Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay kızalar işler cok yogun gıremeıyorum begüm ne güzel seyler yapmıssın ya canım cektı elıne saglık yemeden nasıl durcan:52::69:

akşam yemeği yemiycem tatlım
tadımlık azar azar yerim 1 2 tanesinden
hem zaten ikram yaparken pek zaman olmuyo yemeğe

ya arkadaşlar biliyorum sorumun burayla alakası yok ama birde sizlerden öneri almak istedim
bugün benim adetimin 2.günü ve yarın sağlık ocağına gidip spiral taktıriyim diyorum ama diğer konudaki kadınlar kimiiioldu demiş kimi yok bence taktırma demişler birbirlerine bende tereddütte kaldım açıkçası korkuyorum birde napıcam varmı aranızda taktırıp memnun olanlar yada olmayanlar yardım edin lütfen 1günümkaldı yarın gitsemmi vazmıgeçsem kararsızım:18::18:

ya arkadaşlar biliyorum sorumun burayla alakası yok ama birde sizlerden öneri almak istedim
bugün benim adetimin 2.günü ve yarın sağlık ocağına gidip spiral taktıriyim diyorum ama diğer konudaki kadınlar kimiiioldu demiş kimi yok bence taktırma demişler birbirlerine bende tereddütte kaldım açıkçası korkuyorum birde napıcam varmı aranızda taktırıp memnun olanlar yada olmayanlar yardım edin lütfen 1günümkaldı yarın gitsemmi vazmıgeçsem kararsızım:18::18:

ay canım ben bilemicem kullanmadım tercih de etmem açıkçası
benim eşim korunuyo ben hap bile içmeye tahammül edemezken ria bana
çok çok uzak.

ay canım ben bilemicem kullanmadım tercih de etmem açıkçası
benim eşim korunuyo ben hap bile içmeye tahammül edemezken ria bana
çok çok uzak.

ya bi alışabilsek şu condoma olucakta eşim istemiyo korunmak bende korkuyorum her ay her ay hamile kaldımmıki diye bıktım off bekliyorum önerileri inanın çok ihtiyacım var hani gerçekten taktırma diyorsanız taktırmıycam bilmiyorumki yan etkisi bende olucakmı olmıycakmı:26::26:

ya bi alışabilsek şu condoma olucakta eşim istemiyo korunmak bende korkuyorum her ay her ay hamile kaldımmıki diye bıktım off bekliyorum önerileri inanın çok ihtiyacım var hani gerçekten taktırma diyorsanız taktırmıycam bilmiyorumki yan etkisi bende olucakmı olmıycakmı:26::26:

ya her müdahalenin yan etkisi var kondom dışında
bi zahmet senin sağlığını düşünsün biraz
ben korunmayı reddeden erkeği bencil olarak değerlendiriyorum
başlarda benimki de mızmızlandı ama o zaman o yoksa bu iş de yok dedim
ve çok da ciddiydim baktı pabuç pahalı paşa paşa geldi hizaya
yine de sen bilirsin bu ria konusunda pek bilgim yok
çünkü çevremde bile kullanan kimse yok canım

ya her müdahalenin yan etkisi var kondom dışında
bi zahmet senin sağlığını düşünsün biraz
ben korunmayı reddeden erkeği bencil olarak değerlendiriyorum
başlarda benimki de mızmızlandı ama o zaman o yoksa bu iş de yok dedim
ve çok da ciddiydim baktı pabuç pahalı paşa paşa geldi hizaya
yine de sen bilirsin bu ria konusunda pek bilgim yok
çünkü çevremde bile kullanan kimse yok canım

evet canım ya dünde ben daha spirali düşünmüyordum bende aynı senin gibi söyledim eşime bundan sonra böyle işine gelirse diye bakalım biraz yola gelir gibi oldu ama bugünde aklıma bu fikir gelmişti ondan sordum hiç riske atmasammı acaba en iisi belki sadece condomdur ha ne dersin:97::97::97:

valla benim teyzem kullanıyo.o memnun ama kanası uzun oluyomuş spralli olunca onu biliyorum.yinede karar senin tabii
ama en sağlıklısı kondom tabii

kahvaltı
yarım dilim ekmek yedim şükür
kk peynir
1 zeytin
yarım domates
2 tek şekerli açık çay

ara 1elma ve 1bardak süt

öğlen dünden kalan patetes yemeği vardı 1 tabak yedim 1de çay

AKŞAM
yarım tabak kuru fasulyeyi bir tabak pilava kattım yedim
bol yeşil salata ve yoğurt 3kaşıkla

birazdanda çay içcez
bugün toplamda 2.5lt su içcem sanırım almıyo:74:

kızlarr ben geldim:64: bugün arkadaşlarla dışardaydık ama hiç kaçamak yapmadım:21: kahve içtim ve de akşam yemeği olarak tavuk ızgara yedim o kadar gerçi cola zero da içtim ama o kaçamak sayılır mı bilmiorum :97:

slm kızlar davet sonrası ancak geldik eve yol yordu biraz ama paylaşmadan yatmak istemedim...
yemekte neler yoktukiiiii
ama abarmadım biraz çorba içtim bir dili kıymalı börek yedim bol salata yedim yoğurt ta yedim yine revanivardııı çok ısrar oldu birazda ondan yedim:17: yazarken utandım vala onu yedim bunu yedim ammada yeşim beee
yuh bana:57:
yarın tartı günümü :18: umrım vermişimdirr:5:
iyi gecceler kızlarrr

herkese günaydın kıslar dünden beri yatıyorum hastayım ve malesef uğrayamadım kilom 66,7 elifcim sen ilk denemeni yap bu hafta listeleri hazırlamaya çalış ben gelince kontrol ederim canım geçmişe bakamadım malesef kahvaltı hazırlıycam kızlar haztayım dedimya grip felan değil adet oldum 3 aydır olumyordum çok sancılı geçiyor davul gibi şişştim :((

spiral soran arkadaşım bende taktırdım hemde 3 defa ama ben evin erkeği gibiyim eşimde bel fıtığı var 5 yerinde bide bel kayması ağor kaldırması yasak felç riski var o yüzden tüm işleri ben yapıyorum ve bu spiralı taktırdığın zaman çok dikkat edeceksiz hamile gibi koruyacaksın kendini ağır kaldırmayacaksın zıplamayacaksın bi nevi hamlie sayacaksın kendini ben öyle yapamadım malesef 3 kez kaydı spiral kayınca adet düzenim bozuldu hormaonlarım bozuldu ve malesef şimdi ömür boyu doğum kontol hapına esir kaldım sürekli içmem lazım içmeyince adet olamıyorum eğer kendine dikkat edeceksen taktır yok yapamam diyorsan boşver taktırma onların keyfi yüzünden biz sağlığımızdan oluyoruz kendi çaresini kendi bulsun :19::19::19:

günaydın kızlar
gülsümcüm kızlar bildirsin kilolarını
ben listeyi yapim sana mesaj atarım kontrol edersin
sonra duruma göre birimiz 1. birimiz 13. takımı kontrol ederiz

sevgili takımım hepinize günaydınlar
malum sebeplerden dolayı bi türlü uğrayamadım buraya
yarın dönüyoruz hayırlısıyla
artık yine buralardayım
kilom 56.9
hepinizi çoooook öpüyorum ve sizi çok özledim yaa

günaydın kızlar
gülsümcüm kızlar bildirsin kilolarını
ben listeyi yapim sana mesaj atarım kontrol edersin
sonra duruma göre birimiz 1. birimiz 13. takımı kontrol ederiz
tamam canım bende buralardayım zaten liste yapılırken bakasım bide şu posta girişini boşaltttt çabuuuukk bana yer aç orda dışarda kaldım yaaaaa :9:
sevgili takımım hepinize günaydınlar
malum sebeplerden dolayı bi türlü uğrayamadım buraya
yarın dönüyoruz hayırlısıyla
artık yine buralardayım
kilom 56.9
hepinizi çoooook öpüyorum ve sizi çok özledim yaa

burçakcım canım hadi şükür dönüyorsun artık bekliyoruz seni 4 gözle :27:

Arkadaşlar günaydın..

Kilom 62.. Geçen hafta 64.5'a kadar çıkmıştım maalesef ama gitti hepsi fazla fazla çok şükür :) Dün çok yoğundum, bugün de öyle olacak çok iş var, aralarda fırsatım olursa girmeye çalışacağım..

hayat,rengarenk ve trindy bu hafta listeye gireceksiniz kızlar
paylaşımlarınız güzel ve devamlı olduğu için böyle bi güzellik yapalım dedik kaptanla
umarız hep böyle devam edersiniz
haydi kızlar kilo bildirimlerinizi bekliyorum

Back
X