Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

off bizdede elektrik kesildi bende hava atıyorum kızlar tv izliyordu benim laptopum çalışıyor diye aklıma gelmiyo ki internetinde gideceği :))

kar hala son sürat yağıyor akşam dışarı çıkma planları yapıyor aleyna sevinçli sevinçli..

mersacım hadi hayırlısı canım gidinde gelin bakalım ben götüremem özel diyetisyene çünkü ayçanın masrafı zaten aşırı ağır geliyor sonuçta sağlık ama uymuyor işte düzenli olarak yapamam bunu biz hastaneye gideriz sadece büyük işte ayça normal bir işçi aylığı asgari ücretten fazla harcıyor okula ve bitmek nedir bilmiyor allah sağlık versinde bakalım...

buralardayım listeye bakimm getireyim azıcık..

günaydın bayanlar nasılsınız bakalım
ben gene gram gram gidiyorum. kalliste sen doğru söylemişsin canım ben ayda 2 kilo verirsem öpüyüm de başıma koyuyum. 500 gram gitmiş.90,500 oldum yani haftalık aylık hedefimi de 2 kg olarak al sen kayda. bi de boyumu soormuştun ya ve son hedefimi. boy 1.75 kilo hedefim 59.9 artık bu hızla 2 senede mi ulaşırım hedefime bilmiyorum ama neyse vereyim de en azından o da yeter napalım
ben akşam yarım saat yürüdüm. sabahta 1 saatten fazla yürüdüm. geldim işimin başına. ben de günlük yürüyüşlerimle egzersizlerimle katılabilirim aranıza beni de alın.

5.TAKIM 140.ETAP
cedric ( 97.6 ) (sağlık sorunlarından dolayı geri dönmek üzere ayrıldı)
Pia ( 60,8 / 60.8 / 0.0 / 0.00% )
papatya73 ( 61,0 ) ( geri dönecek )
elektra21 ( 89,0 ) ( geri dönecek )
acıgül ( 67.6 / 66.0 / 1.6 / 2.37% )
Serzenish ( 76,8 ) (diskalifiye)
_Mustang_ ( 65.9 / 65.9 / 0.0 / 0.00% )
tombili ( 91,0 / 90.5 / 0.5 / 0.55% )
mersa ( 82,0 / 81.0 / 1.0 / 1.22% )
bijoux ( 61.5 / 61.8 / -0.3 / -0.50% )

5. Takım Toplam Kilo ( 428.8 / 426.0 / 2.8 / 0.66% )

Son düzenleme:
az önce randevuyu aldım.öğleden sonra saat 2 de gidiyoruz. aylık 100 tl ayda 4 sefer gidebiliyosun .tek randevu alırsanda 30 tl .aylık 100 tl de diyetisyene ayrılacak bakalım mersar bu yüklerin altından nasıl kalkacakeyvahedigeldismiledelikafadulden

olsun mersacım napacaksın kızının sağlıklı kilo vermesi açısından önemli bu. sonuçta o daha gelişme çağında. allah güç kuvvet versin de kalkarsınız inşallah altından.

off bizdede elektrik kesildi bende hava atıyorum kızlar tv izliyordu benim laptopum çalışıyor diye aklıma gelmiyo ki internetinde gideceği :))

kar hala son sürat yağıyor akşam dışarı çıkma planları yapıyor aleyna sevinçli sevinçli..

mersacım hadi hayırlısı canım gidinde gelin bakalım ben götüremem özel diyetisyene çünkü ayçanın masrafı zaten aşırı ağır geliyor sonuçta sağlık ama uymuyor işte düzenli olarak yapamam bunu biz hastaneye gideriz sadece büyük işte ayça normal bir işçi aylığı asgari ücretten fazla harcıyor okula ve bitmek nedir bilmiyor allah sağlık versinde bakalım...

buralardayım listeye bakimm getireyim azıcık..

haklısın canım benim biz daha yolun başındayız sen üniversite okutuyosun bide masraflı bir bölüm allah yardımcın olsun tabi hepimizin.aslında benimde durumum yok ama mecburen başladık ilk ay 100 tl verecez ondan sonra daha seyrek götürürüm .devlet hastanesine götüriyim desem bize çok uzak bide merve için bu diyetisyen çok iyi ona alıştı ne derse dinliyodu geçen yıl. bakacam bende duruma ilk oraya bir götüriyim olmazsa bende devlet hastanesine devam ederim.sende orayı dene daha iyi olursa bende hastaneyi denerim.

günaydın kızlaaar.......
Nasıl olmuş bilmiyorum ama çoook iyi olmuş 1 kilogitmiş 76 kiloyum.Acil çıkmam lazım bugün bir daha yazamam hepinize iyi günler.Yarın da girebileceğimi sanmıyorum.Bugün ve yarın sabahtan akşama seminer var.OOfffff 15-20 sene sonra ders dinleyip imtihan olmak bayağı zor ve stresli geliyor.Görüşmek üzere.....

obur tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. inşallah devamı da gelir

günaydın bayanlar nasılsınız bakalım
ben gene gram gram gidiyorum. kalliste sen doğru söylemişsin canım ben ayda 2 kilo verirsem öpüyüm de başıma koyuyum. 500 gram gitmiş.90,500 oldum yani haftalık aylık hedefimi de 2 kg olarak al sen kayda. bi de boyumu soormuştun ya ve son hedefimi. boy 1.75 kilo hedefim 59.9 artık bu hızla 2 senede mi ulaşırım hedefime bilmiyorum ama neyse vereyim de en azından o da yeter napalım
ben akşam yarım saat yürüdüm. sabahta 1 saatten fazla yürüdüm. geldim işimin başına. ben de günlük yürüyüşlerimle egzersizlerimle katılabilirim aranıza beni de alın.

arkadaşım bu iş böyle ben ilk başladığımda haftada 2 kilo bile veriyodum tabi sonra gramlara düştü olsun moralini bozma bakarsın öbür hafta 1 kilo verirsin.

olsun mersacım napacaksın kızının sağlıklı kilo vermesi açısından önemli bu. sonuçta o daha gelişme çağında. allah güç kuvvet versin de kalkarsınız inşallah altından.

evet canım her şey çocuklarımız için kendime bişey alacağımda elim titriyor kendim için diyetisyene gidemiyorum ama onunki benden önemli bakalım altından kalkmaya çalışacam baktım olmuyor bende kalliste gibi hastaneyi denerim belki orası dahada iyidir.

kallisim beni aynı geçmeni rica edeceğim ben çünkü sabah tartılmadım.geç kalktım servise anca yetiştim . diğer taraftan karneleri verdik ve şimdi büyük öğrencilerimi bekliyorum dersim var yani:)

oğluşumda takdir almiş ancak belgesini alamamış malum e okul olayı ama neden son güne birakırlar bu işleri anlamıyorum biz bir önceki hafta herşeyi hallederiz karneler bile çıkar hazır olur

kallisim beni aynı geçmeni rica edeceğim ben çünkü sabah tartılmadım.geç kalktım servise anca yetiştim . Diğer taraftan karneleri verdik ve şimdi büyük öğrencilerimi bekliyorum dersim var yani:)

oğluşumda takdir almiş ancak belgesini alamamış malum e okul olayı ama neden son güne birakırlar bu işleri anlamıyorum biz bir önceki hafta herşeyi hallederiz karneler bile çıkar hazır olur

tebrik ederim oğlunu maşallah. Inşallah okul hayatı boyunca bu başarıları devam eder

arkadaşım bu iş böyle ben ilk başladığımda haftada 2 kilo bile veriyodum tabi sonra gramlara düştü olsun moralini bozma bakarsın öbür hafta 1 kilo verirsin.

evet canım her şey çocuklarımız için kendime bişey alacağımda elim titriyor kendim için diyetisyene gidemiyorum ama onunki benden önemli bakalım altından kalkmaya çalışacam baktım olmuyor bende kalliste gibi hastaneyi denerim belki orası dahada iyidir.

İŞTE BEN DE ONUN İÇİN ÜZÜLÜYORUM HERKES İLK BAŞLARDA ÇOK GÜZEL KİLO VERİYOR AMA BEN NEDEN VEREMEDİM DİYE. EŞİM DE BOŞVER SAĞLIKLI VERİYORSUN YA SEN ONA BAK DİYOR HİÇBİŞEYİN EKSİK KALMIYOR BÖYLECE HEMEN DE ALMAYACAKSIN GERİ DİYOR BAKALIM NE OLACAK BELKİ BEN DE SONRADAN AÇILIRIM.
BENİM KAYINBABAM DA DEVLET HASTANESİNDE DİYETİSYENLE ÇOK GÜZEL KİLOLAR VERDİ ONUN GİTTİĞİ İYİYDİ YANİ. BABAMA 14 TANE ÜZÜM 1 PORSİYON EDER. 14 TANE YİYECEKSİN DİYORDU. BABAM DA 14 TANEYİ ALIYOR YİYOR. SONRA Bİ 14 TANE DAHA YİYORDU. kaydirigubbakcemile3 HATTA BEN DE BAKIYIM BİRAZ DURUMUMA. SSK DA 3 AYI DOLDURSUN BEN DE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

ay gelebildim burda görünüyorum ama arada geldim baktım eşim vardı bilgisayar başında. anca şimdi yattı uyudu.

çikolatla konuştum sesi çok kötü geliyodu hasta olmuşşşşşşş bilmiyorumkismile

ıstikrarınızı kutluyorum.Kışın kıloları atıp yaza fıstık gıbı gırecek hatunlarrrr :lepi:

evett listenin son durumu bir kaç mesaj yukarıda.. papatya ve elektrayı şu an takımdan değil listeden çıkarttım buna mecbur kaldım ne zaman paylaşım yapılır listeye girilir...

kallistem listaniz tamamdır yanlızca bijouxun yüzdesi -0.49% olacak.

bu bizimkisi:

13.TAKIM 140. ETAP

ad1 (55.5 / 55.5 / 0.0 / 0.0%)

dosba (69.0 / 67.9 / 1.1 / 1.59%)
melis08 (62.1 / 62.4 / -0.3 / -0.48%)
Nachtigall ( 61.4 / 61.4 / 0.0 / 0.0%)
bhr.87 (83.1 / 83.2 / -0.1 / -0.12%)
melzeyit (78.5 / 78.5 / 0.0 / 0.0%)
fikriye_bg (71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.0%) (eski üye)
scapula (kendi isteğiyle ayrıldı)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (480.6 / 479.9 / 0.7 / 0.15)

herkese selamlar bu arada. kilo verenleri tebrik ederim. sağol kallistecim.

kedijik canım çok teşekkürler... senide bekliyoruz :))))

Bende benı beklıyorum canım=)Dıyetısyen yemek yemegı bılmıyosun once onu ogretecez dedı.Oyle bı lıste verdı kı bır ay sonunda bı 5 kılo daha almazsam ıyı kaydirigubbakcemile2
Gunluk 8 dılım ekmek ustelık en son dılım aksam yemegınden ıkı saat sonrasositososito
Hayatında ekmege yer olmayan bırı olarak dırek ısgence :umursamaz:
Sımdılık ben burdakı hanımlara bakıyım bakıyım hayıflanıyım ahhh genclık ahhhh dıye :delphin:

yaşasın ankara da güzel beyaz gelinliğini giymeye başladı. tabi tutarsa eğer.
Ankara’yı dinliyorum Orhan Veli’ye inat
Ne rüzgâr esiyor hafiften
Ne de gözlerim kapalı
Denizin sesi de ıstanbul’a has
Bütün renkler Ankara’da mat
Ankara’yı dinliyorum Orhan Veli’ye inat

Back
X