- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #168.141
Hic yapmadim ama kokusunu falan dusununce yapasim gelmiyo:)niyee kızzzz kötümü daha yapmadan çorbadan soğuttun beni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic yapmadim ama kokusunu falan dusununce yapasim gelmiyo:)niyee kızzzz kötümü daha yapmadan çorbadan soğuttun beni![]()
Nasil laflar onlar oyle???! Duymamis olayimBu haftada olmazsa zaten bırakacam buraları..
Boşu boşuna yüzdeyi düşürüyorum.
Şişti canim sagolYoğurt yiycez, salata yiyceezz sebze yiycez.Brokoli karnabahar pırasa yiycezz.Ispanak yiycez mantar yiycezz.Bol bol çorba içiceğizzz..
Daha da sayayım mı için şiştimi??![]()
ee ayranlı çorbaya ne koyuyorsun bulgur mu pirinç mi?Hic yapmadim ama kokusunu falan dusununce yapasim gelmiyo:)
Heeh guzel soru. Dökülün bakalim corba tariflerini hanimlar.ee ayranlı çorbaya ne koyuyorsun bulgur mu pirinç mi?
Ben yarmayla yapiyorum canimee ayranlı çorbaya ne koyuyorsun bulgur mu pirinç mi?
:) en cokta yesil mercimekli eriste corbasini severim ben:)Heeh guzel soru. Dökülün bakalim corba tariflerini hanimlar.
Eriste de karbonhidrat degil mi? Ona nasil izin cikiyor mesela?:) en cokta yesil mercimekli eriste corbasini severim ben:)
ayranlı çorba başka türlü olmazki ya pirinç ya bulgur koyucan hiç olmadı buğday koyan var bide mısır yarmalı yapıyo annemHeeh guzel soru. Dökülün bakalim corba tariflerini hanimlar.
erişte bildiğin hamurdan oluyorEriste de karbonhidrat degil mi? Ona nasil izin cikiyor mesela?![]()
Kiz sen mayistan once 58 olursunHeeh guzel soru. Dökülün bakalim corba tariflerini hanimlar.
Yes ondan yapmiyom o corbaayoerişte bildiğin hamurdan oluyor![]()
Yarmaliymis baksana. Ben de yarma denen seyi ilk kez duydum ama caktirmayayim bariayranlı çorba başka türlü olmazki ya pirinç ya bulgur koyucan hiç olmadı buğday koyan var bide mısır yarmalı yapıyo annem
Ben anlamadım iste bu arkadaslari. Benim pirinc corbama laf ederler, eristeli corba yerlererişte bildiğin hamurdan oluyor![]()
kızzzlar gelin yeşil çay yaptım içekvalla ben buldum yarın kapuska yapıcam ooohhh missss
Izin cikmiyoki ben sevdigimi soyledim sadeceEriste de karbonhidrat degil mi? Ona nasil izin cikiyor mesela?![]()
Insallah canimmKiz sen mayistan once 58 olursun
mısırın kırılmış ufalanmış hali ben samsunluyum aslen karadenizde çok meşhurdur:)Yarmaliymis baksana. Ben de yarma denen seyi ilk kez duydum ama caktirmayayim bari
Ben anlamadım iste bu arkadaslari. Benim pirinc corbama laf ederler, eristeli corba yerler![]()
Kizim yedim demedim dikkatini cekerim severim dedimYarmaliymis baksana. Ben de yarma denen seyi ilk kez duydum ama caktirmayayim bari
Ben anlamadım iste bu arkadaslari. Benim pirinc corbama laf ederler, eristeli corba yerler![]()
Afiyet olsun canim ben kapattim bugunluk bogaz girisinikızzzlar gelin yeşil çay yaptım içek
Hmm ben hangi corbalar bize yasak degil diye sorunca bi an ona cevap veriyosun sanmistim :) sevmeye ne çorbalar seviyoruz daaa isteIzin cikmiyoki ben sevdigimi soyledim sadece