Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom günaydın.... neden evde o kadar yiyecek var anlamadım misafirmi geldi yada gelecekte yaptın bir ton şeyÇok üzgünüm çoook
kargonda uğramadık yer bırakmamış buraya geldiğinde haber verseydi gidip ağırlardım öyle yollardım mustanga:roflol: afyondan sucuk eskişehirden ne almış haşhaşlı ekmek veya met helvasıcokacimcoook
bi de istanbul almanya yapsaymış tam olurmuş ben bi ara ptt yi arayıp fırçaliyim :roflol: :roflol:

günaydın kallisim Şeniz
motivasyon konusunda ise hakatten kallisim gelin uzun olmayan bir diyet yapalım hep beraber başka türlü olmicak.. şimdi kazaklar kalın, montlar falan var. zor bulunur ciddi kilo vermek isteyen arkadaş.. en iyi sen bilirsin nisanda mayısta coşar burası ama bu zamanlarda böyle oluyor işte baksana biz bile durduk mafoldumben

bijom haklısın canım ama nisana mayısa artık zor be canım artık sıkıldım yani boşa kürek çekmekten.... nisana mayısa dek şu an burada olan arkadaşlarımız bende dahil artık sonuç almalıyız değilmi almayacaksamda sadece cuma günleri yazmanlık görevini üstlenirim olur biter..
canım diyet için ben hafta başını tahlil sonuçlarını bekliyorum ne diyecekler ama salı çarşambayı bulur o zamana dek yapalım bir şey dün okudumda bakamadım sonra piayla ne yapacaksınız.. yapalım yani...

elektra cedric bu sorduğunu cevaplayabilmesi için sayfalarca yazması gerek eski mesajlara göz atarsan bulabilirsin cevabı... yaşam biçimini değiştirdi diyebiliriz kısaca.. yani belli bir diyet yapmıyor sağlıklı besleniyor...
evet ilk sorunuda yazayım sadece kilonu yazman yeterlidir...

bi çorba diyetiydi kallisim, pia link vermişti ama kaydetmemişim eski mesajlara bakmak gerekk.. pzt-salı yapalım dedik o zaman müsait olucakmış pia cım.. evet o zamana kadar coktan mezun olmamız lazım ama ben yeni üyelerden pek medet ummuyorum bu mevsimde o yüzden şettirmiştim..

evdekileri sormuşsun kallisim, hamurlu olanları eşim için yaptım sabahları çok erken kalkıyor onlardan yemek istiyor, tatlıları da kendi almış gelmiş eve ben yiyim diye kötükedihüso hain adammm dün akşam da misafirlikteydik, yaşlı bir annesi var arkadaşımızın.. bişeyler yapmış varın siz tahmin edin gerisiniiiiiii akannehir

Son düzenleme:
çikolatım sana yazmadan duramadım yine... büyük hatadasın.. seninki sevgi değil seninki kendini suçlu hissetmen değil senin yaşadığın daha çok erkeklerde görülen bağımlılık sorunu, sen sağlıksız bir ilişkidesin ama cesaretsizsin sonucu bile bile kötü şeyler yaşamaya kendini zorluyorsun düzelmeyeceğini sende biliyorsun olsaydı olurdu yarın bir gün bebek doğurma sakın o bebeğin günahına girme diyeceğim ama yakında olacağıda bu canım kendini perişan ettiğin gibi o masum bebeğede hayatı pişman edeceskin sağlıksız bir ilişkide yaşayamaz çocuklar.. bunu bari iyi düşün.....bir ilişkinin kimin tarafından bitirildiğinin bir önemi yok neden bittiği önemlidir... bile bile lades diyorsun.... duyduğun sözler maruz kaldığın hareketler bunlar yenilir yutulur şeyler değil.. siz ikinizde cesaretsiz bağımlısı olduğunuz cıvık bir ilişkidesiniz.. eşinde bir damlacık sevgi olsaydı o ağır sözlei duymazdın madem ki duydun o artık sevgi değil canım .. uzatmaya gerek yok.. sen çok büyük hatadasın... o adam için iş bırakılmaz o adam için çocuk doğurulmaz... bunları yaparak bir şeylerin değişeceğini umut ederek yaşayamazsın her günün daha büyük pişmanlıklarla geçecektir.....sizin ilişkinizde saygı denen şey yok.. sevdiğinizi sanıyorsunuz ama sevgide değil... ben anlamadım.....

kallisim sen böyle yazınca ne oluyor alah allah dedim çikolatın konusunu okudum.. ben yorum yapmıyorum bu konuda ama çok üzülüyorum haline :1no2:

ya niye yeni üyelerden bu kadar umutsuzsuznuz ben siz böyle yazdıkça zayıflamaya dair umutlarımı kaybediyorum ilk geldiğimde evet doğru yerdeyim diyodum ama yazdıklarınızı okudukça zamanlamam yine mi yanlış oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum anladığım kadarıyla siz buranın çınar ağacısınız arkadaşalar lütfen umutsuz olmayın bizlere motive olmamız için destek verin:uhm:

elektracım biz umutsuz değiliz canım ama uzun zamandır hiç bir yeni üyenin azmini görmedik bu yüzdende takımın motivesi kayboluyor... haftada bir gelip sadece kilo bildirimi yapmakla takım ruhu toparlanmıyor veya haftada 2 kez gelip naptınız nasıl gidiyor demeyle diyettemiyiz neredeyiz anlamıyoruz...

haftalardır öyle çok kişiyi çağırdım ki ama ortada kimse yok bir hevesle bende istiyorum deniyor ama sonra foss çıkıyor... çaba sarfeden herkes için doğru yer burası buna emin ol ama bizimde bu çabayı görmemiz gerekiyor.. foruma gelinip yazılmadan çıkılınca demekki istenmiyoruz diye düşünüyoruz canım anlatabiliyormuyum....

bijom bende üzüldüğüm için yazmadan duramıyorum canım yorum yapmak benim haddime değil ama herşey ortada.. aybedilenler yıllar sonra pişmanlık doğuracak ama geç kalınacak benim üzüntüm bu.. benim dememle çikolatım adım atmayacak tabiki ama attığı adımın yanlış olduğunuda hepimiz görüyoruz bunuda söylememiz bir arkadaş olarak şart diye düşünüyorum.. ben ne yazarsam söylersem o kendi bildiği adımı atacak tabiki.. allah yardımcısı olsun ne diyeyim...

elektracım biz burada kimseye şu kadar mesaj yazacaksın diye şart koşamayız ama her yeni gelen arkadaşıma yazıyorum takım ruhunu hissetmek için paylaşım şart.. bunu yapmayacaksak burada olmamızın anlamı yok... mesela ben diyete yeni başladım desem 4 günde 40 mesaj yazardım halen ilk günkü azmim ve hevesim duruyor çünkü ama sen bir bak 4 günde kaç mesaj yazmışsın canım takıma...tamam belki ilerleyen günlerde daha bir ısınacaksın belki çok güzel paylaşım yapacaksın bunu bilemeyiz ama yüzlerce yüzlerce kişi geldi ve ortadan kaybolduğu için üzülüp yazıyorum bende... takımsak bunu hissetmeliyiz.... sen bana bakma yazar yazar dururum ben aldırış etme....

anlıyorum canım inşallah canlanır takım ben bu haftayı kötü geçirdim ama önümüzde ki hafta hedefim büyük cedric i gibi olmaya çalışacağım

evdeki bilgisayara dün format attık bir haftadır açılmıyordu inanki iş yerinde boş vakit buldukça hep foruma girip yazdıklarınıza baktım

bijom bende üzüldüğüm için yazmadan duramıyorum canım yorum yapmak benim haddime değil ama herşey ortada.. aybedilenler yıllar sonra pişmanlık doğuracak ama geç kalınacak benim üzüntüm bu.. benim dememle çikolatım adım atmayacak tabiki ama attığı adımın yanlış olduğunuda hepimiz görüyoruz bunuda söylememiz bir arkadaş olarak şart diye düşünüyorum.. ben ne yazarsam söylersem o kendi bildiği adımı atacak tabiki.. allah yardımcısı olsun ne diyeyim...
haklısın kallisim :çok üzgünüm:
evet allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

electracım kallisim yazmış ben de ekleyeyim bişeyler.. çok kişi geldi geçti ama malesef hiç aradığımızı bulamıyoruz.. kilo vermek istiyorum mutsuzum diyolar çekip gidiyolar.. boşuna üzerine emek vermiş oluyo kallisim. şahsına söylenmiş bişey yok sen merak etme.. bak mesela son gelenlerden pia çok güzel uyum sağladı. ayrıca yeni gelenler için biz bişe istemiyoruz ki paylaşım yapsa takıma uyum sağlasa kendi iyiliğine olur eğlenerek kilo verir yalnız hissetmez.. ben de ilk günden beri burda değilim ki canım..

sen kararlı ol paylaşım yap gerisi gelir zaten..

Günaydınlar herkese...

Dün misafirim vardı nete bi bakıp çıkabildim sadece oyalanacak vaktim yoktu.. oğlanı uyuttum bi bakınayım dedim rahat rahat, gözlerimde kapanıyo bi yandan.. ama uyumak yok çook işim var çoook...

Bu sabah tartıldı 77,6 olmuşum hoş dün gece biraz fazla yedim galiba yada bana öyle geliyor .. durun itiraf edeyim kaçamak 1 parça tatlı yedim tatlı sevmediğim halde.. tatlıyla normalde başım hoş değildir.. bana börek çörek olsun yeter.. ay sapıttım sabah sabah ne böreği çöreği beee ....

güne 2 bardak su ile başladım bi kâse de cornflakes yedim bugün canım çay vs yapmak istemedi.. vakit de harcamak işime gelmedi.. En geç 12 ye kadar evi toplamam ütüleri yapmam çamaaşır yıkamam oğlumun eşyalarını hazırlamam lazım.. Öğlende dişciye gideceğim komplikasyonlu diş çekimi var 3 haftadır çekmiyo adam geri postalayıp duruyo beni...

2-3 gün evde olmayacağım annemlere gidiyorum kalmaya.. biraz ruhumun ve beynimin dinlenmesi gerekiyor.. kendimi artık yarı açık ceza evinde gibi hissediyorum bazen bir bakıyorum bu hafta 1-2 defa dışarı çıkmışım oda gittiğim yer market düşünün yani... 10 dk mesafe bile değil...

kışın rehavetide üstümde depresyona mı giriyorum ne.. :) bu aralar iyi değilim.. onun için birşeyleri toparlamam lazım .. diyet benim için ilk başlangıç oldu bahara kadar herşeyi düzelteceğimi umuyorum..

Hayat denen düzensizlikte bir düzen oturtmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince... Bazı şeylerin ne sonuçlar doğuracağını önceden kestiremiyoruz bir bakmışız bi anda ana yoldan sapmış bir ara yola girmişiz akabinde de bir bocalama dönemine girmişiz.. offff....

Yazdıkça yazasım geliyo kızlar neyse kısa keseyim... Kısacası ruhum çok yorgun..

Kafamı dağıtıp evime öyle geleceğim.. Bana iyi gelecek biliyorum

Herkese Huzurlu ve mutlu hafta sonları diliyorum şimdiden...

NOT : Bu arada Yeni üyelerden medet ummuyorum demek bizi baştan egale etmek değilmidir ... Ya da motivasyon düşüklüğüne yol açmaz mı bu ? ilk baştan kaçıp gidenlerle aynı kefeye konmak değilmidir ? Bizler sizlerin başardığını başarabilmek ve sizlerin yardımı için burada değil miyiz? Böyle düşünülmüyorsa biz neden takıma alındık..

Kimse alınmasın ama genel görüş böyle ise şayet bize ( "Bana" ) gruptan çıkın da diyebilirsiniz açıkca..

...

günaydinnnnn kilomu söyleyip kacicaktim kulaklarimi parmaklarimla kapayip ne ne ne neee neee ,, ne ne ne neeee neeeeee diyerek ama sizi görünce kacilmiyor
önce kilomu söyliyim 61,00 :1ninca::kedi::emir_bebek:gamyoncuiremsu

ya aslinda cok yavas gidiyor ama gidiyor
ben 68le basladim nisan ayinda bi dönem 64 65 arasinda oynuyodu sürekli
sonra 63 lerde oynadi hep bak simdi 60 61lerde oynuyor hep haftaya 59larda olucak
söz :1ninca:
ama burda simariyorum benyaa...ortam müsait bendede potansiyel var..kalisimin yaninda böyle iste ...

bijom haklısın canım ama nisana mayısa artık zor be canım artık sıkıldım yani boşa kürek çekmekten.... nisana mayısa dek şu an burada olan arkadaşlarımız bende dahil artık sonuç almalıyız değilmi almayacaksamda sadece cuma günleri yazmanlık görevini üstlenirim olur biter..
canım diyet için ben hafta başını tahlil sonuçlarını bekliyorum ne diyecekler ama salı çarşambayı bulur o zamana dek yapalım bir şey dün okudumda bakamadım sonra piayla ne yapacaksınız.. yapalım yani...

bende nisan mayisa kadar evet sonuc almak istiyorum .. az gibi görünuyor vericegimiz kilo ama inanin en zor olan kilolar.. ve ben mümkünse 55 olmak istiyorum cunku oynuyor kilo hep 57 olup 57 59 oyniycagina 55 olayip 55 57 oynasin diye.. ama bakicaz durumlara..

bijocum yaa ben evde olunca yiyorum yaa dayanamiyorum ..nasil yemeden duruyorsun hayret bisiii yaaaaa yee karrrrdddessssimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (yarmagül diye bir krakter vardi o geldi aklima )
pazartesi yapiyoruz bakalim nasil sonuclar alicaz... kalisim bu ayran corbasi varya o diyet.. diyetlistelerinde ilk sirada zaten yapicagimiz zaman yine kopyalarim bijocum

bijocum yaa ben evde olunca yiyorum yaa dayanamiyorum ..nasil yemeden duruyorsun hayret bisiii yaaaaa yee karrrrdddessssimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (yarmagül diye bir krakter vardi o geldi aklima )
pazartesi yapiyoruz bakalim nasil sonuclar alicaz... kalisim bu ayran corbasi varya o diyet.. diyetlistelerinde ilk sirada zaten yapicagimiz zaman yine kopyalarim bijocum
yemin edince yiyemiyosun işte pia cım kaydirigubbakcemile3 ilk zamanlar yemine de gerek kalmıyodu ama nerde o motivasyon..

yeni gelen arkadaslar..gereksiz alinganliklar yapmayalim .. bize laf atilsin diye beklemeyelim direk girelim muhabbete.. kendimizden mukayese edelim .. bazen cok onemseyip cvp vericegim seyi bile unutuyorum hepimiz calisan evhanimlariyiz yogun oluyoruz... bazen basit bir unutkanlik bile bak cvp verilmedi hissine kapilmamiza neden oluyor. ben öyle durumlarda iyi niyyetli oluyorum opuyorumnanaktan cunku bende yapiyorum cogu zaman .. b urda kim kime niye bir onyargida bulunsunki..amac kilo vermek ve bu esnada bunun keyfini cikarmak

bende yeni gelen biri olarak kendimin en cok karsilastigi seyden söz etmek istedim ..sorun sanki burdan kaynaklaniyor biraz

birde su var kallisim belirtmisti.. buraya yazan her arkadasimiz listede degil suan.. oyuzden listede olmayan arkadaslarimizin sohbetinden diyetten bahsedilmiyor demeyin .. diyet yapan arkadaslarimizla bizimle direk diyet diyaloglarina girebilirsiniz.. girebiliriz yerimseniben

ayyyy ammaaa uzattim
ama cikiletamada yazyim .. kallisimin yazisindan birseyler anladim ve uzuldum .. sonuna kadar her kalimesinda katiliyorum kallisteye.. bunu belirtmek istiyorum sadece bu sayfada.. belki diger sayfaya yorum yazarim..

Back
X