- Konu Sahibi Cherry Mom
- #19.121
selamlar yeniden..
mersacigim bende seni cok seviyorum inanki..olumunekankayizsmile
canim okudum evini spor salonuna cevirdigini. ailecek yapmanizda ayrica bir güzellik.. birbirinizi motive edersiniz. keyifle fitlesirsiniz.. bende bu hafta cumadan beri ugrasiyorum.. keyifli zevkli bir hale sokmaya oda biraz kücük ama olsun ben yalnizim istedigim saatte istedigim aletle calisabilirim ama sendeki keyif bende olmaz . ben simdilik dedigimiz gibi haftada 3 kere birkc hafta sonrada dayanamam hergün yaparim. spor bagimlilik yapiyor bende. yapmazsam hasta yorgun ve yasli hissediyorum kendimi. bak mesela ben bisikleti sevmem. ama zorla yapacagim en az on dakika hergün. ben birbucuk yil önce bir reha merkezine gittim bes hafta kaldim orada.. kalbi degismis hastalara bile zorla yaptiriyorlardi bisikleti. en az 15 dakika her sabah kahvaltidan sonra. birde hafta sonu yapilan tek aletti bisiklet birde aksamlari yüzme havuzu. ama havuz zorunlu degildi. ben orada günde toplam 3 saatten fazla spor yapiyordum her guruba gönüllü katilmistim. haftada bir 12 kmlik trekking bile yapiyordum. kosu bandinda kosan tek kisiydim herkes yürürdü. kilom 76 77 falandi döndügümde ama en az 8 kilo daha az gösteriyordum.. yüzüm cildim isigim degismisti.. izine gittik merdivenleri kosarak inip cikiyordum milletin yüzündeki kiskanc ifade cok seye degerdi. izindede bir saglikli yasam parki bulmustum .aksam yemeginden sonra gidiyorduk görümcemde vardi ve onun kizi 23 yasinda. biraz sonra ogluma caktirmadan telefon ediyorlarmis yengemi durdurmak mümkün degil tesadüfen geciyormus gibi yap ne olur bizi al cok yorulduk diyorlarmis. geri dönemiyorlardi düsün ben kosarak geliyordum . simdiki halime bakiyorumda arada okadar cok fark varki.. aradan bir asir gecmedi ben yine öyle olmak istiyorum. ben bu yasta yapabilirsem siz oynaya oynaya yaparsiniz. gencliginizin avantajlarindan faydalanin. bir daha bu yasa gelemiyeceksiniz. hergününüzü kendinizi sevin..
ordan oraya atlamaya basladim konu dagildi..
yarin okul var yine son haftam ben kalkip hazirlanayim yarina. cocuklarim az önce gittiler.
ablacım evi spor salonu yaptım ama bitek ben vardım bu gün salondakaydirigubbakcemile2 merve uyudu kaldı çok halsizdi bende zorlamadım sabah yaparız inşallah eşimde belini incitti fırını taşırken çok hassastır kendisi:bbo:
ordaki rehabilite merkezleri burdada olsa ne güzel olur almanyada bir arkadaşım var diyorum ya oda anlatıyor tatil köyü gibi hem dinleniyorum hem spor yapıyorum diyor.aman ablacım kendi kendine nazr değirecen