Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar,
çok hastayım 2 gündür yatıyorum. fena nezle oldum,geçmek bilmiyor. bu sene ne çok hasta oldum,eskiden böyle değildi. kolay kolay hasta olmazdım.
o yüzden çok az kişiye cevap verip çıkacağım,kusuruma bakmayın. öpüyorum hepinizi...

maaasalllaahh epey kalabalik
senin kardesin diymi simdi ? kardes? kücük?ya ben o yaslarda hic birsey bilmiyordum
bikeresinde köfte yapmak istedim .. köfteye soganin girdigini biliyorum ama nasil koyacagimi birturlu bulamadim .. ozamanlar rende denen seyden haberim yoktu..yani rendeyi biliyordum da orda kullanilacagini dusunemedim.. saatlerce minik minik bir soganin basinda oyalandim..
o yüzden masallah kardesine

ayy önce cekim olucaksa anlatirsin havadislari.. ama bende show yok aslinda..bana ne oluyor bilmiyorum .. ama olsun arkadaslarimda var anlatiyorlar.. bisekilde mutlaka izlerim

evet daha 22 yaşında,benden 3 yaş küçük (3,5 aslında) gerçekten bu yaşta bu yemekleri yapabiliyor olması güzel.
inşallah yarışmanın yayınlandığı gün çeker televizyonun canım..

ŞenizŞeniz
kardesinin menüsü bayagi zengin. masallah becerikli desene mutfakta,, insallah kazanir. iki hafta sonra demistin degilmi? bendede pia gibi show bazen oluyor yagmurlu karli rüzgarli havalarda olmuyor. mesela bugün ayna gibi. ama gectigimiz iki günde kesinlikle hic göstermedi.. neyse ya bütün haftada birgünde olsa görürüm bazen hepsini görebiliyorum

bu hafta içi yarışacak reyhan ablam,sonrasında 2 hafta sonra yayınlanır sanırım...
çikolatam bütün gün çok az yedim akşam biraz kaçacağını biliyordum zaten kaynana günü demiştim ya.akşam hiç ekmek yemedim ama 4 kaşık pilav 1 kaşık barbunya 6 tanede kızarmış küçük barbunya balık yedim.bide kibrit kutusu kadar çikolatalı pasta (yağsız ama yağ dışında hepsi var).

kaynana gününe gelinceeee ben nezaketen aradım ve yemekleri ben yaparım siz yorulmayın dedim benim çok özel bir pilavım var ve herkes bayılır muhakkak sizlerde biliyorsunuzdur körili tavuklu pilav onu yaptım yanına barbunya yapacaktım görümcem ben yaparım onu bide balık kızartırım dedi .bide çikolata soslu pasta(otello) yaptım gittik kayınvalidemin söylediği şu oldu bizim ihtiyacımızmı varda evinden yapıp getirdin !ilk şoku yaşadım o ne demek anne siz yorulmayın diye yaptım dedim sofraya oturduk görümcem ortaya koca bir tepsi balık koydu öbür yemekler kalsın balığı yeyin dedi kayınvalidemde ısrarla herkese kızının yaptığı barbunyayı yedirdi benim özenerek ve gayet iyi niyetle yaptığım pilav bir kenarda kaldı .tek bir tanesi bile eline sağlık demedi.kayınvalidemde sütlaç yapmış ama hepimiz o kadar şiştikki balıkla sütlaç hemen yenmedi çay yaptık .kayınvalidem o yaptığın pastadanda koyun yanına dedi bende koydum herkes bayıla bayıla yedi( tabi hata yaptığını geç farketti) hemen üstüne sütlaçları verin dedi tabi kimsede yiycek hal kalmadı sütlaç yenmedi çok bozuldu kayınvalidem.zaten kayınvalidem hiç bir zaman yemeklerime yorum yapmaz görümcem benim yemeklerimi bayılana kadar yerdi allah var çokta beğenirdi kayın valideminde gözleri yerinden fırlardı.neyse ya olması gerektiği gibi bir akşamdı yinede iyiydi ama kalan pilavı yarın bayılarak yiyceklerinden eminim benim olmadığım yerde.ay ne fesatım...

ay çok sevindim senin şarkı söylemeye karar verdiğin için şu anda evdeki herkes biliyor senin çıkacağını evinide görecez çok heyecanlandım sanki ben çıkacam .bravo kardeşine medeni cesareti çok yüksekmiş ben asla cesaret edemem .

[

çok güzel menü 3 renkli böreği çok merak ettim.kadayıf dolmasımı canım çekti.....

sinirmiş kaynanan,keşke bana yapsaydın o pilavı mersam.ben hepsini afiyetle yerdim :)
ben de heyecanlandım şimdi vallahi mersam,bakalım nasıl geçecek yemekteyiz..

hah şöyle süper haber buuu olumunekankayizsmile 1-2 hafta diyetine çok dikkat et ne yap et 1-2 kilo ver çikolatım bu bile kardır yerimseniben

oyy valla 3 saate yapabilecek mi bunları akannehir maşallah pek bi beceri ister hepsini yetiştirmek. hadi bakalım inşallah herşey çok güzel olacak.. opuyorumnanaktan

inş yetiştirir 3 saate bijom,yalnız ufak değişiklikler yapmış menüde.. z.yağlı yaprak dolmasını,biber dolmasıyla değiştirmiş. gavurdağı salatasından da vazgeçip,karışık salata koymuş menüye. pilav da kestaneli değil bademli olacak.

Kardeşine bol şans.Vallaha liste harika Kolay gelsin hepside el tutan şeyler.alkisalkisalkisEpeyidir seyretmiyordum.Ama kardeşini kaçırmam,muhakkak izlerim.Güzel yemek yapıyorlarda insanları çok aşağılıyorlar.Saçma sapan konuşmalar tartışmalar rahatsız ediyor beni ,onun için epeyidir izlemiyorum.
Memleket neresi sizin ,menü bayağı karışık geldi.Balkan köftesi avrupadan,salata güneydoğu anadolu,tatlı erzurum.Pardooon ya tv'dekilere laf ettim.alsanaalsanasmileBenimde farkım kalmadı.Patavatsızlık ettim.:oklava:Sustuuum!......
Bende yemeğe gelebilir miiiiyiiim?İnanki yutkunmaya başladım.En iyisi birşeyler atıştırayım yoksa yutkunmaktan boğazım acıyacak.

obur cuğum o eleştirmeler,aşağılamalar mecburi. konuşmayınca çekimi durdurup,bu yarışma böyle sakin mi geçecek diyorlarmış. yani mecburen eleştiriyorsun. yalnız kardeeşim gerçekten de eleştiren,gıcık bir kızdır :)

ben geldimmmmm... dişimi çekitrdim sonunda reyhan abla pardon reyhancığımmmm :roflol::roflol:sanada örnek olsun sende tedaviye gidecektin ya ne zamandır.. bende çıktıktan sonra bu kadar çektiğime değmedi neden önce gelmedim diye kızdım kendime.. bir tanede 15 gün sonra kanal tedavisi olacak onada randevu aldım hadi bakalım..

önce sigarayı bıraktım kaç yıl oldu geçen yıl tırnak yemeyi bıraktım hala tırnaklarım bakımlı ve uzun hiç kemirmedim :)) ilk kez bu kadar uzun sürdü..
sonra tahliller tedaviler şimdi diş problemim.. kaportanın düzelmesi için artık tek sorunum kilolarım kaldı alsanaalsanasmile onlarada savaş atım oda gidecekaklinialirimsmile

geçmiş olsun kallisim dişin için.
kilolar da gitti mi tamamdır bu iş,hadi bakalım,inşallah!

çikolatım neyseki değişik bişey gördük balkan köftesi hoşmuş canım allah kolaylık versin kardeşine.. ama ben hala senin çıkıp şarkı söyleyeceğini hayal ediyorum, seni ve kilolarını zaten görüyoruz sahnede gayette hoş duruyorsun abartılı değil hiç bir yerin.. bu yüzden lütfen kardeşinide bizide kızma...

teşekkür ederim kallisim. tanıdıklarım o kadar ısrar ediyor ki,artık kiloyu falan takmadan çıkacağım napiym...

bu hafta bildirim açıklama sırası bizde hemen listelere göz atıyım bakalım ....buralardayım ve hala çok kıvranıyorum dişimden allah allah nasılda bunalttı beynim çıkacak sanki...

ay ben sallandım sallandım vakit geçirdim şimdi eşim geliyormuş ilaç istedim ondan olmazsa sabaha doktora gideceğim ...çıkıyorum şimdi gece gelmem zaten laptop ayçada ayçada atölyede ödev yapıyor..

çikolatım çok sevindim canım senin kardeşinin gecesi için kararına :)) benim şarkımıda söylersin yoksa yarışmayı iptal ettiririm:roflol: ay canım benim işin şakası tabiki ama yinede o hoş sesini dinleyebileceğiiz için çok sevindim...Şeniz

selamlarrrrrr..
oy kallisim canindan bezdirdi bu dis seni. dur canim sen sinav bitti 25 üzerinden 23 puan aldim ama hepsini cok güzel anladim bu en önemlisi.. birsey yapmiyoruz film bakiyoruz oyun oynuyoruz diyoruz ama nekadar cok sey ögreniyoruz aslinda.. ha sinav bitti okuyayim kallisime.:Saruboceq:

oku ablam valla oku ben kaçıyorum ama bakıcam hissedicem şimdi kesinlikle inanıyorum..

sınav içinde tebrik ederim..

oy eşim geldi kaçimm...

çikolatam geçmiş olsun canım benim kendine iyi bak .bu illetin tek ilacı yatıp dinlenmek bol bol dinlenki pograma kadar iyleş .kardeşin daha çok ufak sende ufaksın zaten sana kızım desem olur .siz daha bebeksiniz ya o yaşta bende pek b işey bilmiyordum .yetiştirir inşallah .sizde biraz hile yapın hepsi yapıyor aslında hile değilde nasıl pratik olup yetiştirebilir .süre tutup yemekleri denesin.mesela pirincini önceden ölçüp bir kaba koysun ne biliyim dolabın birirni boşaltın bulaşıkla vakit kaybetmesin küçükleri makineye büyükleride o dolaba tıkıştırsın mesela vakit kaybetmesin diye poşetlerin üstüne etiket yapıştırın nerde ne var arayıp vakit kaybetmesin ocağın üstünüde folyoyla kaplıyabilir kirleninirse silmekle uğraşmaz folyoyu çıkarır tertemiz.ay ben heyecanlandım yetiştiremezse diye normalde yetişirde kameraların karşısında eli ayağı dolaşabilir ben mutfaktayken yabancı biri olsa yaptığım hiç bişeyi ne vaktinde bitiririm nede güzel olur aklıma geldikçe yazarım başka neler yapabilirsiniz diye ......

selamlarrrrrr..
oy kallisim canindan bezdirdi bu dis seni. dur canim sen sinav bitti 25 üzerinden 23 puan aldim ama hepsini cok güzel anladim bu en önemlisi.. birsey yapmiyoruz film bakiyoruz oyun oynuyoruz diyoruz ama nekadar cok sey ögreniyoruz aslinda.. ha sinav bitti okuyayim kallisime.:Saruboceq:

tebrikler ablacım 25 üzerinden 23 süper iyi çalışmışsın demekki.rahatlarsın artık biraz.

bu gün diyetisyene gittik tahlillerin hepsi gayet normal çıktı yanlız biraz kanı düşük çok güzel bir liste verdi baktım ben bunların hepsini yesem tıka basa doyarım 1600 kalorilik bir diyet hazırladı aslında bizlerin bildiğimizden farklı bişey yazmadı ama adı diyetisyen olunca onun söyledikleri daha etkili oluyor .ben söyleyince bana tepki gösteriyor ilk başta haftada gidecez ondan sonrada 15 de bir o zaman aylık 50 tl ye gelecek .bakalım inşallah işe yarar bide benim tartım 3 kilo az gösteriyormuş bide ona moralim bozuldu .benide tarttı sizide takip ediyim merveyle beraber dedi .başladık bakalım hadi haırlısı.ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum by.

okudum kallisim allah sifalar versin kem gözden esirgesin.:Saruboceq:
merhaba mersacigim sendede ne cok fikir varmis masallah..
cikolatam sanada gecmis olsun canim evinde cekim yapiliyor sen hastasin kiyamam sanada okuyayim hemen

hadi bakalim mersacigim is iyice ciddiye bindi allah yardimciniz olsun insallah ikinizde hedefinize varirsiniz iki kisisiniz savasmaniz daha kolay olur güc alirsiniz birbirinizden.. tebrigin icinde tesekkür ederim.zemuszemus

çikolatam geçmiş olsun canım benim kendine iyi bak .bu illetin tek ilacı yatıp dinlenmek bol bol dinlenki pograma kadar iyleş .kardeşin daha çok ufak sende ufaksın zaten sana kızım desem olur .siz daha bebeksiniz ya o yaşta bende pek b işey bilmiyordum .yetiştirir inşallah .sizde biraz hile yapın hepsi yapıyor aslında hile değilde nasıl pratik olup yetiştirebilir .süre tutup yemekleri denesin.mesela pirincini önceden ölçüp bir kaba koysun ne biliyim dolabın birirni boşaltın bulaşıkla vakit kaybetmesin küçükleri makineye büyükleride o dolaba tıkıştırsın mesela vakit kaybetmesin diye poşetlerin üstüne etiket yapıştırın nerde ne var arayıp vakit kaybetmesin ocağın üstünüde folyoyla kaplıyabilir kirleninirse silmekle uğraşmaz folyoyu çıkarır tertemiz.ay ben heyecanlandım yetiştiremezse diye normalde yetişirde kameraların karşısında eli ayağı dolaşabilir ben mutfaktayken yabancı biri olsa yaptığım hiç bişeyi ne vaktinde bitiririm nede güzel olur aklıma geldikçe yazarım başka neler yapabilirsiniz diye ......
mersam çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. biz de ufak tefek kolaylıkları önceden hazırlamayı düşünüyoruz. amaaan hoş bir anı işte, ister birinci olsun ister sonuncu,farketmez bizim için.
ne küçüğü mersam,sana göre belki küçüğüm ama 25 yaş çok küçük değil bence... mesela artık çıtır değilim (çıtır derken,inceliği değil,gençliği,tazeliği kastediyorum..incelik olarak hiç çıtır olmadım zaten) zira kendimi hiçbir zaman da genç hissetmedim.hep büyüktüm ben,hep yaşımdan fazlaydım.
yatıyorum zaten ama yat yat nereye kadar.sıkılıyorum yatmaktan mersam.geçmedi bu illet!

ay ben sallandım sallandım vakit geçirdim şimdi eşim geliyormuş ilaç istedim ondan olmazsa sabaha doktora gideceğim ...çıkıyorum şimdi gece gelmem zaten laptop ayçada ayçada atölyede ödev yapıyor..

çikolatım çok sevindim canım senin kardeşinin gecesi için kararına :)) benim şarkımıda söylersin yoksa yarışmayı iptal ettiririm:roflol: ay canım benim işin şakası tabiki ama yinede o hoş sesini dinleyebileceğiiz için çok sevindim...Şeniz

senin şarkını tabii ki söylerdim ama fasıl gibi birşey düşünüyoruz.zaten ya 2 şarkı ya 3 şarkı olacağı için,enstrumanlar da muhtemelen türk müziği enstrumanları olacak kallisim.dolayısıyla da fasıl ,yani sanat müz olur sanırım. sana özel söyleyeceğim o şarkıyı ben...

bu gün diyetisyene gittik tahlillerin hepsi gayet normal çıktı yanlız biraz kanı düşük çok güzel bir liste verdi baktım ben bunların hepsini yesem tıka basa doyarım 1600 kalorilik bir diyet hazırladı aslında bizlerin bildiğimizden farklı bişey yazmadı ama adı diyetisyen olunca onun söyledikleri daha etkili oluyor .ben söyleyince bana tepki gösteriyor ilk başta haftada gidecez ondan sonrada 15 de bir o zaman aylık 50 tl ye gelecek .bakalım inşallah işe yarar bide benim tartım 3 kilo az gösteriyormuş bide ona moralim bozuldu .benide tarttı sizide takip ediyim merveyle beraber dedi .başladık bakalım hadi haırlısı.ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum by.

hadi hayırlı olsun mersam,inşallah faydasını görürsünüz. hem bak seni de takip edecekmiş ne güzel.fiyatı da gayet iyi görünüyor. tartın için ben de üzüldüm,meğer ne zamandır seni kandırıyormuş desene. neyse takma,önemli olan istikrarla kilo vermek...

cikolatam sanada gecmis olsun canim evinde cekim yapiliyor sen hastasin kiyamam sanada okuyayim hemen

tşk ederim ..oku oku reyhan ablam,geçmiyor yahu ne yaptıysam.
çekim de bu önümüzdeki hafta sanırım.

az önce randevuyu aldım.öğleden sonra saat 2 de gidiyoruz. aylık 100 tl ayda 4 sefer gidebiliyosun .tek randevu alırsanda 30 tl .aylık 100 tl de diyetisyene ayrılacak bakalım mersar bu yüklerin altından nasıl kalkacakeyvahedigeldismiledelikafadulden

haydi bakalim kolay gelsin allah yardimciniz olsun canim

off bizdede elektrik kesildi bende hava atıyorum kızlar tv izliyordu benim laptopum çalışıyor diye aklıma gelmiyo ki internetinde gideceği :))
.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

senin şarkını tabii ki söylerdim ama fasıl gibi birşey düşünüyoruz.zaten ya 2 şarkı ya 3 şarkı olacağı için,enstrumanlar da muhtemelen türk müziği enstrumanları olacak kallisim.dolayısıyla da fasıl ,yani sanat müz olur sanırım. sana özel söyleyeceğim o şarkıyı ben...

heyyy bayilirim fasil sarkilarinaaa bir cogunuda ezbere bilirim .. emin ol ekrandan eslik edicem sana..tvden izliyemezssem internetten izlerim canim

kilo veren arkadaslari tebrik ederim..kallisimin bazi arkadaslarimiza sitemle karisik azarlari olmus .. bana yaradi :) yani bu kilolar gidicek! baska yolu yok..buna kesin kararliyim .. ara vermek niye motive mi dusrdu bilmiyorum bir turlu toparlanamiyorum ..takima girdigimden beri 2 kilo verdim sanirim yilbasinda dagildim.. böyle bir ileri iki geri .. iki ileri bir geri gidiyor.. ilk girdigimde cok iyiydim .. gerci simdi kilom sabit buda sevindiriyor beni.. hizli verip kilom oturmadan hemen geri almak istemiyorum

sabah:bugday corbasi (hava soguktu cok canim istedi)
öglen : 1 kepce tavuk corbasi,2 kasik pilav üzerine 1 yk nohut ile, firinda patates
aksam: sade meyve

disardaydim mönüm bu sekilde olustu

günaydın arkadaşlarrrım yağmur yağaıyodu burda ama şimdi durmuş hemen yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum yağmur tekrar bailamadan yarım saatte olsa yürüyüp geleyim mervede beraber tabiki.akşam yine bir suç işledim bütün gün harika gitti ama akşam 3 tane börek yedim akşam yemeği yerine ıspanaklı şu anda kendimi en az 2 kilo almış gibi hissediyorum.hadi ben kaçtım by.

herkese günaydın kaydirigubbakcemile2
sakin bir cumartesi günü tabi dışarıya çıkmak yürek istiyor -2 derece şu an akannehir Allah yakacağı olmayanlara yardım etsin.

dün yediklerimi yazayım sonra da kaçırdığım dizimi izleyeyim kaydirigubbakcemile3

sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, yumurta, zeytin

ara: 1 kupa domates çorbası

öğlen: 1 tabak yeşil mercimek yemeği, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran

ara: 1 paket keten tohumlu diyet bisküviyi yarım kase süte kırdım. tatlandırıcı ve tarçın koyup yedim tatlı isteğimi giderdi.

1,5 litre su içtim bi dee...

Back
X