Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu tarz konular konuşulduğu zaman genellikle muhatap sadece bir kişi değildir. Sadece bir kişi olsa isim verilir. (Ya da ben öyle yapardım.)

Raacım, Nurcum... Siz kişinin deşifre olmaması, belki de rencide olmaması için özelde konuşulmasından yanasınız sanırım. Ama ben takımda konuşulmasından yanayım. Çünkü bir kişinin bugün yaptığını bir başka kişi yarın yapar. Yeni gelen bir üye olur, o yapar. Ayrıca bu konuşmalar takımda denetimin olduğunu gösterir. Bu da eğer çabuk gevşeyecek üyeler varsa onların gevşemesini engeller. Çünkü herkes düzenin işlediğini, kontrollerin yapıldığını ve dolayısıyla kurallara uyulması gerektiğini bilir. Zaten bazen üslupların biraz sert olması gerekecek olsa bile rencide edilecek konuşmalar yapılmaz. Ben kendi zamanımda yapmadığımı düşünüyorum, Naz'ın da yapmayacağını düşünüyorum.

Takımımızın çoğu iyi niyetli üyelerden oluştuğu için bu kuralları anlamak bize bazen zor geliyor. Ama bunlar gerçekten gerekli olan kurallar. En basitinden yeni üyeler, deneme süresinde olsun- listeye girmiş olsun, her zaman daha çok dikkatsizdirler bu konuda. Çünkü adaptasyon tam değildir. Ben de dahil her yeni üyenin takım kurallarını dört dörtlük uygulayabilmesi için belli bir zaman gerekti. Bu zaman içinde ne kadar çok hatırlatma, o kadar iyi...

Bunlar benim düşüncelerim. Naz tabiki kendi yolunu uygulayacaktır, uygulasın da...
Sadece gerekçeleriyle beraber kendimi açıklama ihtiyacı hissettim.

bence kapatalım artık bu konuyu...2 hafta daha takip edeyim ben gerekirse o kişilerle konuşurum....ben sinem ve fundanın yılbaşı ağaçlarını çok merak ediyorumm

Bir yazı yazmış bulundum ama neyse... :)

Ben de neden senin yeniyıl ruhuna girmediğini, yeniyılı sevmediğini merak ediyorum. Yeni bir başlangıç, yeni bir fırsat... Hayatında yeni bir sayfa... Mart ayı geldiğinde "Amaaan, bu ay bambaşka olacağım, Şubat Şubat'ta kaldı." demeyiz, ama yeniyıl geldiğinde bunu deriz. Tekrardan doğma fırsatı gibi geliyor bana... Ertelenen planlar için bir fırsat, daha verimli bir yıl için bir fırsat...

Keşke sen de böyle görsen yeniyılı... :)
Tüm takım böyle görse...

fundacım senin mesajını görmemiştim o yazıyı yazarken kusura bakma...kimsenin üzülmesini istemediğimen kapatalım dedim

gelelim yeniyıla ben her akşam yattığımda yarın şunu değiştrcem bugün böyle yaptım ama yanlış oldu diyen biriyim..hatta her banyodan çıktığımda yeni bişeye karar vermiş olarak çıkarım arkadaşlarım çok dalga geçer bununla...yeniyıla çok ihtiyacım yok galiba yenilenmek için çünkü sürekli düşünen hindiler gibiyim

Görmemen normal, senin mesajından sonra yazdım.

Sürekli aldığın kararları uygulayabiliyorsun yani... Güzelmiş... :) Ben aynısını yapamıyorum. :)

Canım doktora git muhakkak, sakın ihmal etme. Çürük diş vücuda çok zararlı, böbreklere, gözlere, ihmal etme canım çok geçmiş olsun.

Kanal tedavisi bende yaptırdım iki tane, ağrılı bir işlem ama asla abartılacak kadar ağrılı değil. İnan o berbat diş ağrısını çekmekten bin kat iyidir.

Aynen Fundacım, benimde o şekilde kodum bozuk..

Nasılsınız kızlar?
O kadar yoğun bir gün geçirdim ki, anca kendime geliyorum. Sabah kahvaltıdan sonrabir akrabamıza gittim, mevlüd vardı. Akşam çıktım, ortak bir noktada eşimle buluştuk, erken gelmişim 2 saat kadar yürüyüş yaptım Sonra evimize geldik, tabi ben bu buz gibi havada 2 saat yürüdüğümden biraz yamuldum :) 9 gibi yatmışım yatış o yatış. İyi geldi ama battaniyenin altında kendime geldim valla :)

Menüm;

Kahvaltı
1 kase ezogelin çorba

Öğle
1 tabak tavuku pilav
3 kaşık aşure

Akşam
4 nugget

Ara
sütlü nescafe

Bir suru resim cektim ama ıyı cıkmadılar. benim fotograf makınamın sarjı bıtmıs esimin fotosunu kullandım onunda ayarlarına aşikar değilim. ışıklar yanarken pek ayarlayamadım. ama bır tane vıdeo cektım onu koyucam koymasınada hala yuklenıyor

ama yarın kendı makınamla ceker koyarım daha fazla simdilik hıc yoktan ıyıdır dedım :)

created by sinem

Çok güzel...

Son düzenleme:
Aaaayyy...

Sorun çıkarmadı sana umarım...
Eşin gördü mü?

yok canım tekrar baslamadı cok sukur. aklım cıkıyor agrıyacak dıye zaten. ama aksam bır ara kulagım agrımaya basladı hemen 1 agrı kesıcı daha aldım

uyku sersemi gordu uyandırdım onu kalk ıcerı yat dıye aaa harıka olmus dedi.

güya beraber kurucaktık tırtladı :)))) bana kaldı tum agac :))) bak ondanda yorulmus olabılırım her sene beraber kurardık :)

Son düzenleme:

sağol canım benım :) videoda yakındanda suslerı almaya calıstım, hatta perde ışıklardan bırınıde astım onu cektım, ufoyuda her sene gıydırıyorum onu cektım :)) (ısıtıcı) lamba ayagına ısık sardım :) tv ustune bır sus attım. ama salonda yınede bıle az gozukuyorlar. suan en concon olan agac :) daha acmadıgım cok sus var 3-5 gun kala ıyıce donatırım salonu

Son düzenleme:

Ay ben kesik sanmıştım... :) "O yormuş olabilir" deyince, kesik yorar diye düşündüm. Ona dedim zaten "gördü mü?" diye...

Kesin tek yaptığın için yorulmuşsundur, diyeyim sana...

Senin ruhun süslü anlaşılan.

Herkese iyi geceler kızlar,ben yokken sanırım bir gerginlik olmuş ve galiba alınması gerekenlerden biri benim.ama şunu söylemek istiyorum ki Bende Nur gibi şu olaya takıldım.10 mesajı iyi kötü dolduruyoruz,uygun olduğumuz zamanlardada sohbet ediyoruz ama her zaman netin başında olamıyoruz.tabii hepimizin boş zamanı olmayabiliyor.son bir haftada 6 aile misafir etttim ve yarın yine misafrim var.yarın akşam bir kutlama yemeğine katılmam gerekli.bütün bunların yanısıra tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalıştığım ve bu yüzden 10 dk da bir tuvalete götürmek zorunda olduğum 2 yaşında bir kızım var.okuldan zaten saat 2-3 gibi geliyorum.
son bir haftanın yoğunluğunda 10 mesaj yazıp kaçıyor gibi görünüyorum belki ama bu kadar zor ve yoğun bir hayatım varken buraya vakit ayırmam bile takdire değer kendi açımdan.
Naz senin dediğin gibi netin başında gelen olursa konuşayım diye bekleyemiyorum ve eğer bu olmazsa olmazlardansa bilmek isterim.ev ve okul hayatım müsaade ettiği sürece sohbete dahil olmaya çalışıyorum.netin başında yazılı soruları hazırlıyorum kaç gündür ve siteyi açık bırakıyorum ki bir taraftan takip edeyim diye.
neyse çok uzattım galiba.kendi adıma bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırı.

sinemmm çok güzel gözüküyo ağacınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…