- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #162.501
zıpla o zaman git jillian yapkıskanmakla olmuyoooo bacım
Hahh hayyyt zıpla seninde olur güzelmiş :))))
Bakıyom da pek bi heveslisin ceza almayakollontai benim cezam nerdeee hımmmm nerdeee...... kır kalemi hakime hanım....
Bakıyom da pek bi heveslisin ceza almaya
İyi fikir kız..leslie 3 mil strong kolları fena çalıştırıyo kollarım hala ağrıyo yaaa :) leslie ile kas yapıp jillianı dövmeye gidicem.... nasıl fikir....
sende şuna gaz verme zıplaya zıplaya kanguruya döndük :))
Bende az önce 300 ip atladım. Bakalım aksama 1000 yapabilecek miyim.İyi fikir kız..
Ama zıplamakta acayi yoruyo kız.
Çok özletme ama :))Bugün biraz işlerim var kızlar gelirim yine..
geçmiş olsuuun.........
gecmis olsun kaptanım
kızlar çok teşekkürlşerTeşekkür ederim kaptanım. Cumaya kadar böyle devam inşallah :))
Kaptanım dikkat edin hasta olursanız zor toparlarsınız.Kuşburnu falan yapın kendinize.
Islamur zencefill ne iyi gelirse deneyin.
tatlım akşam koca bir demlik zencefil ıhlamur tarcın karabiber adaçayı karanfil vs karıştırıp bol limonlu içtim bu arada yeşil çayın demlemesinin tadı güzelmiş yaa 3 gündür 1 demlik demleyip içiyom sallamalar iğrençti ama bunu sevdim ben yaaayeşil çay içip içip böğğk diyen var mı benim gibi :)))
dun senin lafına kanıp ayaklarıma agırlık baglayıp yaptım leslie yi elde de dumbellar bana yorgunum demeeleslie 3 mil strong kolları fena çalıştırıyo kollarım hala ağrıyo yaaa :) leslie ile kas yapıp jillianı dövmeye gidicem.... nasıl fikir....
sende şuna gaz verme zıplaya zıplaya kanguruya döndük :))
senin ki 50 canım, dısardayım eve donunce herkesinkini yazarımkollontai benim cezam nerdeee hımmmm nerdeee...... kır kalemi hakime hanım....
zıplamak candır, gerisi heyecandırİyi fikir kız..
Ama zıplamakta acayi yoruyo kız.
nisanla temmuz arasına bak ozelliklekollontai şimdi senin geçmişini kurcalıyorum bakiiim neler yapmışsında inmişsin 59lara.....
ben tadını daha çok sevdim yaa hakkaten daha faydalı ise ne güzel
az sonra bi arkadaşa başsağlığına gideceğim ayaklarım geri geri gidiyor 29 yaşındaki oğlu ayağı kayıp balkondan düşüp öldü allah kimsenin başına vermesin evlat acısı
Anladim canim cok sagolKilondan sonra ilk yağı veriyor (fat), sonra su, kas, kemik, ağırlıklarını veriyor
:) ben yapmistimda simdi error veriyo ya daha yeni almistim az daha kurcalayim bariBen ayarını bile yapmadım. Şaşırtıcı derecede üşengecim heralde :))
Gorursun inşallah canım.Bende az önce 300 ip atladım. Bakalım aksama 1000 yapabilecek miyim.
Bu cuma 61 i görmek istiyorum yaa
Geldim bile..Çok özletme ama :))
Allah rahmet eylesin.az sonra bi arkadaşa başsağlığına gideceğim ayaklarım geri geri gidiyor 29 yaşındaki oğlu ayağı kayıp balkondan düşüp öldü allah kimsenin başına vermesin evlat acısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?