Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

elifcim biz konuştuk burçakla, böyle giderse motivasyon bozulabilir demişti. tamamen iyi niyetle dedi onda şüphe yok ama ben üzüldüm size zararım dokunacaksa kendi başımın çaresine mi bakayım diye de düşündüm ama öyle pes etmek kaçmak yok.

döferim falla sizi:57:
böle kafanıza kafanıza:57:

Sağolasın canım anlıyorum ve ben de bunu hakediyorum hepsinin farkındayım ama bir kaç kere sürekli yaptıkları işe yaramıyor, motivasyonu bozacak gibi söylenilenlere kırıldım ben. İnanın dün geceden beri suratım asık ve etrafımdaki insanlara da yansıyo bu üzüntüm.

Eğer uygun görülürse ben takımdan çıkmak istiyorum yazdım kaç kere ama yollayamadım. Çünkü takım olmasa, sizler olmasanız ben bu yaptıklarımın kırkta birini bile yapamam. Hayatımda ilk kez bu kadar yeme düzeni oluşturmak için çaba sarfediyorum. Aslında normale göre kendimi aşmış durumdayım ama yine de yeterli değil biliyorum hızlanması lazım artık düzene girmek gerek.

Neyse unutalım hepsini, birinci olmuşuz bunu kutlayalım. Az da olsa benim de katkım var ama demi :27:

canım ya, ben onu senin, yanlışının farkına var diye söylemiştim,
özür dilerim tekrar
hem nereye yok ayrılacaktım falan, yok öyle yağma, tıpış tıpış verecen o kiloları anca belki ondan sonra :9::9::9:

Kızlar bu arada elma yerken yanında yudum yudum su içmek acayip tok tutuyo.
Ben bi internet sitesinde okumuştum
elma lifli bi gıda olduğu için yanında su içilince elma sünger gibi şişip tokluk hissi verirmiş.aklınızda olsun

hadi ya
deneyim bari
kabızlıktan kurtarır belki :)))

elifcim biz konuştuk burçakla, böyle giderse motivasyon bozulabilir demişti. tamamen iyi niyetle dedi onda şüphe yok ama ben üzüldüm size zararım dokunacaksa kendi başımın çaresine mi bakayım diye de düşündüm ama öyle pes etmek kaçmak yok.

bi yere bırakmam zaten seniiiiiiii :4::4::4:

özür dilerim tekrar
hem nereye yok ayrılacaktım falan, yok öyle yağma, tıpış tıpış verecen o kiloları anca belki ondan sonra :9::9::9:

Hadi ya
deneyim bari
kabızlıktan kurtarır belki :)))

evet canım iyi gelir gerçekten.dene bak bi sonuçları alırız sonra senden

e bi derece alalım artık, hak ettik

canım benim üzme kendini, sabırlı ol, Allah görüyo sonuçta, kolay gelsin tatlım, bişi derse sana yat kulağının üstüne, duymamaya çalış tatlım
sağol canım arkadaşım şükür güzel geçti yoktu çünki :)))))
Inşallah canım inşallah
sağol begümcüm :70:
öğle yemeğimi yedim de
biraz daha beklicektim ama acıktım, yedim ben de :))
5 yk kabak yemeği (bitmedi bi türlü ya, akşam da yerim artık, yarın gidiyorum zaten )
5 yk yoğurt
brokoli salatası
1,5 dilim ekmek
kabak yemeğini bitirecem diye sende cırcır olmada :60:

maşallah çok güzel bi liste:nazar:
aferim bize:65:
bencede aferin demekki bizimki kuzuların sessizliğiymiş :60:
öğle yemeğin de 3 köfte
3 kaşık makarna bi kase yoğurt
ve 2 dilim ekmek yedim kızlar
afiyet olsun elifcim
Tebrik ederim sizleri. Her ne kadar takımın motivasyonunu bozan ben olsam da.
kimse kimsenin motivasyonunu bozmuyor canımm gayet güzel bi takımımmız var Allah'ıma şükür :64:
Yediklerim;

Sabah; 1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 kk light peynir, 3 zeytin, 1 çk bal

Ara: 5i1 yerde çayı

öğle: çorba, 4 yk sebzeli tavuk sote, 2 yk pilav

ara: 3 ceviz.

Akşam yemeğinde çorbanın yanına salata ve bir miktar yoğurt yemeyi düşünüyorum.
maşallah gülhancım ilk başladığın zamanları düşündümde listeni çok güzel düzenledin rayına oturuyor artık maşallah canım
kızlar tebrikler, bu hafta 1. olmuşsunuz.:46::65:
rabiacım hoşgeldin canım evet birinci olmuşuz çok şükür kardeş diğilmiyiz sonuçta sizde birinci olmuş gibi oldunuz bizimle beraber :65:
dereceye giren de bizden ilk 3 de de adımız var süper:21:
onları daha görmedim dur bakim çatladım valla:60:
Sağolasın canım anlıyorum ve ben de bunu hakediyorum hepsinin farkındayım ama bir kaç kere sürekli yaptıkları işe yaramıyor, motivasyonu bozacak gibi söylenilenlere kırıldım ben. İnanın dün geceden beri suratım asık ve etrafımdaki insanlara da yansıyo bu üzüntüm.

Eğer uygun görülürse ben takımdan çıkmak istiyorum yazdım kaç kere ama yollayamadım. Çünkü takım olmasa, sizler olmasanız ben bu yaptıklarımın kırkta birini bile yapamam. Hayatımda ilk kez bu kadar yeme düzeni oluşturmak için çaba sarfediyorum. Aslında normale göre kendimi aşmış durumdayım ama yine de yeterli değil biliyorum hızlanması lazım artık düzene girmek gerek.

Neyse unutalım hepsini, birinci olmuşuz bunu kutlayalım. Az da olsa benim de katkım var ama demi :27:
durun yav kaptanın diskalifiye etmesi dururken varmı öyle çekip gitmek :60::60::60: şaka bi yana otur oturduğun yerde gülhan gerçi oturmuşsun ama olsun bide ben söylim dedim :70::70:
Evet canım biz de sevindik. Darısı diğer haftalarımızın başına. . .
amin canım inşaAllah

Kızlar bende çıkıyorum yavaş yavaş.herkese iyi akşamlar.öpüldüzü
yarın görüşürüz inşallah

özür dilerim tekrar

Önemli değil canım özür dilencek bişey değil bu. Bırakmayın beni yoksa hiç hayalimdeki insan olamam :61: o insanla aramda 10 kilo var :30:

akşam yediklerim şöyle;

1 kase çorba,
4 çk sebzeli bulgur pilavı yanında yarım kase yoğurt.

Şükürler olsun doydum. ekmeğe ihtiyaç bile duymadım sonuçta bulgur pilavı yedim zaten. içinde de mantar biber gibi sebzeler vardı çok lezzetliydi.

Ara olarak sütlü kahve içmeyi düşünüyorum. Meyve belki bir porsiyon olabilir. ama başka bişey yok :34:

akşam yediklerim şöyle;

1 kase çorba,

Şükürler olsun doydum. ekmeğe ihtiyaç bile duymadım sonuçta bulgur pilavı yedim zaten. içinde de mantar biber gibi sebzeler vardı çok lezzetliydi.

Ara olarak sütlü kahve içmeyi düşünüyorum. Meyve belki bir porsiyon olabilir. ama başka bişey yok :34:

akşam yediklerim şöyle;

1 kase çorba,

canım afiyet oslun, çok güzel olmuş

ben de pilatesimi yaptım
akşam yemeği olarak da
6yk kabak ve 3 yk yoğurt yedim
ekmek falan da canım istemedi
brokolim vardı ama pilates öncesi yemiştim yemeğimi, karnım çok şişmesin diye yemedim onu, şimdi de canım istemiyo

akşam yediklerim şöyle;

1 kase çorba,

yediklerin çok güzel olmuş canım.ekmek yerine zaten pilav.süper olmuş yani

canım afiyet oslun, çok güzel olmuş

ben de pilatesimi yaptım
akşam yemeği olarak da
6yk kabak ve 3 yk yoğurt yedim
ekmek falan da canım istemedi
brokolim vardı ama pilates öncesi yemiştim yemeğimi, karnım çok şişmesin diye yemedim onu, şimdi de canım istemiyo

bittimi kabak yemeğin :))
akşam çok güzel olmuş.ekmekte olmayınca gayet hafif olmuş

Back
X