Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bendende günaydın sevgili takımcığıma öğlen olmadan yazıyım :)) sabah eşim kalkma dedi giderken bizde yırtıkla döne döne uyana uyana defalarca uyuduk yine saati bu saat yapmışız kızlar uyanmışlar kahvaltıda bu saate kalmış mecbur seslenmemişler ....korkudan ağzımı açıp konuşamıyorum dişim ağrıyacak diye :)) işaret diliyle anlaşıyoruz..

az bakınıp çıkıp kahvaltımı yapıyım haydi hepinize iyi haftasonları...

heeyyoo her yerde kar var, her yer bembeyaz

iyi haftasonları takımcığım. ben bugün biraz daha iyiyim,tamamen iyileşmedim ama daha iyi.

pia canım inş güzel şarkılar söyleriz seninle öyleyse.
kallisim diş ağrısı çok fena,Allah yardımcın olsun.
bijom burası da bayağı soğuk,gerçekten de Allah evsizlere,yakacağı olmayanlara yardım etsin.Amin!
mersam ooohh yemiş ıspanaklı börekleri, Kallisim seni de fırçalayacak dikkat et.afiyet olsun canım

mersam ooohh yemiş ıspanaklı börekleri, Kallisim seni de fırçalayacak dikkat et.afiyet olsun canım

çikolatım kimseyi fırçalamaya niyetim yok artık boshayallersmile

bir çok kişi yazdı hedefini yazmayanlarda lütfen pazartesiye dek aylık hedef belirtsinler kilo vermeye çabalamayanları ayıralım en azından ayıralım dediğime bakmayın bende artık çabalamazsam sadece kilo bildirimi için sekreterlik yaparım yani bende çıkarım diyet adına tek kelime etmem çünkü öyle böyle değil ilerleyememekten çok ama çok bunaldım... bijomun dediği gibi iki gün sonra bahar dayanacak kapıya sonra yine ağlanacağız...

merhaba arkadaşlar
dün ne güzel kar atıştırmıştı ama çok sürmedi tutmadı bile. bugün de yağış var ankarada olsun ben ankaranın her haliniği seviyorum.
dün yediklerimi yazıyım ben de.
sabah klasik kahvaltım kkpeynir 1 dilim ekmek 2-3 zeytin açık çay
ara 1 elma
öğlen penirli salata bolca ve yağsız
ara 2 adet etiformun mısır ve pirinç patlaklı tekerlek gibi olan şeyi
akşam 1 kepçe mercimek çorba ızgara balık 1 por. ve salata
çayın yanında da 1 tane biskrem çok canım çekti napıyım.
tabi 3-3.5 lt. suyum ve 2 kupa yeşil çayım da var.
bugün de eşim erken gitti işe. ben de biraz uyudum oğlumla sonra kalkınca kahvaltı yaptık hep beraber biraz geç oldu saat ama 1 dilim ekmek yumurtalı menemen yağsız nerdeyse. kk peynir 2 zeytin
birazdan da öğle yemeğimi yicem. kahvatı yaparken karnıbahar haşlamıştım üstüne onu getirdim işyerine. üstüne yoğurt döküp onu yicem.şimdi de yeşil çayımı içiyorum yine. dün 1 saat yürüdüm bugün daha yürümedim akşama yürürüm ama yarım saat bile olsa mutlaka. hastalandım bi de. karnım davul oldu. sancım da var. ısıtıcının dibinde oturuyorum geldim geleli.

kallistecim beni unutmadın demi? merakla bekliyorum çizelgemi valla ama sana sıkıntı olacak diye de huzursuzlandım.eyvahedigeldismile

merhabalarrrrr..
bizde sogukta yok karda yok.. eriyor önceki yagan karda..
ben jimnastik odmi düzenledim dün aksam.. hatta aksam degil geceydi. sildim süpürdüm fazlaliklari attim aletin birinden inip düzenleme yapmak zorunda kalmadan digerine gececek sakilde dizdim. bir tv anteni kaldi o odada tv varda anten baglantisi yok.. duvarlarada bir iki resim ayna asayim icim acilsin artik cikmam kolay kolay ordan..kaydirigubbakcemile2
cikolatam kallisim insallah yarina kadar dha iyi olursunuz .hastalanmayin ya ne olurrrrrr:sinifsinif:

merhabalarrrrr..
bizde sogukta yok karda yok.. eriyor önceki yagan karda..
ben jimnastik odmi düzenledim dün aksam.. hatta aksam degil geceydi. sildim süpürdüm fazlaliklari attim aletin birinden inip düzenleme yapmak zorunda kalmadan digerine gececek sakilde dizdim. bir tv anteni kaldi o odada tv varda anten baglantisi yok.. duvarlarada bir iki resim ayna asayim icim acilsin artik cikmam kolay kolay ordan..kaydirigubbakcemile2
cikolatam kallisim insallah yarina kadar dha iyi olursunuz .hastalanmayin ya ne olurrrrrr:sinifsinif:

ah ne kadar güzel reyhan ablacım kendine özel bir jimnastik odan varmış. ben olsam hiç çıkmam o odadan. hakkını veririm aletlerin.sen de inanıyorum ki bu fırsattan yararlanıp hem fit hem de formda olacaksın en kısa zamanda

tombilicim seni unutmadım canım ama bilgisayarı kızımın elinden pek alamıyorum şimdide üzeri giyili beni bekliyor hocasıyla ödev yapmaya gidiyor akşama bakabileceğim sanırım ilk fırsatta yapıcam canı söz..

kallisim geçmiş olsun ya hala agrıyo mu dişin :sinifsinif:

tombili canım kallisime nasip olmadı bir türlü ben yapayım istersen sana kilo cetveli :1rolleyes:

tombilicim seni unutmadım canım ama bilgisayarı kızımın elinden pek alamıyorum şimdide üzeri giyili beni bekliyor hocasıyla ödev yapmaya gidiyor akşama bakabileceğim sanırım ilk fırsatta yapıcam canı söz..

söylemeye de utandım aslında ama ne biliyim çocuk gibi heyecanlandım işte. bijom ben de yapabilirim demiş sana ayıp olmaz demi o yapsa?

kallisim geçmiş olsun ya hala agrıyo mu dişin :sinifsinif:

tombili canım kallisime nasip olmadı bir türlü ben yapayım istersen sana kilo cetveli :1rolleyes:

olur valla ne güzel de olur teşekkür ederim sana. başlangıç:93,1 şu anda 90,5 hedef: 59 boy: 175 merakla bekliyorum haa bu arada ben denemedim zannedilmesin sakın denedim ama beceremedim. yani tembellikten istemiyorum bunu beceremediğim için istiyorum teşekkür ederim bijomcum olumunekankayizsmile

ayy kallistem çok özür dilerim geçmişe doğru dürüst bakmamıştım diş sıkıntısını hala çekiyormuşsun daha iyi olmuşsundur inşallah şimdiye ay ben de şimdi kendimi çok bencil hissettim böyle olunca.kaydirigubbakcemile

kallisim ya bu kadar olur dişimiz bile aynı zamandamı ağrır artık ben dayanamıcam haftaya doktora gidicem ama işin kötüsü 2 yirmiliğide 1 hafta ara ile keserek alacaklar düşüncesi bile beni dellendiriyor ya:)

kallisim ya bu kadar olur dişimiz bile aynı zamandamı ağrır artık ben dayanamıcam haftaya doktora gidicem ama işin kötüsü 2 yirmiliğide 1 hafta ara ile keserek alacaklar düşüncesi bile beni dellendiriyor ya:)
mehalim geçmiş olsun senindemi dişin agrıyor balım ...bilmiyorumkismile

canım nerelerdesin sen işlerinmi çok yoğun fazla uğramıyorsun bri sorun olmasında.evet hepimiz toparlanmaya başladık benim içim kıpır kıpır yine hayallar kurmaya başladım şunu alacam bunu alacam diye....galiba bu kışta kalacak şimdi en çok imrendiğim şey dar kot üzerinede uzun çizme yıllardır bir hayal olarak duruyor inşallah bir gün gerçekleştiririm.... ]

işler hem yoğun hem de süper tatsız maalesef.
valla benim de hayalimdir dar kot, hep çok özenmişimdir ama hiç de alamamışımdır. bir de alışamadığımdan mıdır nedir görüntüsüne ne zaman giysem hep bir çirkin gelir bana üzerimde. zayıfların bir numaralı giysisi, dar kot :)

kızmayın demiş gitmiş.. kızmıyoruz da haddimizede değil zaten kızıp tavır koymak ama takım olamıyoruz papatya idare edelim dedim de ne kadar nereye kadar sürecek hep böyle gidecekse lütfen yarışma listesinden çıkartayım sadece takım içinde liste hazırlıyayım... böyle hiç ama hiç anlamı yok takım adı altında olmanın... arada bir yazılanlara biz yorum yapmıyoruz size faydamız olmuyor sizin arada bir yazdıklarıızında bize faydası olmuyor...

evett listenin son durumu bir kaç mesaj yukarıda.. papatya ve elektrayı şu an takımdan değil listeden çıkarttım buna mecbur kaldım ne zaman paylaşım yapılır listeye girilir...

ben izin isteyeyim o zaman kallistecim..

bu gün diyetisyene gittik tahlillerin hepsi gayet normal çıktı yanlız biraz kanı düşük çok güzel bir liste verdi baktım ben bunların hepsini yesem tıka basa doyarım 1600 kalorilik bir diyet hazırladı aslında bizlerin bildiğimizden farklı bişey yazmadı ama adı diyetisyen olunca onun söyledikleri daha etkili oluyor .ben söyleyince bana tepki gösteriyor ilk başta haftada gidecez ondan sonrada 15 de bir o zaman aylık 50 tl ye gelecek .bakalım inşallah işe yarar bide benim tartım 3 kilo az gösteriyormuş bide ona moralim bozuldu .benide tarttı sizide takip ediyim merveyle beraber dedi .başladık bakalım hadi haırlısı.ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum by.

çok kolay gelsin diyet listeleri hem sana hem de merve'ye.. hadi bakalım, ha gayret...

Sevgili takımım,
en başta kallistenin ve de sizlerin sabrını bayaa bir zorladım farkındayım. hepinize anlayışınız için çok teşşekür ederim..
takımdaki herkesle muhabbetten çok keyif aldım, girebildiğim anlarda, sizlerle yazışmak, paylaşmak (az da olsa) iyi geldi bana..hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum..
ancak kallistenin de dediği gibi benim durumum ortada. maalesef düzenli paylaşım da bulunamıyorum, idare etmenizi de daha fazla istemeye hakkım olmadığından, ayrılmak galiba en doğrusu (her ne kadar çok içime sinmese de).
yılbaşı çekilişi, spor ve yemek muhabbetleri, dertleşmeler..
her şey için teşekkür ederim...

kendinize çookkkk iyi bakın...

kocaman öpüyorum hepinizi :)

selam kızlar gerçi kimse yok ama nasıl olsa gelirsiniz .biz şu anda ailecek spor yapıyoruz salonun ortasını spor salonuna çevirdik bisiklet ve stepır ı 10 ar dakika dönüşümlü yapıyoruz tabi babamız bunları anca 3 er dakka yapabiliyor olsun hiç yoktan iyidir spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum .hep beraber olunca merveyede destek oluyoruz oda zorlanmadan sıkılmadan bizimle beraber yapıyor.sıram geldi kızlar bisiklete binecem by...

ben izin isteyeyim o zaman kallistecim..

Sevgili takımım,
en başta kallistenin ve de sizlerin sabrını bayaa bir zorladım farkındayım. hepinize anlayışınız için çok teşşekür ederim..
takımdaki herkesle muhabbetten çok keyif aldım, girebildiğim anlarda, sizlerle yazışmak, paylaşmak (az da olsa) iyi geldi bana..hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum..
ancak kallistenin de dediği gibi benim durumum ortada. maalesef düzenli paylaşım da bulunamıyorum, idare etmenizi de daha fazla istemeye hakkım olmadığından, ayrılmak galiba en doğrusu (her ne kadar çok içime sinmese de).
yılbaşı çekilişi, spor ve yemek muhabbetleri, dertleşmeler..
her şey için teşekkür ederim...
Papatyacım bu kadar zaman biz seni idare ettik sen neden hemen çekip gidiyorsun sen neden takımı biraz idare etmiyorsun onu anlamadım, aylardır takımın bulunduğu listeye bir göz atarmısın ben o listede varmıyım reyhan abla o listede varmı... ama buraya gelip en düzenli paylaşımı yapanların başında geliyoruz bizim için listedeolmak sorun değil sizin için neden oluyor allah aşkınıza o listenin yayımlandığı başlığa kaç kişi gidip bakıyorsunuz ki...burada takımda ayrı bir liste oluşturacağım dedim bunu yazdım neden görmezden geliniyor.. listede olmak mı yoksa burada destek halinde olmak mıbu kadar önemli önce bunu anlamalıyız benim için liste sorun olmadığından burada ki destekle başladım aylardır ara verdiğim düzene... sen neden yapmıyorsun...
ben hiç kimseye sizi çıkardım artık paylaşım yapmayın demedim ki... takımdasınız ama listede değilsiniz yazdım.... tüm bunlara rağmen gitmek isteyeni zorla tutamayız tabiki ama anlatmak istediklerim yanlış yöne çekilmesin... geçen hafta yada bir önce ki hafta sana not düştüm ama o notu görmedin bile.. bu yarışmada kurallara en çok özen gösteren kişilerin başında geliyorum bu güne dek takımımız kurallar yüzünden hiç bir sorun yaşamadı sana düştüğüm notta bununla ilgiliydi ama bir kuralı yedik gitti üstünden zaman geçti idare etmek sözünden geldi aklıma şimdi yazdım yani ay ne bileyim uzatmıyayım daha fazla her yazdığım yanlış anlaşılıyor zaten...

mustangım he sorma canım böyle benzerlik olunca aklıma kocişlerden bahsettik ya bir gün telde ne çok benzerlik vardı o geldi aklıma kardeşiz sanırım :))

benim diş nihayet duruldu gece hep düşündüm dün gece yani bir gün önce çekildi ben o gün anlamadım ama kimbilir çene kemiğine ne kadar baskı uygulandı dün ve bugün hiç geçmeyecek sandım ki bir anda kesildi mustangım ciddi canımı yaktım ama aylardır oyalanıyordum toplasam bir günde çektiğim sıkıntının kaç katını çektim kaç ay sakın erteleme bir gün bağırır ağlanırsın sonra ohh be dersin...

ayy kallistem çok özür dilerim geçmişe doğru dürüst bakmamıştım diş sıkıntısını hala çekiyormuşsun daha iyi olmuşsundur inşallah şimdiye ay ben de şimdi kendimi çok bencil hissettim böyle olunca.kaydirigubbakcemile

tombilicim estafurullah canım ben o yüzden değil kızım bilgisayarını götürdü ödev içinde ondan yapamadım şimdi bakayım dedim diğer kızın bilgisayarından fakat hiç bir sayfa doğru şekilde açılmıyor sabaha bijom bakar o gelemezse ben ilk fırsatta yapıcam canım :kedi: üzgünüm böyle ertelediğim için...

çikolatım kimseyi fırçalamaya niyetim yok artık boshayallersmile

bir çok kişi yazdı hedefini yazmayanlarda lütfen pazartesiye dek aylık hedef belirtsinler kilo vermeye çabalamayanları ayıralım en azından ayıralım dediğime bakmayın bende artık çabalamazsam sadece kilo bildirimi için sekreterlik yaparım yani bende çıkarım diyet adına tek kelime etmem çünkü öyle böyle değil ilerleyememekten çok ama çok bunaldım... bijomun dediği gibi iki gün sonra bahar dayanacak kapıya sonra yine ağlanacağız...

valla çabalıyom ben ya :sinifsinif:arada bir kaçırınca onuda burdan yazıyorumki utanimde bidaha yapmıyim diye aslında kaçamak dediğim dışı çok ince sadece kepekli undan yapılmış içi bol ıspanaklı saç böreği .diyetisyende bunun gibi şeyleri çok abartmadan yiyebileceğimizi söyledi akşam yemeği olarak yedim keşke 3 değilde 2 yeseydim çok iyi olurdu mafoldumbenbilmiyorumkismileama oldu bir kere az öncede yarım saat spor daha yaptım kızın bana hatta ceza verin .:gitme:ya siz ne kadar kızarsanız kızın ben sizi seviyorum opuyorumnanaktan

Back
X