- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #166.301
Aldın yanii ??Ben de almamış olarak dönmeyi umut ediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldın yanii ??Ben de almamış olarak dönmeyi umut ediyorum![]()
çok iyisin yinede dikkat ette bizim gibi olma sakın66yla diyete başladım. Şimdi 61 çok bişey veremedim yanii
Kız sen artık böyle dememelisin.Sen artık fit olma yolunda ilerliyorsunnçok iyisin yinede dikkat ette bizim gibi olma sakın![]()
İyi akşamlarr..herkese iyi akşamlar ben çocuklarımı yatırmaya gidiyorum
70 le 60 arası o kilo vermeye çalışmak kabuss sen çok bişey vermedim mi diyosun66yla diyete başladım. Şimdi 61 çok bişey veremedim yanii
öle yakışmıyorum diye düşünme kızarım .. yakışıyosunki evlisin .. erkekler uzun olunca zayıfta olsalar, yanında tombik idare edersin ...benim eşim benimle aynı boyda ben kilolu o zayıf olunca daha kötü yaa .. ablasımısın diye soran oldu bide akraba gibi benziyoruz..Ben öyle yapmaya çalışıyorum. Adam benle aynı kiloda ama boyu uzun benden zayıf..
Fit görünüyorr. Yanına yakışmıyorumm.
bol bol yedir oda kilo alsın![]()
iyi akşamlar canımm :)herkese iyi akşamlar ben çocuklarımı yatırmaya gidiyorum
5 aydır buradayım ama :))70 le 60 arası o kilo vermeye çalışmak kabuss sen çok bişey vermedim mi diyosun![]()
ayda ortalama 1 kilo eder bu da demekki kilolar tamamen gittimi gelmiycek geri.. ben zayıfladığım gibi hamile kalmayı planlıyorum zevkini bile süremiycem zayıflığın5 aydır buradayım ama :))
Birdeçok verip aldım. 1 hafta veriyordum. Diğer hafta geri alıyordumm.
öle yakışmıyorum diye düşünme kızarım .. yakışıyosunki evlisin .. erkekler uzun olunca zayıfta olsalar, yanında tombik idare edersin ...benim eşim benimle aynı boyda ben kilolu o zayıf olunca daha kötü yaa .. ablasımısın diye soran oldu bide akraba gibi benziyoruz..![]()
Ne zamn dönüyorsun rakibemKizlar nasilsiniz yazdiklarinizi okuyorum utancimdan yazamiyorum cunku diyet miyet kalmadi valla yedikve insan hantallasiyo ya diyet yaptigim gunlerde bu saatte acikmayi ozledim
Aaa bende öyleeayda ortalama 1 kilo eder bu da demekki kilolar tamamen gittimi gelmiycek geri.. ben zayıfladığım gibi hamile kalmayı planlıyorum zevkini bile süremiycem zayıflığın![]()
Canim ya bende ozledim valla seninle inatlasarak kilo vermeyi yarin donmeyi dusunuyoruz sıkı diyete gircem artik son kalan kilolarimida verip kendime ciciler almak istiyorum simdi vitrinlere bakio kucuk emrah gibi bukuyorum boynumuNe zamn dönüyorsun rakibem
Seni özledimm...
Bana meydan okuyuşlarını arıyorum..![]()
hemde nasıl oo havayı basmak için yanıp tutuşuyorum..Benim kocamla aramda 9 yaş var. O bakımdan yırtıyom.
Seninki kötüymüşşş..
Artık zayıflayınca hava basarız herkese
evet 3 senedir evliyim canım :))Aaa bende öylee
Ne tesadüfff
Sen 3 senedir evliydin demi??
Canim ya bende ozledim valla seninle inatlasarak kilo vermeyi yarin donmeyi dusunuyoruz sıkı diyete gircem artik son kalan kilolarimida verip kendime ciciler almak istiyorum simdi vitrinlere bakio kucuk emrah gibi bukuyorum boynumu![]()
Ben yinediyet yapmayı düşünüyorumm. En azından tatlı ve hamur işi yememeyi planlıyorumm.hemde nasıl oo havayı basmak için yanıp tutuşuyorum..
hamileliğimde bile burada besleme uzmanı var hamileler için ona gitmeyi düşünüyorum ipin ucunu kaçırmamak için :)))
mantıklı ama hamileyken burnunu sokan çok olur öle yeme bunu ye falan diyee .. herkesin bir fikri var malesef çevremizde.. benim annem 34 beden hamile kalıp 38 beden doğuma giden bir kadın ben yiyemedim,çok aş erdim.. son ay azıcık karnım şişti meğer iç karnım büyükmüş dana kadar doğdunuz derdi.. dualarım o yönde :))))))))))))))Ben yinediyet yapmayı düşünüyorumm. En azından tatlı ve hamur işi yememeyi planlıyorumm.
afiyet olsun canım gayet güzel bir menüBugunku menümkollontai
Kahvaltı:1 kase lahanalı soğan çorbası- 3 dilim armut
Öğle: 1 kase çorba 3 kaşık nar
Ara: şekersiz dibek kahvesi
Akşam: 2 çorba k. pırasa 10 zeytin( midem bulanıyordu. Menümü yemedim.)
Spor:Leslie 4miilin 30 dksı ( bacağıma kramp girdi tamamlayamadım.)
300ipsiz ip( ceza)
Su: 2 litre 2 bardak 5i biyerde çayı