Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kek demeyelim peki ne denir????

yok canım aksine gobek gitti daha da benim kocam beceremedi foto cekmeyi, bugun ben aynadan ceker bi tane daha koyarım :)

duydum duydum olcak tabi :)

yaaa dmeyin soyle yaaaa 150 yim ben :KK43:
onlar hep yalan bir haftada verilebilecek maksimum kilo 1 kg, fazlasını veriyosan ya sudan ya kastan, onu da geri alırsın mutlaka :KK43:

yok canım o diyet yapılır mı kandırıyorlar bilmem mi.... yer miyim ben artık bunları.....

yok canım o diyet yapılır mı kandırıyorlar bilmem mi.... yer miyim ben artık bunları.....

hello world!!
ay kizlar ben giremiyorum valla bakalim ne olacak cumaya kadar.
betulcum ya ben cok tuvalete cikamiyorum bu karatay'la neyi yanlis yapiyorum acaba?
karatay bu sekilde beslenirseniz gunde 2 kere tuvalete cikarsiniz diyor ama..

kek demeyelim peki ne denir????

yok canım aksine gobek gitti daha da benim kocam beceremedi foto cekmeyi, bugun ben aynadan ceker bi tane daha koyarım :)

duydum duydum olcak tabi :)

yaaa dmeyin soyle yaaaa 150 yim ben :KK43:
onlar hep yalan bir haftada verilebilecek maksimum kilo 1 kg, fazlasını veriyosan ya sudan ya kastan, onu da geri alırsın mutlaka :KK43:
Canim bizim ailede herkes uzun 178den aşağı kadın 185den aşağı erkek yok bende normalim onlara göre çok kısa genlerime kuseyim

Karin kası yüzde 12 yağ altına inince cikiyomus sporla yoksa cikmiyomus bacim
ay ben olcturddum yagımı kasımı dr a, sporcumusun dedi, ic yaglanmam hic yok, kasım %73 cıktı alt sınırda 74 olunca sporcu kas aralıgına girceeem :) yagda %36 mı neydi toplam vucutta :) o da ust sınırda ha gayret bana :) bi daha olcturunce yanlıs yazdıysam yuzdeleri duzeltirim :)
yemezsin sen ben biliyorum ;)

anaaa ofise götürmemişim bile yastığın altından çıktı makina :))
Bidaha kendine obez deme obezler kovalar valla..
Yandan baya incesin ama basenlerde biraz sorn var bence..

dur gitme before efter yaptım koycam simdi
Genç kızlığa dönüş yapmışsın...
muska77 muska77 before after koydum bakınca haber et sileyim, bi arkadasım da var fotoda cunku :)
Baktım aşkım sağol beklettiğin için acayip fark var harika..
kocişim cekti de beceremedi bi turlu :KK43: iltifatlar icin sana ve squata tesekkurlerimi bir borc bilirim :KK66:
Anam bu adamlarda ne beceriksiz oluyolar :-)

hello world!!
ay kizlar ben giremiyorum valla bakalim ne olacak cumaya kadar.
betulcum ya ben cok tuvalete cikamiyorum bu karatay'la neyi yanlis yapiyorum acaba?
karatay bu sekilde beslenirseniz gunde 2 kere tuvalete cikarsiniz diyor ama..

valla menülerin hiç aklımda değil... bazen benimde 5-6 gün çıkamadığım oluyo o zamanlar da kilom hep sabit çıkıyor... sonra gidince hooop zıplıyo tartı resmen..... bana yeşil çay iyi geliyor... 69 misal 8 gün durmuş benle.... düzgün çalışsa ben yediklerimin farkındayım çoktaaan 68 olmuştum... ama olmuyo işte :)

Gelmiş iki gözümün çiçeaaa :)

bizim sülale basen sorunlu malesef :) gider mi acep.... bakalım görelim....

10kilo civarı fazlası olanlar zayiflama işini hep sallar bugün yarın diye çünkü fazla göze batmiyordur. Öyle böyle bugünlere kadar geldik bacim. Fazla kilosu olanlarda o arada dal gibi oldu bizde yerimizde saydik
Doğru diyosun bende tartıda 69 u görnce başlıyorum ne yesem diye vücut kendini koruyo dedikleri bumuki?
Vaaay bravo:KK9:
Aynen öyle yok canım taş gibiyim. Bünye çok saglammis sinirle kan pihtisi atmış kalbime 2 gün komada kaldım . Eşimi cagirmislar komadan çıkmaz demiş doktor. Çıktım burdayım.anjiyo temiz çıktı kalbimd Bana bunu yapanlara bedelini odetiyorum suan :)
İntikam daima tatlıdır.. :KK8:
Kızlar ben kıyafetle tartiliyorum kadife pijama var üzerimde kaç gr cekerki çok soğuk cikaramadim
Kafayımı yedin kız rahat 800-900 gr çeker onlar..
Yaniiiii 59 suuun.

ooo çok çeker o olmaz cıbıl tartıl cıbıl ben her bi şeyleri atıveriyorum.... soğuk moğuk dinlemem 100 gr bile önemli benim için :))
Aynen bende...
kızım belkide 59 sundur sen haa :)) bende de 69 direndi ama bu gün 68,5 göründü :))
tebrikler betüüüüş :KK9:
Gelinim olur musun? A katıl her kaynana bir Betüs hakediyor delirt onları
Kesinlikle :KK70:
Yemiyolar kızım hamileykende yemiyolar aç yaşıyorlar. Sonra çocukları boş boş bakiyo kafa calismiyor. Hiç zeki ünlü çocuğu gördün mu?
:KK70::KK70::KK70:
Sabah sabah gülmekten karnım ağrıdı beee...

Doğru diyosun bende tartıda 69 u görnce başlıyorum ne yesem diye vücut kendini koruyo dedikleri bumuki?

Yaniiiii 59 suuun.

bende hep 70 küsura inince bozdum hooop 77 sonr gene 70 gene 77 ilk defa 68i gördüm çok şükür... sayenizde kızlar valla... yani gene bozmaya meyletmişken tam zamanında müdahale geldi kollontai kollontai den... biraz içten içten kızıyodum karışıyo diye ama müthiş bi hayır yaptı bana :)))) aman bırakmayalım... bitsin bu iş bu kez....

Yaniiiii 59 suuun.
Anam Muska ağzım bal yesin :)
Hastane yatağında yemin ettim ödeyecekler bunu diye tıpkı pembe dizi gibiydi o an :)
Belki vücut kendini korumak için iştah düğmesine basıyor başka aciklamasi yok bunun

anaaa ofise götürmemişim bile yastığın altından çıktı makina :))
iyisin aslında canım bir 5 kilo sonra çok daha iyi olacak

Kızlar ben kıyafetle tartiliyorum kadife pijama var üzerimde kaç gr cekerki çok soğuk cikaramadim
arkadaşların dediği gibi o kıyafetler en az 700-800 gramdır hemde kadife

bizim sülale basen sorunlu malesef :) gider mi acep.... bakalım görelim....
aynı basen sorunu bende de var malesef :KK53:

sagol bitanem iltifatların icin :) aynen bes kere cektirdim en duzgunu bu oldu ;)
bende hep 70 küsura inince bozdum hooop 77 sonr gene 70 gene 77 ilk defa 68i gördüm çok şükür... sayenizde kızlar valla... yani gene bozmaya meyletmişken tam zamanında müdahale geldi kollontai kollontai den... biraz içten içten kızıyodum karışıyo diye ama müthiş bi hayır yaptı bana :)))) aman bırakmayalım... bitsin bu iş bu kez....
beni icten ice sevmiyonuz zaten ben biliyorum :(

Back
X