Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ben kesik sanmıştım... :) "O yormuş olabilir" deyince, kesik yorar diye düşündüm. Ona dedim zaten "gördü mü?" diye...

Kesin tek yaptığın için yorulmuşsundur, diyeyim sana...

yaa ben bu yanlıs anlamalara bayılıyorum :D benım aklım dişimde oldugundan dırekt o geldı aklıma :))))))

uzun sure acı cekınce ınsan bıtkınlesıyor ya bende ondan demıstım :) ama buyuk ıhtımalle tek yapmaktan yoruldum. olsun oturmaktan ıyıdır hareket oldu :)
butun gun uzandım zaten :)

yok gostermedım sakladım :))) yarın obur gun gorurse mutfak kazası dıcem :)

hadiiiiii senden resim bekliyorummmmmm :46:

Son düzenleme:
Bir suru resim cektim ama ıyı cıkmadılar. :50: benim fotograf makınamın sarjı bıtmıs esimin fotosunu kullandım onunda ayarlarına aşikar değilim. ışıklar yanarken pek ayarlayamadım. ama bır tane vıdeo cektım onu koyucam koymasınada hala yuklenıyor

ama yarın kendı makınamla ceker koyarım daha fazla simdilik hıc yoktan ıyıdır dedım :)

Eki Görüntüle 575730
created by sinem :9:

Çok kokoş olmuş Sinemcim :)

canlarım ben çıkıyorum..yarın izmire kütüphaneye gidicem..keşke aranızdan birileri izmirde olsaydı en azından birinizle tanışmış olurdum :31:

Canım doktora git muhakkak, sakın ihmal etme. Çürük diş vücuda çok zararlı, böbreklere, gözlere, ihmal etme canım çok geçmiş olsun.

Kanal tedavisi bende yaptırdım iki tane, ağrılı bir işlem ama asla abartılacak kadar ağrılı değil. İnan o berbat diş ağrısını çekmekten bin kat iyidir.

Sağol Gökçecim.. Yarına randevu aldım zaten kaçış yok gıdıcem. çekilir eziyet değil.

Ona kesinlikle katılıyorum.... Hiç bir diş tedavisi klasik agrıdan daha çekilmez olamaz (gecen yaz cektırdıgım 2 dıs harıc :9: acıdan bayılıyordum resmen :D )
artık yarın benden haber alırmısınız bılmıyorum ama :D donusu yok bu dıs yapılacak :20: :9:

Senin ruhun süslü anlaşılan. :1:

işte kooooocamannnn bir ipucu daha yakaladın karakterımde :)))) hemde nasılllll kendim, ev, işyerim, sofra, köpüşlerim daha aklına ne gelirse... :)
gorsele cok onem verırım daha dogrusu süse :D (yanlış anlaşılmasın ınsanların goruntusune değil. oralarda asla işim olmaz)
çocukluğumdan beri var bu süs merakı bende :))) tabagıma yemegımı bıle sekıllı koyarım :)

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Herkese iyi geceler kızlar,ben yokken sanırım bir gerginlik olmuş ve galiba alınması gerekenlerden biri benim.ama şunu söylemek istiyorum ki Bende Nur gibi şu olaya takıldım.10 mesajı iyi kötü dolduruyoruz,uygun olduğumuz zamanlardada sohbet ediyoruz ama her zaman netin başında olamıyoruz.tabii hepimizin boş zamanı olmayabiliyor.son bir haftada 6 aile misafir etttim ve yarın yine misafrim var.yarın akşam bir kutlama yemeğine katılmam gerekli.bütün bunların yanısıra tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalıştığım ve bu yüzden 10 dk da bir tuvalete götürmek zorunda olduğum 2 yaşında bir kızım var.okuldan zaten saat 2-3 gibi geliyorum.
son bir haftanın yoğunluğunda 10 mesaj yazıp kaçıyor gibi görünüyorum belki ama bu kadar zor ve yoğun bir hayatım varken buraya vakit ayırmam bile takdire değer kendi açımdan.
Naz senin dediğin gibi netin başında gelen olursa konuşayım diye bekleyemiyorum ve eğer bu olmazsa olmazlardansa bilmek isterim.ev ve okul hayatım müsaade ettiği sürece sohbete dahil olmaya çalışıyorum.netin başında yazılı soruları hazırlıyorum kaç gündür ve siteyi açık bırakıyorum ki bir taraftan takip edeyim diye.
neyse çok uzattım galiba.kendi adıma bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırı.
ayşegülcüm ben kişiye özel bişey demedim..bu her zaman yapılıyoda demedim..sadece herkes kendi mesJlarını bi kontrol etsin dedim..10 mesaj kuralı ilk geldğnde hepmz bi afallamıştık dediğim durum oldu ama yavaş yavaş düzeldiğini düşünüyorum bende..yinede dikkat etmeye çalışalım diye uyarmak istedim herkesi çünkü burda birileri varken konuşmadan çıkmak gerçekten hoş olmuyo..2 hafta üstüste bu şekilde davrandığını farkettiğim kişiyi özel olarak uyarıcam zaten..

Ya nedense mesaj yazıldığı bildirimi mailime gelmemiş... :50:

Ben de yatmaya niyetlendim, size cevap verirsem yine 2 olacak. :D
Yarın konuşuruz artık.

İyi geceler 5. takım... :16:

Videoyu bekledim bende :( bu bilgisayarda masallah ısık hızıyla yukluyor :19: ekliyimde yarın bakarsınız..

[video=youtube;13yRgUpFKgU]http://www.youtube.com/watch?v=13yRgUpFKgU&feature=g-crec-u[/video]

Günaydııınn!!
Kızlar, uykucular, nerelerdesiniz :9:
Ben kalktım, sabah haberlerini dinledim, kahvaltımı yaptım, çay keyfi yapıyorum:32:
Neyse biraz eve dönmem lazım, topla topla bitmiyor işim:37:

günaydın gökçeciğim,günaydın arkadaşlar..
ben bugun 3 kadar dernekde olacağım gelince görüşürüz...

Günaydııınn!!
Kızlar, uykucular, nerelerdesiniz :9:
Ben kalktım, sabah haberlerini dinledim, kahvaltımı yaptım, çay keyfi yapıyorum:32:
Neyse biraz eve dönmem lazım, topla topla bitmiyor işim:37:
günaydın tatlımm :16:
bende hazırlanıp çıkcam bi bakym dedim size..
akşam görüşürüz hoşçakalın

selam kızlar nasılsınız...funda kaptanlıktan ayrılmış baya değişkilkler olmuş..nasılsınız neler yapıyorsunuz.gelirim dedim ama gelemedim.en son 75 kiloydum ve şuan hamileyimmm..
sonunda rabbm bana da nasip etti kızlar.diyette değilim ama yedikleirme dikkat ediyorum.daha çok yeniyiz..dokotra bile gidemedm.dokotrum yurt dışında başka dokotrada gtmek şstemedim kan testimi yaptırdım o kadar.hepinize bir selem vereyim dedimm..

selam kızlar nasılsınız...funda kaptanlıktan ayrılmış baya değişkilkler olmuş..nasılsınız neler yapıyorsunuz.gelirim dedim ama gelemedim.en son 75 kiloydum ve şuan hamileyimmm..
sonunda rabbm bana da nasip etti kızlar.diyette değilim ama yedikleirme dikkat ediyorum.daha çok yeniyiz..dokotra bile gidemedm.dokotrum yurt dışında başka dokotrada gtmek şstemedim kan testimi yaptırdım o kadar.hepinize bir selem vereyim dedimm..
cnmmmmmm tebrik ederim allah tamamına erişdirsin ,tabi dikkat et özellikle 6 aydan ,,
Kimsecikler yok mu yaa??
Nerdesiniz kızlar, ben bugün çok çalışkanım sporumu da yaptım :) Eee gelin artık :)
senin adına çok sevindim cnm.ben yürümedim bugun akşam belkiyürürm...

Back
X