- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.841
günaydın kızlar
çok mutluyum bugün pazarları benim kabusumdu. çünkükayınvalidem hep haur işi yapar o gün ve ben hamur işinden vazgeçirdim ve bu pazarı çok güzel atlattım. sadece spor yapamadım pazar günü ama haftada 1 gün tatil olur herhalde. ama yürüyüşümü yaptım yarım saat bile olsa.
oğluşumla tiyatroya gittik harikaydı. 6 haftada 1 yeni oyun geliyormuş yine gidicez inşallah çok sevdi paşam orayı. yukarı aşağı öğrendik. hızlı yavaş öğrendik rüzgar nasıl eser onu öğrendik. yağmuru öğrendik falan. çok mutluyduk pazar günü.
mersacım çok üzüldüm herkes buna benzer şeyler yaşıyor okul hayatında. ben de yaşadım ve biz de sınıf öğretmenimiz vasıtasıyla çözdük olayı rehber öğretmeniyle görüşmen iyi olacaktır eminim zaten diyetisyene de başlayacakmışsınız tekrar toparlanır yavrucak inşallah. okuldan almak çözüm değil bence her okulda hayatının her anında böyle kişilerle karşılaşacaktır. amaç çocuğumuza özgüven kazandırıp bu olaylarla nasıl başa çıkılacağını öğretmek olmalı bence. ayrıca kızın ve senin için yeni bir dönem başlayacak gibi geliyor bana. eski halinizi bilmem ama ergenliğinin başında böyle bir konuda birlik olmanız bence ilerde daha sağlam bir ilişkininzin olacağını gösterir.
dün duramadım tartıldım tıka basa toktum ve sularımı içmiştim yine de bi 300 gram daha eksilmiş. inşallah bu hafta daha güzel olacak kendimi bırakmadım diye kendimi tebrik ediyorum. kaydirigubbakcemile5
canım çok teşekkür ederim .dünyadaki en değerli varlıklarımız çocuklarımız onların saçının teline zarar gelse hepimiz aynı tepkiyi gösteririz.bu gün çok kötü bir gün geçirdim ama sizlerin sayesinde yinede güzel bir gün oldu gördümki sizin gibi çok iyi arkadaşlarım var .bende kızıma bunu anlatmaya çalıştım hayatının her devresinde böyle insanlarla karşılaşacağını ve bunlarla başa çıkması gerektiğini anlattım tabiki okuldan almak çözüm değil zaten böyle bir düşüncem yok böyle olaylarla başaçıkmayı öğretmem lazım .ve bu bir gerçekki kilo problemini aşamadığı sürece bu hayatta hep karşısına çıkacak .çok acımasız insanlar var herkesin bizler gibi iyi niyetle yaklaştığına inanmıyorum artık.
çok güzel gidiyorsun arkadaşım 300 gramda iyi tok olmana rağmen bende bu gün nerdeyse aç gezdim yürüyüşümüde yaptım ve hatta verdiğim sözü tuttum bile cumaya kesin yarım kilo azım.