Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar arkadaşlar, ben dün gece yarım saat yürüyüşümü de yaptım. sonracıma bu sabah bi yarım saat pilates ve biraz hareket yaptım. Daha aç değilim yemek
yemedim ilerleyen saatlerde acısı belki çıkar belki çıkmaz ama daha hareketli ve kontrollü olmaya çalışıyorum. Gün içerisinde de bu hareketi devam ettirirsem iyi olacak.

Birde komşunuz için başınız sağolsun. Allah acılarını unutturmasın. Çok zor zamanlar. Allah yardımcıları olsun.

çok sağol zes..

spora güzel başlangıç yapmışsın

ancakk acıkmadım hiç demişsin kahvaltı yapmadın mı yani..

evet kahvaltıda yapmadım kızımla biraz geç kalktık saat 10 da kalkınca ve haliyle insan spor yapınca belli bi süre açlık hissetmiyor. Ama sana yzarken biraz acıktığımı anladım canım yoğurt yemek istedi gideyim bi kase yoğurt yeyim ayyy canım çok istedi . bi de dün yaptım yoğurdu güzel olmuştur şimdi. görüşürüz

kahvaltısız olmaz acıksanda acıkmasanda sabahları kahvaltını ihmal etmemelisin cnm..

metabolizmanın hızlanması ve gün içinde çok fazla acıkmaman için..

yoğurt olmazhem sadaca 1 dilim ekmek peynir yumurta vs tam bir kahvaltı yapabilirsen hergün daha iyi olur ara öğünlerinde de yoğrt yersin istersen

öğleyin sadece çorba içmek istiyorum ama yapan yok acaba ne çorbası yapsam sıkıldım aynı şeylerden..

arada birbirimize diyet yemek tarifleri de versek olur mu

aysun cnm sen öğretmendin değil mi?
bu arada iii olur valla bende bıktım aynı şeyleri yemekten

öğleyin sadece çorba içmek istiyorum ama yapan yok acaba ne çorbası yapsam sıkıldım aynı şeylerden..

arada birbirimize diyet yemek tarifleri de versek olur mu

yazını görünce aklıma eşim geldi..geçen yıl karatay yaparken ben diyet yapmıyorum ben yediklerime dikkat ediyorum derdim.eşimin ağzına dolandı....ne zaman aklına gelse,bu kilo konusu açılsa ben diyet yapmıyorum sadece yediklerime dikkat ederek sağlıklı besleniyorum diyerek beni tiye alıyor

hey kimselerden ses seda yok neredesiniz

burdayım da her an yazamayabiliyorum iş arasında yazıyorum ama mutlaka okuyorum...

çok sağol zes..

spora güzel başlangıç yapmışsın

ancakk acıkmadım hiç demişsin kahvaltı yapmadın mı yani..

evetttttttttttttt hataların en büyüğü aç kalarak kilo vermeye çalışmak... öğün atlamak... asla ama asla bunu yapma güne ne kadar erken başlarsan vucut okadar erken uyanır ve kilo vermeye de o kadar erken başlamış olursun kahvaltıyı asla ihmal etme ve aç karnına spor yapmak kadar yanlış birşey olamaz bu senin yağ ağırlığından değil de kas ağırlığından gitmesi demek oluyor... ebruli pilates yaparken bile özellikle uyarıyor sıkı bir şekilde kahvaltınızı yapın diye.. zaten aysunayy seni uyarmış bu konuda ama bende altını çizeyim dedim... biz yahatımızı düzene sokarak kilo vericez aç kalarak değil. çünkü açlıkla terbiye olmuyo bünye tam aksine açlıkla terbiyelenen bünye normal hayata dödüğünde bocalıyor ve ne yenirse yensin depoluyor... onun için 3+3 beslenmeliyiz.. 3 ana öğün 3 ara öğün... bu demek değilki her öğün tıka basa yiyelim hayır ara öğünler açlığımızı bastıracak şeyler olmalı ana öğünlere çok aç girmemizi engelleyecek şeyler 1 porsıyon meyva da olabilir 1 kase yoğurtta 3 bisküvi yada 2-3 adet ceviz bile olabilir...

aysun cnm sen öğretmendin değil mi?
bu arada iii olur valla bende bıktım aynı şeyleri yemekten

evet canım öğretmenim..

bende yeni çorbalar öğrenmek istiyorum...kk yeni yrışma başlatmış ya ocak sonuna kadar çorbalar yarışacak merakla bekliyorum güzel çorba tariflerini

Allah gani gani rahmet eylesin...

cnm sabah kahvaltısı önemli ama..metabolizmanın çalışmaya başlaması için şart...yoksa diğer öğünlerde vücut yediklerini depolar..

günaydınnnn kızlarrrr bende bugün geç kalmışım oluşumla accık uyuya kalmışız bu çizelge beni benden aldı olmuyor olmuyor olmuyor sinir etti beni

cnm biyerde hata yapıyosun büyük ihtimalle yapıştırırken değil mi? oraya kadar yapıyor musun?

bu arada bende 20 dk pump it yaptım ...çok yoruldum ya...aşağı inip yürümeyi gözüm kesmedi....bende evde videoyu açtım...

evet yapıştırıyorum format uygun değil diyo anlamadım

evet yapıştırıyorum format uygun değil diyo anlamadım

buldum ..bak şurayı bi oku....

bunlardan istediğiniz takvimi olusturun ve en son sayfaya geldiniz karsınıza bbcode yzan bi yer cıktı (en cok burada takılıyorsunuz dimia.s)burada yazan adresin tamamını KOPYALAMIYORUZ sadece azını yani bbcode şu şekilde bitiyorya siz sadece

ama işin özü o... şuanda bile ben bir çok teklifi geri çevirince iş yerimdekiler diyettemisin diyor... evet dediğinde de senden çok onlar çeteresini tutuyo veriğim kilonun... hayır diyette değilim sadece yediklerime dikkat ediyorum okadar deyip geçiştiriyorum
günaydınnnn kızlarrrr bende bugün geç kalmışım oluşumla accık uyuya kalmışız bu çizelge beni benden aldı olmuyor olmuyor olmuyor sinir etti beni
oooo baya baya geç kalkmışsın belli erken kalkmaya özen göster desem
evet canım öğretmenim..

bende yeni çorbalar öğrenmek istiyorum...kk yeni yrışma başlatmış ya ocak sonuna kadar çorbalar yarışacak merakla bekliyorum güzel çorba tariflerini
bende seni bekliyorum o halde bize de aktarırsın ben takip edemiyorum başka yerleri
bu arada bende 20 dk pump it yaptım ...çok yoruldum ya...aşağı inip yürümeyi gözüm kesmedi....bende evde videoyu açtım...
ama bak düzenli yapman lazım ihmalkarlık olmaz
yanlış yeri kopyalayıp yapıştırıyorsundur..yapılan en sık hatalardan biri biraz bekle bir bakayım....

ben anlatim dicem ama bende zorlandım deneme yanılma yoluyla buldum ama nasıl buldum bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…