Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

meğerse benim kombinin basıncı düşmüş suyunu açiim dedim vanası sertti biraz zorladım vana elimde kaldımı ay bide açıldı su vanası basınç yükleniyo ayy elim ayağım titredi çığlık çığlığa taktım vanayı durdurdum ayyyy patlıcektim a dostlar.... düdüklüden kaçarken kombiden olcaktı sonum :))))
Ayyy Allah korumuş canım

muccckk beybi.....

ayyyhhh ölüyom....

bak bu gün jillian gacısına tam 5 dakka fazla katlandım halıdaki bütün maykları yuttum....

gelelim menüme
sabah
1 tavada yumurta
1 parça sucuk
3 kaşık lor
10 zeytin
3 bitterli yaban mersini

öğlen
3 mandalina
1 avuç turna yemişi

akşam
1 activya kahvaltı
3 kaşık kuru fasulye
10 fındık

su : 2lt
1 demlik yeşil çay

spor
3 mil lesli strong -- bu 3 mil o 3 mil gibi diilmiş hem hızlı hem tempolu hem lastikli kollarım koptu ilk defa leslide terledim

tiffany 10

jillian 14 dk....
Bittere baslamissin gene:)

Bittere baslamissin gene:)

menüye baksana bu gün komple saçma oldu... sabahın köründe aşırı stres yaptım nedense... yemeğimi de evde unutmuşum dükkanda mandalina vardı öğlen onları yedim falan akşam geç çıkarım diye yanımada activya aldım şansıma erken çıktım aaa dedim kuru fasulyemden yemem lazım 3 kaşık ondan aldım komple plansız saçma oldu yani .......

menüye baksana bu gün komple saçma oldu... sabahın köründe aşırı stres yaptım nedense... yemeğimi de evde unutmuşum dükkanda mandalina vardı öğlen onları yedim falan akşam geç çıkarım diye yanımada activya aldım şansıma erken çıktım aaa dedim kuru fasulyemden yemem lazım 3 kaşık ondan aldım komple plansız saçma oldu yani .......
:) baktimda tek gozume bitter carpti sahalara donmus diye

Teşekkür ederim canım :)

Menümü vereyim bende
Sabah goji suyum ve meyveleri
Ara çay
Öğlen beyaz peynirli domatesli iki dilim ekmekten tost
Akşam iki kase kıymalı tarhana çorbası
Salata
Acıkırsam yoğurt
Su 2 litreye tamamlarım
Spor yarım saat eliptik
200 ip atlama 200 daha atlıycam
Ev halkına ekmek pizzası yaptım yemedim:)

menün çok bi az örnek alabilirim.... ekmeksiz haliyle tabi :)

meğerse benim kombinin basıncı düşmüş suyunu açiim dedim vanası sertti biraz zorladım vana elimde kaldımı ay bide açıldı su vanası basınç yükleniyo ayy elim ayağım titredi çığlık çığlığa taktım vanayı durdurdum ayyyy patlıcektim a dostlar.... düdüklüden kaçarken kombiden olcaktı sonum :))))
Neyseki ucuz atlatmışsın betüşüm :))

Back
X