artuukkk

sağol bebişim 😘 500 kalori oldu, senin? 😛

Hello sahur people 😘 2ye kadar uzandım Allah kabul etsin şimdiden
Evet canm hem de starbukun e kadar gitmene de gerek yok yakının da büyük migros var ise orda da her zaman oluyor 👍
DeryaOnDiet DeryaOnDiet blonde ambition blonde ambition S Suskunhanim ve bütün hanımlar 🤗
Spor salonundaki hareketleri evde yapmaca 😍 belki ilginizi çeker 😘
Eki Görüntüle 2824017
Bölgesel yazyorum ya kuzum ozman işte bu tarz hareketler yapiyorum 👍 daha önce ki salondan ezbere biliyorum plates ve fitnes kurslarinda yaptklarımı yapyorum evde plates malzemelerim var onlarla ve dambıllar ile kondisyon bisikletinden inince vucut sıcak iken çalışıyorum 👍
ciltte 1 ay sonrası düzenli kullanım olursa etki başlıyor.. Anlaşmalı olduğu eczane olursa satıyordur tabi
🤩 süpermiş ozaman ben de alayım canım ama adını unuttum 😊 sana zahmet tekrar yazarmısın lütfen ne idi markası ?
Vaoov canım şahanesin😍 daha 3 gün var gönlündeki hedefi de geçersin👏🏻🤩🥳
:KK36: aayyy ağzından baall damlıyor canım🥰🙏 inşlh öyle olur .:KK60:
canım tebrik ederim emeklerinin karşılığını görmek ne güzelllll :KK5:
:KK19: evet canım gerçekten öyle çok sağol. 🤩 sporların karşılığını hemen almaya başladım :KK36:
Hoşbuldum ortiiim HARİKASIN yaaa - 500
Cumaya kadar daha da katlanacak
benim tartı işi kötüydü bugün tartıldım +1 kilo vardı. Gittiğimiz yerde hiç oturmadım ama pek dikkatte edemedim yediklerime. Keşke tartımı götürseydim ben hergün tartıldığım için kendimi frenleyebilirdim ama oldu artık şimdi bu artıyı yok edip eksiye geçmek için uğraşacağım

Yaa süpersin harika gidiyorsun canım.
Haftaya 69u göreceksin ne güzel
:KK19:Aaayyy evet çok isteyince ve kendimi şartlayınca oldu valla yaaaa 🤩 bir aksilik çıkmaz ise haftaya 69u garantiledim gibi ❤🧿

Bak ne okuyorum Namaria Namaria 🥰
IMG_20210413_113727.webp

Evet canm hem de starbukun e kadar gitmene de gerek yok yakının da büyük migros var ise orda da her zaman oluyor 👍

Bölgesel yazyorum ya kuzum ozman işte bu tarz hareketler yapiyorum 👍 daha önce ki salondan ezbere biliyorum plates ve fitnes kurslarinda yaptklarımı yapyorum evde plates malzemelerim var onlarla ve dambıllar ile kondisyon bisikletinden inince vucut sıcak iken çalışıyorum 👍

🤩 süpermiş ozaman ben de alayım canım ama adını unuttum 😊 sana zahmet tekrar yazarmısın lütfen ne idi markası ?

:KK36: aayyy ağzından baall damlıyor canım🥰🙏 inşlh öyle olur .:KK60:

:KK19: evet canım gerçekten öyle çok sağol. 🤩 sporların karşılığını hemen almaya başladım :KK36:

:KK19:Aaayyy evet çok isteyince ve kendimi şartlayınca oldu valla yaaaa 🤩 bir aksilik çıkmaz ise haftaya 69u garantiledim gibi ❤🧿
Migros tamam 👍
Sen bu işi biliyorsun ya ;) ben de heyecanlandım sandalyede yapıldığını görünce 😀

Bitti bitti. Kizartsaydim aninda biterdi askinda da. Saglikli olsun dedim yagsiz firinda yaptim, kitir kitir iyi de oldu aslibda ama pek begeni toplamadi sofrafa 😁😁

Aa hadi hayırlı olsun memleketine yakınsın demi artık 😍 mezuniyet mezuniyet üstüne. Muhtemelen bı daha gördüğümde aynı kilo oluruz almılaam😁 herşey yolunda mı pek sayılmaz kızımın biyopsi durumu var bu hafta bı kaç gündür bu işlerle uğraşıyorum arada 3 hafta küçük tatlı hapçiklar kullandim onlar az sisirdi galiba beni 🙈 daha düzlüğe çıktığımda burdayim 👍
Çok sağol Aysunumm evet annemlere yakinim artik 🥰💞
Canim gecmis olsun ya ne oldu kuzuya?
Ay kilo dedigin verilir ilmini ogrendik artik 🙈

Tatlıyı bende çok seviyorum şerbetli sütlü çikolatalı farketmez
Of off ben de😭😭
Canim sen hem gunduz calisiyorsun hem cocugunun dersi eminim vaktin kalmiyirdur anliyorum. Ama mesela bugun ders aralarinda kalk 100er zipla, gun icinde zipini bitir olmaz mi?
Bugün anane dedeyle ilk gün olunca organiza edemedim canım, kızım sürekli odama girdi.Ders disiplinini ayarlamak lazım kızım için.
İlk kez gündüz bu kadar uyudum annemler çocuklara bakarken.Birazdan dışarı çıkma niyetim var.dunden yemeğim var.2700 adimim var.bugunluk onu bı on bin yapayım gerisi yarına diyelim🙈

Of off ben de😭😭

Bugün anane dedeyle ilk gün olunca organiza edemedim canım, kızım sürekli odama girdi.Ders disiplinini ayarlamak lazım kızım için.
İlk kez gündüz bu kadar uyudum annemler çocuklara bakarken.Birazdan dışarı çıkma niyetim var.dunden yemeğim var.2700 adimim var.bugunluk onu bı on bin yapayım gerisi yarına diyelim🙈
Ayy ne guzel annenlerle vakit gecirnek suoer 👍
Benim kizim da aylardir bekliyir bir gidelim anneneyi dedeyi gorelim diye. Ne cok sevinmustir kizin.

Back
X