Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar
çok mutluyum bugün pazarları benim kabusumdu. çünkükayınvalidem hep haur işi yapar o gün ve ben hamur işinden vazgeçirdim ve bu pazarı çok güzel atlattım. sadece spor yapamadım pazar günü ama haftada 1 gün tatil olur herhalde. ama yürüyüşümü yaptım yarım saat bile olsa.
oğluşumla tiyatroya gittik harikaydı. 6 haftada 1 yeni oyun geliyormuş yine gidicez inşallah çok sevdi paşam orayı. yukarı aşağı öğrendik. hızlı yavaş öğrendik rüzgar nasıl eser onu öğrendik. yağmuru öğrendik falan. çok mutluyduk pazar günü.
mersacım çok üzüldüm herkes buna benzer şeyler yaşıyor okul hayatında. ben de yaşadım ve biz de sınıf öğretmenimiz vasıtasıyla çözdük olayı rehber öğretmeniyle görüşmen iyi olacaktır eminim zaten diyetisyene de başlayacakmışsınız tekrar toparlanır yavrucak inşallah. okuldan almak çözüm değil bence her okulda hayatının her anında böyle kişilerle karşılaşacaktır. amaç çocuğumuza özgüven kazandırıp bu olaylarla nasıl başa çıkılacağını öğretmek olmalı bence. ayrıca kızın ve senin için yeni bir dönem başlayacak gibi geliyor bana. eski halinizi bilmem ama ergenliğinin başında böyle bir konuda birlik olmanız bence ilerde daha sağlam bir ilişkininzin olacağını gösterir.
dün duramadım tartıldım tıka basa toktum ve sularımı içmiştim yine de bi 300 gram daha eksilmiş. inşallah bu hafta daha güzel olacak kendimi bırakmadım diye kendimi tebrik ediyorum. kaydirigubbakcemile5

canım çok teşekkür ederim .dünyadaki en değerli varlıklarımız çocuklarımız onların saçının teline zarar gelse hepimiz aynı tepkiyi gösteririz.bu gün çok kötü bir gün geçirdim ama sizlerin sayesinde yinede güzel bir gün oldu gördümki sizin gibi çok iyi arkadaşlarım var .bende kızıma bunu anlatmaya çalıştım hayatının her devresinde böyle insanlarla karşılaşacağını ve bunlarla başa çıkması gerektiğini anlattım tabiki okuldan almak çözüm değil zaten böyle bir düşüncem yok böyle olaylarla başaçıkmayı öğretmem lazım .ve bu bir gerçekki kilo problemini aşamadığı sürece bu hayatta hep karşısına çıkacak .çok acımasız insanlar var herkesin bizler gibi iyi niyetle yaklaştığına inanmıyorum artık.

çok güzel gidiyorsun arkadaşım 300 gramda iyi tok olmana rağmen bende bu gün nerdeyse aç gezdim yürüyüşümüde yaptım ve hatta verdiğim sözü tuttum bile cumaya kesin yarım kilo azım.

ay bende anca geldim..fisfisfis
doktorlar ne yapiyor biliyormusun bebegim? greve gidiyorlar ..alkisalkisalkis yarin grev varrrrrrr.
kimse hasta olmasin ha!!!!
bugün sabah bir kahve sekersiz sütsüz..
standart kahvalti. arada bir ayva öglen 3 tane lahana sarmasi bir bardak yogurt. ara iki mandalin
aksam ince bir dilim balik fileto pancar salatasi yarim dilim ekmek.
simdi iki mandalin yerim artik.

ay bende anca geldim..fisfisfis
doktorlar ne yapiyor biliyormusun bebegim? greve gidiyorlar ..alkisalkisalkis yarin grev varrrrrrr.
kimse hasta olmasin ha!!!!
bugün sabah bir kahve sekersiz sütsüz..
standart kahvalti. arada bir ayva öglen 3 tane lahana sarmasi bir bardak yogurt. ara iki mandalin
aksam ince bir dilim balik fileto pancar salatasi yarim dilim ekmek.
simdi iki mandalin yerim artik.

ablacım valla sana bravo sen başladınmı tam başlıyosun .aaa o zaman yarın tahlilleri yaptıramıycaz bende kızıma yarın okula geç gidersin tahlilleri yaptırırız demiştim hiç aklıma gelmedi grev olduğu..
bende bu gün yediklerimi yazim.

sabah 1 ince dilim kepek ekmek 1 parça peynir domates biber
ara öğün 1 tane portakal
öğle 1 kase sebze çorbası
ara öğün 2 tane petibör bisküi ve 2 tane kuru kayısı
akşam 1 kase sebze çorbası ve 2 kaşık yoğurtlu ıspanak yarım dilimden az ekmek .

Son düzenleme:
mersacim tam ergen dönemi birde.. allah yardimcin olsun.belki onlarla konusup sorunu halledemezsin ozaman kizinla konusup bunlarla basedebilmesini ögretme yolu kaliyor geriye sadece..off yasamak ne zor yaa

tombilicim benimkiler büyüdü..bizim oyun gecelerimizde genelde risiko,monopoly,tabu, make 'N' break ( bu buaralar favorim), 4tas,dama, sudoku (normal kartlarla oynaniyo.. birde unoooo ..esimde sever oyun oynamayi birsürü kutulu oyunlarimizvar tasli oynanan..birde lego hastaligimiz var(di) bazen koca bir sehir kuruyoruz legolarla bazen buyükbir luna park
oglumdada bionicle hastasi odasinda raflarda heryerde bionicle var onlari camdan, kapidan tirmaniyo sarkitiyo oyle susluyo ama cok oyalaniyor onlarla..bir ara ne zaman oyuncak almaya gitsek lego aliyorlardi oyuzden cok birikti..bak 3 yas icin legoda harika olur..kallistenin dedigi gibi kalin kalemler boyamak icin kagidi kopartilabilen tahtalar var ayakta yapmak isterse.. harfli sayili puzzeller olabilir..kücük arablarla katli otopark olabilir..disarda orman gezileride cok guzel.. o esnada anlaticak cok malzeme oluyor etrafta

iyigeceler arkadaşlar,
bugün anneannemin 9. ölüm yıldönümüydü,hayatımdaki en değerli insanın... beni çok erken bıraktı,Allah onu daha çok sevdi ne yapayım mafoldumben onun için toplandık bugün,Kur an okuduk Allah kabul eder inşallah...
kayınvalide hala bende,iyi kadın,topluyor temizliyor,,ağzı dualı ,zararsız..
ama....
çok konuşuyor vallahi! kızmayın bana ,gerçekten fazla konuşuyor.sohbet ediyor belki,çok da tatlı dilli,ama o kadar hızlı ve çok konuşuyor ki başım ağrıyor..ben de utanır hayatta bölemem konuşmasını.köle oldum resmen kadına...neyse,geçici ya,1 hafta hepi topu..
bir de azıcık suratım asılsın(başka şeye,ona değil...olur ya,hep gülecek değiliz) hemen alınıyor.beni mi istemiyor gibilerinden,eşime söylemiş... başkası olsa kızardı,ben kızmadım.ama ona "alınma anne gereksiz yere,ben ne hissedersem dilimle söylerim sen meraklanma "dedim...
kısacası "kaynanalı günler " yaşıyorum kaydirigubbakcemile3

canım saolasın bu gün hepinizin kafasanı şişirdim ama bana o kadar iyi geldiki burdaki konuşmalar üzerine diyetisyeni aradım randevu aldım .yarın okula gidecem tabi beni okulda görecekler inşallah daha sert tepkiler vermezler merveye ama ben öncelikle yapmam gerekeni yaptım ve annesini aradım gel yazıları gösterim bir çözüm bulalım bu işe dedim fakat ilgilenmedi artık iş boyutunu aştı şu saatten sonra yapmam gereken öğretmenleriyle konuşmak .kesinlikle kıskançlık var ama her kıskanan böylede yapmazki bu direk en zayıf noktadan vurmuş bide saygısız dün facebookta konuşmaya akıl vermeye çalışıyorum bana bir cevaplar yazdı ağzım açık kaldı .

iyiki varsınız hepinizi çok ama çok seviyorum......

biz de seni çok seviyoruz canım ,üzülme. yaşanabiliyor böyle şeyler,ben de yaşadım dedim ya.Ama işin peşini bırakma sakın canım...

günaydın kızlar
çok mutluyum bugün pazarları benim kabusumdu. çünkükayınvalidem hep haur işi yapar o gün ve ben hamur işinden vazgeçirdim ve bu pazarı çok güzel atlattım. sadece spor yapamadım pazar günü ama haftada 1 gün tatil olur herhalde. ama yürüyüşümü yaptım yarım saat bile olsa.
oğluşumla tiyatroya gittik harikaydı. 6 haftada 1 yeni oyun geliyormuş yine gidicez inşallah çok sevdi paşam orayı. yukarı aşağı öğrendik. hızlı yavaş öğrendik rüzgar nasıl eser onu öğrendik. yağmuru öğrendik falan. çok mutluyduk pazar günü.

ne güzel bir gün geçirmişsiniz canım,bayıldım. hamur işi yapılmaması da büyük güzellik olmuş senin için...

Arkadaşlar bu arada bir konuya değinmeden yine geçemiyeceğim..

Tombili arkadaşımız elektra ve serzenishten sonra gelmesine rağmen çok daha fazla ve kaliteli yorum yapıyor herkesin dikkatini çekmiştir..

...

kesinlikle katılıyorum ve tombili böyle sık sık gelerek kendini çok sevdirdi,kendi adıma böyle oldu yani.

bende bir haftadir yersiz bir gerginlik yasiyorum arkadaslar..sakinlesmek icin herseyi yapiyorum ama olmuyor.. reglim yeni gecti.. rutin yorgunluk ve herkeste yasanabilicek sorunlarin disinda ozel bir problemimde yok..ama 1 haftadir inanilmaz bir bas agrisi ve sinir var... cok basit bir sey icin saatlerce kiziyorum cene yapabiliyorum :(( nefret ederim bundan :((

yillar önce dövüs sporlariyla ilgili bir sporu tanitiyorlardi tv de adamin soyledikleri dikkatimi cekmisti.. ve hemen kagida not almisim .. o kagidi buldum gecenlerde

atese suyla yaklasin diyor...su gibi olun .. suyun asamiycagi engelller yoktur..önüne taslarla engel konulasa dahi suyun bir sekilde aralarindan sizdigini..zaman zaman yön degistirmemiz gerektigini.. o yon olmuyorsa farkli yonler denememiz gerektigini... ve herseyin herkesin bir parcamiz oldugunu dusunup daha affedici olmamizi fln .böyle kucuk notlar almisim .. ben yazma konusunda iyi degilim .. ahh konusabilseydik ne güzel anlatirdimkaydirigubbakcemile3 biriniz gelip yeeeettterrrrrrr diyip eliyle agzimi tutardi eminim kaydirigubbakcemile3

ay birde dünümü bugunumu yazayim
dün sabah : 1 yumurta,kk peynir ve yogurtla sunta
ögle: 3 sosis ve bir dilim ekmek
aksam : 1 adet fistik ezmeli ve az cikolatali krep

bugün
sabah: etimek ve yogurt
ögle:corba ve diyet biskuvisi bikac tane
aksam salata ve firinda tavuk (yiycem)

pia cığım seni çok iyi anlıyorum...
ben ne yazık ki genelde gergin bir yapıya sahibim,doğuştan böyle yani... sinirli bir Koç burcuyum işte :oklava: ama arada sırada herkesin böyle dönemleri olur inan buna. özellikle kış aylarında,havanın kapalı olduğu zamanlarda böyle sıkıntılı dönemlerinin olması normal. böyle güzel yazılar okuyarak kurtulabilirsin canım.

yediklerine gelince ; sen hiç ara öğün yemez misin canım ; meyve filan?

ablacım valla sana bravo sen başladınmı tam başlıyosun .aaa o zaman yarın tahlilleri yaptıramıycaz bende kızıma yarın okula geç gidersin tahlilleri yaptırırız demiştim hiç aklıma gelmedi grev olduğu..
bende bu gün yediklerimi yazim.

sabah 1 ince dilim kepek ekmek 1 parça peynir domates biber
ara öğün 1 tane portakal
öğle 1 kase sebze çorbası
ara öğün 2 tane petibör bisküi ve 2 tane kuru kayısı
akşam 1 kase sebze çorbası ve 2 kaşık yoğurtlu ıspanak yarım dilimden az ekmek .

canım sanki az yiyorsun hee? öğlen çok az olmuş bence...

günaydın herkese,
eşim az önce işten geldi yattı uyudu ben de kahvaltımı aldım bakınıyorum. arkadaşım hastaneden cıktı bugun ona gidicem eve. canım çok sıkkın, hava çok soğuk.. böyle işte..

günaydinlarrrrrrr. bende okula gelir gelmez burayi actim. bijom benden önce gelmis..
mersa hayatim senin yediklerin bendende az olmus..sporda yapiyorsun masallah biz bu isi halledecegiz allahin izniyle bu yil..
cikolatam anneannene allah rahmet eylesin canim.. kayinvalidende yakinda gider güler yüzünü eksik etme.. ben kayinvalidemi cok severim. ilk baslarda anlasmazliklarimiz oldu. ama bir baktik ikimizinde yapisi karakteri ayni. bir telde iki canbaz hesabi.. birbirimizi kesfedince cokta sevdik kaynastik. arada bir telefon acsam ikimizde aglamaktan bogulur konusamayiz okadar özleriz birbirimizi.. benim annemde cok erken öldü belki o yüzden bilemem. ama herkes yerini konumunu bilirse anlasmak cok kolay..olumunekankayizsmile

günaydın herkese,
dışardayım.eşimin arabasında sıkıntı çıkmış,onun işi çok bugün...sanayiye getirdik.işi bitince ben alıp götüreceğim eşime,o da benimkini aldı.
ya 1 haftadır boğazım acıyor her uyandığımda. faranjit gibi,bir türlü geçmedi..

günaydın herkese,
eşim az önce işten geldi yattı uyudu ben de kahvaltımı aldım bakınıyorum. arkadaşım hastaneden cıktı bugun ona gidicem eve. canım çok sıkkın, hava çok soğuk.. böyle işte..

günaydın canım...
bijom canın niye sıkkın? herşey yolunda inş?

günaydinlarrrrrrr. bende okula gelir gelmez burayi actim. bijom benden önce gelmis..
mersa hayatim senin yediklerin bendende az olmus..sporda yapiyorsun masallah biz bu isi halledecegiz allahin izniyle bu yil..
cikolatam anneannene allah rahmet eylesin canim.. kayinvalidende yakinda gider güler yüzünü eksik etme.. ben kayinvalidemi cok severim. ilk baslarda anlasmazliklarimiz oldu. ama bir baktik ikimizinde yapisi karakteri ayni. bir telde iki canbaz hesabi.. birbirimizi kesfedince cokta sevdik kaynastik. arada bir telefon acsam ikimizde aglamaktan bogulur konusamayiz okadar özleriz birbirimizi.. benim annemde cok erken öldü belki o yüzden bilemem. ama herkes yerini konumunu bilirse anlasmak cok kolay..olumunekankayizsmile

haklısın reyhan abla cığım,herkes yerini ve sınırını bildikçe sorun olmaz.
ya ben zaten kayınvalidem için çok üzülüyorum. eşi öldüğünde 27 yaşındaymış,2 oğlu bir kızı için yaşamış kadıncağız,evlenmemiş. öyle bir anne ki,aslında kıskanıyorum.benim annem de iyidir,sever tabii ki beni ama , onun çocuklarına düşkünlüğünü kıskanmıyor değilim. tek eksi tarafı çok konuşması ama bunun dışında gerçekten çok iyi birisi...

bende sabahtan beri buralardayımda yazamadım bikinilere bakıyodumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çikolatım allah kabul etsin duanızı canım....

bijomunda canı sıkkınmış mafoldumben

reyhan ablam Şeniz

bikinilere he?
oy oy ne hayaller kuruyordun bikinilere bakarak.boshayallersmile
bende cok hayaller kuruyorum bu günlerde haydi hayirlisi..bilmiyorumkismile
totomun altina inmeyen kisa bodyler. sabah kalkinca kapanmayi degilde sikligi amacliyan seyler bulup giymek..herseyden önce elagant bir bicimde bacak bacak üstüne atmayi hayalliyorum

bikinilere he?
oy oy ne hayaller kuruyordun bikinilere bakarak.boshayallersmile
bende cok hayaller kuruyorum bu günlerde haydi hayirlisi..bilmiyorumkismile
totomun altina inmeyen kisa bodyler. sabah kalkinca kapanmayi degilde sikligi amacliyan seyler bulup giymek..herseyden önce elagant bir bicimde bacak bacak üstüne atmayi hayalliyorum
ay sorma ablam ya hemde ne hayallerkaydirigubbakcemile3
sadece bikini olsa bende aynen neler giyeceğimi düşünüp avunuyorum ama kaç gündür gayette iyi gidiyorum sadece öyle kötü olunca spor yapamadım bugün dahada iyiyim artık başlıyorum inşallah..olumunekankayizsmile
2000.ci mesajim yuhhuuuuuuuuuu öylesine yazdim ilgilenmeyin..aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

insallah kallisim basliyalim ve bitirelim su isi:))
bende cok iyi gidiyorum aylardir ilk defa ama vakti gelmis cokta gecmisti toparlanmanin.. haydi hayirlisi

şimdi eski sonuç listelerine baktım durum çok vahim...
geçen yıldan pek fark yok kilolarda.. bundan sonra diyorum ki bir kilo belirliyelim atıyorum ayda 1,5 kilo ve bu kiloyu veremeyen vermeyen takımdan ayrılmak zorunda olsun.. herkes uygun gördüğü kiloyu belirleyebilir yani herkes ayluk hedef söyleyebilir buda olabilir ama artık boş durmaktan çok sıkıldım mezun bile vermiyoruz artık...
bu yazdığım kabul olursa reyhan abla sen lütfen aylık dönem için az bir hedef belirle çünkü yaşın gereği metabolizman 30 yaş ile bir tutulamaz...30 yaşıda mesela yazdım biri üstüne alınacak diye korkar oldum artık :))

yok be canim kimse alinmaz.. alinganlik yapacak lüksümüz yok. hemde cok gereksiz.. bir maksat icin buradaysak her careye sarilmaliyiz. bence uygundur. ama ben özeline yazayim olurmu canim?

selamlar güzel takımım herkesler iyidir umarım biz iyiyiz allaha şükürler olsun bulantılar dışında sıkıntımız yok şimdilik kalliste ablacım valla hep takımı ayakta tutmak motive etmek için fikiler bulmaya devam ediyorsun inşallah artık biraz hareketlenme olur hedefleri kendileri belirlerse sıkıntı olmaz bence

canzim hoşgeldin canım seni sağlık sorunum yok dediğini görmek nasıl hoşuma gidiyor tahmin edemezsin canım inşallah hep sağlıkla geçirirsiniz günlerinizi...

merhaba canzicigim.. allah saglikla kucagina almak nasip etsin güzelim. öyle tatlilarki allahim eger calismiyor olsaydim kimbilir kac cocuk dogururdum .:kedi:

Back
X