Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sana güveniyorum tatlım memlekete gitmeden çok güzel bir performans sergilemiştin zaten aldığın kilolarda yeni olduğundan hemen gider
kızlar bu hafta çok iyi sonuçlarla geldiniz sizlere teşekkür ederim bireysellere bakmadım ama takım olarak birinciyiz
kaptanım ben cok acayip mutlu oldum bu birincilige ya bu hafta superdik valla, herkesi tebrik ediyorum ;)

patates kızartması mı o nasıl bir şeydi bize tarif etsene... nasıl bir tadı vardı onun... ya pilav.... ahhh aaahhhhhhhhh bi tencere pilav yerdim ben :)))
kız o saat kac kalori aldıgını da hesaplar onu da hesapla :) bszal metabolizma hızını hesapla birde netten kac kalori ekside oldugunu bilirsin, gunluk 1000 kalori ekside olursan haftada 1 kilo verirsin ;)

Son düzenleme:
kilooo.webp

kaptanım ben cok acayip mutlu oldum bu birincilige ya bu hafta superdik valla, herkesi tebrik ediyorum :KK66:

kız o saat kac kalori aldıgını da hesaplar onu da hesapla :) bszal metabolizma hızını hesapla birde netten kac kalori ekside oldugunu bilirsin, gunluk 1000 kalori ekside olursan haftada 1 kilo verirsin :KK66:

aman bu hesabı bulana kadar şaşı beş oldum zaten :))

günaaaydıın ,

çok üşüyoruuum ben yaaa........

tartı inatla 68 diyo hatta 68,3 spor yaptıkça kilo mu alıyorum ne :) çıldıriciğim........bi 100 gr cık verememişim üstüne almışım..... yuuuhhh.......

Back
X