- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.981
Valla ben sabah öğle akşam yürüyorum aradada çekirge gibi zıplıyorumbide ne dicem kızlar en iyi spor saati öğlen 2 gibiymiş öyle okudum başka tavsiye vericek olan varmı yada yanlış mı?
Hepimiz rakibeyiz kızlar hadi bu hafta öyle kilolar verelimki takım 1. olsunrakibim var ama seninde rakibin var .. genede beraber rakipçilik yapabiliriz
gel ben seni öpüyimmtebrik ederiz efenim.... bükemediğimiz bileği öpmeyi de biliriz evel Allah....
Suyunuda 2,5-3e çıkar bu hafta olurmu?1 hafta hiç tartılmıcam çok sıkı tutucam kendimi bakalım cuma ya ne olucak..
Hımm aklımda bulunsunn.bide ne dicem kızlar en iyi spor saati öğlen 2 gibiymiş öyle okudum başka tavsiye vericek olan varmı yada yanlış mı?
tamam dediğin gibi yaparımSuyunuda 2,5-3e çıkar bu hafta olurmu?
Valla ben sabah öğle akşam yürüyorum aradada çekirge gibi zıplıyorum
Hepimiz rakibeyiz kızlar hadi bu hafta öyle kilolar verelimki takım 1. olsun
Evet yaa bu haftaValla ben sabah öğle akşam yürüyorum aradada çekirge gibi zıplıyorum
Hepimiz rakibeyiz kızlar hadi bu hafta öyle kilolar verelimki takım 1. olsun
ne kırılması ?gel ben seni öpüyimm
sen o kırılmada pes etmedin yaa benden daha büyük alkışı hakediyosun
tatlım azminden dolayı tebrik ederimm
gel ben seni öpüyimm
sen o kırılmada pes etmedin yaa benden daha büyük alkışı hakediyosun
tatlım azminden dolayı tebrik ederimm
kilosu sabittide betüşümün bayadır onu atlattı kilo verdi o bakımdan kilo kırılması :)ne kırılması ?
kilosu sabittide betüşümün bayadır onu atlattı kilo verdi o bakımdan kilo kırılması :)
Lahmacun olunca amaaaaan 64 olunca "lahmacun.5" falan yazarsın sen şimdiaman da ne centilmenmiş benim rakibem :)
amaaaan çok şükür hakkaten o kadar çok sabit kalınca insan bir vazgeçer gibi oluyor yani...tam 20 gün 67 lerde kalmışım... tamam diyosun herhalde benim ineceğim alt rakam bu..... çok şükür geldi 66....canım 66 :)
64 gelirse bi lahmacun :) gel 64 gel lahmacun.... artık 64 e lahmacun dicem....
Lahmacun olunca amaaaaan 64 olunca "lahmacun.5" falan yazarsın sen şimdi
ayyyy ne güzel bende 64 bi görsem çocuklara çikolata dağıtıcam...:)aman da ne centilmenmiş benim rakibem :)
amaaaan çok şükür hakkaten o kadar çok sabit kalınca insan bir vazgeçer gibi oluyor yani...tam 20 gün 67 lerde kalmışım... tamam diyosun herhalde benim ineceğim alt rakam bu..... çok şükür geldi 66....canım 66 :)
64 gelirse bi lahmacun :) gel 64 gel lahmacun.... artık 64 e lahmacun dicem....
canım benim çok ama çok tebrik ediyorum seni tatlım yaaaaa
geçmiş olsun ameliaHerkese günaydın
Ne zamandır yazamadım çünkü çok hastayım. Geçmeyen grip, basagrisi var üzün zamandır. İnşallah atlatırım biram öncede aranıza dönerim. Siz kendinize dikkatli edin
maşallah sana
canım en kısa sürede digital bir tartı alırsan iyi olur sinbo nun 20 tl ye falan var oldukça iyi daha çok motive eder senibenim tartım dijital değil normal o yüzden gr göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?