- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #161.701
kimseler de yoook yalnız içiciğim demek ki....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben içtim sana afiyet olsun canımyeşil çay zamanııııııııııııı...........
Ne yicen kız?bu gün menümde cıss var :)
Ne yicen kız?
Ay o kadarcik şeyden nolcek kız?50 gr hurma cezerye yedim pişmanım... markette nefsime yenik düştüm resmen.... o kadar çok alıp bıraktım ki en son baktım reyon görevlisi bakıyo ayy al bari dedim :))) alınca da hüplettim tabi....
Ay o kadarcik şeyden nolcek kız?
Muskaaaaa bende pogaca yedim tarti beni sevindirince odul verdim kendime aklimada sen geldin dedim muskada sabah yiyo nasilsa bisey olmaz dedim:)Ay o kadarcik şeyden nolcek kız?
Yine gorursun canim kasma okadar kendinikalbim ağrıyo pişmanlıktan 67 yi görcektim ben![]()
Gorursun yine azicikmis biseycik olmaz uzulme.kalbim ağrıyo pişmanlıktan 67 yi görcektim ben![]()
Muskaaaaa bende pogaca yedim tarti beni sevindirince odul verdim kendime aklimada sen geldin dedim muskada sabah yiyo nasilsa bisey olmaz dedim:)
Muskaaaaa bende pogaca yedim tarti beni sevindirince odul verdim kendime aklimada sen geldin dedim muskada sabah yiyo nasilsa bisey olmaz dedim:)
Valla tahmin etmistim yerken:)bende yedim.
Cok mutluyum valla en azindan baya bi yanina yaklasmam pogacanin bende senin gibiyim varya zayiflayinca hayatim super olcak saniyorum kiz insALLAH ta olur guzel dusunelim guzel olsun ustumuzden yuk kalkicak nede olsa:)hiiiiiiiiii poğça mı yedin............. mutlu musun :)))
diyet diye diye benim kafa yandı gitti yeminlee.......... bütün ters giden hayatımın sebebi kilolarımmış gibi geliyor :) zayıflayınca sanki her şey şıp diye hallolcak :))
Seni izledim fakat foto gorunmuyor neden acaba? Sildin mi?Canım çok geçmiş olsun yumurtadamı dokunuyor yoksa sana
Ben varım şeker bugün kaçamak bir kahvaltı yaptım üstüne yeşil çay olması lazım. Yememekten olmuş hep banakimseler de yoook yalnız içiciğim demek ki....
Hepimiz kacamak yaptik galiba bugun canm sen ne yedin:)Ben varım şeker bugün kaçamak bir kahvaltı yaptım üstüne yeşil çay olması lazım. Yememekten olmuş hep bana
Bende öyle düşüyorum sanki hiç sorun yasayamayacak gibihiiiiiiiiii poğça mı yedin............. mutlu musun :)))
diyet diye diye benim kafa yandı gitti yeminlee.......... bütün ters giden hayatımın sebebi kilolarımmış gibi geliyor :) zayıflayınca sanki her şey şıp diye hallolcak :))