Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr opuyorumnanaktan
sabahın beş buçuğunda kalktım yine.. hemen tartıldım :jeyyar: sonra da yarım bardak ayran içtim. malum akşamları yemediğim için aç kalkıyorum..

kilo bildirimi yapayımmm : 61,5 kaydirigubbakcemile4hihoyyytdelikafadulden:teytey::nazar:

cumartesi günü kızlar gelicekler oturmaya, çok fazla bişey yapmicam ama belki o gün ödül olarak birkaç kaçamak yapabilirim kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese sabah daha gözümü açar açmaz kendimi baskülün tepesinde buldum valla ve sonuçç 89 kilo 700 gram ay çok mutlu oldum 92 kilo 900 gr dım maşallahhh diyim kendime inşallah yeni haftada da böyle kilo veririm...

günaydın güzel takımım..

tüm yazdıklarınızı okudum geçmiş olsun dilekleriniz ve merak eden mesajlarınız için hepinize teşekkür edip öperim..

alıntı yapmayacağım bugünde kusuruma bakmayın ciddi ciddi hastayım gözlerim ve kafam kaldırmıyor çok yazmayı..

dün ki kolon filminden sonra evime hiç ulaşamayacağım gibi geldi hayatımın en kötü günlerinden biriydi.. tam bir saat sürdü çekim. basit bir şeydir diye eşimede gelme demiştim nalet olsun nereden bileyim...çok kötü hislerle film çekilmesini sonlandırdık neyse ki ama asıl sorun bittikten sonra başladı nereden baksanız 24 saat ağzıma tek lokma bir şey sokmadan sadece ilaç içtim ve acısı çıktı eve çok afedersiniz yollarda çıkara çıkara gittim gece yarısına dekte aynı durum oldu... canım bir şeyler yemek istedikçe kızlar hazırladılar ama nerdeeee yiyeceğim hiç bir şey yiyemedim su bile içemedim.. film bittikten sonra görevli adam bayılacak gibi bir haldesiniz lavabo şurada dedi dediği gibi tam bayılmak üzereyken girdim... aman allahım başına böyle bir şey gelecek olursa ne olur yalnız gitmeyin arkadaşlar.. bu sabah ancak kendimdeyim sadece grip etkisi kalmış...

çikolatım şalını güle güle kullan canım mersamın ellerine sağlık....benimde ufaklık artık dayanamıyor sen iyileşte anne açalım hilal ablamın hediyesini diyor.. bu arada ben aylardır facebooka girmiyorum aylardır dediysem en son çikolatımla listeye alındık filan sonra girmedim bahçemede ufaklık bakıyor çok şaşırtıcı bir şey söyledi çikolatım ben bakamadım hala ama seninde doğum günün benimle aynı günmüş ne tesadüf ya isimler aynı doğum günleri aynı hayret valla...

serzenişhçim hoşgeldin.. bu hafta öyle berbaettı ki fırsat bulup kimseyi atamadım :)) Piamın dediğine bakma insaflı filan :)) bulduğumu atarım hahahaa.. yok canım ya demiştin ya evimde olmayacağım diye .. bugün kilonu bildirirsin haftaya alırız listeye olmazsa eğer yani paylaşımın olacak gibi geliyorda görmediğimiz için dedim... geçen haftaya göre kilo aldınmı verdinmi bir de ona bakalım..

elektracım maşallah maşallah diyelim aman canım bozma sakın yeni başladın diye ilk haftalarda verirsin böyle güzel güzel devam et sen..
erken kilo bildirimi içinde ayrıca teşekkürler..

dün ki kolon filminden sonra evime hiç ulaşamayacağım gibi geldi hayatımın en kötü günlerinden biriydi.. tam bir saat sürdü çekim. basit bir şeydir diye eşimede gelme demiştim nalet olsun nereden bileyim...çok kötü hislerle film çekilmesini sonlandırdık neyse ki ama asıl sorun bittikten sonra başladı nereden baksanız 24 saat ağzıma tek lokma bir şey sokmadan sadece ilaç içtim ve acısı çıktı eve çok afedersiniz yollarda çıkara çıkara gittim gece yarısına dekte aynı durum oldu... canım bir şeyler yemek istedikçe kızlar hazırladılar ama nerdeeee yiyeceğim hiç bir şey yiyemedim su bile içemedim.. film bittikten sonra görevli adam bayılacak gibi bir haldesiniz lavabo şurada dedi dediği gibi tam bayılmak üzereyken girdim... aman allahım başına böyle bir şey gelecek olursa ne olur yalnız gitmeyin arkadaşlar.. bu sabah ancak kendimdeyim sadece grip etkisi kalmış...
oyyy oy çok geçmiş olsun kallisim ya ne kadar üzüldüm okuyuncaaa mafoldumben onlar da uyarsalarmış keşke yanınızda birisiyle gelin diye :kızgın:

kolonoskopi konusunda seni uyarmak aklıma gelmişti ama gözünü korkutmak istemediğim için uyarmadım inanki .anestezi falan vermediler mi canım inanki okuyunca kendi kendime uyarmadığım için pişman oldum tekrar çok geçmiş olsun ve inşallah sonuç iyi olsun canım ayrıca rica ederim bu gün sabah dedığim gibi bi umutla kalktım valla kendimi iyi hissediyorum

Son düzenleme:
bijom elektram çok sağolun.. valla elektarcım film çekimi iyi olmaz :)) diye tahmin etmiştim ama sonrasının bu denli kötü geçebileceğini tahmin etmemiştim neyseki çok şükür 15 gün için bitti :) 15 gün sonra benzer bir şey daha var dünkü durumdan aklıma gelip ne olduğunu sormadım bile ama aynı kişiler yapacağına göre benzeridir amannnn yaaa...

papatyacım teşekkür ederim canım.. sizin durumlar nasıl düzeldimi kayınvaliden..
birde canım hediyeni yolladınmı ne yaptın durumdan haber verirsen ..

5.TAKIM 136.etap

chocolategirl ( 75.2 /
cedric ( 96.6 /
Pia ( 61.0 /
papatya73 ( 64.4 / 63.3 /
bijoux ( 62.9 / 61.5 7
elektra21 ( 92.9 / 89.7 /
acıgül ( 68.3 / 67.6 /
Serzenish ( 77.6 / 77.1 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO

Son düzenleme:
Günaydınlarrr... Sabah 6- 9 nöbetim bitti birazdan bende kıvrılacağım oğlumun yanına...

Kalliste fırsat bulup atamadığın için teşekkürler ablacım :D

Kötü bir hastane deneyimi olmuş senin için.. üzüldüm inan.. ben hastane diyince birisi artık tüylerim diken diken oluyor oğlumu bile her hastaneye götürüp getirdiğimde psikolojim bozuluyor .. Yüzü soğuk yerler hastaneler.. Allah yokluğunuda göstemesin ama kimseyi de düşürmesin...

Kilo veren bacılarım allah daim etsin azminizi.. durun bende bi tartılıp geleyim :S

Hmmm.. geldim..

77,1 olmuşum .. Fena sayılmaz 500 gr cık daha gitmiş :)

Allahım allahım bu sene yaz hemen gelmesin ; ben zayıflayayım öyle gelsin :)))

Gözlerim şehla şehla bakmaya başladı .... ZzZzZ

offf bi şeyler yazmak istiyorum sürekli ama ne yazacağımı bilmiyorumm bari sabah ne yediğimi yazayım 1 dilim bayat ekmek-1 haşlanmış yumurta-1 ince dilim tulum peyniri

günaydınlar herkese kalliste ablacım çokkk geçmiş olsun zor olmuş senin için yanlız gitmemk lazım herhangi bir film için ama işte insan tecrübe ediniyor inşallah sonuçları güzel çıkarda bu yadıkların unutulur gider
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumm devamının gelmesini diliyorummmmm

papatyacım teşekkür ederim canım.. sizin durumlar nasıl düzeldimi kayınvaliden..
birde canım hediyeni yolladınmı ne yaptın durumdan haber verirsen ..

bizdeki durumlar daha düzelmedi maalesef. hatta kayınvalidem salıdan beri hastanede gene ve de bu sabah sekiz buçuk civarı bir çarpıntı daha geçirmiş. şimdi yoğun bakımda gözetim altındaymış. bekliyorum, bir haber çıksın ona göre gidicem ben gene belki bugün. duruma göre...

zor işler gerçekten de bu sağlık işleri.. souk yüzlü yerler gerçekten de hastaneler..

hediyemi de dün verdim kargoya. bugün öğleden sonra belki ama cumartesi günü kesin ulaşırmış sevgiliyi alıcıya.

kaydirigubbakcemile4

5.TAKIM 136.etap

chocolategirl ( 75.2 / 75.5 / -0.3 / 0.40% )
cedric ( 96.6 / 96.6 / 0.0 / 0.00% )
Pia ( 61.0 / 61.0 / 0.0 / 0.00% )
papatya73 ( 64.4 / 63.3 / 1.1 / 1.71% )
bijoux ( 62.9 / 61.5 / 1.4 / 2.23% )
elektra21 ( 92.9 / 89.7 / 3.2 / 3.44% ) (yeni üye)
acıgül ( 68.3 / 67.6 / 0.7 / 1.02% ) (yeni üye)
Serzenish ( 77.6 / 77.1 / 0.5 / 0.64% ) (yeni üye)

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 598.9 / 592.3 / 6.6 / 1.10% )

Son düzenleme:
çikolatım gelicek mi acaba kaydirigubbakcemile3 inşallah bu hafta da uyandırmak zorunda kalmayız -tatlicadiarzu-

şimdilik iyi görünüyor liste kallisim vermişiz bu hafta ama benim kilomun yanındaki 7 yanlış oldu heralde kaydirigubbakcemile3

hehehe bijom o 7 değil aslında / bunu yaparken tam basamıyorum çok yapıyorum bu hatayı düzeltirim iyiki söyledin..
çikolatım dediğin gibi umarım gelir olmazsa aynen geçerim uyandırmayalım.. aslında bu kız gece yapsada cumaları uyusa :))

Back
X