Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herekese günaydın.ya daha çok yolun başında olsamda kendimi motive etmemde eksiklikler var.hayatım bir düzensiz.hiçbirşeye zaman yetiremiyorum.gün boyu iş sonra bebiş.kendimi hiç birşeye yetemeyen beceriksizin teki gibi hissediyorum.bana nedense dışarıdaki insanlar hep becerikli bir ben kendini salmış ve elinden hiç bişey gelmiyor gibi hissediyorum.ben böyle olnca nasıl bir psikolojiyle bu yola başladım siz düşünün artık.günü, zamanı planlı yaşayamıyorum.bana önerileriz nedir...
aynen ben de
ama liste yap,önceliklerini belirle
önemsiz işleri yapmasan da olur
önemlileri yaptığında kendini başarmış hisset
ben dün böyle yaptım
sadece en önemliler

Bugünki yediklerimi yaziyorum hemn
SABAH:
2 haslanms yumurta
3 zeytin
1kibrt kutusu kadr peynr
4 adet ceri domats,salatalk
2 dilim kizarms kepek ekmk
araöqünde 1 adet armut
ÖGLEN:
1 tabak sebze yemeqi
1 kase yoqurt
AKSAM:
1tabak sebze yemegi
meyve ve 1 bardakta süt
Spor:tüm gün temizlk yaptim
Su:2 litre
çok beğendim canım

Çok uzun zamandır motor almak istiyoruz ama ehliyet olayını bir türlü baş edemedik. Yok hava soğuk yok o yok bu.
Şimdi bir şey çıkmazsa nisan mayıs gibi ehliyet alalım diyoruz.
Sonra da motor, şehir dışına falan gidelim motorla konuşmalarımız var.
Umarım yine hayal de kalmaz.
bence motor işine girmeyin hmcim
yurtdışında motorcycle'a ''donorcycle'' diyorlar..yani motorsiklet kullananlar organ vericileri oluyor..
ortopedistlere gelen vakalar coğunlukla motorsiklet kullananlar

canım günaydın.

o şekilde bir site kullanıyorum.1200 u geçmemeye çalşıyorum.zumbayada başladım.ben sıkıntım şu;bir kere rejımı bozdummu "amaaan battı balık yan gıder yarın devam ederım" dıyıp olayını suyunu çıkarıyorum
tekrar düşeceğiz tekrar kalkacağız mor papatyacım
böyle böyle gidecek kilolar

neden böyle ama.sevgi dünyanın en saf en güzel şeyi bence.ınsanı hayat bağlıyan yaşama sevıncı veren bır duygu.neden kıymet bılmıyoruz

bı bakıyosun kocan bı bakıyosun annen baban bı bakıyosun dostun senı bırakıveriyor bı gun yolun ortasında
kendi kendimizi de bazen yolun ortasında bırakabiliyoruz mağlesef

bu arada kızlar diyetisyenler doktor değiller
beslenme hakkında çok şey bilebilirler ama insan fizyolojisini ya da psikolojisini doktor kadar bilemezler
dagyolcum seni psikiyatriste yönlendiren diyetisyene sinirlendim,çünkü kendini beğenmişlik yapmış..psikiyatriyi ne kadar biliyor da psikiyatriste git diyor..bence bu kişiyi bir daha tercih etme...çok daha iyi diyetisyenler var..ve özele git,en azından saygı gösterirler
vee son zamanlarda artık sıksık yemenin doğru olmadığı gösterildi,diyetisyen listeleri bu açıdan doğru değil
eskiye dönüyoruz artık; doğal beslenme, işlenmemiş gıda tüketme,günde 2 kere beslenme,az yeme gibi
dedem babannem ne yerdi diye hatırlayıp onları yemek lazım
paketli gıdaya hayır
ben kendim de 2 öğün beslenemiyorum,çünkü bende de leptin direnci oluşmuş,bundan verdiğim kiloyu hızlıca geri alıyorum(aynen karatayın dediği gibi)...karatay beslenme tarzını öneririm dostlar,belki daha pahalı ama az yiyin kaliteli yiyin..bakşa bir şey demiyorum

kızlar dün dışarıdaydım
bugun de dışarıda olacağım,işlerim var
ve dün başımıza kötü bir olay geldi
eşimin dayısı intihar etti,beyin ölümü gerçekleşti
hepimiz hüzne boğulduk,çünkü neden intihar etti onu bile bilmiyoruz,kimse anlam veremedi
normal ilaçlarla intihar etseydi belki kurtulurdu ama o tarım ilacı içmiş..tarım ilaçları çok etkili mağlesef
bırakın içeni,içene dokunanı bile etkiliyor
yaşı da vardı ama daha okuyan çocukları ,yaza evlenecek kızı vardı.
yani kızlar bu dünya kısa, çok takmamak lazım, her anını iyi değerlendirebilmek lazım

kızlar dün dışarıdaydım
bugun de dışarıda olacağım,işlerim var
ve dün başımıza kötü bir olay geldi
eşimin dayısı intihar etti,beyin ölümü gerçekleşti
hepimiz hüzne boğulduk,çünkü neden intihar etti onu bile bilmiyoruz,kimse anlam veremedi
normal ilaçlarla intihar etseydi belki kurtulurdu ama o tarım ilacı içmiş..tarım ilaçları çok etkili mağlesef
bırakın içeni,içene dokunanı bile etkiliyor
yaşı da vardı ama daha okuyan çocukları ,yaza evlenecek kızı vardı.
yani kızlar bu dünya kısa, çok takmamak lazım, her anını iyi değerlendirebilmek lazım

canım başın sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versın.aslında dediğin gibi herşey takmamak lazım.

bende az once bırşeye ağladım.gitmek istediğim bir yer vardı.ailecek gidicektik.ama engel çıktı gidemicez.sonradanda düşündüm herişte vardır bir hayır.ağlamaya değermi

canım başın sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versın.aslında dediğin gibi herşey takmamak lazım.

bende az once bırşeye ağladım.gitmek istediğim bir yer vardı.ailecek gidicektik.ama engel çıktı gidemicez.sonradanda düşündüm herişte vardır bir hayır.ağlamaya değermi
evet canım değmez gerçekten,vardır bir hayır,daha güzel kapılar açılır
bazen sadece yarını beklemek yeterli

dün neler yedim
kahvaltıda baya hafif geçirdim: labne,haşlanmış yumurta,1 kayısı,çörek otu,tarçınlı süt
öğlen: elma,armut,muz(kızımdan kalanlar) ve 1/3 kase kadar yoğurt
akşam: 10 civarı hamsi ( tavada sadece 1 kaşık yağ civarı bir yağda kızardılar), bol bollll salata ( salata mucizevi tek kelimeyle)
sonrasında 1 avuç kadar fıstık (kalp sağlığına çok iyi geliyor,ayrıca ceviz,fındık ve bademe nazaran daha uygun fiyatı) azıcıkta soğuk çay

dün bolbol kış sebzeleri aldım
turp,marul,mor lahana , havuç bunlardan güzell bir salata yaptım
salatanın hem düşük kalorili hem de doyurucu olduğunu unutmuşum (dün hatırladım ) hem de cok sağlıklı
sabah da kendime büyük porsiyon yağsız tuzsuz salata hazırladım ( hazırlamasına üşeniyorsunuz ama yemesi güzel,tok tutması daha da güzel)
bol bol su
bazı insanlar sususzluğu açlık olarak algılıyorlarmış,aman dikkat bol bol su
ayrıca yemek sırasında da bolbol su içelim ki tokluk olsun,yoksa yemeği yedikten 20 dakika sonra doyduğumuzu algılıyoruz
zayıflamanın bir numaralı sırrı ''su''
acıkınca su iç :))
ve olmazsa olmazı nesif terbiyesi
ey nefis bu yemeği sana vermeyeceğim,sen ne istersen tersini yapacağım diyeceğiz,böylece irademiz de güçlenecek inşallah
öpüldünüz kızlar :))

Sabah tartıldım 1,5 kilo artı cıktım ıyısı mı sız benı ızınli yazın ortalamayı mahvetmıyım cok sınırli ve uzgunum

şimdi işleri hızlıcaa yapacağım
sonra bebişi doyur,giydir
dışarıda işlerimiz var
akşama girerim müsaidim
yemeğim hazır ne de olsa
bu arada yeni arkadaşlar nerede
ya ilgilenemedik doğru dürüst

Oturmadan calışıyorum spor yapıyorum dun yurumedım koştum remen yuruyus bandında eveli gun 1 saat yurudum kacırdıgım abarttıgım yok ne oluyor anlamadım stres yaptım sanırım

günaydın serveycim
izin yok,senin verdiğin enerji yeter
Hayatım sorun ne anlamadım spor var yesilcay var aksam 7 den snr yemek yok ara ogun var makarna pilav ve tatlı yok gunduz hareketli olmak var eee daha ne o zaman porsıyonlarım abartı degıl sabah 73 cıktım gecen hafta 71,2 idim eee sorun ne eskıden hergun cıkolata yerdım o da yok

Back
X