- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #161.161
ben 47 - 50 arası iken ille göbeğim gözükecek kıyafetler giyerdim :)))) niyeyse hem utanırdım hem giyerdim :)) tabi 100 yıl önce falandı bu.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giy kız yakışır sana şimdilik cizmeyle giyiyorum hatta cuma günü karneye gidicez okula foto atayim olmuş olmamış yorum yapın giyicem anasini satiyimne kadar zayıflarsam o kadar mini :)))
Giy kız yakışır sana şimdilik cizmeyle giyiyorum hatta cuma günü karneye gidicez okula foto atayim olmuş olmamış yorum yapın giyicem anasini satiyim
Ben hep merak ederim karnin agrimiyor muydu benim atlet dışına çıkınca karnim ağrıyor da.ben 47 - 50 arası iken ille göbeğim gözükecek kıyafetler giyerdim :)))) niyeyse hem utanırdım hem giyerdim :)) tabi 100 yıl önce falandı bu.....
Ay yok 53 le evlendi ben.foto atarsın valla inanmayız :)))) kızım 58 olsan sen kemik olursun.....
aaaahhh aaaaahhh inşallah :))))
heee onu düşünmedimdi ben çok mini olmaz zaten öyle iş arıyomuş gibi az diz üstü diyelim :)))
İnşallah.Gündüz niyetine ruyan gerçekleşecek inş.
Ben hiç görmedim genelde rüyamda kilo bildirimi ni kaçırıyorum.
Koy kız meraklı defne gorsun.Giy kız yakışır sana şimdilik cizmeyle giyiyorum hatta cuma günü karneye gidicez okula foto atayim olmuş olmamış yorum yapın giyicem anasini satiyim
Ay benimde.Ben hep merak ederim karnin agrimiyor muydu benim atlet dışına çıkınca karnim ağrıyor da.
Bende anneanne ruhu var zaten kışın patigimi falan hiç cikarmam ayagimdan sogukta yaşadığımız için bence icanadolu kisina karın böbrek dayanmazAy benimde.
Yaslandikmi ne?
şu basenler olmasa bütün panalonlar biçerim yeminle :)
Evet ya bide benim ev sobalı dusun yanı.Bende anneanne ruhu var zaten kışın patigimi falan hiç cikarmam ayagimdan sogukta yaşadığımız için bence icanadolu kisina karın böbrek dayanmaz
Ben hep merak ederim karnin agrimiyor muydu benim atlet dışına çıkınca karnim ağrıyor da.
menun eksilik menude yarım artı koyuyorum bildirim yapana, sporun artı canım :) o ne kız hem patates salatası hem borek !!!!Kahvaltı
Goji sadece yedim demlemedim
Bir kk peynir
5 zeytin
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Yeşilçay
Öğlen bir kare yoğutlu patates salatası
Bir küçük peynirli börek
Çay
Akşam tavuk sote
Salata yoğurt
Su 2 litre
spor 200 ip atlama yarım saat yürüyüş
Yatmadan goji ve suyu
aman yareppiiiiim :) tebriklerBencedeee
Benimkide 69 yareppiiimmm![]()
aman iste ne guzel adam bi tane istemis sen iki tane olmussun, sevecek yerlerin artmıs :) ben hep oyle dusunuyorum kakalak olacagıma bu kiloda kalırım daha iyi beeee :)Ay yok 53 le evlendi ben.
Pek guzrldim.
Tabi 14 yıl sonra duble defne oldun o ayrı
İnşallah.
Koy kız meraklı defne gorsun.
Duruyomu o ciciler.Pantolona mahkumuz kışın taytla idare ediyorum bende bicicem bende. Diyetle 48 i görmüştüm bir kere ne sortlar ne taytlar harikaydi
Koyucam bakalım yorumlar ne olacak ama lütfen Objectif giymeye devam edeyim mi? Yoksa zamanı var mı? Oni söylerseniz çok mutlu olurumAy yok 53 le evlendi ben.
Pek guzrldim.
Tabi 14 yıl sonra duble defne oldun o ayrı
İnşallah.
Koy kız meraklı defne gorsun.
Duruyomu o ciciler.
Gene giyersin duruyosa
Pantolona mahkumuz kışın taytla idare ediyorum bende bicicem bende. Diyetle 48 i görmüştüm bir kere ne sortlar ne taytlar harikaydi
:))))işte ben :))))
benim sortlu foto albumde var daha 1 aylık degil o foto, ben giyiyosam sen hepten giyersinKoyucam bakalım yorumlar ne olacak ama lütfen Objectif giymeye devam edeyim mi? Yoksa zamanı var mı? Oni söylerseniz çok mutlu olurum
keske olaydı oyle huyum gecen ay 64 ken bi dunya pantolon aldım simdi hepsi bolHayır ama yenileri var sizde de var mı bu huy? Küçük beden şeyler alıp sakliyorum beğendiğim fakat bedeni bana olmayan şeyler
Anam donarim ben.ben atlet hiiç giymem en sevmediğim şeydir.... şu an bile yok içimde :)))
Hee adam istedi bi defne allah verdi iki tanemenun eksilik menude yarım artı koyuyorum bildirim yapana, sporun artı canım :) o ne kız hem patates salatası hem borek !!!!
aman yareppiiiiim :) tebrikler
aman iste ne guzel adam bi tane istemis sen iki tane olmussun, sevecek yerlerin artmıs :) ben hep oyle dusunuyorum kakalak olacagıma bu kiloda kalırım daha iyi beeee :)
Bende yirim....işte ben :))))
Objektif olacağına namusum ve şerefim üzerine and içerim.Koyucam bakalım yorumlar ne olacak ama lütfen Objectif giymeye devam edeyim mi? Yoksa zamanı var mı? Oni söylerseniz çok mutlu olurum