- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.261
bence kapatalım artık bu konuyu...2 hafta daha takip edeyim ben gerekirse o kişilerle konuşurum....ben sinem ve fundanın yılbaşı ağaçlarını çok merak ediyorumm
fundacım senin mesajını görmemiştim o yazıyı yazarken kusura bakma...kimsenin üzülmesini istemediğimen kapatalım dedimBir yazı yazmış bulundum ama neyse... :)
Ben de neden senin yeniyıl ruhuna girmediğini, yeniyılı sevmediğini merak ediyorum. Yeni bir başlangıç, yeni bir fırsat... Hayatında yeni bir sayfa... Mart ayı geldiğinde "Amaaan, bu ay bambaşka olacağım, Şubat Şubat'ta kaldı." demeyiz, ama yeniyıl geldiğinde bunu deriz. Tekrardan doğma fırsatı gibi geliyor bana... Ertelenen planlar için bir fırsat, daha verimli bir yıl için bir fırsat...
Keşke sen de böyle görsen yeniyılı... :)
Tüm takım böyle görse...
fundacım senin mesajını görmemiştim o yazıyı yazarken kusura bakma...kimsenin üzülmesini istemediğimen kapatalım dedim
gelelim yeniyıla ben her akşam yattığımda yarın şunu değiştrcem bugün böyle yaptım ama yanlış oldu diyen biriyim..hatta her banyodan çıktığımda yeni bişeye karar vermiş olarak çıkarım arkadaşlarım çok dalga geçer bununla...yeniyıla çok ihtiyacım yok galiba yenilenmek için çünkü sürekli düşünen hindiler gibiyim
Sabah soguktan yakınıyordum bazen cok yakınmamak gerek demekki
Sabahtan beri acaiippppp dişim agrıyor. Agrıdan inanılmaz bitkin düştüm artık( kulagıma basıma heryerıme vurdu agrı ((((
2 tane agrı kesıcı aldım. dudaklarım pul pul dokuluyor
randevuda bır sıkıntı cıkmazsa yarın ogleden sonra dıscıye gıdıcem:18:
ah Fundacım 2 gun kalmıstıkeske tartılmasaydın kesinlikle şok yapma ve tartıdakı rakamı unuttttttt
(sen suan 70.3 kilosun)
Raacım takım içinde isteyen herkes eşleşip tatlı-sert rekabet yapıyor zaten :) sen berivan ile eştin galiba. ama o gıdınce yarısınızda yarım kaldı. takımda eşleşmeyen ve yarısmak ısteyen varsa meydan okuyabılırsın
bende tam manasıyla takım bakısı var galıba :) ben o yuzden takım içinde yarısa pek yanasmadım. hatırlarsanız bır ara handemı ıle yarısacaktık :) ama o da habersız ayrıldı.
(ki itiraf ediyim onunlada kaçamakları yuzunden yarısmak ıstemıstım :))) )
Ayyy umarım Fundacım. yaz bası ciddi tedaviye baslamıstım aslında, 6 tane diş cektirdim arka arkaya1 tanesine kanal tedavisi yapılacaktı ama sıcaklarda ne yalan soylıyım gozum yemedı o agrıyı cekmeye ama o hain diş sinsi sinsi bekledi simdi dürtüyor beni (
hayatımda hıc kanal tedavısı yaptırmadım ama yaptıranların soylemınden dolayı cok korkuyorum(((((((
ama kaçış yok mecbur gıdıcem tam yılbası ustu rıske gırmek hiiççç istemiyorumdusunsene yılbası gecesı agrı cektıgımı :18: kabus olur benım ıcın. saglıksız hıc bırseyın tadı tuzu yok bugun resmen ac kaldım acıkıyorum korkudan yıyemıyorum.
6 çekim mi?Ayyy senin genlerde de benim gibi bozuk dişler kodlu.
İhmale gelmiyor işte Sinemcim...
Ben de 2 tane kanal tedavisi yaptırdım. Hiçbir şey olmuyor, merak etme. Normal dolgudan daha uzun süren bir işlem o kadar.
Yumuşak şeyler ye Sinemcim, aç kalma. Akşam başına vurmasın sonra.
Aynen Fundacım, benimde o şekilde kodum bozuk..
Vah kader arkadaşım benim...
Bir de ben evlendikten sonra yaptırdım dişlerimi, eşim de bozuk aldım, yaptırdım diyor bana yaa
Sineeeem, o güzellik seninki mi?
eveett :) hala yanıyor ısıkları :)) bitmedi ama yaa.. yoruldum beılk defa bu sene yoruldugumu hıssettım :) gunduzku durumdan heralde :)
Bir suru resim cektim ama ıyı cıkmadılar.benim fotograf makınamın sarjı bıtmıs esimin fotosunu kullandım onunda ayarlarına aşikar değilim. ışıklar yanarken pek ayarlayamadım. ama bır tane vıdeo cektım onu koyucam koymasınada hala yuklenıyor
ama yarın kendı makınamla ceker koyarım daha fazla simdilik hıc yoktan ıyıdır dedım :)
Eki Görüntüle 575730
created by sinem
Aaaayyy...
Sorun çıkarmadı sana umarım...
Eşin gördü mü?
Çok güzel...
yok canım tekrar baslamadı cok sukur. aklım cıkıyor agrıyacak dıye zaten. ama aksam bır ara kulagım agrımaya basladı hemen 1 agrı kesıcı daha aldım
uyku sersemi gorduuyandırdım onu kalk ıcerı yat dıye aaa harıka olmus dedi.
güya beraber kurucaktık tırtladı :)))) bana kaldı tum agac :))) bak ondanda yorulmus olabılırım her sene beraber kurardık :)
sağol canım benım :) videoda yakındanda suslerı almaya calıstım, hatta perde ışıklardan bırınıde astım onu cektım, ufoyuda her sene gıydırıyorumonu cektım :)) (ısıtıcı ) lamba ayagına ısık sardım :) tv ustune bır sus attım. ama salonda yınede bıle az gozukuyorlar. suan en concon olan agac :) daha acmadıgım cok sus var 3-5 gun kala ıyıce donatırım salonu
sinemmm çok güzel gözüküyo ağacınnBir suru resim cektim ama ıyı cıkmadılar.benim fotograf makınamın sarjı bıtmıs esimin fotosunu kullandım onunda ayarlarına aşikar değilim. ışıklar yanarken pek ayarlayamadım. ama bır tane vıdeo cektım onu koyucam koymasınada hala yuklenıyor
ama yarın kendı makınamla ceker koyarım daha fazla simdilik hıc yoktan ıyıdır dedım :)
Eki Görüntüle 575730
created by sinem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?