Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa çoklu alıntı MQ larla yapılmıyor mu arkadaşlar.. ya da başka bi yöntemi falan mı var bunun yoksa Firefox da mı patlıyo bu da , ben kullanamıyorum.... Sinir oldum yaaa...!

Pia bağırsaklarının çlaışması için 5-6 tane kayısıyı ufak ufak doğrayıp yumuşayıncaya kadar pişir sonra haşladığın suyla birlikte robot ya da blendırdan geçir meyve suyu gibi iç. kıvamını sen kendi arzuna göre ayarlayabilirsin.. Tadı güzel oluyo içerken sorun yaratmaz.

Ben de doğum sonrası hemoroid sorunu olduğu için sık sık içiyorum..

Bijoux 'sun dediği gibi yağ da içebilirsin ama yağı içerken benim midem kalkıyor 1 kere denemiştim :S

Yaa çoklu alıntı MQ larla yapılmıyor mu arkadaşlar.. ya da başka bi yöntemi falan mı var bunun yoksa Firefox da mı patlıyo bu da , ben kullanamıyorum.... Sinir oldum yaaa...!

Pia bağırsaklarının çlaışması için 5-6 tane kayısıyı ufak ufak doğrayıp yumuşayıncaya kadar pişir sonra haşladığın suyla birlikte robot ya da blendırdan geçir meyve suyu gibi iç. kıvamını sen kendi arzuna göre ayarlayabilirsin.. Tadı güzel oluyo içerken sorun yaratmaz.

Ben de doğum sonrası hemoroid sorunu olduğu için sık sık içiyorum..

Bijoux 'sun dediği gibi yağ da içebilirsin ama yağı içerken benim midem kalkıyor 1 kere denemiştim :S

yok canım sorun yok ben bu alıntıyı MQ kullanarak yaptım ve de firefox la. ben hep firefox kullanırım hiç sorun olmadı bugüne kadar..
yöntem derken, okurken cevaplayacağın mesajlar olusa MQ ya basıyorsun, okumaya devam ediyorsun.. en sonunda cevap vereceğin zaman cevap yaz butonuna bastığında seçtiğin mesajlar geliyor ekrana.. ama başka bir sorun varsa bilemiyorum canım fisfisfis

evet kayısıyı unutmuşum. o da olabilir iyi hatırlattın ama malesef ikisi de bende işe yaramıyor :bbo:

selamlar yenidennnnnn.

mersacigim cok haklisin gülüm kendim basliyamadimda hareketlere yürümeye senide denetliyemedim. 4 ocaktan sonra kork benden artik kaytarmak yok. bütün takim tek hedefimiz ideal kilomuz ileriiiiiiiiiiiiiiiiiii..
neslin deden ceddin baban
pek kahraman türk milleti
askerlerin ah ne yaman
gecti zaman. iste o an
evet kallisim her aksam yediklerimiz ictiklerimiz ve spor yürüyüs adina tüm yaptiklarimizi yazalim burada. aferin almak icin degil eksiklerimizi ve daha neler yapabilecegimizi görmek digerlerinin neler yaptigi ile kendi yaptiklarimizi karsilastirmak icin. kisaca eksiklerimizi görmek icin. 10 gün bile kalmadi. ben kilo almamaya calisacagim en azindan. en korktugum zamandir yilbasi tatili. bile bile birseylere engel olamam sanki sartmis bu tatilde kendimi birakmam gibi... öfffff tarifi bile zor. ama siz anladiniz beni.:kedi:

anam anam mq deniyeceğim diye boş mesaj gitti :) neyse pc mi kasıyo yoksa sitemi anlamadım gitti.. bi süre böyle devam edeyim :)))

Bijoux hem kayısı hemde yağ içmek bende fayda etmiyo demişsin sinameki içmeyi denedin mi? ama biraz fazla içince ishal yapıyo benden söylemesi :) ama iyide su atıyo vücuttan böylelikle ... ödemlere de iyi geliyor..

Son düzenleme:
selamlar yenidennnnnn.

mersacigim cok haklisin gülüm kendim basliyamadimda hareketlere yürümeye senide denetliyemedim. 4 ocaktan sonra kork benden artik kaytarmak yok. bütün takim tek hedefimiz ideal kilomuz ileriiiiiiiiiiiiiiiiiii..
neslin deden ceddin baban
pek kahraman türk milleti
askerlerin ah ne yaman
gecti zaman. iste o an
evet kallisim her aksam yediklerimiz ictiklerimiz ve spor yürüyüs adina tüm yaptiklarimizi yazalim burada. aferin almak icin degil eksiklerimizi ve daha neler yapabilecegimizi görmek digerlerinin neler yaptigi ile kendi yaptiklarimizi karsilastirmak icin. kisaca eksiklerimizi görmek icin. 10 gün bile kalmadi. ben kilo almamaya calisacagim en azindan. en korktugum zamandir yilbasi tatili. bile bile birseylere engel olamam sanki sartmis bu tatilde kendimi birakmam gibi... öfffff tarifi bile zor. ama siz anladiniz beni.:kedi:

katılıyorum bu fikrinize bayanlar yazarsak daha iyi olur bazen ben şaşıyorum ne yapcamı kaydirigubbakcemile3 özellikle benim için iyi olacakkaydirigubbakcemile2

bu arada ben birkaç gün yokum. kardeşim memur oldu son tercihte kazandı allahıma şükürler olsun herkese nasip etsin(amin) uğurlamaya gideceğim. annemlerde pc var ama belki fırsat olmayabilir gelen giden olunca haberiniz olsun... herkese güzel haftasonu diliyorum kızlar allaha emanetsiniz...a.s.a.s.

çoklu alıntı için MQ basarak gelin bijonun dediği gibi en son olarak alıntı yap tuşuna basıyorsunuz bunuda deneyin bakalım..

ya arkadaşlar listeler hatalı hazırlanmış ama bu hafta elektracım bireyselde 1. olmuş tebrik ederim...
takım olarakta 1. olmuşsunuz kilo veren veremeyen hepinizi öperek tebrik ederim.. bu arada farkındaysanız şu günlerde ne çok öptüm sizi illa gripi bulaştıracağım...
ay kaçım yemek saati..

ya canı isteyince kalksın gitsin alsın marketten yesin evde bırakmasın allah allah. ya da illa alıcaksa zulalasın bi yere sen bilme. bu erkekleri anlamıyorum hem zayıf olun diyolar hem de ellerinden geldiği kadar zorlaştırıyolar :umursamaz: çikolatım regl olacağın için dayanamamışsındır boşver, yine toparlanırsın.. ben olsam bi de biraz kücük bi elbise diktirirdim şu zamanda bunu giycem ha gayret derdim kaydirigubbakcemile3

azalır yağlar azalır çikolatım sen yeter ki iste. hadi bak sana da benimki gibi önce sonra fotosu koyucaz facebook a herkes görücek başarını azmini kaydirigubbakcemile5

ya aslında irade meselesi be bijom...sen önüne neler geldi de yemedin,bilmiyormuyum...evde her yer aburcubur olsa bile,kafaya koyan yemez.ama yine de ben bundan sonra almamaya çalışacağım ki zaten kendim için almıyorum.
bu bir beden küçük elbise olayını düşüüyorum,önümüzdeki günlerde böyle birşey alacağım kısmetse...

günaydınlarr opuyorumnanaktan
sabahın beş buçuğunda kalktım yine.. hemen tartıldım :jeyyar: sonra da yarım bardak ayran içtim. malum akşamları yemediğim için aç kalkıyorum..

kilo bildirimi yapayımmm : 61,5 kaydirigubbakcemile4hihoyyytdelikafadulden:teytey::nazar:

cumartesi günü kızlar gelicekler oturmaya, çok fazla bişey yapmicam ama belki o gün ödül olarak birkaç kaçamak yapabilirim kaydirigubbakcemile3
ya maşallah bijom,sonunda kırmışsın şeytanın bacağını,tebriklerrrr kaydirigubbakcemile5

günaydın herkese sabah daha gözümü açar açmaz kendimi baskülün tepesinde buldum valla ve sonuçç 89 kilo 700 gram ay çok mutlu oldum 92 kilo 900 gr dım maşallahhh diyim kendime inşallah yeni haftada da böyle kilo veririm...

maşallah seni de tebrik ederim canım benim... 1. de olmuşsun ohh

günaydın güzel takımım..

tüm yazdıklarınızı okudum geçmiş olsun dilekleriniz ve merak eden mesajlarınız için hepinize teşekkür edip öperim..

alıntı yapmayacağım bugünde kusuruma bakmayın ciddi ciddi hastayım gözlerim ve kafam kaldırmıyor çok yazmayı..

dün ki kolon filminden sonra evime hiç ulaşamayacağım gibi geldi hayatımın en kötü günlerinden biriydi.. tam bir saat sürdü çekim. basit bir şeydir diye eşimede gelme demiştim nalet olsun nereden bileyim...çok kötü hislerle film çekilmesini sonlandırdık neyse ki ama asıl sorun bittikten sonra başladı nereden baksanız 24 saat ağzıma tek lokma bir şey sokmadan sadece ilaç içtim ve acısı çıktı eve çok afedersiniz yollarda çıkara çıkara gittim gece yarısına dekte aynı durum oldu... canım bir şeyler yemek istedikçe kızlar hazırladılar ama nerdeeee yiyeceğim hiç bir şey yiyemedim su bile içemedim.. film bittikten sonra görevli adam bayılacak gibi bir haldesiniz lavabo şurada dedi dediği gibi tam bayılmak üzereyken girdim... aman allahım başına böyle bir şey gelecek olursa ne olur yalnız gitmeyin arkadaşlar.. bu sabah ancak kendimdeyim sadece grip etkisi kalmış...

çikolatım şalını güle güle kullan canım mersamın ellerine sağlık....benimde ufaklık artık dayanamıyor sen iyileşte anne açalım hilal ablamın hediyesini diyor.. bu arada ben aylardır facebooka girmiyorum aylardır dediysem en son çikolatımla listeye alındık filan sonra girmedim bahçemede ufaklık bakıyor çok şaşırtıcı bir şey söyledi çikolatım ben bakamadım hala ama seninde doğum günün benimle aynı günmüş ne tesadüf ya isimler aynı doğum günleri aynı hayret valla...

kallisim yaşadıklarına çok üzüldüm,çok geçmiş olsun..keşke yalnız gitmeseydin yaa :(
şimdi ben de şaşırdım kallisim,ben seni mart doğumlu biliyordum,profilinde öyle yazıyor.sen şimdi koç burcu musun yani??hem de aynı gün doğmuşuz hee,ilginç yani gerçekten...güzel bir tesadüf:)

çikolatım gelicek mi acaba kaydirigubbakcemile3 inşallah bu hafta da uyandırmak zorunda kalmayız -tatlicadiarzu-

şimdilik iyi görünüyor liste kallisim vermişiz bu hafta ama benim kilomun yanındaki 7 yanlış oldu heralde kaydirigubbakcemile3

hehehe bijom o 7 değil aslında / bunu yaparken tam basamıyorum çok yapıyorum bu hatayı düzeltirim iyiki söyledin..
çikolatım dediğin gibi umarım gelir olmazsa aynen geçerim uyandırmayalım.. aslında bu kız gece yapsada cumaları uyusa :))

düşünceli arkadaşlarım benim opuyorumnanaktan sizi seviyorum çooook Şeniz

ya arkadaşlar ben bu işten bişey anlamadım kim birinci oldu yaa:dilcikar:

canım tüm gruplar genelinde kişisel sıralamada birinci olmuşsun işte...tebrikler :lepi:

çikolatım ay hayatım şimdi kontrol ettim benim ufaklık karıştırmış :)) coco varıya bzim takımda onunla aynıymış doğum günlerimiz o da hilal ya... hehe..

ya arkadaşlar ben bu işten bişey anlamadım kim birinci oldu yaa:dilcikar:

elektracım takımlar arasından 1. seçiliyor bunda takımımız sayenizde 1. olmuş ve ayrıca bireysel olarakta ilk 3 kişiyi seçiyoruz her hatfa yani tüm yarışmada ki yarışan kişiler arasında sen 1. olmuşsun.. bizim bir kuralımız var bu durumda.. bireyselde 1. olan paylaşım alanına kısa bir yazı yazar o hafta ne yaptıda 1. oldu diye.. sende boş bir zamanında yazarsan iyi olur canım içinden nasıl gelirse yazarsın fikir edinmek için geçmiş mesajlara bak diğer arkadaşlar neler yazmışlar diye..

yazılacak olan yer burası.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-91.html

çoklu alıntı için MQ basarak gelin bijonun dediği gibi en son olarak alıntı yap tuşuna basıyorsunuz bunuda deneyin bakalım..

ya arkadaşlar listeler hatalı hazırlanmış ama bu hafta elektracım bireyselde 1. olmuş tebrik ederim...
takım olarakta 1. olmuşsunuz kilo veren veremeyen hepinizi öperek tebrik ederim.. bu arada farkındaysanız şu günlerde ne çok öptüm sizi illa gripi bulaştıracağım...
ay kaçım yemek saati..

Kalliste dediğin giibi yaptım oldu en son alıntı yapa basa tıklayınca oluyor anca... benim pc nin kafa kalın galiba geç algılıyo :)

Electra tebrik ederim 1. olmuşsun inşallah bende o günleri görerim :)

tüm tebrikleriniz için teşekkür ederim.bende tüm takımı tebrik ediyorum bu hepimizin başarısı benim için önemli olan takım olarak birinci olmaktı acemiliğime verin lütfen dün paylaşım alanına baktım baktım şu takım birinci bu takım ikinci gibi bişey görmedim o yüzden sizlere sorayım dedim şimdi yine baktım paylaşım alanına yine bir sıralama göremedim neyse inşallah bu haftada sonuç değişmesin :dance:

Herkese günaydın...

şu detoksmuhabbetine ben de bir katkıda bulunayım isteyim. bir çay tarifi bendeki de..

1 litre suya, yarım ayva, yarım elma ve yarım limon, çubuk tarçın ve de karanfil koyup kaynatıyorsunuz. kaynadıktan sonra içine içine 2 poşet ıhlamur, 2 poşet yeşilkay ve bir poset de mate çayı atıp, 3 dakika demliyorsunuz. sonra da süzüp içiyorsunuz. bir hafta boyunca çay, kahve, alkol ve gazlı içeçek içmeden sadece bu çayı içiyorsunuz. bir de bu çayı içerken sabah kahvaltıdan 15 dakika önce adaçayı var bir bardak.

bir deneyin bakalım isterseniz, faydasını görücek misiniz??

anam anam mq deniyeceğim diye boş mesaj gitti :) neyse pc mi kasıyo yoksa sitemi anlamadım gitti.. bi süre böyle devam edeyim :)))
Bijoux hem kayısı hemde yağ içmek bende fayda etmiyo demişsin sinameki içmeyi denedin mi? ama biraz fazla içince ishal yapıyo benden söylemesi :) ama iyide su atıyo vücuttan böylelikle ... ödemlere de iyi geliyor..
yok canım sinameki de işe yaramıyor malesef, yapı meselesi napiyim :sinifsinif:

bu arada ben birkaç gün yokum. kardeşim memur oldu son tercihte kazandı allahıma şükürler olsun herkese nasip etsin(amin) uğurlamaya gideceğim. annemlerde pc var ama belki fırsat olmayabilir gelen giden olunca haberiniz olsun... herkese güzel haftasonu diliyorum kızlar allaha emanetsiniz...a.s.a.s.
ayy canım kardeşin adına çok sevindim.. nereye yerleşti kaç puanla yerleşti merak ettim. ben de bu sene taktım kpss ye giricem inşallah yüksek puan alıp yerleşmek istiyorum bir yere :1rolleyes: o yüzden ocaktan itibaren deli gibim ders çalışmayı planlıyorum..

ay kaçım yemek saati..
birinci olmuşuz haa, bijonun muhteşem dönüşü dermişim :roflol: ne bencilim di mi akannehir herkesi kutluyorum yürektennn a.s.

ya aslında irade meselesi be bijom...sen önüne neler geldi de yemedin,bilmiyormuyum...evde her yer aburcubur olsa bile,kafaya koyan yemez.ama yine de ben bundan sonra almamaya çalışacağım ki zaten kendim için almıyorum.
bu bir beden küçük elbise olayını düşüüyorum,önümüzdeki günlerde böyle birşey alacağım kısmetse...
al al canım küçük bi elbise ve mümkünse çok para ver ve çok begendiğin bişey olsun kaydirigubbakcemile3

bugün arkadaşlarım gelicek, şimdi kalkıp mamalar yapıcammm zemuszemus ben de yicem bugün abartmadan. sabah 61,2 çıktım, dünden 400 gr eksik akannehir ay hadi kaçtım ben

gunaydın herkese.bıkac gundur sersem gıbıyım.nedenı ılgınc.bırıne yardım etmeye kalkdım ve altından pekde ıyı olmayan seyler cıkmaya basladı kotu kokular var.cok uzuldum.ben aksamları acaba onların karnı tokmu dıye ıkı lokma yıyemezken ınsanların farklı olayları benı cok uzdu.her defasında bu son bı daha kımseye karısmıycam dıyorum ama tekrar tekrar dayanamıyorum.hayat cok garıp herseyın somurulmesıne alısdım da ıyı nıyet nasıl somurulur ya.kımseye guvenmemek gerekıyor.olur da merak edersınız dıye yazdım bunları ortalıkda yokum ve ıcımden hıcbısey gelmıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-24.html

elektracım her hafta sonuçlar burada açıklanıyor... paylaşım alanında listeler hesaplamalar vs yazar.. dün yazdığım mesajı gördünmü cevap alırsam içim rahat etsin ..1.olan için olan kuralı diyorum...

cedricim canım tatlı canını üzmeye değmez buradada hep beraber yaşadık değil mi iyiniyetin sömürülmesi olayını... boşver sen yinede yap son olsun deme elbet hayatta karşılığı vardır hiç ummadığın yerden çıkar... iyi niyetlilerin kaderi sömürülmek...

canlarım benim girp her gün tip değiştiriyor.. dün iyiydim biraz ama gece halsizlik başladı öksürük başladı şimdide abuk sabuk kesik kesik öksürüyorum ve zor nefes alıyorum...o yüzden gelince fazla kalamıyorum... birde geçen film sonrası bağırsak tembelliği başladı ama öyle böyle değil uyarmışlardı bir yazı vermişlerdi elime.. ay bu şeyler bijomun dediği gibi beni kötü etkiledi... grip olmasaydım bu kadar dertlenmezdim ama grip herşeye tuz biber oldu.. çocukların eşimin yanına yanaşamıyorum salonda yatıyorum kaç gecedir eşimde hasta olursa onun hastalığı hiç çekilmez olur çünkü o yüzden korumaya çabalıyorum...

al al canım küçük bi elbise ve mümkünse çok para ver ve çok begendiğin bişey olsun kaydirigubbakcemile3

bugün arkadaşlarım gelicek, şimdi kalkıp mamalar yapıcammm zemuszemus ben de yicem bugün abartmadan. sabah 61,2 çıktım, dünden 400 gr eksik akannehir ay hadi kaçtım ben [/COLOR][/B]

süpersin canım.artık başladın kg vermeye yine,inş en kısa zamanda 60 olacaksın.ben inanıyorum .
afiyet olsun bu arada,herşeyden azar azar ye tabi,bu senin hakkın...

gunaydın herkese.bıkac gundur sersem gıbıyım.nedenı ılgınc.bırıne yardım etmeye kalkdım ve altından pekde ıyı olmayan seyler cıkmaya basladı kotu kokular var.cok uzuldum.ben aksamları acaba onların karnı tokmu dıye ıkı lokma yıyemezken ınsanların farklı olayları benı cok uzdu.her defasında bu son bı daha kımseye karısmıycam dıyorum ama tekrar tekrar dayanamıyorum.hayat cok garıp herseyın somurulmesıne alısdım da ıyı nıyet nasıl somurulur ya.kımseye guvenmemek gerekıyor.olur da merak edersınız dıye yazdım bunları ortalıkda yokum ve ıcımden hıcbısey gelmıyor

cedricim belli ki çok kırılmışsın ama kallisim de söylemiş.iyilik yap denize at demişler,sen yine vazgeçme bu yardımsever tarafından,ki geçemezsin zaten,bu sensin çünkü...insanlar kendi kötülüklerinde boğulurlar emin ol,sana birşey olmaz canım ...
canlarım benim girp her gün tip değiştiriyor.. dün iyiydim biraz ama gece halsizlik başladı öksürük başladı şimdide abuk sabuk kesik kesik öksürüyorum ve zor nefes alıyorum...o yüzden gelince fazla kalamıyorum... birde geçen film sonrası bağırsak tembelliği başladı ama öyle böyle değil uyarmışlardı bir yazı vermişlerdi elime.. ay bu şeyler bijomun dediği gibi beni kötü etkiledi... grip olmasaydım bu kadar dertlenmezdim ama grip herşeye tuz biber oldu.. çocukların eşimin yanına yanaşamıyorum salonda yatıyorum kaç gecedir eşimde hasta olursa onun hastalığı hiç çekilmez olur çünkü o yüzden korumaya çabalıyorum...

kallisim sanırım sen de grip olunca bayağı zor geçiriyormuşsun ki,vucut bir türlü atamamış mikrobu baksana...tekrardan geçmiş olsun canım..

not:sabrına hayranım,hala hediyeyi açmadıysan.. :1shok:

iyi haftasonları benim güzel insanlarla dolu takımıma,

selam, ay moralsizim pek bisi yazmiycam..

Herkese günaydın...

şu detoksmuhabbetine ben de bir katkıda bulunayım isteyim. bir çay tarifi bendeki de..

1 litre suya, yarım ayva, yarım elma ve yarım limon, çubuk tarçın ve de karanfil koyup kaynatıyorsunuz. kaynadıktan sonra içine içine 2 poşet ıhlamur, 2 poşet yeşilkay ve bir poset de mate çayı atıp, 3 dakika demliyorsunuz. sonra da süzüp içiyorsunuz. bir hafta boyunca çay, kahve, alkol ve gazlı içeçek içmeden sadece bu çayı içiyorsunuz. bir de bu çayı içerken sabah kahvaltıdan 15 dakika önce adaçayı var bir bardak.

bir deneyin bakalım isterseniz, faydasını görücek misiniz??

böyle caylari cok seviyorum icerimde ama icinde kahve yasagi olan hic bir seyi yapamiyorum cok zorlaniyorum..mate cayini bilmiyorum..nedir mate?

:S

dün gece bijomun dedigi gibi ictim.. sabah rahat kalkayim diye.. sabah denemeli birde.. bahsettigin kayisi suyunuda denerim.. okuyunca cok hosuma gitti.. arada kayisi yemeye calisrim hep cilde iyi geldi icin .. bu sekilde cok guzel olucak gibi kahvaltilarda yarin sabah yapicam .. tskler önerine canimm
a.s.a.s.

reyhan ablamin fikrinde cok guzel yilbasi sonrasi uyguluyalim mutlaka

Back
X