Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menümü yazayımerkenden
sabah
kahvaltı öncesi mucize karışım sonra bi fincan çay tulum peyniri çok az 2 dilim ekmek
öğlen makarna ve az önce yeşil çay
akşam bi kase yoğurt ve az yeşil fasulye su 1.5 lt yi tamamlıcam ve şimdi leslie 3 mil yapmaya başlıyorumm.
dünkü cezamı yaptım kuzum

ama çok zayıfladı ya
Yok yok daha vermesi lazım.
menümü yazayımerkenden
sabah
kahvaltı öncesi mucize karışım sonra bi fincan çay tulum peyniri çok az 2 dilim ekmek
öğlen makarna ve az önce yeşil çay
akşam bi kase yoğurt ve az yeşil fasulye su 1.5 lt yi tamamlıcam ve şimdi leslie 3 mil yapmaya başlıyorumm.
dünkü cezamı yaptım kuzum
Çok guzel ama su 2 olsa daha iyi..

merhaba kızlar ..
bugün sabahtan hastanedeydim eşim için gittik . öğlen biraz zorlandım ne yazıkki ..:oops: hastane tepede etrafında da öle ızgara tarzı yiğebileceğim yer yoktu o yüzden öğlen 1/2 simit ve yarım bardakta ayran içtim .verilecek cezaya da şuan boynum kıldan ince.. :KK23: hastaneden gelince 1 saat hızlı tempoda yürüdüm,300 ip atladım .. :KK17:

merhaba kızlar ..
bugün sabahtan hastanedeydim eşim için gittik . öğlen biraz zorlandım ne yazıkki ..:oops: hastane tepede etrafında da öle ızgara tarzı yiğebileceğim yer yoktu o yüzden öğlen 1/2 simit ve yarım bardakta ayran içtim .verilecek cezaya da şuan boynum kıldan ince.. :KK23: hastaneden gelince 1 saat hızlı tempoda yürüdüm,300 ip atladım .. :KK17:
Yakmissin bile..
Ama ceza kaçınılmaz tabi ;)

kollontai kollontai
Menüm
8,00
3 dl kepek ekmeği/1 haş.yumurta/1 kk peynir/3 cherry domates/2 tatlı kaşığı reçel
13,00
5 yaprak kıvırcık,2 haş. yumurta, 1 kk kaşar ve 3 cherry domates ile salata
18,00
1 kepçe bezelye yemeği/1 minik kasecik yoğurt
Su 3 oldu bile 4 olur yatana kadar
Spor 30 dk yürüyüş Sancım var daha fazla yürüyemedim.

Back
X