Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

76 kg iken obez yazdı remen...... abboooo bak obezdim diyom inanmıyonuz... obezliğinde seviyeleri var tabiki... ben level 1 miştim....
Canim baslangic kilomuz hemen hemen ayni benim kilom 75.500 sanirim sen diyet yapali 60 gun olmus ..gunluk ne kadar spor yaptin ?? Bu 60 gunde hic kacamak yaptin mi ?? Birdeeee sunu soracam ev yemekleri yedin mi yoksa genelde salata musli falan mi gwcistirdin ayyy cevaplarsan sevinirim....

Kizlar tam 1 saat yuruyus yaptim yuruyus bandinda ...iyi geldi bugun erken aksam yemegimi yiyecem sizler kac gibi yiyorsunuz ben genelde 16.30 yiyorum...sonra cay suuu 23.00 gibi yatiyorum sabah 06.30 kizim yanimiza geliyor..uyaniyoruz bir saat yatakta konusuyoruz oynuyoruz 07.30 da ayaktayiz..

Kiz onu bile alamadim evde giymek icin bikac bisey alcaktim haftasonu cikmistik beceripte alamadim ya zayiflayinca alirim dedim simdi eskilere talim:KK43:
Ben rahat durmuyorum internetten elbise aldim bir 5 tane biri 42 beden olmasina ragmen resmen 36 gibi mumkun degil icine giremem kumas likrali ama nefes alamam uzerindede 42 yaziyor kalip mi kucuk ne ablama hediye edecem ;))))

Merhaba herkese ,

sabah iş güç yemek hazırlığı anca gelebildim :KK66:)) zaten ben hergün ancak bu saatlerden sonra gelebiliyorum...
yaaa tartı hep aynı gösteriyor bari 100 gr vermiş olsaydım keşkeeeeee :KK43:(( gerçi çok yeni başladım ama çok beklentim var sanırım....

akşam misafirliğe gideceğiz orada sadece çay içeceğim... hemen diyecekler diyettemisin diye artık hep diyetteyim diye diye millet alıştı :KK66:)
ayy ben nefret ediyorum diyette misin demelerinden.Bir de çatlayana kadar yiyorum üstüne diyette ondan yemiyor diyorlar yaa sinir oluyorum.Aca yeme anlayışları nasıl bilmiyorum.

biraz kilo verdim diye gaza gelip iki tayt aldım spor yaparken giyerim seksü seksüüü dedim.... benim ebru şallıdan neyim eksik dedim...... giremedim ya taytlara :))) taş gibiymiş azcık esnek olaydı eyiydi.... pehhh....
Hahhhaaayyttt:KK48:
Sen beni gülmekten öldürecen yaa :)))
Tabi kız neyin eksik biraz daha verirsen olur o sana

ayy ben nefret ediyorum diyette misin demelerinden.Bir de çatlayana kadar yiyorum üstüne diyette ondan yemiyor diyorlar yaa sinir oluyorum.Aca yeme anlayışları nasıl bilmiyorum.
Ayy aynen bende sinir oluyorum ama artik demiyorummm yooooo ne diyeti yiyorum valla deyip gecistiriyorum....hatta kilo vermissem aaaa kilo vermissin diyet mi yapiyorsun diyorlar onada yooook kizin pesinden kosuyorum ondandir deli gibi yiyorum diyorum halbukiiiii yalan acim accc ;(((

Back
X